תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? אני לא יודע אם זה שייך לפה , בכל מקרה יש לי וידיו שנעשה ב MOVIE MAKER עם סיומת WMV , עכשיו השאלה שלי האם יש איזה שהיא דרך להוציא ממנו את התמונות שבפנים??? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי על מחשב ישן וינ' 98 בו יש תוכנה שכתובה ב-access 97 את התוכנה ניתן לקרוא באופיס 97 ואוליי באופיס 2000 יש פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדואובלינד 4.5 עם סקין בלאקקומב העניין הוא שאני פותח את ACDSEE אני לא מצליח לראות את הכתב בקליק ימני כאילו הכתב נעלם יש לזה איזה פתרון?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים והתקנתי עליו ויסטא. לפני כמה ימים מחקתי את הויסטא והתקנתי XP. ה XP לא מזהה בכלל את הכרטיס קול ולא מופיע בו שום דבר שמציין שהוא קיים. התקנתי את הUAA של מיקרוסופט ואת הדריברים של Realtek ועדין כלום ובויסטא זה עבד מעולה. יש לי לוח GA-P35-DS4 וכרטיס כל HD של Realtek.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא צריכה את הוינדוס כדי להעלות, ושאפשר להעביר איתה קבצים. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון יש לי 2 גיגה ראם, יש לי הרבה זמן את המחשב ובזמן האחרון אני לא יכול להשאיר אותו יותר מיום אחד דלוק מכיוון שהוא אומר שאין מספיק זיכרון וירטואלי.. אני מנחש שזאת בעיה עם וירוס, אבל עשיתי סריקה עם AVG FREE וADAWARE ומחקתי הכל, והבעיה ממשיכה מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש winpeאו משהו דומה על דיסק עם boot כאשר הוינדוס לא עולה אני מחפש משהו פשוט שצריך להוריד לצרוב אותו כ-image לשנות בביוס והדיסק עולה הורדתי כמה ותמיד כשאני בוחר וינדוס מהרשימה הוא נותן לי הודעת שגיאה מחפש משהו תקין הפעם כי אני צריך את זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי דבר ראשון עשיתי חיפוש לשאלה וההודעות היחידות שמצאתי היו משנה שעבר אז לא נראה לי שזה ממש רלוונתי אז אני קונה מחשב חדש מעבד אינטל 2 או 4 ליבות מהדור החדש וגם 4GB זכרון אני חושב לקנות ויסטה אבל לא יודע אם 64 או 32 נראה לי הכי הגיוני ללכת על ה64 בגלל ה4GB זכרון אבל אני מפחד מחוסר תאימות של תוכנות ודריברים ובעיות בכללי מה דעתכם בנושא? אני עד היום היתי עם XP 32 תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן חיפשתי בנרות דרייברים למצלמה ואני לא מצליח למצוא , יש לויסטה 32 ולא 64 אין , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה . תודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את זה בזכרון '>http://www.2send.us/"] ואחרי שאני מפעיל תוכנה כלשהיא אז זה יורד ל 8 '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה האימיול לא מצליח למצוא לי מקורות לקבצים ולא משנה איזה קובץ אני מחפש? התוכנה מצליחה להתחבר לשרת לפי מה שרשום לי, אבל זה לא מוצא כלום. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן http://img399.imageshack.us/img399/9707/64650277qc4.gif מצורף צילום מסך של הודעות שגיאה שמופיעות לאחר שאני מנסה להתקין משהו [לא משהו ספציפי, כבר קרה כמה פעמים] נסיתי להריץ עם הרשאת אדמיניסטרטור, להריץ במצב תאימות של XP SP2 אבל כלום לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות? תודה נ.ב. יש לי Vista Ultimate SP1 64bit
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על עזרה בפתרון בעיה שלא הצלחתי לפתור. ברשותי מצלמת אולימפוס ומערכת הפעלה ויסטה. עד לפני מספר שבועות בכל פעם שחיברתי את המצלמה "קפץ" חלון ובו בחרתי באיזו תוכנית להעביר את התמונות למחשב. עכשיו - "קופץ" חלון ובו כתוב REMOVABLE DISK וניתן לבחור בו לפתוח את התיקייה ועוד אפשרות אחת. מה אתם ממליצים לעשות על מנת שהמצלמה תזוהה כמצלמה וינתנו לי האפשרויות להעברת התמונות בעזרת התוכניות המתאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש ויסטה 64 BIT פרימיום האם 64 BIT מהיר יותר מ-32 BIT בפועל ? האם משהוא ראה מבחן ל-2 המערכות ? שאלה 2 באם אני רוכש את גירסת OEM האם במחשב הבא התוכנה תפעל לי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד . שאלה 3 מתי יוצא SP1 לויסטה ?
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, הייתה לי בעיה שלא ממש משמעותית עם ה RAM אבל בכל זאת רציתי לתקן אותה ה RAM היה תמיד יותר מידי גבוה אז אבא של חבר שלי אמר לי שהוא יודע מה הבעיהוהבעיה היא עם ה SVCHOST ושיש PATCH שמסדר את זה בשם RPC UPDATE PATCH, טוב אז התקנתי אותו וישר אחרי שהתקנתי אותו התחילו הבעיות; ברגע שמנסים להכנס ל IE המחשב עובד כאילו הוא עומד להיכנס אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק ו הIE לא נפתח ואותו דבר קרא לי עם ה Norton Anti Virus ברגע שלוחצים עליו שום דבר לא קורא ואפילו כשאני מעלה תמחשב כש ה Norton Anti Virus אמור להיפתח אוטומטית אחרי שנייה הוא ניסגר אין לי מושג מה לעשות ...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, מקווה שהגעתי למקום הנכון... אז ככה: לפני כשבועיים ערכתי סריקת אנטי וירוס מקיפה למחשב והתגלו בו שני וירוסים שתוכנת האנטי וירוס (f-secure) לא הצליחה "לחטא". אני מחסירה את הפרטים של מה שניסיתי לעשות במהלך השבועיים האלה (מתוך בורות מוחלטת, יש לציין) כי לא נראה לי שהם היו אפקטיביים במיוחד, ועוברת למה שנעשה אתמול- השתמשתי באחד הקישורים שמופיעים בפורום אבטחת מידע לזיהוי וניקוי וירוסים אונליין (trend micro). כמובן שנמצאו כמה מאות כאלה על המחשב שלי. הבעיה היא שהאפשרות היחידה שאני מבינה שקיימת מבחינת התוכנה היא למחוק את הקבצים שזוהו כפגומים (כאשר קיימת אפשרות לבחור ידנית דרך פעולה לגבי כל קובץ שנפגע- באפשרות זו שלושה טורים שאחד מהם, להבנתי, מוחק את הקובץ הפגום לחלוטין ואילו …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-