תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כותרת אז אותו דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
משהו מאד מוזר הולך בזמן האחרון במחשב שלי.... פעם היה אצלי מותקן הרבה מאד זמן NAV 2002 ואז שידרגתי ל 2003, הכל היה מצויין. לאחר כמה זמן התקנתי את ה Norton Firewall 2003. אז התחילו הבעיות. בתחילה הכל עבד. ואז שמתי לב שעצם היותו של הפיירוול הוא עושה באג במערכת שה taskbar תמיד יהיה מעל משחקים במסך מלא! אז אני לא זוכר מה היה סדר האירועים אבל הסרתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס autoprotect סירב לפעול והציג שגיאה כלשהיא + קישור ל Knowledge base של נורטון, פעלתי שם עפ"י ההוראות אך זה לא עזר בגרוש. הסרתי את NAV, ניסיתי להתקין את החבילה NIS2003 - אותו הדבר בדיוק... לבסוף ויתרתי על נורטון... הלכתי על McAfee VirusScan 7.0 Pro, הפיירוול שהיה איתו הותקן בהצלחה ולא עשה בעיות. או…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרך לשלוף קטע צליל של כ7 שניות מתוך סרט, האם יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה, אני מחפש אבל תוסף כלשהו אשר יאפשר לקבץ מיילים לת'רדים ושמירת המשך השרשור שלהם כת'רדים. כלומר אופציה להצגתם כת'רדים בנוסף לכותרת אוטומאטית כלשהי שתשמר לאורך כל הת'רד. המשך יום נעים, קובי
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הקול נשמע משובש חלש ולפעמים לא נשמע בכלל. בדיקת חומרה בסדר. אנא הצעתכם
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן. בימי הקרובים אני ירכוש לעצמי נייד של פוגיסטו. I330, שתי גיגה זיכרון דדר3, 1066 מגהרץ. המחשב מגיע עם וינדוס 7 64 ביט. האם העובדה שיש רק שתי גיגה זיכרון תגרום לוינדוס לרוץ בצורה איטית? האם במקרה כזה עדיף לעבוד על גרסת 32 ביט? והאם, לאדם שעובד בצורה מאוד פשוטה (אנטרנט, מוזיקה, קצת סרטי HD) הכמות זיכרון הזו תספיק? אני לא עובד על תוכנות חזקות או על כמה בו זמנית. תודה
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני משתמש לרוב עם התוכנה הזן ןהיא מאוד טובה אבל יש לי בעיה רצינית איתה כרגע כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והעלתי את התוכנה , בחלק שלוחצים PUBLIC כדי להעלות את רשימת השרתים אני לא מקבל כלום כל שינוי גם ממצב ACTIVE למצב PASSIVE לא משנה הרבה , הוא פשוט מקבל RECIVING ואז כלום צריך עזרה נ.ב גם בלי FIREWALL יש בעיה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
קודם כל, הוא שינה את הדסקטופ ואין לי גישה למחשב שלי, הוא שינה את תפריט "התחל" כך שאין לי את All Programs ואין לי דרך להיכנס לשחזור מערכת... בנוסף לכל זה, כל 10 שניות הוא יוצא מהשולחן עבודה ונכנס אליו שוב ככה שאין לי דרך לנסות להיכנס ללוח הבקרה או משהו. מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום אנשים!! שאלה לי אליכם יש סרטים שאני מוריד מהאינטרנט והם לא עובדים הורדתי מקודדים (הורדתי את Xvid כי הוא הכי מתאים לסרטים שהם לא עובדים) ועדיין הם לא עובדים, הם קורסים אני משתמש בתוכנת radlight מכיוון שאני רוצה לראות עם כתוביות גם בתוכנות רגילות ומוכרות הם לא עובדות, למשל window media player ששומעים תסרט, אבל לא רואים תמונה האם מישהו יוכל לעזור לי??!! מקווה מאוד שתעזרו לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם מישהו עדכן לגרסה האחרונה (עם MPC-HC 1.4.2543) וגם אצלו הכתוביות של הסרטים מופיעים בג'יבריש ? האם מצאתם פתרון לזה (החלפת גופנים וכו' לא פותרת את הבעיה..) ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום רב... הורדתי תוכנה לאחרונה... תוכנת צילום מסך... איך אני בודק בוודאות אם היא עדיין מקליטה לי את המסך במקרה בלי שאני יודע ? או בקיצור... איך אני בודק אם היא רצה.. או לא רצה... ברקע ? תודה מקווה שהבנתם..
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני לא יודע באיזה אנטיוירוס להשתמש...תנו הצעות חבר'ה.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התשמשתי (עד היום) עם התוכנה NETLIMITER, גירסא 1.3, והיא עבדה מצויין. היום היא הביאה הודעת ERROR (תמונה מצורפת), ואז התוכנה ניסגרה, ניסית להתקין מחדש - לא עוזר, ניסית גירסא אחרת (1.22 נראה לי)- גם לא עוזר- וישנה אותה הודעת שגיאה. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, האם ניתן ליצא וליבא רשימת תפוצה הנמצאת בתוך קובץ אנשי קשר בתוכנת msoutlook 2007? אם כן - כיצד? בתודה מראש arie2006
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-