תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשבוע עבור ה HTPC שלי. המקרן מחובר ליציאת ה DVI והטלוויזיה (CRT רגילה) מחוברת ליציאת ה s-video דרך המתאם המיוחד של Gigabyte. מערכת ההפעלה היא XP corporate SP2. גירסת ה driver של nVidia היא 158.22. לאחר התקנת ה driver, המחשב מזהה אוטומטית את שני ההתקנים (tv ומקרן) ואני מקבל תמונה בשניהם. אני עובד במצב שיכפול כאשר המקרן ראשי והטלוויזיה משנית. אחרי reset למחשב, יציאת ה s-video מפסיקה להוציא תמונה. אם אני בודק ב nvidia control pannel אני רואה שהמחשב עדיין מזהה את ה tv והמקרן והכל מוגדר בסדר אבל אין תמונה רק על ה tv. גם בזמן ה reset אני מקבל את מסך ה boot רק על המקרן. אם אני עובר למצב תצוגה אחר כלשהו שמכיל את ה tv (למשל tv ראשית ומקרן משני או tv בלב…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מקלדת MX100 אל-חוטית ועכבר G5. מאז שיש לי את העכבר המקלדת עושה לי בעיות. אי אפשר להקליד בה אבל אפשר להשתמש בכפתורים הנוספים כמו מחשבון, ו-HOMEPAGE. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כותרת... קורה לעיתים, בד"כ כשלוחצים על כפתור ADD... איפה הבעיה? בוינאמפ או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, ולמי שרוצה לעקוב אחר ההורדות (החוקיות) שלו מרחוק, יש ל utorrent ממשק WEB נפלא. ממולץ. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=14565
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה FRAPS, השגתי FRAPS הקלטתי סרטון אבל שמתי לב לשתי בעיות : אחת זה שהקובץ יוצא עננקקק אפילו אם מקטינים רזולוצייה\מנמיכים FPS. השנייה זה שהמשחק נעול על ה FPS שבו הוא מצלם וכראשר אני מצלם הFPS צונח בלי קשר לזה. אני רוצה תוכנה שתצלם, שלא תנעל FPS ושייצאו בסוף סירטונים נורמליים... תיראו למשל את הסירטון הזה : http://stage6.divx.com/user/Shareit/video/1146045/PC---Infernal---Gameplay-1-Demo רואים ממש מצויין והסירטון שוקל 50 מגה, אם הייתי מנסה לעשות כזאת איכות עם FRAPS היה יוצא לי לפחות 300 מגה...
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז... ככה: יצא לי לעצב לוגו חדש בפוטושופ ומסתבר שחברה מסויימת ממש התלהבה ממנו והיום הוא עובר אישורים אחרונים. השאלה שלי איפה נכנס פה זכויות היוצר? אה כן ואני עובד בחברה הזאת. מה בדיוק הנוהל?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי. אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים. מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה. גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר. אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו. זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון. יעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לאחר פירמוט מחשב בעל לוח אם של Gigabyte רציתי להתקין את הדריברים. הכנסתי את הדיסק המצורף עם הלוח אם והתקנתי את כולם. ראיתי שהתוכנה שהייתה מותקנת לי פעם קודמת (של הקול)הייתה מותקנת, ורשןם שהדריבר מותקן אבל עדיין - אין קול (התוכנה הדובר היא Realtek ובדקתי וגם ה-High Definition מותקן). אבל עדיין, אין קול. מחקתי את כל מה שקשור לקול מ"הוספה והסרה" ונכנסתי ל"מנהל ההתקנים" ובקטגוריה של הקול היה איזה 2 דברים (לא זוכר בדיוק איזה) שהיה עליהם סימן קריאה ושניסיתי להתקין אותם מהדיסק הוא התחיל להעביר קבצים ואז הייתה תקלה והיה רשום "קוד 10". אח שלי החכם ( ) הסיר את 2 הדברים האלה ממנהל ההתקנים ועכשיו בכלל לא רואה אותם (הם נמחקו סופית). ועדיין - אין קול. ניסיתי להוריד ולהתקין דריבר …
