תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אחרת לצרוב סרטים חוץ מNERO VISIO בגלל שהיא נורא איטית ,,, זה מאד דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבו לא התעסקתי עם בניית אתרים ( :-X ) רציתי בימים האחרונים לבנות כמה עמודים חובבנים ופשוטים לתמונות וכו'. הוצאתי את הFront page express מהבוידם (כמה טוב ששמרתי אותו על דיסק כי אחרי האקספלור 4 או 5 העלימו אותו) ונתקלתי בתופעה שכאשר כותבים טקסט מסויים ואחר כך מנסים להחזיר את הסמן לאמצע שלו הכתיבה\מחיקה שתעשה תיהיה inverted ותעשה בדיוק בצד השני של השורה (נגיד כתבתי "אבגדהו", שמתי את הסמן על הב' וכתבתי ת' אז היא תכתב אז הה') . לא זכרתי את הבעיה הזאת מהתקופה שהרצתי את התוכנה על ה98SE אז תיארתי שהתוכנה קצת דפוקה בגלל שהיא מיושנת ולכן הורדתי את הדמו של הDreamwever האחרון וגם שם נתקלתי באותה בעיה למרות שכל ההגדרות encoding כביכול מוגדרות. האם אלו בעיות שתמיד ה…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
\ מישהו יודע אם יש אמת בדבר?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עריכה אחרונה =\ רק בשביל שזה יהיה יותר נקי.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התקנתי הרגע Classic Media Player, ו-FFD SHOW. כשמנגנים קבצי X.264, רואים ב-Tray את הסמל של FFDshow Video Decoder, אבל לא את זה של מפענח ה-Audio. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני צריך הורדה של התוכנה AVID אם אפשר שהגירסה תהיה הכי חדשה ואם אפשר גם שתוסיפו מדריך לשימוש עם התוכנה בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום הכנתי מקום למידול מכונית לפי מדריך מסויים. עכשיו , מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להמשיך? הנה למה שהגעתי: וככה נראית סביבת העבודה: עוד לא עשיתי את הצד האחורי של המכונית, כי אני לא יודע לאן לשים אותו. עכשיו, אני רוצה עזרה ממכם בהנחיות לגבי איך להמשיך. אהה, ויש בעיה (לי נראה שזה בעיה). כשאני מסובב את הסצינה פתאום נעלמים לי קירות, הנה תמונות: תודה לכולם!!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התחילו להופיע לי BSOD..... וכשאני מנסה להציג סרטים זה מופיע: the following pin(s) failed to find a connectable filter
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK X 1290 ואני בעל מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE כל אתר שאני נכנס אליו, האנטי וירוס מזהיר אותי בנוגע להורדת קובץ מאותו מקור. הבקשה היא: האם ניתן למצוא דרייבר ממקור אמין?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האייסקיו שלי לא עובד הוא עבד לי טוב ממש בערך באיזה חמש שנים עד עכשיו אני מכניס שם משתמש וסיסמא ! ואז לחוץ להתחבר ואז זה עושה לי נעלם פשוט לסרגל כלים בצבע צהוב ! וזהו !
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
^ אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעדכן באפשרויות>עידכון זה כבר על "בחר אוטומטי" שיניתי את השעון במחשב ומאז זה ככה מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המרתי אלבום מוסיקה מ mp3 ל wav ב 128 KBS סכ"ה 386M במחשב אני כן שומע את הדיסק לאחר ההמרה הבעיה ב dvd ובקומפקט דיסק (ששניהם יודעים לקרוא צרובים) לא הצלחתי לשמוע את הדיסק מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-