תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
הווירוס גורם למחשב לעבוד בצורה איטית וב2 שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק לגמרי לתפקד. חוץ מאת העכבר אי אפשר להזיז כלום. ניסיתי להיכנס ממצב בטוח, אבל משום מה המקלדת לא עובדת ואי אפשר לבחור באופציה safe mode. יש איזשהו פיתרון מלבד פירמוט? שמעתי שיש איזו תוכנה שאפשר להיכנס דרכה למחשב או משהו כזה..
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב. אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון? אני יו…
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה עושים? הקספרסקי שלי לא עובד בגלל העדכונים האלה .. קיצר הלך לי הרישיון וכרגע מחשבי לא מוגן.... ובקשר לווריס הוא עושה לי לפעמים מסכים כחולים של ATI או משהו כזה.. או שאני מפעיל את המחשב ושהוא מגיע למסך ברוך הבא המסך מתכבה והמחשב ניתקע... קיצר מה עושים בוווירוס ? והאם יש תחלופה של כמה ימים לאנטי ווירוס טוב בלי רישיון ובלי כלום(חוקי). וזה עושה לי גם למטה בצד ימין: critical system erors בגלל הווירוס.
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב נייח עם HD של 40G , כאשר אני בודק את תכולת הHD אני רואה כי הHD מלא לגמרי. ניתן לראות במאפיינים על ספריית WINDOWS כי הספריה תופסת כמעט 40G , אך כשאני בודק את התת ספריות תחת WINDOWS אני רואה כי כל הנפח של כל התיקיות\קבצים תחת ספרייה זו הינו רק 2G. משמע יש וירוס שמנפח תכולת הHD באופן תאורטי בלבד , כי מעשית אין יותר מ-5G על המחשב. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קודם כל, הוא שינה את הדסקטופ ואין לי גישה למחשב שלי, הוא שינה את תפריט "התחל" כך שאין לי את All Programs ואין לי דרך להיכנס לשחזור מערכת... בנוסף לכל זה, כל 10 שניות הוא יוצא מהשולחן עבודה ונכנס אליו שוב ככה שאין לי דרך לנסות להיכנס ללוח הבקרה או משהו. מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הכל החל בתולעת הstration , אשר למרות עידכון האנטי ווירוס נוד מ - גירסא 2.0 ל 2.5, היה נדמה כי טופלה, אך עדיין הוא מתריע על הימצאותה, אני נותן אישור למחוק אותה, אך כעבור יום ההודעה תופיע עוד פעם, וכן, השתמשתי בכלי להסרתה שמפורסם בדביק. במקביל לכך פתאום מופיעה התרעה כביכול שהמחשב שלי יוצר עותקים לא מאושרים של קבצי מערכת, וככל הנראה מדובר באדוורים וחרטא כזה, אני מופנה ללינק, לוחץ עליו וסתם מוריד את ה antispyware שלהם שכביכול מצא כמה קבצים נגועים, למרות זאת מופיע לי אייקון של האזהרה וכל כמה שעות מוקפצת הודעה מעצבנת, אנא עזרו לי, אני בנאדם שמגן כל החיים שלו על המחשב הכי טוב שאפשר ופתאום כל החרטא הזה נופל עלי משומקום. תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אתמול הביאו לי שלושה dokים וגילתי בשלושתם וירוסים שהופכים את הקבצים בdok לקבצי מערכת + מוסתרים ויוצרים להם קיצורי דרך. מחקתי את כולם, בשני dokים הוירוס נמחק, בשלישי הוירוס חזר לdok כל פעם מחדש, אז אני חושב שהמקור של הוירוס נמצא במחשב של השלישי. במחשב ההוא יש את malwarebytes pro והוא לא מוצא שום וירוס אבל בכל זאת כל פעם שמכניסים את הdok למחשב הוא מוסיף 2 קבצי מערכת נסתרים (שכנראה הם הוירוס) קובץ אחד הוא- hrxxryydxo והשני הוא- gdygabcpng. חיפשתי את השמות שלהם בגוגל ולא מצאתי שם חומר יותר מידי מועיל... מישהו נתקל בהם ויש לו פיתרון? קראתי שלקובץ הראשון צריך למחוק את כל המקורות מהמחשב יש דרך אחרת יותר פשוטה?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי, לאחר טעות מטומטמת מצידי ( ), המחשב שלי נדבק בווירוס. בתחילה, הוא גרם לשירות ה-Security Center להפסיק לפעול, מה שבתורו גרם לפיירוול ולאנטיוירוס לקרוס. לאחר בדיקה נרחבת באינטרנט, וניסיונות שונים לתיקון הבעייה (כולל הפעלה ידנית של השירות - גם דרך Safe Mode), כשעשיתי ריסטרט למחשב, הווינדוס עלה, אבל כל מה שראיתי היה את תמונת הדסקטופ, וחוץ ממנה, שום דבר. ניסיתי להשתמש גם ב- "Kasparsky Rescue CD 10" וגם ב- "BitDefender Rescue CD", אבל אף אחד מהם לא פתר את הבעייה. לפי מה שראיתי רוב הסיכויים שהווירוס שהדביק את המחשב שלי, נקרא "Vundo Virus"... מידע על המערכת שלי: Windows 7 Home Premium 64bit Windows Security Essentials האם יש דרך לפתור את הבעייה, גם אם אין לי גישה למח…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קודם כל - מצטער אם זה לא הפורום הנכון יש לי איזה טרוג'ן מציק. