עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yz101,

יש לי המוני קבצים על המחשב, ואני מחפש תוכנה שעוברת ולפי שמות יודעת לאפשר לבחור איזה גרסא רוצים לשמור כדי למנוע כפילויות.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Falcon007,

אני חייב תוכנה שלוקחת למשל קובץ vob בגודל 100 מגה של קליפ וצורבת אותו לדיסק רגיל ככה שדיוידי ביתי יוכל לקרוא אותו? האם זה אפשרי? האם קיימת תוכנה כזאת? אודה מאוד למי שיענה לי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by hagay,

היי אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם מעבד Q6700, ובהתקנה של הוינדוס(חוקי) הוא נתקע ומופיע מסך כחול כאשר הוא התקין את ההתקנים, (בתחילת תהליך התקנת הווינדוס), ניסיתי את זה כבר פעמים וזה תמיד נתקע באותו מקום, למישהו יש מושג מה קורה פה? המחשב חדש.. תודה

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני גולש פה באתר ולוחץ על משהו לדגומא....מצורפת תמונה... זה מה שנהיה...מה זה?..ואיך אפשר לפתור את זה.. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אני רוצה לדעת איזה חומרה באמת התקינו לי וכמו כן אני רוצה לדעת איזה ביצועים יש למחשב

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  8. יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. עכשיו פתחתי את ה LIVE UPDATE והוא הציג לי את ההודעה הזאת, עכשיו אני לא ממש מבין איך לטפל בזה או משהו, ואחרי שאני לוחץ OK זה מעלה לי את העדכונים רגיל, מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  11. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. עם איזו תוכנה אפשר לבדוק מהירות כתיבה וקריאה של זכרון נייד USB וכרטיסי זכרון למצלמות

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. ישנם מספר אתרים בהם אני לא מצליח לפתוח ולצפות בסרטונים. האתרים: "שעת רצון", "מכון מאיר" ועוד אחד של משרד החינוך. עזרה ממשהו???? תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by ofir667,

אני צריך תוכנה שתחבר בין שני קבצי מוזיקה שאני יוכל לשמוע את שני הקבצים ביחד (אחד על השני).. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  16. לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by אנדרי07,

שלום לכולם,אני צריך לצרוב מספר תוכנות שיעלו מהBOOT למישהו יש מושג איך עושים את זה? הבנתי שזה משהו דרך BURN IMAGE אבל לא ממש הצלחתי...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by Dmoney,

זאת תוכנה שעוסקת ברשת ראיתי אותה בביצפר...היא מאפשרת למחשב Admin (שהוגדר כך ע"י התוכנה) לשלוט בכל המחשבים המחוברים אליו ברשת...ואני מתכוון ממש לשלוט..כלומר ניתן לקבל print screen מכל מחשב, להקפיא כל מחשב, לפתוח תוכניות וכו'....... נראה לי היא מתחברת בעזרת הכרטיסי רשת שיש בכל מחשב אבל אני לא בטוח..אולי יש לה כרטיס מיוחד אז קיצר מי שמכיר שירשום מה עוד הוא יודע עליה..ומאיפה אפשר להשיג אותה..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by pC gUy,

what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. במקרה נתקלתי בזה באתר של אחד המרצים לשעבר שלי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, היום קניתי לוח-אם של גיגהבייט GA-73PVM-s2h ואני לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת כמו שצריך. בהתחלה הכנסתי את הדיסק שבא עם הלוח-אם והתקנתי את כל הדרייברים, אבל הכרטיס לא עבד והיה לידו סימן קריאה בDEVICE MANAGER. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייברים הכי חדשים של הציפסט של הלוח-אם, אבל עדיין הוא לא עובד כמו שצריך. יש לכם רעיון? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Nurit2005,

טוב אז כך סיימתי לבנות בפלאש אתר עכשיו רק מה שאני לא מצליחה זה למקם את קובץ הפלאש בדפדפן באמצע ולבחור צבע לרקע משהו יכול לעזור לי משהו יודע איך עושים זאת למה אני לא

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. היי, אני מעוניין בתוכנת דיבור באינטרנט בזמן שאני משחק עם חברים. הבעיה היא שאני זקוק לתוכנה כזאת שלא תעלה את הפינג יותר מדי כמו Skype, אבל מצד שני תפעל ללא שרת באינטרנט (אלא דרך אירוח שלי למשל). ובכן, קראתי בחיפוש בפורום שאלות והמלצות והבנתי ש-Ventilo ו- Team Speak שולטות בתחום, אך גם דורשות שרת כדי לפעול היטב. חברים מנוסים, הביעו דעותיכם בבקשה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.