תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני משתגע מקצב ההורדה הכל-כך איטי ב-eMule! אני גולש באינטרנט 1.5 מגה (איי.די.אס.אל) ובכל הורדה שלי בתוכנה הזו נעה בין 2-15 קילובייט לשניה שזה גרוע ביותר. זה מייאש אותי, זה מדכא אותי ואני חייב לשים לזה סוף! אז בבקשה עזרו לי, כתבו לי בבקשה בפירוט איך לשפר את המהירות המייגעת הזו. נ.ב: בכל הורדה שלי אני דואג לכבות את תוכנת הפיירוול/אנטיוירוס (כולל הפיירוול של ווינדוס) וכל שאר תוכנות האינטרנט.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
התקנתי פה את התוכנה שצויין בכותרת לניסוי קטן שאני עורך פה.. כל הרשימת משתמשים שלי מוצגת כמספרי איסיקיו, (293890474325) , האם אפשר\י לעשות שזה יציג לי את הניק של המשתמש במקום המספר איסיקיו שלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חברים שלום יוצאים לחו"ל ונתקלים במקום שאין מקלדת בעברית והכל בשפה זרה שמעתי שיש איז תוכנה שמורדים או אתר שמשמם יכולים לכתוב בעברית ולקב ל בעברית אשמח לסיוע בברכה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עבדתי ב3DSMAX, יצרתי לי כמה MATERIALS עם VRAY, החלטתי שהגיע הזמן לשמור (כדי שאני לא יאבד את המטריאלס האלה) לחצתי CTRL+S, ופתאום הופיע לי שגיאה.. השגיאה הזאת מופיעה גם כשאני טוען מחדש את הסצינה (אחרי הדלקה מחדש של מקס) אני משתמש בVRAY בגירסא 1.5 RC3 אם זה משנה ומקס גירסא 8...
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה מתוצרת TRUST דגם 120spacec@m ואני לא מצליח להתקין אותה בWIN7 שלי... דרייברים באתר של TRUST יש רק עד לWIN XP. למישהו יש פיתרון? תודה חן.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה, אני מחפש אבל תוסף כלשהו אשר יאפשר לקבץ מיילים לת'רדים ושמירת המשך השרשור שלהם כת'רדים. כלומר אופציה להצגתם כת'רדים בנוסף לכותרת אוטומאטית כלשהי שתשמר לאורך כל הת'רד. המשך יום נעים, קובי
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם Microsoft Office 2007 יעלה על XP ובכלל על המחשב שלי.? כרגע אני משתמש ב Office XP איזה גירסה מקבילה לה מבחינת האפשרויות? אני לא צריך את התוכנה לגרפיקה או דברים כבדים, אלה רק הדפסה של מסמכים (אני עושה שימוש בעיקר ב word) איזה גירסה תספק אותי אבל מצד שני לא תהיה עם קצת מידי פיצ'רים? צריך תשובות בדחיפות תודה.
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
גליתי את הבעיה הזאת אחרי שנכנסתי למנהל משימות וראיתי בתהליכים שיש תהליך שנקרא FahCore_78.exe שמשתמש קבוע ב25% מהמעבד. אחרי שראיתי את זה יצאתי ממנו ואז נכנסתי לGTA IV שיחקתי 2 דקות ואז קיבלתי מסך כחול והמחשב נכבה,אחרי שהוונידוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה חמורה.מאז לא נגעתי בזה והבעיה לא חזרה.... מה זה התהליך הזה?יכול להיות שזה וירוס? חייב עזרה!? קניתי את המחשב לפני פחות משבוע,והתקנתי עליו וינדוס XP. המעבד שלי: intel q9550 2.83 @3.40
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר של חברת פלאפון והולך לשמוע איזה צלילים חדשים יש אני לוחץ על הכפתור שישמיע לי את הצלצול ואני לא שומע כלום... והרמקולים כן עובדים... זה פותח לי חלון כזה קטן ומראה שהוא צריך לנגן את הצלצול אבל אני לא שומע כלום.. http://imd.gonext.co.il/gonext/zazabox/pc/pre_cate_frm.php?mall=2 זה האתר ממנו אני מנסה לשמוע את הצלילים... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שאני מפעיל אותו אז הוא נותן לי את הודעת השגיעה הבאה: מה עושים? אני הסרתי והתקנתי כמה פעמים וזה לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://img144.imageshack.us/img144/8922/windowsmediaplayeruz2.jpg
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
המחשב נותן לי error של boot.ini אז נכנסתי דרך הדיסק הפעלה לrecovery console ושם הוא אפילו לא נותן לי את השורה c:/windows ואז רשמתי chkdsk והוא אומר שיש לו בעיות unrecoverable problems ואז ניסיתי להתקין את הוינדוס על דיסק שונה , והוא לא מזהה שום דיסק ושולח איזה error משוגע שיש בעיה קשה . מה לעזעזל עושים עכשיו? כנראה יש בעיה בדיסק עצמו, אבל איך בכל זאת מנסים לפתור את זה. בבקשה עזרה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-