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין עליו Windows Xp Professional SP2. עכשיו לעניין, אני רוצה המלצה לסידור של הפרטישנים בהארד דיסק... ממישהו אחד שמעתי שכדאי לתת למערכת הפעלה פרטישן נפרד, ממישהו אחר שמעתי שבנוסף עדיף גם לתת לכל קטגוריה (שירים, סרטים, תוכנות, מערכת הפעלה וכו...) פרטישן נפרד... וככה לדוגמא, כל התוכנות שקשורות לסרטים, והסרטים עצמם, יהיו בפרטישן של הסרטים. כנ"ל לגבי השירים וכו... האם זה נכון לעשות ככה? מה ההמלצות שלכם? מהי הדרך הנכונה ביותר לחלק את הדיסק הקשיח? וכמה (מבחינת מקום) כל פרטישן צריך (דיסק קשיח של 250 GB). תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי IIS ואני מנסה לגשת לשרת ממחשב אחר לכתובת שלי. פתחתי פורטים. הבעיה היא שכל פעם אני מקבל את הבקשה ל-username ו- password. ב-IIS ניסיתי לשחק עם ה- anonymous user וכו'- אבל זה לא עזר אני די חדש בנושא ה-FTP. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שמבין בעריכת וידאו. (ערוץ 10?) אני מעוניין לשלב שני סרטוני וידאו כך שיראו אותם ביחד באותו הזמן. כלומר כאילו סרטון אחד שקוף ורואים דרכו את השני כך ששתי התמונות מצטרפות לאחת. נאמר אם אני מצלם חדר עם מישהו ואח"כ מצלם את החדר עם מישהו אחר אני רוצה שיראו כאילו שניהם בחדר ביחד. זקוק להסבר מפורט כמה שניתן כי אני לא מקצוען עם Premiere, מצליח לערוך סרטונים רגילים אבל אין לי מושג איך לשלב בין שניים.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש לא מעט זמן את התוכנה, ומתברר לי שכמעט לא מוכרים את זה בארץ. מישהו יודע איפה אפשרי לרכוש את התוכנה?? (ואל תגידו לי בחו"ל או להוריד)
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ערב טוב.דבר ראשון אני מגיב בפורום זה מפני שזו לא בעיה טכנית או אמצעי אכסון אלא רק עם התוכנה powerdvd. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל.אם אני מכניס dvd (גם מקורי) או סתם דיסק עם סרט התוכנה לא משמיעה כלום. הסרט רץ כרגיל אך אין קול. כאשר אני מפעיל קובץ אחר שיושב על הדיסק קשיח אין שום בעיה. כנ"ל אם אני מנסה באמצעות תוכנה אחרת,אבל זאת התוכנה שאני רוצה להשתמש. כמו כן גם אם אני מנסה להריץ דרך הצורב השני שלי סרט (צורב רגיל) התוכנה לא מאפשרת לסאונד לרוץ. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הצלחתי,אני כבר משתגע עם הדבר הזה. אשמח אם תעזרו לי בהקדם. תודה מראש נ.ב התוכנה אמורה לתמוך בויסטה,זה לפחות מה שכתוב באתר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי את המעבד החדש (החלפה מחד ליבה לכפול ) http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ אני לא מוצא את כל התפריטים בטאסק מנג'ר , מה שאני מקבל זה חלון ריק מתפריטים. לא יודע אם זה קשור להחלפת המעבד,אבל זה קרה כרונולוגית. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג בימים הקרובים לויסטה. יש לי amd athlon 2500 MEM 1.5GB HD 250GB כרטיס המסך שלי מיושן ויוחלף לפני השדרוג. אני יודע ש"על הנייר" המחשב מתאים לשדרוג אבל רציתי לקבל רשמים אישיים שלכם: 1. המחשב חזק מספיק? 2. המערכת הפעלה תרוץ לאט מדי? 3. כדאי להשקיע בכרטיס מסך יקר עם זיכרון גדול? זה ישפר את המהירות של הGUI? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הSCANDISK 99% שהוא מחק לי המון קבצים שאני צריך עכשיו הורדתי תוכנת DEMO שחשבתי שהיא תפתור ואז ראיתי שהשיחזור זה רק עד 64K לקבצים בסריקה שעשיתי בDEOM ראיתי חלק מהקבצים אני לא בטוח אם הוא מצא את כולם זאת התוכנה File Scavenger® Version 3 http://www.quetek.com/download.htm יש תוכנה אחרת ? שלא יקרה כל כך זאת עולה 45 דולר או שיש תוכנה אחרת יותר מומלצת וטובה יותר.. זה ממש דחוף לי אני לא יכול לעבוד על הכוננים מספק שזה ידרוס את הקבצים שהוא מחק וזה הדבר היחיד שמצאתי , יש לך המלצות
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-