עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Vortex,

ל Windows XP. כשאני שולח דרך הפקס של הווינדוס דרך הוורד זה לא מראה תהליך שליחה , אני מעדיף תוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי את התוכנה... ואני לא מצליח לבצע התנתקות והתחברות מחדש... יש לי את הסקריפט הזה rasdial "Netvision Cable Connect" /disconnect timeout 7 rasdial "Netvision Cable Connect" name pass תחת הBatch... וגם יש לי אותו כקובץ.... אם אני מפעיל אותו כקובץ הוא עובד מעולה...אבל בתוך התוכנה הוא לא עובד....מה אני עושה?? תודה..

3. Started by anox,

שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by noodle,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. אהלן לפעמים הנוד32 מעלה הודעה שהוא חוסם איזה משהו , שאני כן צריך בכל זאת להריץ. איך ניתן להגדיר שהוא יתן לי להכנס+יזכור לא לתתאת התראה הזאת שוב? [attachment deleted by admin]

6. Started by sherlock1212,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  8. שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. Started by wooper,

הי בגרסה הקודמת של firefox היה מותקן Tab mix plus שנתן לי לפתוח את הדפדפן בדיוק באותה צורה שסגרתי לגרסה החדשה התוסף לא מותאם וכל פעם שאני יוצא מהדפדפן ונכנס אני חוזר לדף הבית עשיתי באפשרויות "הצג את החלונות והלשוניות שלי מהפעם האחרונה" ועדיין אותה תוצאה תודה רק לציין שאת הגרסה החדשה התקנתי על הישנה

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  10. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. כשאני מנסה להתחבר לאחד מהשרתים הטובים אני מקבל הודעת שגיע כזאת: Warning DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911) - Your 23226 port is not reachable. Please review your network config. Connection attempt to "DonkeyServer No1" (66.199.250.170:8911 ) timed out זה משגע אותי מחקתי והתקנתי אימיול חדש, אין לי אנטי וירוס חוץ מהאנטיוירוס שמגיע עם ה SP2, אין ראוטרים, וכן פתחתי את הפורטים של האימיול!! מה אני עושה? הוא מתחבר לי רק לשרתים החלשים וזה בקושי זז. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Galit17,

יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  15. יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by etant1,

יש לי חשבון ב .fileserve. ורציתי לדעת מה הדרך המהירה ביותר להורדה. ( אני משתמש ב-DownThemAll) האם יש תוכנה שמורידה מהר יותר (כרגע זה עומד על 605KB/s ויש לי מהירות 5mb ),

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. Started by Absurd,

שלום לכם חברי פורום נכבדים! אני מעוניין להוריד דרייברים ללוח אם מסוג Asus P5LD2 SE. נכנסתי לאתר של Asus והגעתי לקישור הזה, ושם, כמו שאתם יכולים לראות, מופיעה הרשימה הזו: Qualified Vendor List BIOS BIOS-Utilities Chipset AUDIO LAN Utilities אני לא בטוח איזה מהם באמת נחוצים ואיזה מיותרים, אני רוצה מינימום דרייברים לפעולה רגילה של המחשב, ואני די בטוח שאני לא צריך את כל הדרייברים המוצעים שם. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולומר מה נחוץ לפעולה תקינה של המחשב, ומה לא. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by zeevik_k,

שלום, אני מחפש את תוכנת QMax. אודה על קישור/הכוונה. תודה זאב

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום! לפני כמה דקות הורדתי מהאינטרנת קובץ RAR שאמור להיות INTERNET CYCLONE 1.96. כשסקרתי עם הקספרסקי, הוא רשם שהקובץ נקי. עשיתי UNZIP לRAR, נכנסתי לתיקיה, לחצתי פעמיים על הקובץ... ולא קרה כלום. כלומר קרה משהו, אבל המחשב לא הראה כלום. בדיוק בצורה שתוכנות זדוניות פועלות. אני בסרטים, לא יודע מה לעשות. האם מישהו כאן בעל ידע קצת יותר נרחב ,יכול לנתח את הקובץ הזה ולהגיד לי מה יש בו? תודה רבה, רבה! הלינק לקובץ: http://www.easy-share.com/c/1702398186 (למנהלים, הכל חוקי, גם במקרה שזה קובץ לגיטימי, התוכנה היא SHAREWARE)

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by xtract1,

יש לי את התוכנה ואני לוחץ על האפשרות "copy disk" ושמתי לב שכשאני עושה את זה הוא מעתיק למחשב ורק אז צורב.. מה הטעם פה? למה הוא לא צורב לי מכונן אחד לשני (יש לי 2) איך אני מבטל את העניין? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לגבות סרט חתונה שיש לי על דיוידי מצאתי תוכנה שתעביר אותו למחשב ומפורמט דיוידי לAVI אבל זה תופס המון נפח איך אני מכווץ את הסרט לDIVX ? תודה מראש DEMULTI

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  24. Started by Vlad3,

איך אני גורם לו כן לשמור?!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by osyr,

התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים