עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום\ בדיוק כרגע התקנתי עוד זכרון ויש לי כבר את תוכנת אוורסט מותקנת המחשב איך אני יכול לבדוק בדיוק אם הזיכרון החדש התקבל? מישהו יכול להסביר לי צעד צעד? תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by gal,

צירפתי לפה בנצ'מרקים של 3 דיסקים הקשיחים שלי רציתי שתגידו לי האם הם תקינים.פשוט בזמן האחרון יש לי הרגשה שהם נהיו כבדים וזמני גישה קצת נהיו יותר איטיים.יש מצב שאולי זה גם קשור לויסטה שלי שנהיית כבדה.בכל מקרה תגידו מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. המשחק הוא DAVE MIRRA PRO BMX משחק די ישן שנזכרתי בו לא מזמן וקצת שיחקתי בו וחשבתי אולי אפשר איכשהו לשדרג את הגרפיקה בעזרת איזה תוכנה שהיא כמו MAYA או 3D STUDIO או מה שלא יהיה שמם אז האם זה אפשרי? והידע שלי בגרפיקה הוא די מצומצם אין לי באמת רקע באיזה תוכנה שהיא סתם הייתי אוהב מידי פעם קצת להוריד גירסאות ניסוי וקצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני מידי אבל הרעיון שלי בכללי הוא שדרך הפרויקט הזה שאני מציב לעצמי אני ילמד קצת עיצוב וכול הדברים האלה שקשורים למה שכרוך להגשמת הפרויקט הזה אז תודה רבה לכול מי שמוכן לעזור וסופ'ש מעולה

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. היי אני מנסה להתקין את האנטי וירוס החדש של מיקרוסופט MSE אבל הוא תקוע כל הזמן ב Status: Preparing to install security essentials. והוא לא ממשיך הלאה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש לי ווינדוס XP PRO SP3 (מחשב נייד asus 1005ha) תודה! מורן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MENASHEHE,

שלום, לפני בערך שבועיים היה לי במחשב IE8 ולא כ"כ אהבתי אותו אז מחקתי אותו וזה חזר ל IE7 ומאז הוא כל הזמן עושה לי את השגיאה הזאת: אני גם מחקתי את הIE והתקנתי אותו שוב ועדיין השגיאה ממשיכה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by evy,

שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שאני כותב משהו , זה מוחק את האותיות שאחרי. אני מאמין שזה עניין של הגדרה, למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by c5123,

hi i have problem with norton i cant seem to run it i am looking for the best next thing in anti virus can same1 giv me a name of a good 1 plez thx

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Bvlgari,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי ואני לא זוכר את הסיסמא של האייסיקיו שלי. יש לי את הקובץ של המספר (כתבן) שבו מופיעים כל המספרים של האנשי קשר. איך אני משיג את הסיסמא שלי ולא משנה באיזה שיטה. רק תעזרו לי בבקשה למצוא אותה התייאשתי

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by artv8,

היי שלום לכם. אני רוצה להדביק כתוביות לסרט. עכשיו ניסיתי התוכנה AVI RECOMP אבל כל הנקודות ושאר הסימנים נהיו בצד השני. אולי אתם מכירים אופציה בתוכנה שמתמודדת עם הבעייה הזו. או תוכנה אחרת שיודעת להדביק את הכתוביות . :s05:

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. לצערי הצלחתי להידבק בתוכנה הזדונית win32/trojandropper.agent.dgo כל ניסיונותי להילחם בוירוס עלו בתוהו. בצר לי ובשל חוסר הרצון לפרמט - פניתי ל Bootable disk והעברתי את כל הספריות תחת קורת גג אחת והתקנתי מחדש את חלונות. עכשיו הכל תקין אך כשאני מנסה למחוק את אותה תיקייה ארורה - אני לא מצליח בכך. בדקתי את המחשב עם NOD32 ועם בדיקת אנטי וירוס דרך הרשת, כמו כן עם ad-ware 2007. ניסיתי אף תוכנה יעודיית שאמורה למחוק את הקובץ לפני שווינדוז מתחיל לרוץ ואף ניסית לאחות את הדיסק, מתוך מחשבה שאולי זו הבעיה. ניסיתי אף למחוק את הקבצים דרך ה- bootable disk - ללא הצלחה. חשוב לציין שלא הצלחתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומט- שבחיפוש ברשת ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה בקבצים שהיו…

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. שלום רב, רציתי לדעת מהיא הגירסא הכי חדשה של Kali, ואיזה הגדרות צריך לשנות כדי לשחק ברשת עם חברים, את המשחקים שהיא מאפשרת לשחק, אני יודע שאפשר לשחק בה ג'נרלס... תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by ShahafH,

שלום. רציתי להתעסק בעניין של לחבר קטעים מסדרות וליצור סרטון אנימציה עם מוזיקה וכל זה. יש איזו תוכנה קלה? וגם איפה נמצא העורך של הווינדוס לדברים האלו? תודה.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. הוא כותב לי ארור בווינראר: ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי 17 גיגה פנויים מ ה אני אני עושה?תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by N.S,

התקנתי אי סי קיו 2003 ואני לא מצליח לשמור את ההיסטורי....

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by snsn_1,

איפה ניתן למצוא פונטים נוספים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אני לא מצליח לראות בטלויזיה ובמסך בו זמנית. כשאני רוצה לראות בטלויזיה המסך מתכבה.. וכשאני בוחר על לראות בשניהם אז זה לא פועל בכלל הגירסא הכי חדשה של TV TOOL.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by lazy-bones,

שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by r1plet,

החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  24. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by Peri228,

היי ! כל פעם שאני מפעיל את ה Outlook ( יותר נכון כשהוא בודק הודעות חדשות ) , הוא מנתק אותי מהאינטרנט ! זה התחיל רק אתמול , למרות שלא נגעתי בשום הגדרה באאוטלוק .. Help (

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.