תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לינק לפאטצ' להסרת הבלאסטר
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
מחקתי לגמרי את ה-visual studio 2005, אבל עדיין אני מקבל הודעות שגיאה מה-debugging, זה משגע אותי יש איזה דרך להסיר את הדבר הזה לגמרי?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:13:04 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
רבות דובר על תוכנות אנטי-וירוס טובות מבחינת מציאת וירוסים מבחינת משאבי מערכת וכו'... אני בטוח שגם דובר על תוכנות פיירוול למינהן . אני מחפש לדעת רק לפי נסיונכם, מהי תוכנת הפיירוול הטובה שקיימת היום? טובה מבחינת הגנה כמובן , לא מנצלת הרבה את משאבי המערכת ולא פחות חשוב שתהיה קלה לקינפוג ( פתיחת פורטים וכו' ). אודה לתגובתכם.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X 1290 ואני בעל מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE כל אתר שאני נכנס אליו, האנטי וירוס מזהיר אותי בנוגע להורדת קובץ מאותו מקור. הבקשה היא: האם ניתן למצוא דרייבר ממקור אמין?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה: ברצוני ליצור דיסק התקנה של חלונות, שכשאתקין אותו יותקנו גם תוכנות נוספות שהוספתי מבעוד-מועד (למשל WINRAR) להבנתי, nLite לא עונה על דרישה זו. המליצו לי כאן על http://support.microsoft.com/kb/302577, אבל ממה שהבנתי זה עושה שיבוט למערכת ההפעלה במחשב מסוים אחרי שהתקנתי אותה בו, ואיני מעוניין בשיבוט - אני רוצה ליצור דיסק התקנה "רגיל". האם יש דרך??? :s05: תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
SVCD Player With Subtitles
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום FF3 התחיל לקרוס לי בהתחלה שמתי לב שזה קוראה תמיד בyoutube כשאני מנשא להגדיל את החלון למסך מלא נשאתי להתקין מחדש פלאש JAVA לבדוק במצב בטוח ועדין הוא קורס לי. עכשיו שמתי לב שהוא קורס לי גם כשאני נכנס לאתרים לקישורים פה לא ראיתי ממש עקביות או שלא הבחנתי לא יצא לי לבדוק במצב בטוח כי זה בדרך כלל קוראה לי באתרים שאני לא מכיר(מדפדף בהם לאחר חיפוש בגוגל) אז ככה שאני לא ממש יודע אך לחזור אלהם... למשהו יש הצעות למה הוא קורס לי? לגבי youtube גם IE קורס כשאני נכנס למצב של מסך מלא תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אלא עם דפדן אחר שברשותי למרות שפיירפוקס מוגדר כברירת מחדל. למישהו יש מושג איך מגדירים את זה באאוטלוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ידיעה: חברת PCTOOLS הידועה בזכות שתי התוכנות המצליחות ואיכותיות שלה: Registry Mechanic , Spyware Doctor הוציאה עידכון לתוכנת spyware doctor נגד פירטיות. כניראה נימעס להם שעשרות ואפילו מאות אלפי אנשים בעולם מישתמשים בתוכנה ללא רישיון. העידכון מוצע כחלק מהעידכונים היום יומיים בתוכנה. בקיצור מי שכרגע מישתמש ללא רישיון והוריד תעידכון הזה כמובן יצטרך להפעיל מחדש תמחשב לאחר העידכון יראה שהתוכנה מבקשת לירשום שוב מחדש פרטי רישיון! וגם אם החלטתם לחזור למצב הפירטי העידכון יצוץ תמיד ברשימת העידכונים למרות שלא ניתן להסירו מישם ניתן להסיר מימנו תוי ולא להתקינו להבא. צעד חכם מצידם להפתיע אותנו ככה ביום בהיר אחד. בכל מיקרה זה היה להתריע את אותם אנשים ללא רישיון, אלו שהיו להם ר…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי לחבר מערכת הפעלה מחדש ואין לו דיסק של דרייברים הדבר היחידי שאני יודע שהמעבד/לוח אם זה של AMD. התקנתי תוכנה לזיהו החומרה במחשב ואלה התוצאות,מה שחסר לו זה רק דרייבר קול חיפשתי ולא מצאתי. לוח אם:ACPI DEVISE כרטיס קול:NVIDQ CK8S-AUDIO CODAC INTERFACE מעבד AMD ATHLON 64 3550+ agp 8x ecs serial ata AC'97 CAPABILITIES במנהל התקנים כתוב לי שחסר התקן מולטימדיה ועוד כמה. אשמח לקבל מכם עזרה, תודה!!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי פוטושופ 11 מורחב. הבעיה היא שהוא עובד איטי רצח.. הוא לרוב נתקע והוא עובד מממממממש עיטי? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך\הסבר לסוג של עריכה, אני קצת קצר בזמן אז בעייתי למצוא תמונת דוג' אבל אני אנסה להסביר. זה מן אפקט כזה ששמים בעיקר על תמונות של דוגמניות, הוא עושה מן טשטוש בהיר על הפנים. וזה מעלים קטמים\עושה את הפנים חלקות ויפות כאלה. אם שמתי את האשכול במקום הלא נכון, או שלא הבנתם בגרוש מה אני רוצה, מצטער
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי. הורדתי Everest portable, התוכנה פועלת אבל לא מציגה בmonitor את המעלות של כרטיס המסך. האם ככה זה אמור להיות, או שאני צריך להפעיל את זה איפשהו? חיפשתי באפשרויות של התוכנה ולא מצאתי. מדובר על מחשב נייד עם כרטיס מסך Radeon 5650
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-