תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנות כמו בסגנון של ICQ Adder ?..שמוסיפות חברים לרשימת האיי.סי.קיו צללא אישור ?... אני צריך אחת כזאת . ICQ Adder נתקע בהתחברות ולא מצליח להתחבר לשרתי איי.סי.קיו .
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להצמדת כתוביות לסרט מבלי שאיכות הסרט תרד. זה דיי דחוף. -תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה להפעיל שיר במדיה פלייר אוטומטית המחשב מבצע ריסטרט. יש עוד תוכנות אחרות רבות חוץ מהמדיה פלייר שאפשר להשתמש בהם הבעיה שרוב או לפחת חלק מקבצי הפעלת הוידאו באינטרנט תומכים במדיה פלייר ולכן איני יכול לצפות בסרטונים אלה..(sport5,one וכו'). האם יש פתרון ? (הווינדווס שלי הוא מקורי - xp )
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצרוב DVD+ RW אני מקבל הודאת שגיאה (צירפתי JPG) , ניסיתי עם מס' דיסקים וכן DVD- RW מעולם לא עשה בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא מצאתי כלל. אולי דרייברים של מצלמות אחרות יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבי יש נייד מדגם PRESARIO 900 וברצוני לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך שמופיעם על שנת 2003. מותקן במחשב XP HOME SP2 ואני פשוט רוצה את הדרייברים היותר נורמלים וחדשים כמובן לשנת 2007 לאחר חיפוש נרחב בGOOGLE וHP נמצאו גרסאות שונות אבל אף אחת לא תואמת לדרייבר שלי. הכרטיס מסך הוא ATI U1 MOBILITY אודה לכל מי שיעזור במציאת הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס הזה כי הוא עושה לי די בעיות בתוכנות מסויימות ובכללי בתפעול של WIN XP.תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה זמן רב אני מנסה לפענח בעיה - איך להפוך קבצי תמונה רגילים (JPG לצורך העניין) ל4 קבצי TIFF שכל קובץ מייצג שכבת צבע אחת מבין צבעי CMYK. הצורך הזה התעורר מאחר ואני מעוניין להדפיס תמונה מסוימת על חולצה, ואת התמונה הבנתי שאני צריך להעביר בצורת 4 קבצי TIFF, כשכל אחד מייצג ערוץ צבע נפרד. בפושטושופ ניסיתי להעביר את התמונה המבוקשת ל CMYK מ RGB ואז בחלונית ה Channels ביצעתי Split Channels, מה שהפריד כל ערוץ למסמך נפרד. שמרתי את כל אחד מ4 ארבעת המסמכים כקובץ TIFF נפרד כאשר כל אחד קיבל את שמו כך: Filename_C.tif, filename_M.tif, filename_Y.tif, Filename_K.tif. בהגרות הדיחוס של ה TIFF לא נגעתי, ושמרתי את הקובץ. עכשיו מסתבר, שהקבצים אינם נטענים בתוכנת ההדפסה של המדפסת, וא…
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה של RAM - וגם אם אני רוצה, אני לא יכולה להוסיף עוד (לוח אם שתומך בכרטיסים רק מצד אחד) פנטיום 4 3.0 ג'יגה עם מעבד 64BIT יש לי המון מקום פנוי על המחשב (דיסק שלם של 250 מגה רק לגרפיקה - חוץ מעוד 160 לכל שאר הדברים) אני עובדת על רזולוציה גבוהה (300 DPI) ועל דפים גדולים - בס"מ 30X80 - כי אני עובדת מול בית דפוס אני חושבת על לעבור ולנסות את הCS3 אבל אני מפחדת שזה יהיה אפילו יותר איטי מהCS2 לפי כל מה שמצאתי באינטרנט - כל ההגדרות של הפוטושופ מוגדרות בצורה הכי טובה (כל הסקראצ דיסק ואלו...) אני כבר אובדת עצות... דיי קריטי לי להבין אם בכלל יש עוד מה לעשות (או שיותר טוב מזה יביא לי רק מקינטוש) מקווה שפניתי לפורום הנכון, המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אהלן.. אנשים אני חייב את עזרתכם! אני צריך תוכנה פשוטה ליצירת כתוביות/תרגום לסרטים. ניסיתי את Subtitles Workshop אבל זה לא הכי עזר לי יש לי בעיה עם תזמון הכתוביות לסרט וכו.. אם יש איזו תוכנה אחרת אשמח לשמוע -תודה רבה, נחום.
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה מאוד ישן לפני 8 שנים 98 Lifeview FlyVideo לאחרונה חיברתי אותו , אך הדרייברים שהיו לי היו עבור WIN95 ולכן הורדתי דרייברים מהאינטרנט , חיברתי כבל אנטנה לכרטיס והצלחתי ל"תפוס" מונה אך ללא קול (חיברתי את יציאת הקול של הכרטיס לכניסה של הקול במחשב) , למשהו יש רעיון מה הבעיה , אולי הדרייבר שהורדתי לא טוב (למי שיש אני השמח) בברכה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, ולמי שרוצה לעקוב אחר ההורדות (החוקיות) שלו מרחוק, יש ל utorrent ממשק WEB נפלא. ממולץ. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=14565
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתיסגר...וקבוע סוגרים אותה אני צריך טריק או תוכנה או משהו שיסתיר אותה והיא עדיין תרוץ יש כזה דבר ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כותרת... קורה לעיתים, בד"כ כשלוחצים על כפתור ADD... איפה הבעיה? בוינאמפ או משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשבוע עבור ה HTPC שלי. המקרן מחובר ליציאת ה DVI והטלוויזיה (CRT רגילה) מחוברת ליציאת ה s-video דרך המתאם המיוחד של Gigabyte. מערכת ההפעלה היא XP corporate SP2. גירסת ה driver של nVidia היא 158.22. לאחר התקנת ה driver, המחשב מזהה אוטומטית את שני ההתקנים (tv ומקרן) ואני מקבל תמונה בשניהם. אני עובד במצב שיכפול כאשר המקרן ראשי והטלוויזיה משנית. אחרי reset למחשב, יציאת ה s-video מפסיקה להוציא תמונה. אם אני בודק ב nvidia control pannel אני רואה שהמחשב עדיין מזהה את ה tv והמקרן והכל מוגדר בסדר אבל אין תמונה רק על ה tv. גם בזמן ה reset אני מקבל את מסך ה boot רק על המקרן. אם אני עובר למצב תצוגה אחר כלשהו שמכיל את ה tv (למשל tv ראשית ומקרן משני או tv בלב…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שמגבילה את זמן השימוש לאינטרנט- נגיד אני קובע שכל יום המשתמש יוכל לגלוש ולדבר בהודעות מיידיות שעתיים בלבד, ואחרי שהוא גלש שעתיים התוכנה תחסום את הגישה לאינטרנט עם סיסמא. מדובר באינטרנט ברשת ככה שזה לא יכול לנתק את החיבור- זה צריך לנטרל את הרשת. מישהו מכיר תוכנה כזו? אני זוכר שבימים שהיה אינטרנט 56K אז היה תוכנה כזאת שקראו לה ביילי אני חושב. אני ממש ישמח לעזרה- תודה!
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי חומת אש של mcafee .זאת אומרת התקנתי את מקפי ומחקתי הכל והשארתי רק את החומת האש שלה. עכשיו האן zone alarm יותר טובה ממקפי מבחינת חומת האש? {אגב אנטי וירוס שלי זה nod32 }
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון,אני פשוט לא בטוח למה זה יותר מתאים. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ cs2 בשם טוטאל טרייניג מאסטר. שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הנ"ל, אני מצליח להעלות אותה דרל הדיוידי אבל לא דרך המחשב,זה חשוב משום שאני צריך להתקים קבצים לתרגול. תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4087&sdi=diphetrof
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להפוך את החלונות בויסטה לתלת - מימד ?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-