עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש אתרים שמציגים תמונות בפלאש יש דרך להוריד אותן ? [אני לא מדברת על לצלם ולשמור מהצייר...]

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  2. יש לי שיר שאני רוצה לחתוך את ה40 שניות האחרונות ממנו אם אתם מכירים תוכנה כזאת אני ישמח. גם אם אפשר שיהיה תוכנה קלילה ולא אחת ששוקלת 500 מגה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Leo101,

או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by Alina,

אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. התקנתי על המחשב הישן שלי כרגע Windows 7 דנדש, אבל אחרי שהתקנתי Catalyst 9.11 Legacy (דרייבר לRadeon 9800), אחרי הפעלה מחדש חלונות עולה וכל המסך מטושטש לגמרי ורואים רק עיוותים. לציין שאין שום בעיה בכרטיס מסך מכיוון שהשאראתי גם את הXP ושם אין בעיה ומשחקים עובדים מצויין, גם עם הדריבר WDDM שמגיע עם Win7אין בעיה. יש למישהו רעיון? מישהו אולי מכיר דרייבר ישן יותר שאמור לעבוד בWin7?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by matanmax,

שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by eglon1,

איך ולמה ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by ScreaMan,

אני מחפש תחליף לקאזה אם מישהו יודע על שם של תוכנה שהיא כמו קאזה אז אני יודה לו מאוד אם יומר לי את שמה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Sad T.,

הודגת שגיאה- ie has encountered a problem and must close, אבל אם אני סוגרת ב-X, אני יכולה להמשיך לגלוש. מוזר. יש למישהו תובנות?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by nir1992,

מה ההבדל בין שתי התוכנות האלה ומי יותר טובה לבניית אתרים?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו הכותרת.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by moshiko69,

רציתי לדעת איך אני מגדיר את ה emule כך שהוא יהיה אופטימלי? איזה הגדרות צריך להגדיר?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  15. Started by hagai-,

מישהו מכיר שיטה יעילה להדפסה של דפי היסטורי ארוכים מהאי סי קיו? או לפחות איך אפשר לייבא את הכל לקובץ טקסט ? Icq2000b

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by iveco,

שרוצים לראות סרט עם מסך מלא אז רואים למטה את השורה של ה TASKBAR ניסיתי לעשות הכול ולא הצלחתי רק אם לוחצים : תמיד עליון אז השורה של TASKBAR נעלמת אבל אם עושים תמיד עליון אי אפשר ללחוץ על תוכנה אחרת במקביל בלי להוריד את ה VLC למטה MINIMIZE

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by tomer_et,

פתחתי קובץ שהיה ב - RAR וקיבלתי 10 קבצים שאחד מהם עם סיומת SVT וכל השאר ממוספרים (בסיומת) 001 002 וכו' איך פותחים אותם?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by GetRich,

שלום! אני מחפש תוכנה שמזהה צלילים שהוקלטו מראש ואז מבצעת פעולה מסויימת. למשל הקלטתי צליל של משהו ואז זה ילחץ על המקש הימני חשוב שזה יהיה צלילים שאני מקליט ולא מילים באנגלית. תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. אהלן, אני משתמש בנרו,והבנתי שיש אפשרות לצרוב עד 730-750 מגה על דיסקים רגילים ולמרות שקראתי איזה מדריך לא הצלחתי לעשות זאת... אם מישהו מכיר,תעזרו בקשה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by 114508534,

אני משתמש בגרסא 2.2 של ליאונארט . השאלה שלי היא , מה זה החצים ליד שם המשתמש שמוריד ממני , יש כאלה עם סמיילי שהם חברים שלי ויש שיש לידם שני חצים ,מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני לרוב מתנסח בצורה הרבה יותר מליצית, אבל נושא מאוד מאוד מאוד דחוף ובעייתי.... נמחק מCDKEY שברשותי מידע..... עכשיו, לאחר מכן נוסף עוד מידע, אבל לא כזה שממלא את כולו. אני חייב תוכנת שיחזור, כזו שתתאים גם לCDKEY, והכי טובה שאתם מכירים.... בבקשה, זה בדמי, ואני חייב את זה מהר! תודה מכל הלב, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by yossi051,

אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  23. מצאתי בגוגל איזה פתרון שאצלי לא עבד (החלפת הקובך XPTHEME.DLL). עזרה נוספת תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.