תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקסל 2000 המותקן על XP-PRO . במחשב הישן היה לי אופיס 2000 + WIN 98 - ולא היו בעיות בתמיכה בגליון מימין לשמאל - וכן הלחצן של הפקודה של העברת הקובץ מימין לשמאל עבדה . התקנתי את אותו אופיס 2000 ( אותו CD מקורי ) - על XP-PRO - והגליון פשוט תמיד משמאל לימין ( A1 נמצא בצד שמאל עליון של המסך ואני רוצה בגלל העברית ש- A1 יהיה בצד ימין עליון ) . לא ניתן לגרור את הלחצן הרלוונטי לסרגל הפקודות ( לחצנים אחרים נגררים ) . כמו-כן ביצעתי עידכון לאופיס מהאתר של מיירוסופט וזה גם לא עזר ( כל תיקוני הבאגים שהיו - 2 ערכות שירות ). א. האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון ? ב. האם מישהו מכיר את לחצני הקיצור לפקודה הנ"ל ? בתודה מראש - ליהי
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב .fileserve. ורציתי לדעת מה הדרך המהירה ביותר להורדה. ( אני משתמש ב-DownThemAll) האם יש תוכנה שמורידה מהר יותר (כרגע זה עומד על 605KB/s ויש לי מהירות 5mb ),
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. יש לי בעבודה שני מסכים שונים מחוברים לכרטיס X1550 של ATI עם שתי יציאות DVI. עבדתי במצב זה כשמסך אחד מהווה extension של הראשי. אתמול זה משום מה הפסיק לעבוד (אני לא הייתי במשרד, לא יודע מה עשה הבחור השני, הוא טוען שכלום). כאשר מתחילים מחדש את המחשב רואים את הביוס בשני המסכים, וגם את העליה של WinXP. אבל ברגע שעלה הווינדוס המסך השני נכבה.. ניסיתי להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ולסמן את ה-extend this monitor אך לשווא זה לא הולך.. גם ניסיתי להתקין דרייברים עדכניים של ATI גם לא עזר.. ניסיתי לסרוק לרוגלות עם malwarebytes ולא היה שום דבר יוצא מהרגיל.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? יש עוד פתרון חוץ מפרמוט? :-\
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מכיוון שאני שונא את הווינאמפ החדש ומת על ווינאמפ 3 שהוא הכי יפה קליל ויש לו מעברים יפים בין השירים אבל לצערי אין לו תמיכה בעברית החלטתי להתקין ווינאמפ ישן שיהיה זריז קליל וקורא עברית אבל אני שונא את הלוק המודרני של ווינאמפ אז החלטתי להוריד סקינים ולנסות קיצר תסבירו לי בבקשה מאיפה אני מוריד סקינים ואיך אני שם אותם....... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך nvidia 9800 gt ושעשיתי ריסטרט אחרי ההתקנה המסך נהיה גדול ושבאתי לשנות את ה COLOR QUALITI ל 32BIT המקסימום שאני יכול זה 16BIT. יש לך מושג אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אח"כ שאני אתקין את האייסיקיו אני רוצה להחזיר לי את ההיסטורי שיש לי עכשיו עם כל האנשים... אז מישהו יודע איזה קובץ/קבצים בתיקיית האייסיקיו מכיל את ההיסטורי?? כלומר, איזה קובץ אני צריך לשמור בכדי שאח"כ אני אוכל לשחזר את כל ההיסטורי שיש לי עכשיו...? 10x
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
האם התוכנה prevx חוסמת אוטומטית את האינטרנט? http://www.prevx.com/
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום התקנתי את VirtualBox, התוכנה עובדת ממש טוב. אני רק תוהה לגבי משהו. כשיוצרים מכונה וירטואלית חדשה, יש שתי אפשרויות: 1) ליצור בנוסף, גם דיסק וירטואלי 2) להשתמש בדיסק וירטואלי קיים את האופציה הראשונה אני מבין מאד, ובה גם השתמשתי.. יצרתי דיסק וירטואלי, ועליו התקנתי את Windows XP. אבל.. באיזה מצבים אופציה 2 שימושית? למה שאני אביא דיסק וירטואלי ממקום אחר כלשהו? (ומאיפה בכלל אני יכול להביא?) תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי כמה משחקים ואני לא יודע איך לצרוב אותם כי הם fulldvd ו dvdrip משחקים אחרים שנגמרים בbin,cue הצלחתי לצרוב יש לי צורב די וי די וגם צורב רגיל מי שיודע איך לצרוב בבקשה שיעזור לי זה ממש ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום היום פתאום לא עולה לי האייסי. שאני מתחבר פתאום הוא נתקע/קורס. הסרתי אותו, ניסיתי להתקין שוב אבל שההתקנה עולה היא גם נתקעת/קורסת עוד לפני שזה מתחיל להתקין בכלל! בבקשה עזרה עם זה! תודה
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כותרת אז אותו דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-