עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  2. תודה.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by giladbe,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם INTEL DG35EC התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם אבל כרטיס הקול לא זוהה הורדתי דרייברים מעודכנים מINTEL ועדיין זה לא עזר התוכנה Unknown Device מראה שחסר Chip: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller לא מצאתי פתרון לבעיה זו האם יש למישהו רעיון ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by kobi_c,

שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  5. יש לי בעיה הזויה ומרגיזה אני נכנס כל כמה זמן לYNET שם למשחקי אונליין וכשלוחצים שםע לה לינק "שחקו עכשיו" זה לא פותח כלום אוז יוצא מהמחשב עצמו צליל (לא מהרמקולים כזה צליל של EROR) ממש צלןיל כזה כמו שלוחצים נניח הרבה זמן על כמה מקשים ביחד על המקלדת.. כזה בא מהבפנים של המחשב וזהו זה כל בהמש קורה כשלוחצים על הלינק של השחקו עכשיו וניסיתי בפיירפוקס לבדוק אם זה גם שם ככה ושמה זה סבבה אבל אני רוצה שיעבוד לי באקספלורר כמו שצריך וזה מרגיז לעשות קופי שורטקאט.. עשיתי מספיק פעמים סריקות בספייבוט בתקווה שאולי זה איכשהו יפתור תבעיה ובקיצור זה כבר איזה שבוע או שבועיים ככה מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  6. איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by arigo,

שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  9. היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך תוכנה שבודקת כמה FPS הוא מביא לי במשחקים... (עם אפשר גם הורדה..) תודה מראש יניב.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מועניין לערוך חומר שצולם בHDV על מערכת עריכה אשר יש עליה AVID שתומך ב HD וגם פרמייר פרו1.5.1 אבל כאשר אני מחבר את הודאיו HD (פלייר PLAYER לא מצלמה).למחשב דרך חיבור הפייר המחשב לא מזהה אותו והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". אבל כאשר אני משחק עם ההגדרות ואומר לו לשדר DV המחשב פתאום מזהה את הודאיו ואת הדגם ובגלל שהוא לא מזהה לי את הHD אני לא יכול לדגום למערכת בHD. מכיוון שאני עובד על מערכת שבנויה לתמוך ב HD (כי חומר HD שהבנו ממקורות אחרים עובד חלק) נשאלת השאלה האם WIN XP PRO תומך בפורמט הזה? ומה אפשר לעשות על מנת שכן נוכל לדגום ב HD??? בתודה מראש עמיר שחר

12. היי יש לי כונן חיצוני של WD wd my book world הוא מתחבר לראוטר ישירות ואני רואה אותה דרך הרשת בכול המחשבים עכשיו יש לי 2 כאילה זה מגיע עם תוכנה שאני בוחר את הכונן שאליו יעבור החומר ואז זה נותן לי במחשב שמותקנת התוכנה להחור איזה קבצים\תקיות אני רוצה לגבות והוא מגבה לי אותם לכונן שבחרתי ברשת וכמובן שהם עוברים שינוי כול שהוא הוא מיד מעתיק רק את השינוי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת... אני צריך תוכנה לגיבוי שבא אני יכול לבחור שהחומר שאני רוצה לגבות הוא חומר שיושב על הכונן שמחובר ברשת ואז הוא מעתיק לי את החומר לכונן השני שלי ברשת התוכנה שמגיע עם הכונן אפשר רק לגבות לכונן שברשת אבל ליבחור מה לגבות זה רק מהמחשב המקומי (מהדיסק הקשיח הפנימי שבמחשב) שעליו מותקנת התוכנה. יש תוכנה כזאת? א…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  15. Started by naorai,

שלום יש לי בעיה מעצבנת נורא לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה: -x-driver[bot4]- *** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout) ואז הזמן יורד בקפיצות של 30 שניות ואז הוא פשוט לא מוריד מה אני אמור לעשות? אני מבקש לפרט תשובות (לא גאון במירק ???)

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  16. לפני כמה זמן שמתי לב, כשאני מפעיל את ה OUTLOOK EXPRESS פתאום לוקח לו איזה חצי דקה להידלק... עצבן אותי, לא הבנתי למה, ועכשיו מצאתי ! אחרי שמסירים את ה WINDOWS MESSENGER ע"י הפקודה ב REGISTRY, מסתבר שאם יש לכם CONTACT PANE למטה ב OUTLOOK EXPRESS, הוא מתחיל לרוץ לאט... כדי לפתור את הבעיה (למי שהסיר את ה MESSENGER): Note: This will prevent a long delay when opening Outlook Express if you have the Contacts pane enabled. To prevent this, click Start, Run and enter REGEDIT Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Outlook Express Right click in the right pane and select New, Dword value. Give it the name 'Hide Messenger' Double click this new entry and set the value to 2. …

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  17. היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by mci10mat,

יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by evy,

כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?

• 13 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by MALEAK,

שלום לך !!!!!!!!!! אולי אתה יכול לפתןר לי הבבעיות 1)באמצע הגלישה מופיעה לי הודעה כדלקמן תוכנית זאת ביצעה פעולה בלתי חוקית והיא תסגר והמחשב נכבה 2)החשב כל כמה זמן מאתחל את עצמו מחדש תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  22. במשחקים לפעמים אני לא רואה איפה אני עד שאני משנה את אפשרויות הגמה או הבהירות (שאין אותם בכל משחק) אז איך אני יכול לטפל בזה? ואם כבר הזכרתי את זה אז יש אלי את אותה בעיה גם כאשר אני מריצ קבצי וידיאו! btw יש לי מסך 19 של proview (קניתי לפני הרבה זמן והוא לא הכי איכותי)

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  24. Started by veredaniel,

איך מגבים מועדפים בfirefox?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים