תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי את התמונה הזאת : http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=090CF420108360C7 אני רוצה שלא יהיה את הפסים בכחולים, במקום יהיה שחור. (אם זו עבודה פשוטה אבל לוקחת הרבה זמן, תסבירו לי מה לעשות ואני יעשה (אני מבין קצת בפוטושופ(קצת))) Thank
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
הבנתי שהגירסה 7 כוללת גם anti virus רוגלות ופירוול .עכשיו מה שאני רוצה מהתוכנה זה רק את הפיירוול .הבעיה שהגירסה הזאת לא חינמית .האם לאחר שתגמר ה15 יום נסיון הפיירוול יתנתק ? או שרק נ antivirus וה antispye ? ואם כן איזה גירסה יש בא פיירוול חינמי שאפשר לעדכן אותו אגב גם את הפיירוול sygate חשבתי להתקין אבל שמעתי שהוא לא בחינם כבר ואי אפשר לעדכן אותו.יש למשהו מוסג אם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רוב תודות
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הBS PLAYER לא מפעיל לי קובץ VOB.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמעבירה את מה שסרקתי לעיברית-סרקתי טקסט בעיברית ואני רוצה להעביר אותו לWORD מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח.. מישהו יודע איך אפשר להוריד בכל זאת ? ולמה בכלל אי אפשר ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
כשאני מנסה לבדוק ציוני בגרות באתר של משרד החינוך חלק מהנתונים מופיעים בגיבריש כמו שם ומקצוע וחלק כתובים בעיברית תקנית. נסיתי את כל הקודים האפשרים שיש לעיברית וזה פשוט לא עוזר. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
בס"ד שלום עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה העניין כשמתקינים את השרת "והוא קובע סיסמה אוטומטית בעליה הראשונה של של המחשב כשרת כשאף אחד לא היה מחובר?" <-- (לא הבנתי את המשפט האחרון ) איזו סיסמה?... שום נסיון לא עזר. למה הוא לא נותן לי לקבוע סיסמה כרצוני בהתקנה? יש הסבר מעשי איך לפתור את זה?...כי כנראה יש לי קשיים רציניים בהבנה. (קראתי הרבה בפורומים וכולם אומרים אותו דבר. ואת כולם אני לא מבין :s05:) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בתצוגת לוח השנה נעלמו לי ה"משימות" אשר היו מוצגות בצד ימין מתחת לתצוגת החודשים עצמה. אני לא מצליח להחזיר את זה או למצוא איפה זה בכלל נשלט. אנא עזרתכם (מצ"ב תמונה והסבר). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לפעמים זה קורה גם בעת סריקה אבל בעקרון בכיבוי הוינדווס. השגיאה: {כונן לא מוכן}-הכונן לא מוכן לשימוש;יתכן כי הדלת פתוחה. בדוק את כונן A: וודא כי הוכנס לתוכו תקליטון וכי דלת הכונן סגורה. אם אני מסיר את nod32 השגיאה נעלמת יש למשהו מוסג?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה בדפדפן אינטרנט בכל המחשבים בבית ( שמחוברים לאינטרנט בראוטר דרך המחשב שלי) , כשאני מכניס כתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר לעבור לעמוד, מופיע לי במקומו עמוד שמקשר אותי אליו. Click to go http://www.walla.co.il If this is safe link, click here to go to http://www.walla.co.il ומתחת לשתי השורות האלה 4 פרסומות שליד כל אחת תמונה קטנה. כשאני לוחץ על הקשור לאתר נהאתר נפתח, אבל זה ממש מעצבן שכל פעם אני צריך לעבור דרך הפרסומות האלה! וכמו שציינתי , זה בכל המחשבים בבית ככה. איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו שמע על התוכנה שכתובה לעיל.. אם כן, אני ישמח אם יסביר לי בדיוק מה היא עושה (מוסיפה אפקטים לPREMIERE אני מבין.. השאלה איך בדיוק ועד כמה הם טובים) אז... המוצר הזה שווה ומה בדיוק הוא ייתן לי? תודה, תומר
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את NIS 2005 ובזמן האחרון ניסיתי להכינס לקובץ WORD ולא יכולתי מכיוון שהייתה הודעה שיש בעיה עם תוכנת האנטי וירוס. רציתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שהתוכנה בכלל לא מופיעה בסמלים למטה. לניסיתי להפעיל אותה אבל כל הקישורים לא פעלו. נכנסתי לתקייה בPROGRAM FILES ושם לא היה את קובץ EXE של התוכנה. לכן רציתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש אבל כשאני נכנס להסרה של תוכניות התוכנה פותח "דו"ח לווינדוס" ואי אפשר למחוק אותה. מה עושים?? בעיה נוספת שייש לי ואני חושב שזה גם בגלל NIS היא שהאימיול לא מצליח בכלל להתחבר לשרתים... הוא מודיע שהתחברות של האנטרנט נפלה בעוד שאני יכול לגלוש חופשי
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם ASUS M2NPV-VM 6150/430 אני משתמש בכרטיס המסך הינטגרלי שעל הלוח - NIVIDIA 6150 באמצעות חיבור D-SUB לצג LCD בעת שאני לוחץ על כפתור ימני על קובץ מדיה (וידאו) אני מקבל מסך שחור למשך 2 שניות ולאחר מכן מופיע לי חלון הודעה ANALOG שאני כמעט בודאות בטוח שהוא בא מכרטיס המסך. האם יש דרך לפתור את הבעיה ניסיתי לשחק קצת לבדוק את הגדקרות כרטיס המסך ואף הורדתיאת הדרייבר המעודכן האחרון מאתר אסוס אך הבעיה ממשיכה וזה פשוט לא עוזר. האם מישהו ניתקל בתופעה דומה, רעיון/עצה לפתרון, - מאד לא נעים. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-