תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היה לי במחשב נוד גירסה 3, למחשב חדר וירוס שפגע באנטי וירוס, עשיתי בדיקת אנטי וירוס מקוונת באינטרנט ומצאתי וירוס והוא מחק אותו, עשיתי עוד שתי בדיקות באינטרנט דרך אנטי וירוס אחרים ולא מצא שום וירוס, עכשיו אני מנסה להתקין את הנוד32 ויש בעיה בהתקנה, ניסיתי להתקין גם את AVAST וגם לא נותן לי להתקין, איך אני מטפל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס כנראה שבהתחלה עושה קולות כאילו חיברתי usb למחשב- כל כמה דקות מחדש. ואז ישר אחרי הקולות המדפסות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה. זה לא מפסיק כבר יומיים. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס למחשב הוא מתחזה לתוכנה הוא עולה בהפעלה מראה שיש וירוסים ודורש תשלום עבור התוכנה התוכנה לא נמצאת בMSCONFIG וגם לא בהוספה הסרה ניסיתי להריץ combofix ו smintfrundfix ו hijackthis. במצב בטוח כולם לא הועילו אני לא מכיר תוכנות יותר חזקות מהם אבקש את עזרתכם תודה מראש אליאור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככה... תקף את חבר שלי וירוס תולעת שניקרא w32.welchia.b.worm הבעיה איתו היא שכשאני מנסה לימחוק אותו ישר מהכפתור Delete אי אפשר לימחוק אותו כי כנריאה הוא מפעיל את עצמו עם הפעלת הווינדווס... סרקתי את כל כונן C עם נורטון אנטי וירוס מעודכן אבל הנורטון לא מצא כלום, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם אז לא הצלחתי לימחוק אותו. עוד דבר, הוירוס נוצר בתיקיה \C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 8202GFR4 ובתוך התיקיה הזאת הוא יצר קובץ בשם WKSPATCH[1].exe וכל פעם שהנורטון מתריע שהוא מוצא וירוס מהסוג הזה, נוצר עוד קובץ כזה או דומה באותה תיקיה. פעם אחת הצלחתי לימחוק אותו בזה שמחקתי את כל התיקיה אבל אחרי שעשיתי ריסטארט הנורטון פיתאום התריע…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי להוריד STEAM ומופיע לי ב TESK MENNAGER STEAMTMP ואני לא מצליח להוריד את ,זה וירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KASPERSKY 6 שלי תפס את זה!!!!! RISKWARE TROJAN.GENERIC RUNNIG PROCESS D:\PROGRAM FILES\STEAMזSTEAMTMP.EXE ACTION PROCESS IS TRYING TO REGISTR ITS COPY AS STARTUP AUTOUN OBJECT.THIS BEHAVIOUR IS TYYPICAL TROJANS מה ללחוץ?Huh?? QUARANTINE,TERMINATE.ALLOW?HuhHuh?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני עובד עצות, לאחרונה שאני גולש באתרים נפתחים לי POP-Ups שהכותרת שלהם זה CiD: ואת הפרסומת שהם מציגים. ניסיתי להריץ מלא תוכנות נגד spyware, adware, גם תוכנות אנטי וירוס למיניהם, אך ה- POP-upים פשוט לא רוצים להפסיק. מה עוד זה שאני מנסה להריץ את NOD32 הוא נסגר תוך 10 שניות כמו גם ה msconfig וה regedit. בדקתי את כל ה proccesses שעובדים ברקע וכולם נראים לי חוקיים ואינם לוקחים אחוזי CPU חשודים. אשמח לדעת אם למשהו כאן יש מושג מה זה יכול להיות ואיך להפטר ממנו כי ממש אין לי כח לפרמט עכשיו.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היה עדכון לתוכנת KMP אז התקנתי ואז התחרטתי ורציתי לחזור לגרסה הקודמת. לא מצאתי באינטרנט אז הורדתי טורנט וכנראה שמכאן התחילו הבעיות. מאז יש לי חלון של dosearches שמופיע בכל הדפדפנים ואי אפשר להסירו. תוכנת האנטיוירוס שלי היא של מיקרוסופט ועשיתי סריקה אבל אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הסרת הוירוס שהוא מצא (וכל זה בתקווה שזה אכן מה שגורם לי לבעיות, כי אם לא אז אני בצרות כפולות). מה לדעתכם צריך לעשות? לפרמט וזהו? לעשות סיסטם רסטור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וירוס\מזיק כלשהו על המחשב שהשם שלו הוא: PCTattletale הוא נמצא אצלי בנתיב c:\windows\system32\winload עשיתי סריקה במצב בטוח באמצעות kaspersky וavg anti spyware והם לא מצאו את הוירוס.. רק xoftspy מוצא את הוירוס..... וכאשר ניסיתי להסיר אותו גם במצב בטוח וגם במצב רגיל אבל הוא אומר שכדי להסיר אותו צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואז הוא אומר שהוא לא הצליח להסיר אותו.... איך לעזאזל אני מעיף אותו?!?! נ.ב יש לי windows vista home preimuim תודה __________________
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון כושל של ידידה שלי להוריד קובץ מסוים לאיזה תוכנה במחשב שלה, היא חטפה וירוס או תולעת די מעצבנת. הבעיה נוצרה לאחר ניסיון פתיחת הקובץ. דבר ראשון היו קיצורים לאתרי פרסומת על ה desktop ו ב startmenu, אם מפעילים iExplorer, ב enter הראשון הוא מתרסק פותח פופאפ שאומר שהמחשב מודבק בוירוס חזק וללחוץ ok כדי להוריד תיקון, כמובן שלא ניסיתי, ו בעזרת alt f4 חיסלתי כל פעם מחדש את הדף. עשיתי סריקה, עם spywareblaster, והוא מוצא כל פעם כמה קבצים מודבקים אבל לא את הסורס המקורי. הוא מצא משהוא בשם smitfraud, וכנראה שיש בזה משהוא כי גם האתר שנפתח כל פעם (הפופאפ) מנסה לשלוח אותי לכתובת שמתחילה ב smit משהו. ד.א. גם avast ו adaware "נכשלו" יצרתי קובץ של Hijackthis, אז אם מי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני משתמש בnod32 והוא כל הזמן מוצא לי ווירוסים ב System Volume Information. פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ובכל זאת היום קיבלתי הודעה בסריקה: C:\System Volume Information\_restore{6DD7386E-8910-46C2-B08E-61484D6E432D}\RP23\A0002236.exe - Win32/Adware.WhenU.SaveNow application - מה זו בכלל התיקייה הזאת ואיך אני מנקה אותה סופית??
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שאלה. תוכנות אנטי-וירוס או אנטי-רוגלה מעבירות בהסגר הכספת שלהם כל הוירוסים או הנגעים שמצאו בסריקה. האם הם המזיקים יכולים עוד להשפיע וינועו על המחשב כל עוד נמצאים בכספת ולא נמחקו לגמרי? או אין חשש להם.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום רב. חבר שלי לאחרונה מקבל הרבה התראות מהאנטי וירוס שלו (AVAST HOME 4.7) כל פעם כמעט שהוא פותח את האימייל הוא מקבל 2-3 הודעות על וירוס בתוך התיבה הוא נכנס כמעט כל יום כך שזה דבר די מייגע רוב הוירוסים מאותה 2-3 כתובת שהם : א. postmaster@cabri.org.il ב.office@elal.co.il ג.info@walla.com
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הדו"ח: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 13:09:29, on 10/04/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE C:\Progra…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-