עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by sabanhid,

שלום, אני חדש פה ואני אשמח לעזרתכם. בעייתי היא כדלקמן: נכנס אליי סוס טרויאני (ת'אמת- באשמתי, לחצתי "אוקיי" על איזה הורדה בלי לשים לב). הוירוס הזה כל הזמן פותח לי אתר שנקרא spylocked.com ומנסה לאנוס אותי להוריד כביכול תוכנה שתפטור לי את הבעיה. בנוסף הוא התקין לי איזשהו toolbar שקורא לעצמו security toolbar 7.1, ובשורת המשימות יש לי אייקון אזהרה מהבהב שכשלוחצים עליו הוא ישר פותח לי את האתר אינטרנט spylocked. ניסיתי להוריד את הרכיבים המותקנים דרך "add or remove programs" של ווינדוס- אבל כל פעם שלחצתי remove, קפץ חלון שמחייב לעשות reboot לפני המחיקה, וחוזר חלילה. ה-AVG antivirus לא הוריד לי את הוירוס. בבקשה תעזרו לי- אני עובד עצות!!!

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול מובנה SIGMATEL על לוח אם של INTEL ISELTON D946GZTS http://www.intel.com/products/motherboard/D946GZTS/index.htm לכרטיס הקול יש 3 יציאות ואני מחבר אליהן של כבלים של מערכת הקול שלי. כאשר אני מפעיל מוזיקה אז אני שומע רק ברמקולים שמוגדרים FRONT. בשאר הרמקולים CENTER ן - REAR אני לא שומע אלא אם אני מכניס סרט DVD בפורמט 5.1. האם קיימת תוכנה המאפשרת להפעיל את כל הרמקולים בו זמנית במוזיקה? למעשה אני חושב שאני צריך תוכנית שמגדירה את כל היציאות של כרטיס הקול כ FRONT. (זה לא אפשרי עם התוכנה שמסופקת ע"י אינטל וגם לא עם העדכונים שלהם). תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by shahar07,

לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  5. האם יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by yaron266,

רציתי לדעת האם יש תוכנה או דרך לראות ערוץ עשר או חמש דרך אתרים,תוכנה או איטרנט?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. החלטתי בשעה טובה להתקין NOD32 2.70. יש לי כמה שאלות: 1) מה זה כל הכלים שיש לו? אפשר פירוט? 2) יש סיכוי שאחד מהכלים משפיע על הורדה מהאינטרנט? 3) האם הוא נחשב לאנטי-וירוס הכי טוב? 4) יש טיפים לשימוש בו? תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לא מזמן עדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי (ATI RADEON 9600XT) ומאז אני לא מצליח לראות סרטים. המסך של נגן הסרטים שחור אבל את הסאונד של הסרט אני כ ןשומע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  9. חיפשתי המון באינטרנט, ולא מצאתי. אני מחפש תמונה של שמיים, ושהעננים הם בעצם כתב. למשל, שכתוב i love you או Love או משהו כזה...... קיים אולי פונט כזה? או שמישהו יודע לעשות את זה בפוטושופ בקלות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמא לקבצים אישיים מבלי שאף אחד יפתח אותם,או לשים להם קוד כדי לפתוח אותם,או תוכנה שחוסמת אותם והם יפתחו רק באישורי או ע"י סיסמא

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. ^^^^ ניסיתי עם כל הקודקים שאני מכיר FF HAALI CCCP K-LITE VLC MPC פשוט כלום. נאדה. אבל מה, אחרי שניסיתי עם WMP 9, הסרט עבד אבל אי אפשר להעביר קדימה לנקודה שאני רוצה מפני שאז יש אותו מסך שממנו הסרט הפסיק ואז נוצר מצב שאני לא יכול להעביר קדימה ואחורה, לשבת כמו טמבל ולא יכול לגעת בכלום. למישהו יש הצעה? פתרון? כל דבר התקבל בברכה, swg

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by pop144,

מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  13. כל פעם שאני בא להוריד HTTP ה-FlashGet עולה ונותן אפשרות להוריד בתוכנה איך אני מבטל את זה ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by asafgolan,

