עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.

2. Started by mat77,

היום לאחר שסרקתי וירוסים במחשב לא הייתה לי אפשרות להיכנס לכונן d ההודעה שזה רושם לי(תמונה מצורפת): תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by zeez100,

אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד

4. הכרטיס הוא ati mobility radeon hd 4530 xp driver זה למחשב נייד של HP דגם:HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC לא באתר של HP לא מצאתי (יש רק לויסטה) ובאתר של ATI משום מה גם שם הם מחביאים את זה (כאילו יש להם פחדים או משהו).. הקיצר מישהו יכול לעזור בבקשה? להביא לי קישור?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  5. היי חבר'ה, יש לי את פינל פנטזי 8 מקורי (4 דיסקים) במחשב, ואני רוצה לראות את הסרטים לא רק בתוך המשחק כאילו המרת הקבצים הקבצים הם עם סיומות PAK, FI, FS ויש קובץ אחד שאין לו סיומת "DISC2" אם מישהו יודע על דרך או על תוכנה שעושה מה שאני מבקש בבקשה לעזור. אם כבר אני שואל אז יש לי משחקי פלייסטישן (פינל פנטזי 9) אז גם את הסרטים שלהם הייתי רוצה לראות בלי לשחק תודה. :'( :'( :'( :'(

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. היום לאחר פרמוט התקנתי את הדרייבר של המסך לאחר שמתקינים אותו נשאלת השאלה אם המסך תומך HD ובטעווווות... ( ) סימנתי כן עכשיו כשהדרייבר מותקן המסך שלי על 640*480 * 4צבעים חח ואפשר לשנות אבל כשלוחצים APPLY הם פשוט חוזרים לנתונים הנל... אז ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש ועכשיו אין שאלה אם זה HD , המסך פשוט נהיה איכסה כמו מקודם אז מה אני יכול לעשותתתת (אם הדרייבר לא מותקן אז נגיד בFIREFOX המסך זז ממש לאט למטה ולמעלה)

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. ובאיזו תיקייה הוא נמצא? ???

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. אז ככה...אני מנסה לבצע Reconnecting בתוכנה ואני לא מצליח... יש לי ראטור מסוג סימנס SL2-141... איך אני עושה את זה בדיוק...אם אפשר תמונות.... תודה....

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  10. התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by motorishta,

ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by oren,

שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by yonatanph,

הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by olegr,

משתמש מערכת ויסטה 64 ביום בהיר אחד תוכנת הברידג' הפסיקה לעבוד, כאשר אני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את המסר: "adobe bridge has stoped working" מישהו מכיר?ניתקל?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  15. שלום אני מחובר לאינטרנט 1.5 מגה של בזק, ונמצא עם רשת אלחוטית. ורק בזמן האחרון אני לא מצליח להיכנס לחשבון (דרך ה- FireFox הוא לא נכנס לי) (דרך Internet Explorer הוא מצליח להיכנס לי) מה עושים? ??? בתודה! תמונה בכתובת: http://img149.imageshack.us/my.php?image=gmailhr5.png

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

כל סרטון שאני מנגן יוצא כמן בתמונה ששמתי. זה קורה גם בתוך סרטונים שנטענים בתוך אתר/תוכנה כלשהי. כל תוכנה אחרת מפעילה את הסרטים כמו שצריך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. היי טוב מה שאני עושה לא מסתדר לי בעידכונים אם אפשר הסבר שלב אחרי שלב(אבל ממש שלב אחרי שלב...) הגירסה העכשווית של הצ'פ לפי מה שאני מבין היא 6.70 אצלי זה 5.10 הלוח הוא : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 גירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי היא 8.21 אצלי 7.77 הכרטיס הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme ניסיתי כמה פעמים אבל לא קורה כלום ו או להפך נהיה גרוע-התקנתי --ריסטרט---צ'פ לא השתנה, כרטיס נעלם לגמרי בלי אפשרות לשנות רזולוציה--ריסטרט-הכל חזר להיות כמו שהיה בלי שום עידכון מה לעדכן קודם? ואיך ת'כלס עושים את זה? עריכה: מותקן אצלי rivatuner אם זה משנה למשהו תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by domuzy,

החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by TaZeR,

שלום לכל משתמשי הפורום היקרים, עבדי כעת במשך המון שעות על מסמך חשוב מאוד. שמרתי אותו כל הזמן באופן רציף, וברגע שסגרתי אותו הכל נעלם. יש דרך להיכנס לתוכנת השחזור של WORD אם היא לא עולה אוטומטית? יש דרך לראות את הגרסאות האחרונות של הקובץ? עריכה: גיליתי ממה נבעה הטעות. שמרתי את הקובץ בגרסת DOC ו-DOCX ועבדתי כל הזמן על גרסאת ה-DOC (חשבתי שעבדתי על ה-DOCX). כשסיימתי יצאתי, ואז נכנסתי ל-DOCX ואמרתי לשמוא אותו על ה-DOC. יש דרך לשחזור קובץ "דרוס"? זה ממש חשוב.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by uriya,

לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by shaithebest,

חברים דחוף משום מה אני מנסה לגרוג סרט לאייפוד דרך אייטונס והוא לא נותן לי מוזיקה כן עוברת אייפוד לא תומך סרטים?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. Started by Tomerico,

אני צריך תוכנה רצינית.. לא סתם.. שיכולה להפוך קובץ של 700 מגה mpg לavi... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים