עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by deluxe,

רציתי לדעת איך ניתן להגדיר בספלאש שהוידאו המנוגן ישאר במימדים המקוריים שלו, גם במסך מלא. ניסיתי ולא הצלחתי.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

לאחרונה ניסיתי להוריד את Statbar 2.406 החדשה (כרגע אני משתמש ב 2.301) לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את התוכנה התוכנה פועלת אבל היא לא מראה לי את השורה שאמורה להיראות ככה: לחצו כאן אפילו הודעת שגיאה אין, מה הבעייה יכולה להיות? אני משתמש במערכת ההפעלה WinXP. אודה לכם אם תעזרו לי במציאת פיתרון.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by motorishta,

ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  8. שלום! לפני כמה דקות הורדתי מהאינטרנת קובץ RAR שאמור להיות INTERNET CYCLONE 1.96. כשסקרתי עם הקספרסקי, הוא רשם שהקובץ נקי. עשיתי UNZIP לRAR, נכנסתי לתיקיה, לחצתי פעמיים על הקובץ... ולא קרה כלום. כלומר קרה משהו, אבל המחשב לא הראה כלום. בדיוק בצורה שתוכנות זדוניות פועלות. אני בסרטים, לא יודע מה לעשות. האם מישהו כאן בעל ידע קצת יותר נרחב ,יכול לנתח את הקובץ הזה ולהגיד לי מה יש בו? תודה רבה, רבה! הלינק לקובץ: http://www.easy-share.com/c/1702398186 (למנהלים, הכל חוקי, גם במקרה שזה קובץ לגיטימי, התוכנה היא SHAREWARE)

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by maverick,

יש לי בעיה עם התוכנה הזו כי, משום מה, היא חוסמת לי את רדיו וואלה. אני מקבל את החלון של הרדיו אבל לא שומע כלום. רק כאשר אני עושה disable אני שומע משהו. יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

כל סרטון שאני מנגן יוצא כמן בתמונה ששמתי. זה קורה גם בתוך סרטונים שנטענים בתוך אתר/תוכנה כלשהי. כל תוכנה אחרת מפעילה את הסרטים כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  13. :s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by TimTam,

שלום לכם ידידי היקרים, מעוניין אני להשתמש במודם הקיים במחשבי הקט לצורך קיום שיחות טלפון. שיחות בדיוק כמו שאנו בני האדם הנורמלים מבצעים מאותם מכשירים שנקראים טלפונים - שפורפרת וכו'. קיצור, 1. תוכנה 2. איך מבצעים שלום.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by cozic,

כאשר אני מוריד משהו, מתבצעת אצלי הורדה כפולה: גם בסיפריה C:\WINDOWS\TEMP וגם בכונן היעד (למשל D). כלומר, אם אני מוריד קובץ של 1G, יופיעו אצלי 2 קבצי הורדה, באותו גודל, עד לסיום ההורדה. בסיום ההורדה, הקובץ ב-TEMP נמחק ונשאר הקובץ בכונן היעד. אני לא מדבר על הקבצים השונים של טקסטים ותמונות בספריית CACHE אלא על הורדות של קליק ימני ו-SAVE AS.. יש אפשרות לבטל את ההורדה הזמנית לספריית TEMP? אני מוגבל במקום בכונן C וכל פעם נתקע כשאני רוצה להוריד קובץ גדול.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by shaithebest,

חברים דחוף משום מה אני מנסה לגרוג סרט לאייפוד דרך אייטונס והוא לא נותן לי מוזיקה כן עוברת אייפוד לא תומך סרטים?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. Started by eranmor,

כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by boss,

אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. זה הוריד לי על 0.20 K והפסיק וזה לא מוירד כלוםם ואני חייב משם איזה תוכנה רק בשבילה התקנתי תאיימול של ווארזפו תוכנה של 3 מגה שלא מצאתי בשום מקום ???

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by sigma,

התקנתי תוכנות Ad-aware Professional, AVG 7.5. האם מומלץ להתקין גם תוכנת Zone Alarm?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  23. אני משתגע מקצב ההורדה הכל-כך איטי ב-eMule! אני גולש באינטרנט 1.5 מגה (איי.די.אס.אל) ובכל הורדה שלי בתוכנה הזו נעה בין 2-15 קילובייט לשניה שזה גרוע ביותר. זה מייאש אותי, זה מדכא אותי ואני חייב לשים לזה סוף! אז בבקשה עזרו לי, כתבו לי בבקשה בפירוט איך לשפר את המהירות המייגעת הזו. נ.ב: בכל הורדה שלי אני דואג לכבות את תוכנת הפיירוול/אנטיוירוס (כולל הפיירוול של ווינדוס) וכל שאר תוכנות האינטרנט.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  24. היי חברים עזרתם לי רבות לאחרונה עכשיו אני מנסה לכוון הדפסה של הדיסק עצמו ( הכוונה לחלק העגול) באמצעות הנרו שידפיס לי בידיוק על דפי מדבקות דיסק = כאלו שממוקמים בהם 2 מדבקות = באמצע דף A4 לא עשיתי את זה אף פעם - ולא מבין איך ביכלל להתחיל את המשימה הזו הידפסתי לניסיון על דף A4 רגיל - וזה ממש לא בכיוון ניראה לי משימה שכל ילד יכול לעשות.....אז What The Fuck ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.