בכל פעם שאני נמצא במחשב שלי ומנסה לפתוח משם את אחד הכוננים, עולה לי הודעה ששואלת אותי באיזו תוכנה לפתוח את הכונן. אני בוחר בINTERNET EXPLORER, והכונן אכן נפתח, אבל בפעם הבאה שאני מנסה לפתוח את הכונן שוב עולה לי אותה הודעה (ואין לי אפשרות לסמן 'השתמש תמיד בתוכנה זו'). שמתי לב שהבעיה נפתרת אם אני עובר למצב תצוגת תיקיות קלאסי, אבל הייתי מעדיף לשמור על תצורת התצוגה הנוכחית. יש פתרון? עדכון: יש טיפת התקדמות. עכשיו הכוננים כן נפתחים אבל בחלון חדש (למרות שהם אינם מוגדרים לעשות זאת). אם אני לוחץ על הכונן עם הכפתור הימני ובוחר פתח, החלון נפתח כמו שרציתי. הבעיה היא שהמחשב בוחר להשתמש באפשרות 'AUTO' שנמצאת שם גם ברגע שאני נותן דאבל קליק ולא בפתח. אז יש איזושהי דרך להפוך את האפשרות '…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by tal_13abc,

שאלווםםםם ..... יש לי בעייה לראות סרטונים במחשב , רק מה שמוזר שהבעיה לא חלה על כל האתרים , היא חלה על כל האתרים חוץ מYOUTUBE כל האתרים הישראליים אי אפשר לראות כלום :pissed: כמו נענע walla msn שום דבר לא עובד לי שמה תודה רבהההההההההה אם אתם רוצים שאני אפרט עוד תגיד מה ואשמח תודה רבה 2

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  16. Started by RX7,

עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  17. Started by cupidil,

יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by EroSenin,

טוב יש לי כריס רשת מובנה בלוח ואני צריך בשבילו דרייבר. הלוח שלי הוא MSI PT880 NEO

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by refaels2006,

בעת לחיצה עם העכבר ("לחצן ימני") על כפתור עצור,נפתח לי תפריט כזה כמו בתמונה . מהם המצבים האלה ? איך הם פועלים ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום לכולם, אני התקנתי את התוכנה לבדיקת כרטיס מסך AquaMark3, וזה מה שהוא נותן לי זמן קצר אחרי שאני מתחיל להריץ את התוכנה קובץ מצורף) מה זה יכול להיות, תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך בה וידאו, למשל - להוסיף לוידאו שיהיה עליו למשך כל הזמן משהו רשום למשל כתובת של אתר.. או שאני אוכל לחתוך קטעים מהוידאו, מהאמצע גם.. או שאני אוכל לרשום מדי פעם משהו בוידאו.. אני גם מחפש תוכנה לעריכת DVD, למשל יש לי דיסק של חתונה ואני רוצה לערוך לשים רק קטעים ממנו, ושיהיו כאלה אפקטים של מעבר.. אם אפשר שמות אני אשמח, תודה.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  23. כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by No_Man,

לאחר פירמוט והתקנת Windows, התקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסקה שקיבלתי (לוח אם של GIGABYTE). משום מה, אני לא שומע כלום. אין לי קול. למרות שהכל מותקן. בדקתי במנהל ההתקנים ואין שום דבר חריג. אין על הקול סימני שאלה או סימני קריאה או שום דבר. מה שכן יש לי סימן שאלה על "Other Devices". ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. אהלן, התקנתי את BSplayer ver 1.36 לצד Windows Media Player 10 על Windows מפורמט, ביחד עם חבילת המקודדים ffdshow גירסה 1167 (ffdshow-rev1167-20070514_xxl.exe). ב-BSPlayer אני מצליח לראות את כל הקבצים/פורמטים, וב-WMP שומעים רק אודיו ללא וידאו (בעיקר בכל קבצי ה-TVRIP ו-DVDRIP שברשת). אני יודע שיש ל-WMP סט מקודדים משלו, אבל חשבתי שזה נפסק בגירסה 9. יש למישהו רעיון לפתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים