עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ziko,

שלום לכולם ישנו אתר סיני שכל פעם שאני רוצה לעשות loginאני מקבל הודעה של Incorrect CAPTCHAמה עושים בעבר זה עבד תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by alonezer,

שלום, לקחתי ממחשב אחר כרטיס Win TV 150 PVR ומשום מה זה לא מזהה את HOT כהממיר שלי (חיברתי רק בS VIDEO זה מספיק?) אבל עם הWMCENTER זה פשוט לא עובד לי אז אולי יש תוכנה אחרת טובה יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. ערב טוב. כבר ימים ספורים שאני במאמצים אחר פתירת הבעיה המציקה הזאת. כל המשחקים באשר הם נתקעים לאחר זמן מה של פעולה. מצד אחד,אפשר לשלול את בעית התוכנה,המשחקים נוסו על 2 מערכות הפעלה שונות,לאחר פרמוט. אף תוכנה לא פועלת ברקע בזמן העבודה. כל הדרייברים של ההתקנים עדכנים. ואין ממצאים לגורמים מזיקים. מצד שני,אפשר לשלול גם את בעיית החומרה,הזיכרונות נבדקו ע''י MemTest. בוצע אימוץ לכרטיס מסך במשך כ-6 שעות ולא היו תקיעות. נבדקו סקטורים פגומים בדי…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום, אז ככה... כתבתי להנאתי את הגיליון הבא של יומן הרשת, והבנתי שהמצב של הRAM שלי לא ממש מזהיר, ושעליי להדליק מחדש את המחשב. שמרתי את הקובץ, כיביתי את וורד, ולחצתי באופן עצבני ביותר על כפתור הכיבוי (זה שעל הקופסה). המחשב נדלק מחדש, הכל טוב ויפה. אבל ליבי נפעם לגלות כי המסמך שניסחתי כה יפה וטרחתי לכתוב נשבר. לצערי הרב, אינני יכול להעלות את המסמך לאינטרנט או לחשוף את ביפנכם [אלא אם כן תעשו למחשב שלי Remote assistance] מכיוון שהוא מכיל מידע שבשלב זה אמור להיות חסוי. אפרט את הבעיה: כאשר אני מפעיל את הקובץ אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Word cannot start the converter mswd6_32.wpc כמה פעמים, וכאשר אני גומר ללחוץ על הודעות השגיאה (כולם נושאים את אותה תווית), נפתח חלון שמבקש מ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by g_s,

אני לא מצליח לצרוב את הסוג קובץ הזה ככה שאני יוכל לראות אותו משהו יכול לעזור לי בקשה! מדובר בהופעה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by asafbar,

לפני כמה חודשים שמעתי רדיו גלגלצ דרך תוכנת Media Player אשר יושבת בסרגל הצד של ויסטה הקישור למדיה הינו : mms://stream.msn.co.il/gglz זה תמיד עבד לי לאחרונה כאשר התקנתי מחדש את המחשב שלי הרדיו לא זורם. האם זה הגדרות של פיירוול בתוך ויסטה או הגדרות של מדיה פלייר? איך אני מחזיר את הסרגל לשמיעת רדיו שכן איני מעוניין להתקין את סרגלי הרדיו השונים תודה

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by longhorn,

פעם ראשונה נתקל בקבצים כאלו יש למישהו מושג איזה תוכנת פתיחה צריך? תןדה ובוקר טוב

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by re5pect,

שלום אני משתמש בתוכנה VSO DivxToDVD להפיכת סרטי Divx לDVD וכאשר אני שם את הדיודי בנגן אני רואה תמיד את התמונה בזום רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה.., אין כל כך הרבה אפשרויות בתוכנה.. וגם רציתי לדעת עם איזו תוכנה אפשר להכניס את התרגום לסרט עצמו? והאם יש תוכנה שגם הופכת את הסרט לDVD עם תירגום? ניסיתי את virtual dub וזה לא יוצא טוב כלל..

