תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
אהלן, התקנתי XP מחדש (כולל פירמוט) והתקנתי K-lite full. אבל סרטי הוידאו על המחשב נראים ממש לא טוב, הקול בסדר גמור, אבל התמונה מעוותת וצבעונית (בעיקר צבעי יסוד כאלה). יש לציין שבמדיה פלייר קלאסיק התמונה והקול בסדר גמור, שזה אומר שכנראה יש לי בעיה בהגדרות של המדיה פלייר 9 שלי. הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום רב... הורדתי תוכנה לאחרונה... תוכנת צילום מסך... איך אני בודק בוודאות אם היא עדיין מקליטה לי את המסך במקרה בלי שאני יודע ? או בקיצור... איך אני בודק אם היא רצה.. או לא רצה... ברקע ? תודה מקווה שהבנתם..
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
[שאלה] האם יש תוכנה לBSOD שלא משתמשת ב symbols ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חתימה באוטלוק למשלוח מיילים שהחתימה תראה שעון שסופר אחורה לתאריך זמן עתידי ספציפי א. איפה אני יכול לעשות קוד כזה. ב. איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה תפקידה של התוכנה? היא עושה בעצם בזה שהיא סורקת ומייצאת LOG? ויש לזה מקרא באינטרנט איפשהו שאפשר לדעת מה מזיק ומה לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה שיטת דחיסה היא משתמשת full copy או data only ומה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסרט בקובץ ISO אני פותח אותו בכונן וירטואלי אחרכך פותח אתPowerDVD משם אני מריץ את הכונן הסרט מיתנגן הכל בסדר אבל התירגום לא מופיע בכלל אין תפריטים איך מצגים את התפרטים ניראהלי שיש בדיסק תרגומים ושפות
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בעודי מתקין ומנסה להפעיל את תוכנת המוסיקה הקיובייס 5(הכמובן-לא מקורי) עולה לי ההודעה הבאה....מישהו יודע היאך פותרים בעיה זו? ??? תודה מראש.... לה' פתרונים אך הוא נתן אותם בידי אדם.....
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
המטרה שלי להגדיל את הגופן בטקסט בדף האינטרנט כי הוא כתוב מאוד צפוף ובאותיות מאוד קטנות לכן נורא קשה לי לקרוא. ניסיתי להעתיק לוורד אבל יוצא שהמילה בעברית כתובה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. גם כשניסיתי להעתיק לפה את הטקסט יוצא אותו דבר. הנה דוגמא: וא בטומ תבוטל המקוהש תונמאנ .1 תונמאנ' םג הנוכמה חנומ .םשב םיבוקנ םיבטומ כלומר במקום "נאמנות" מופיע "תונמאנ " מה אתם מציעים לי לעשות? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
בבקשה אתם חייבים לקרון עכשיו אני יודע למה המחשב שלי קירטע בווינדוס מילניום, ישר מחקתי את התוכנה הזאת ושמתי 98 SE בעוד כמה ימים אני שם XP PRO אז לא נורא בכל מקרה הבא לא ניגלוש מהנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1866050,00.html
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-