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מציע לי להתחבר לאינטרנט (משהו gator). הוא יוצר לי 2 קבצי התקנה ב-C שאני מוחק אבל הם חוזרים. בקיצר - יש לי הרגשה שאני לא לבד האינטרנט תמיד "עסוק" אפילו כשאני לא עושה כלום, ואחרי כמה שעות אני לא יכול לעשות כלום למרות שהוא מחובר וחייב לרסטרט. אגב, כל תוכנות הסריקה למיניהן לא מוצאות משהו מיוחד, בכל אופן הן מוחקות את כל מה שאני מוצא אבל זה חוזר. תודה
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ואני רואה שיש לי כמה תוכניות שרצות שלא יודע בכלל מאיפה הם הגיעו... צריך איזו דרך להוריד אותם! וגם בווינדוס הקודם שהיה לי היה אותם... השמות שלהם זה = כל מיני שטויות fwportal ואין תוכניות רצות ברקע...
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום ישנם סרטים שהווליום בהם יחסית חלש גם שאני קובע מקסימום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER האם יש דרך לחזק את הקול?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה: בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב. זה התחיל בוונטרילו כשפשוט לא שמעתי כלום(עד שהגברתי עד הסוף והבנתי שזה פשוט נורא חלש) אחר כך בשירים אני שומע את המוזיקה בסדר גמור אבל את הקולות של הזמרים מאוד חלש. אני מוכרח לציין שהתופעה החלה כשניתקתי את המיקרופון מהמחשב שלי וחיברתי אותו חזרה היום. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הסאונד והגעתי למצב שאני שומע הכל בסדר אבל עם הד! אז החזרתי את ההגדרות לכמו שהם היו ואני לא שומע כלום אחר כך נכנסתי לווינאמפ ובלי לשנות כלום, כל שיר שאני מפעיל הווינאמפ מריץ אותו מאוד מהר(כל דקה זה 5 שניות משהו כזה) וכשאני בא להפעיל אותו שוב הוא שואל אם אני רוצה לעשות OVERWRITE לקובץ MP3 הזה any help??
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש באייטונס בתור הנגן מוזיקה העיקרי שלי (מטעמי נוחות) ושמתי לב שהווליום שהוא מנגן שירים נמוך בצורה ניכרת מהווליום הכללי במחשב. וגם בvolume mixer של הווינדוס ניתן לראות שהווליום הוא בערך מחצית מהמקסימום של המחשב (למרות שהווליום באייטונס על המקסימום). יש פיתרון לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה מאוד זמן. לפעמים כשאני מנגן שיר, או סרט הווליום פשוט עולה ויורד לבד, קופץ למעלה ואז חוזר כרגיל. שמתי לב שאם אני מדליק את המנורה ליד השולחן הווליום גם משתנה. הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט, החלפת מערכת הפעלה ועוד פתרונות טיפשיים שניסיתי.
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תופעה מעט מוזרה, שהיא כביכול טובה אבל מציקה מעט. המקרה הוא כזה: אני רואה סרט במדיה פלייר הום סינמה, ובאמצע הצפיה נכנסת שיחה בסקייפ. כתוצאה מזה אוטומטית מונמך הווליום של המדיה פליר. לדעתי זה מתבצע על ידי הוינדוס 7 עצמו. כל זה טוב ויפה אבל בתום השיחה הווליום לא חוזר לעצמו ואז אני ממשיך עם סרט בווליום נמוך. ראוי לציין שמבחינת המדיה פלייר, הווליום נשאר על 100% בכל מקרה. גם במיקסרים של הוינדוס זה על 100%. רציתי לדעת מי אחראי לתופעה המענינת הזאת, כי זה כנראה מגיעה במחשבה טובה בסופו של דבר. והאם יש דרך לבטל את ההנמכה הזו, או האם יש דרך לגרום לה לעבוד בסדר, כלומר להחזיר את הווליום לקדמותו בתום השיחה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים שמחוברים בGIGABIT LAN ע"י SWITCH של EDIMAX. ב2 מחשבים כאשר מנסים לפתוח קובץ מהרשת הקובץ נפתח ואז הוורד נתקע ל20-30 שניות וממשיך כרגיל. במחשב השלישי הכל עובד מצויין. מדובר על שלושה מחשבים עם חומרה כמעט זהה וההגדרות זהות בכולם. מה יכול לגרום לתקיעות האלו?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-