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by orengore,

שלום לכולם אני מנסה לעשות בנרו Overbure לDVD של 8 ג'יגה ואני לא מצליח מישהו יודע איך לעשות את זה? האם יש פונקציה לדיסק כזה או רק לרגיל של 4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. אני רוצה לשמור סרטי פלאש שיש באתרים למחשב שלי

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by shimon-med,

שלום, במנהל ההתקנים יש לי תחת other devices את הפריט: SM BUS CONTOROLLER ולידו סימן שאלה צהוב, של התקן עם בעיה בדרייבר. מספר שאלות ברשותכם: 1. מה זה SM BUS CONTROLLER 2. מאיפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים? תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by MacGyver,

מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gshhar,

אני הולך להגדרות חתימה ושם את הקישור של קובץ GIF שזז שהעלתילשרת מסויים אבל בחתימה מופיע לי הקישור ולא התמונה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by psychuil,

הבעיה אצל ההורים של זוגתי. לאחר התקנת ראוטר אצלהם האינטרנט התחיל לקרוע קלות ואחרי כמה זמן לא הייתה אפשרות לגשת דרך FF לג'ימייל כלל ווידאוים של יוטיוב לא היו מוכנים להטען. היות ובכרום דברים כן עבדו, ניסיתי למחוק את כל המידע של פיירפוקס. זה לא עזר. הפיירוול היה מכובה. היום הגעתי אליהם כדי לאפס את הראוטר כי רק הגיוני שהוא הבעיה. איפוס לא עזר ואז ויתרתי וחיברתי ישירות למודם. יוטוב וג'ימייל עדיין לא עובדים. אין לי מושג מה מקור הבעיה.. עריכה: וידאו של יוטיוב התחיל להכין ולנגן אחרי 5 דקות. ג'ימייל עדיין מנסה לטעון. פינג נראה בסדר. עריכה 2: קיבלתי הודעה ברוסית מג'ימייל שמתרגמת לזה: We're sorry. Noticed the problem. Try using Gmail with a supported browser. If this error occurs w…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. אורח Si-Nom

ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by EdenC,

שלום,לי לי 2 בעיות עם המחשב. 1)כשאני מדליק את המחשב,בזמן שהוא עולה,נפתח "המחשב שלי",איך מבטלים את זה,חיפשתי בmsconfig ולא מצאתי כלום. 2)יש לי מין וירוס כזה שמשגע אותי להתקין איזה תוכנה,ופתח לי פופאפים כל שניה. איך אני מעיף אותו? תודה מראש, עדן

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני גולש דרך ראוטר של EDIMAX ויש לי בעיה להתחבר לתוכנה EMULECOW, כלומר התוכנה לא מזהה חיבור לאינטרנט. האם יש דרך לפתרון הבעיה? תודה. אבי

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. יש לי קובץ שהוא trp אני לא מצליח לשמוע, רק לראות כי אין לי את הקודקים הנדרשים. עכשיו השאלה היא כזאת, ( שאלה של ידע כללי יותר גם ) אם אני ימיר את הקובץ מtrp לavi למשל אני כן יוכל לשמוע..?או שאני אצטרך את אותם קודקים שהייתי צריך שהוא היה קובץ trp? ואם אני עדיין אצטרך את אותם קודקים, האם יש דרך להמיר את הקודקים הדרושים לקודקדים סטנדרטיים (שיש בכל מחשב)? למשל יש לי סרט שהוא דורש קודק מיוחד, עכשיו אצלי במחשב אני כן יוכל לראות את הסרט טוב אבל אם אשלח אותו לחבר הוא יצטרך להתקין את הקודק המיוחד האם יש דרך להמיר את הקודק לקודק פשוט שכל אחד יוכל לראות בלי שיצטרך להתקין את הקודק הספציפי הזה? או שמא זה טבוע כבר בקובץ וידאו שיש לי..?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by POD,

אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.