תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי וירטואל VM גירסה 6.5 ואני מריץ חלונות XP. אני מעונין שב"מחשב שלי" האקספלורר יזהה את הכוננים הקשיחים שלי. כיצד עושים זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מעצב בפלאש, וכבר זמן מה שאני מחפש את התוסף למברשת צבע: pressure sensitive התוסף נראה כך: (מה שמראה החץ האדום..) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו כאשר הוא לא מופיע אצלי בתוכנת הפלאש.. אני משתמש בFlash Macromedia 2004 MX. מישהו יודע איפה למצוא את התוסף ולהוסיף אותו לפלאש, אם אפשר?? תודה חברים..
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ללא שימוש בקוד HTML חינמי וטוב לעיצוב דפים בסיסיים בלבד לא צריך משהוא מתוחכם
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
רגע לפני שאני בועט במסך שלי.....למישהו יש המלצה ל SPAM Killer טוב? נמאס לי מדואר אלקטרוני שלא צריך להגיע אליי, נראה כי כאילו חילקו את הכתובת E-mail שלי לכל משרד פירסום/יחצ"ן/סוטה מין שקיים ברשת.....נמאס לי!!!!!!!!! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גלילת עמוד עם תוכן פלאש גורמת להיעלמות חלקית של התוכן או דריסה של תוכן אחר, תקיעות של טאבים שלעיתים אורכות גם כחצי דקה עד שמשתחררות ועוד. מאז ומתמיד לא סמפטתי את הפורמט הרקוב הזה, ונראה שבחודשים האחרונים זה רק הולך ומצדיק את הסלידה שלי. עם כל עדכון של פלאש מהחודשים האחרונים, התופעה רק החמירה. בהתחלה חשבתי שזה טירוף חולף של Aurora, עד שראיתי שזה קורה גם בדפדפנים אחרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, וקצת מפריע לי שכאשר אני משחזר את החלון שלה אחרי שהיא הייתה ממוזערת, לוקח לחלונות הפנימיים כמה רגעים להופיע... זה לא היה ככה עם CS הראשון...עוד מישהו חווה את זה? יש לי אינטל 1.8
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה נכון שמ 1/5/06 שירותי ה ICQ יעלו כסף?? תודה
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בדיסק קשיח כמובן. יש אפשרות כזאת? :
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בדיוק הקודם הבטחתי לכם שאיש מכם לא ימצא את השעון בווינדוס 10, את הסטופר והטיימר. כצפוי, זה מה שקרה. ראשית לכל נענה על החידה: איפה הם מתחבאים בווינדוס 10? תשובה: יש לגשת ל'התחל', ושם להקיש: התראות לא התראה, לא שעון. התראות. שם תגלו כלי שימושי מאוד: תזכורות ושעון מעורר. ובכנות, זה ממש מרגיז. אם תחפשו 'שעון', לא תמצאו את הכלי. רק אם תחפשו התראה. למרות ששם הכלי הוא התראה ושען.... בקיצור, יורקים עלינו. מערכת הפעלה שכבר שנה (או שנתיים?) בשוק, ועדיין יש בה כזה באג מטומטם. היום גיליתי עוד "באג". מבחינתי - מיקרוסופט יורקים עלינו, רוק, לא גשם. בבקשה: מצרף לכם צילום מסך מתוך הכלי הנ"ל. תזכורת שעשיתי לעצמי. שעון מע…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
התוכנה הזאת פשוט מתדרדרת אצלי במחשב מיום ליום. למישהו יש המלצה לקליינט אחר? תודה
-
- 70 תגובות
- 20.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מאיזו שהיא סיבה אני שם לב שבזמן האחרון התוכנה הזו לא חוסמת לי פירסומות בדקתי את האפשרויות וראיתי שהאפשרות לחסום פירסומות מסומנת ב V ויש לי רק 2 אתרים בחריגים (אתרים שאני רוצה facebook egged.co.il) אני רואה יותר מידי פירסומות מטומטמות שקופצות לי ואני נאלץ לסגור אותם
-
- 22 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.mozilla.com/ למה אתם מחכים? יאללה להוריד
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-