עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, יש לי קליפ של ארבעת העונות של ויולדי ורציתי לחתוך רק את הקול ולהפוך את זה לקובץ WAV [ולהשאיר את הסרטון המקורי] כדי לצרוב את זה על דיסק מוסיקה. בתודה מראש!

2. Started by ETB,

אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, יש לי תיקייה חשודה במחשב שאין לי גישה אליה משום מה (בתור אדמיניסטרטור, המשתמש היחידי), אלא רק למערכת. התיקייה נמצאת בכונן הזוי בלי קשר לשום דבר ואני רק יכול לראות את מי שמאושר גישה אך לא לשנות זאת. כיצד אני יכול למחוק את התיקייה או לפחות לברר מה התוכן שלה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by hck,

היי לאחר תקופה ארוכה של שנה שנתיים שלא השתמשתי בICQ אני מעוניין לחזור ולהשתמש בתוכנת המסרים הזאת. אני מניח שיצאו גרסאות חדשות, והייתי מעוניין לקבל המלצה לגירסה של התוכנה, שתהיה: 1. ללא פרסומות. 2. מאובטחת - אני זוכר שאז היו גירסאות לא בטוחות. 3. שליחת SMS (בחינם כמובן ) 4. תאימות לשאר גירסאות. אני מניח שאחת מגירסאות הLITE יתאימו לי, רק שאני לא יודע בדיוק איזו גירסה יצאה אחרונה(או לחילופין איזו גירסה טובה יותר).

9. Started by ofelshadow,

היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. שלום לכם אני קורא פה בפורום לעיתים קרובות אך עוד לא יצא לי לפתוח דיון, אשמח אם אחד מן חברי הפורום יוכל להמליץ לי על תוכנת מייל (אפשרי חינמי או בתשלום כמובן) שתתאים לעסקים קטנים בכך שתוכל לאפשר מסד נתונים נרחב ולבצע איתו פעולות אוטומטיות.. לדוגמא אוכל להגדיר לה לשלוח מייל מזל טוב לכל לקוחות העסק או לעובדי העסק לאחר הגדרת פרטיהם במסד הנתונים וכדומה... תודה רבה והמשך שבוע נעים תודה רבה לכם על התמיכה והעזרה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. אני בעל אנטנה ומתאם USB של Aver TV ולא לגמרי מרוצה מהתוכנה השבאה עם הגרטיס או מטופציית הצפיה המובנת בחלונות. מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים שנמצאים ב-2 רשתות שונות, הייתי רוצה לפתוח על אחד מהם FTP SERVER ועל המחשב השני FTP CLIENT כאשר מה שאני רוצה לעשות זה להעלות ולהוריד קבצים מהמחשב עליו יושב ה- FTP SERVER. איך אני יכול לעשות את זה ? (אני מחפש משהו חינמי וטוב)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by xTz,

לא אכפת לי חינמי או לא. תודה

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  15. אהלן אם מישהו יכול לתת לי לינק למדריכים טובים לאפטר בתשלום/חינם(חו טיוב) וכ'ו יהיה ממש נחמד . תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני מעוניין שהגלישה מאחד המחשבים תתאפשר רק לרשימה מוגדרת מראש של אתרים, אותם אני אגדיר בעצמי ואעדכן ידנית מפעם לפעם (מה שנקרא לרוב white list בניגוד ל-black list המובנית בכל דפדפן שרק חוסמת אתרים מסויימים ומאפשרת גלישה לכל השאר). אני מעדיף תוכנה חינמית ובמידת האפשר ללא התקנה (פורטאבילית) אבל לא חובה. ברור לי שאפשר לעשות את זה ידנית דרך הראוטר או דרך ה-ISP אבל אם אפשר הייתי מעדיף תוכנה מקומית ונוחה לשימוש שלא תלויה בחומרה. הכיוון זה איזשהו פרוקסי לוקאלי מדומה, לא? לא בטוח... תודה מראש, גונן. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עדכון: אחרי התעסקות די מתסכלת עם Bfilter ו-Proxymotron הפורטאביליות והמאוד לא …

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. קורה הרבה פעמים שאמא שלי קוראת לי מהחדר רק בשביל לעזור לה עם דברים שטותיים כמו קובץ שהיא לא מצליחה לפתוח, או הודעת אזהרה לא חשובה. אני מחפש תוכנה (או לחלופין המלצה לתוכנה שבאה עם וינדוס) שבקלות תיתן לי להשתלט המחשב האחר ברשת הביתית, ותהיה בטיחותית. ז"א שגורמים אחרים לא יוכלו לנצל איזושהי פירצה ולהשתלט על המחשב הקליינט. אני מדגיש שהמחשב השני ברשת הפנימית, כך שאם יש תוכנה שעובדת דרך הרשת הפנימית ולא האינטרנט אני אעדיף אותה כנראה (זה פשוט נשמע יותר מאובטח, וגם בטח יותר מהיר בהעברת קבצים וכו'). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  18. אני מחפש את התוכנות הכי טובות לתחזוקה הבסיסית של המחשב (אנטי-וירוס, אנטי-ספיירוור, אנטי-כל-דבר-רע, מחיקת קבצים זמניים, דפרגמנטציה, דברים אחרים שאני לא מכיר..). ומכיוון שאין תוכנה אחת שעושה את כל אלה בצורה הכי טובה, אני גם צריך איזה scheduler שבלחיצה אחת יפעיל לי את כל התוכנות (אחת אחרי השניה). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  19. כפי שהבנתם מהכותרת,אני זקוק לתוכנה שכזאת, שמאפשרת גם רשת ביתית, כלומר שמאפשרת למחשבים אחרים (המחוברים בLAN למחשב שבו היא מותקנת) גישה לאינטרנט (שיתוף אינטרנט מוגדר בעזרת INTERNET CONNECTION SHARING של WINDOWS) וגם מאפשרת לאותם מחשבים גישה לקבצים שאני משתף ברשת ביתית מהמחשב שלי אני מעדיף שהתוכנה תכלול אנטיוירוס ופיירוול שאלו הם רכיבי חובה מבחינתי, מעבר לזה, אנטיספאם וחוסם פרסומות וחלונות קופצים אינם חובה. אם יש מישהו שמכיר תוכנה בסגנון, שטובה יותר ה NORTON INTERNET SECURITY, אני אשמח לשמוע את המלצותיו. תודה רבה רבה לעונים מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. Started by redead,

עד היום השתמשתי בBITCOMET והייתי מאוד מרוצה אבל המקום שהורדתי דרכו הפסיק את התמיכה בתוכנה הזאת ועכשיו אני נדרש למצוא תוכנה חליפית.. זקוק להמלצה חמה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  22. שלום אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 כדי לגבות את המחשב שלי על דיסק חיצוני. האם אתם מכירים תוכנות גיבוי חינמיות טובות מהגיבוי של הווינדווס? אני מגבה את תמונת המערכת ואת כל הקבצים והתמונות סדר גודל של כ 200 ג'יגה. רוצה גיבוי כל לילה תודה ערן

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  23. נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  24. היי אני צריך המלצות (בבקשה.. (-: ) לתוכנה לצפייה בסרטי DVD דרך כונן DVD של מחשב. תודה! נ.ב. איך Power DVD ?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.