תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הדמואים האלה שמראים כמה fps המחשב מוציא בכל אחד מהדמואים? כמו Q3, Aquanox,וכו'?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כמו winamp..רק שאני מחפש תוכנה עם משהו מיוחד (אני מקווה שזה קיים בכלל חחח) אני מחפש תוכנה שבין שיר לשיר תעשה מין אפקט מעברון כזה..לא יודע בדיוק איך להסביר..כמו אפקטים שעושים ברדיו למשל בין שיר לשיר לפעמים. מישהו מכיר תוכנה כזאת (בהנחה שזה קיים) ? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לא מזמן עם השועל, הדפדפן מזהה שאין לי את adobe flash player ומבקש ממני להתקין אותו, אני לא מצליח לעשות את זה משום מה גם באופן ידני
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הלך לי ההארד דיסק, ואי אפשר להתקין עליו מערכת הפעלה, קיצר בלאגן.. עכשיו היה לי שם חומר ממש ממש חשוב!! יש איזשהי תוכנה (חינמית/בתשלום) שיכולה לקחת משם את הקבצים שלא נפגמו? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב לכם, הבעיה היא, כצויין בקצרה בכותרת הנ"ל היא כדיקלמן: בגירסאות החדשות יותר של האייסיקיו, כול פעם כשמתקבל Event מסויים(הודעות וכו'), נפתח עוד אייקון בSystem Tray. הבעיה היא שכול פעם שזה קורה, כול השורת משימות שלי נתקעת וכך גם האייסיקיו למספר שניות. אני בטוח שהבעיה היא במצב הנ"ל משום שאם כבר מהבהבת הודעה, ומתקבלת הודעה נוספת, שום דבר לא נתקע. יש לציין שזה קרה לפני ואחרי פורמט, מערכת הפעלה Windows2000pro עם SP3. גירסת הICQ והBuild הם 2002a 3728. לפי מה שזכור לי, זה קרה גם בבילידים קודמים של 2002a. עכשיו לשאלתי, האם אפשר לעשות שאופן הצגת ההודעה יהיה בסגנון Old school, שהאייקון של ההודעה יחליף את הפרח הזה של הICQ ולא יפתח אייקון חדש, אם לא, אז האם יש פאץ' מסויים אשר מת…
-
אני מחפש תוכנה צריבה קלה שתעבוד על VISTA 64BIT,אם אפשר אז ללא התקנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר לשרת של העבודה ולמרכזיה כדי לקבל טלפונים במידת הצורך אני מחפש תוכנה שנתנח לי את התעבורה ברשת שאני יוכל לראות אם משהו מפריע כי יש לי המון תקלות של איטיות ושמע בחיבור עצמו, יכול להיות מאוד שגם תוכנה שיודעת להגדיר לנהל QOS יכולה לעזור לי בנושא הזה כי אז אני יוכל להקצות רוחב פס שמור לאותו חיבור ללא הפרעות
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי הביא לי מחשב די ענתיקה שלו שאסדר לו. פרמטתי והכל טוב ויפה, הכל עבד לי. עכשיו כשהוא מחבר את המחשב בבית שלו המסך רושם לו שהרזולוציה out of range או משהו כזה. הוא ביקש רק פירמוט והתקנה בלי דרייברים ושהוא יסתדר בעצמו. אבל עכשיו הוא צריך דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם. התקנתי לו CPU-Z וראיתי שהלוח אם שלו זה MS-6540 של מיקרוסטאר חיפשתי בלי סוף באינטרנט ולא מצאתי לזה דרייבר. אשמח לעזרה ולמציאת דרייבר לכרטיס מסך. וכזה שלא דורש אינטרנט. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה שסופרת את מספר המילים באתר. עדיף פרייוור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ולעבור לווינדוס 7 (סופסוף), אבל אני מפחד שכל הטורנטים שיש יימחקו ככה שהµTorrent לא ייקשר בין הקבצים לטורנטים ואז אני לא אוכל להעלות, מה שחשוב לי מאוד. יש אופציה שאני אוכל לשמור את קבצי הטורנט שיש לי כרגע ואיכשהו לטעון אותם אחרי הפירמוט ככה שהוא יזהה את הקבצים שיש ואני אוכל להעלות ? אני משתמש בµTorrent 2.0.
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
תראו עשיתי סריקה אונליין של פנדה וזה מצא 4.. עכשיו אני לא יודע איזה אנטיוירוס יסיר אותם כי המחשב התחלש...שמים לב לזה אז תביאו קישור לאנטיוירוס או תציעו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש למישהו אולי סרברים טובים לתוכנה flashfxp אולי אפילו כאלה שצריך סיסמא בשבילם..... אבל דברים טובים מלאים בסרטים בעיקר......... אשמח לכמה שיותר תודה!!!!! :hi: :hi:
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את התוכנה לא לצרוב ולא לקנות צרוב תודה רבה מיכל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים שאלה לא לשימושי שלי...חברה שלי מעצבת גרפית משתמשת באילוסטרייטור adobe illustrator cs3 me הקיצ התוכנה נדפקה ואני רוצה להסיר ולהתקין מחדש זה ויסטה הום פרמיום אנגלית על לפטופ LG בחלון הוספה או הסרה הוא עוצר את ההסרה של מותקן לי התוכנה 3 פעמים משום מה ונותן לי שגיאה כזו: critical errors were found in setup session ha dependencies that cannot be satisfied please see the setup log file for details מה זה?מאיפה זה בא?כי שאר התוכנות של אדובי רצות חופשי מדובר על דיסק מקורי עם רשיון חוקי אשמח לעזרה קצת דחופה כי היא צריכה להגיש עבודות גמר תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה מתאים.. אם זה לא מתאים לפה בבקשה מנהלים תעבירו.. וסליחה על הבלאגן.. טוב שלום יש לי רשת עם ראוטר ויש בה שתי מחשבים. אני עובד עם תוכנה מאוד כבדה של עריכה סאונד שדורשת הרבה משאבים מהמחשב. השאלה שלי האם ניתן לשתף ביצועים של שני מחשבים יחדיו על מנת להקים מחשב אל משתי המחשבים האלה שפועלים זה לצד זה. חשבתי שהנושא הזה יכול להיות להיות באיזה שהיא תוכנה שעושה את זה.. תודה לכל העוזרים ובעלי הפתרונות..
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-