תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני לא מצליח לראות את הווידאו בNANA10, אני רק שומע סואנד וללא תמונה (מסך שחור). הדבר קורה גם ב כרום וגם ב IE8. התקנתי את חבילת הקודקים של CCCP.... יש למישהו רעיונות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי בקשר לווירוס הזה virus.win32.satlity.r אני מפעיל תאיסיקיו פיתאום אני רואה האייסיקיו לא פועל לי!!! אני מפעיל תוכנות לא פועלות לי אמרתי למה זה... אמרתי אולי יש לי ווירס בדקתי תאנטי ווירוס פיתאום אני עושה חיפוש אני מוצא מלאא ווירוסים זה מוחק לי את כול התוכנות המשחקים והכול אמרתי יאלה נמחוק ונתקין מחקתי וזה חוזר לא נגמרר פעם מיזמן מיזמן הייה לי תווירוס הזה לא זוכר איך מחקתי אותו............. משהו יוכל לעזור לי בבקשה :'( סתקלו שזה מוחק לי את כול התוכנות detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b URL: http://www.tapuz.co.il/irc/main/launcher.cab/launcher.ocx not found: adware not-a-virus:AdWare.Win32.I2ISolutions.b File: C:\DOCUME~1\2C8F~1.222\LOCA…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש דרך לראות את ערוץ WB האמריקאי דרך הווינאמפ או דרך אחרת??? מישהו... שיעזור.... בבקשה.... עוד שאלה קטנה: איך אני מצלם תמונות כשאני רואה סרט או משהו במדייה פלייר? ולא דרך הפרינט סקרין - זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חשבתי שווינאמפ פחות מעמיס על המחשב ולפי הרשימה במנהל המשימות הוא מעמיס יותר, יש איזו הצדקה? איזה תוכנת מוזיקה כדאי להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות שיעבוד? למה בWINDOWS MEDIA PLAYER הם עובדים לי יש לכם רעיון? אולי איזה פלאג? אני לא ממש חזק בזה.... בתודה אלי.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי תוכנה וניסיתי להתקין אותה במחשב יש לי מערכת הפעלה ווינדוס7 והמחשב לא מקבל את התוכנה [מצורף קובץ תמונה] מה עושים תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו התקין? האם שווה בכלל להתקין? דרישות מערכת ווינדוס 7 SP1 כרגע אני עדיין עם ווינדוס 9 האם ווינדוס 10 מהווה תחליף טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי זה זה http://www.tms.co.il/preview/spec/dk3h1tlc המחשב רץ מעולה תקופה של כמה חודשים,ללא וירוסים וללא שום התקנה מיוחדת בימים האחרונים פתאום הוא החל לפתוח תיקיות ממש באיטיות וגם בדפדפן עובד מאד לאט המחשב עצמו עולה כרגיל במהירות הרגילה ומהירה. דיברתי עם תומך של TMS הוא השתלט על המחשב מרחוק וכשהוא שלט אז התנועה עבדה כרגיל בצורה תקינה גם כשאני הזזתי כל עוד התוכנה פעלה. ברגע שיוצאים ממנה האיטיות חוזרת. הוא המליץ לפרמט ואם לא יעזור הם יקחו את המחשב לבדיקה. אני רוצה לברר אם יש עוד אפשרויות לפני הפירמוט... תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי דרייברים חדשים והכל חדש ועדיין FRAPS מסרב להקליט סאונד (יותר נכון, להקליט בווליום מספיק גבוה כדי לשמוע משהו..) הוא מקליט בווליום כל כך נמוך שצריך להגביר את הווליום למקסימום וגם אז בקושי שומעים משהו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אלחוטי של levelone שנבדק במס' מחשבים ונמצא תקין. אני משתמש בxp ולחאחר חיבור ההתקן הווינדוס לכאורה מעתיק את קבצי הדרייבר ואז נותן הודעה"אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצויין". למישהו יש פיתרון בנושא??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס 7 64ביט. עד לא מזמן הכל עבד חלק. המשחקים רצו מעולה. בזמן האחרון המחשב לא מצליח לעלות לי את call of duty modern warfare 2. אני לוחץ על המשחק, זה שואל אותי אם להפעיל את זה בSAFE MODE או לא, ככה או ככה המשחק עולה לכמה שניות (עוד לא מגיע לתפריט) ואז קורס וכתוב "iw4mp.exe או iw4sp.exe הפסיק לפעול". יש לי את המשחק המקורי. ניסיתי למחוק דרך לוח הבקרה ולאחר מכן להכניס את הדיסק ולהתקין מחדש (Reinstall) אבל הבעיה לא נפתרה. לא מזמן עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך 9600GT, אולי זה קשור אני לא יודע, כי גם אחרי שאני מחזיר לדרייבר ישן הבעיה מופיעה. אשמח לעזרה כלשהי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי WMP 11 ובטעות לחצתי על הכפתור שמעלים את הרשימת שירים איך אני מחזיר אותו ? (שנה אני מחפש את הכפתור )
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס שלי פשוט פגום ויש לי המון המון קראשים במשחקים שאין לאפחד אחר חוץ מימני השאלה היא כזאת איך אני מגבה כל כך הרבה קבצים?! במשקל כל כך גדול
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-