עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel89,

אשמח להמלצה לתוכנת FTP טובה ופשוטה... תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  2. כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by M.G.,

מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב שיכול לעזור לי ללמוד מאפס תוכנות כמו Photoshop או Flash? אני יודע שישנם הדרכות באמצעות חוברות או ספרים, וישנם הדרכות באמצעות סרטים או משהו כזה. בכל מקרה אשמח לכל עזרה בנושא. (כולל לינקים...).

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by -Tal-,

אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by free fraek,

^^^ תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. היי, עד היום הייתי "קורע" שירים מהדיסקים שלי לנגן MP3 שלי בעזרת המדיה פלייר של הווינדוס, אל מישום מה במחשב אני רואה את הקובר של הדיסק, אבל בנגן שלי (יש לי iRiver S100 למי שמכיר) אני לא רואה. פשוט יש את תמונת ברירת המחדל. חלק מהשירים שלי בנגן שהם לא נקרעו על ידי מדיסקים כן מציגים תמונה אלבום. האים יש תוכנה שמסוגלת לעשות מה שהמדיה פלייר ניכשל בוא?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

10. יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?

• 13 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by LiranUdi,

קיימת תוכנה שיכולה לתת לי אזהרה [צליל או משהו כזה] כאשר חלק במחשב מגיע לטמפ' מסויימת? כלומר נגיד ובתוכנה אני יכול לרשום באיזה מעלות אני רוצה שהתוכנה תתן אזהרה 80C למשל וכשהחלק הזה יגיע ל80C אני יקבל אזהרה.. קיים דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by X1000P,

איזה תוכנת איכוי דיסק אחי טוב?מה השם?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך מיספר רב של שירים מהפורמט WMA של WIN (אני לא מבין מי משתמש בזה בכלל ) ל MP3 וכמובן שעשיתי חיפוש בפורום מצאתי כמה תוכנות אך הם עובדות בצורה חלקית :-\ ביותר (החינמיות) וחלקן דמו שלרכישה עולות כ 50$ לא הגזמנו קצת : אני מוכן ליקנות אבל מה זה הסכומים האלה פשוט ביקשתי ממשהו לגבות לי מיספר דיסקים שנתתי לו והוא החליט לישמור אותם בפורמט :-X הזה כמובן שעכשיו אין לי גישה לדיסקים האלה אחותי נסעה איתם לאוסטרליה ;D

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה, שאני מסנכן את השירים לאייפון חלק מהם לא מופיעים לי תחת אמן ואני רוצה לערוך ולשנות את השם של האמן שלהם ניסיתי דרך האייטונס בשיטה של קליק ימני על השיר ואז get info ולשנות, אבל כל העמודות אפורות, וגם הקובץ של השיר לא מסומן כקריאה בלבד אז אפשר לפסול את האפשרות הזאת. פיתרונות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by tood,

היי חבריה ובוקר טוב\ לפתע פתאום ללא כל סיבה ,אני בקושי שומע את הקולות במחשב ממש חלשלוש הקול. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס קול מובנה. עדכנתי את הדרייבר מחדש . אך זה עדיין כמעט בלתי נשמע במנהל ההתקנים הכל בסדר. אודה על פתרון תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. כותרת אז אותו דבר!!!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by Shlomi32,

אני צקיך את DEAMON TOOLS.... מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא... איפה אפשר להוריד את זה? תעזרו לי בבקשה..

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by pyro_man,

טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by ido2309,

שלום לכולם,אני לא בטוח שזה המקום ואם אכן זה לא,אני מתנצל מראש. ולבעיה עצמה, כשאני מכניס מלל כלשהו בחיפוש,ועולה לי דף התוצאות,כשאני לוחץ על האתר שאני רוצה להיכנס, הוא מכניס אותי לאיזשהו אתר אחר(PEAKC.COM זה האתר שהוא מכניס אותי עליו),ורק בלחיצה על חזרה לאחור ולחיצה מחדש על הקישור אני מגיע לאן שאני רוצה. מישהו יודע איך נפטרים מזה? ניסיתי כבר עם האנטי וירוס ולא עזר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by Shlomi32,

עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by שחפון,

שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.

23. Started by Internal,

שלום הידע שלי ב בבניה דיי נמוך ו אני מחפש תוכנה שבעזרתה אפשרי לבנות אתר ולעלות אותו לסרבר תודה לכל מגיב

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by moran14,

היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.