תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני עובד ב Outlook 2007 עם 2 לוחות שנה (לצורך העניין לוח שנה א' ולוח שנה ב') לוח שנה א' הוא לוח השנה הראשי והחשוב שלי, שאליו אני רוצה שייכנסו הזימונים שאני מאשר משום מה, נוסף לי עוד לוח שנה, שהוא מוגדר כראשי. אי אפשר למחוק אותו, וכל הזימונים שאני מאשר נכנסים לי ללוח שנה הזה ניסיתי להעתיק את לוח שנה א' לתוך הלוח שנה הראשי, אבל בעצם כשאני עשוה העתקה זה מעתיק לי את לוח שנה א' "תחתיו" ולא בתוך הלוח שנה הראשי דברים שניסיתי לעשות: ניסיתי לסנכרן את לוחות השנה עם Gmail, אבל ב Gmail מסנכרן רק את הלוח שנה הראשי..... שהוא בעצם ריק ניסיתי לסנכרן עם iCloud (כי כאן הוא נותן אפשרות לבחור איזה לוחות שנה ברצוני לסנכרן)... אבל הסינכרון עצמו לא מתבצע בצורה תקינה.... כל השעות מתבלבלות …
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
האים אנטי וירוס זה יכול לחסום קבלת עידכונים לוויסטה ?
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי ראיתי שביזמן צפיה במחשב בקובץ MKV , המעבד מגיע ל70 % מאמץ, האם זה לא מסוכן למעבד בצפיה של סרט מלא? רוני
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
-
http://ilanf.deviantart.com/art/Gameboy-Advance-79081780 זה הנסיון הראשון, אז זה לא משהו... אבל בשביל נסיון ראשון זה סביר. אני כבר רואה כמה טעויות קטנות שאני צריך לתקן, אבל סה"כ נראה לי די טוב... אין לי אילוסטרטור, אז נאלצתי לעשות את זה בפוטושופ. הנסיון הבא שלי יהיה כבר באילוסטרטור עם כלים קצת יותר טובים.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלא רב! בAVG החדש שלי, ישנה סריקה אוטמוטית שמוגדרת. הבעיה היא שהיא מעולם לא מסתיימת. היא רצה ימים רצופים אם לא מפסיקים אותה. למה ? אין דבר כזה יותר סריקה שמתחילה ונגמרת ? Oo
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק אני מקווה... 3 התקנות כבר הורדתי ובכולם אותה בעיה... אני משחק ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים קטנים על המסך... יש לי מחשב חדש e8500 כרטיס מסך hd 4870 4gb ram ומשחקים אחרים כמו קול אוף 4 ופרו סטירי ופלט אוטו עובדים אצלי אל ההגדרות הכי גבוהות... עכשיו השאלה איך אני פותר בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה המשחקים שבודקים את הכרטיס??. המשחק עם המכוניות והדרקון נראים יפים יש לכם את השמות שלהם?
-
שלום, קיבלתי עליי את התפקיד להיות "אחראי על המוזיקה", או במילים אחרות לתקלט (למרות ש-dj אני לא ממש) במסיבה של אבא שלי שהוא עורך בבית.. הרעיון הוא להשתמש במחשב שלי ולהוריד כמה שיותר מוזיקה איכותית כמה שיותר מהר כדי להגיע מוכן למסיבה (אבל אם אני אצטרך עזרה בזה יש פורומים אחרים באתר...). אז מה אני צריך? ככה: - "מגשים" כך שאוכל להחליף בין שירים בלי שישימו לב.. ככה שיתנגנו שני שירים במקביל ואפשר לשנות ווליום ספציפית בכל אחד מהם. - יתרון גדול מאוד יהיה אפשרות לתמיכה בשני כרטיסי קול כך שאני אוכל להשתמש גם בכרטיס קול המובנה על הלוח וגם על הכרטיס pci, מה שיתן לי אפשרות להקשיב באוזניות למשהו מסוים בזמן שעל הרמקול מתנגן שיר אחר... יש אפשרות לזה? בעיקרון זהו, אבל כל גאדג'ט אחר יתק…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה אני שם שיר בווינאמפ או כל תוכנה אחרת וזה משמיעה לי כזה בדיליי או שנקטע לפעמים כאילו שהמשחב מעומס יותר מידי וכלום לא עובד אצלי- לא אימיול לא כלום וזה עדיין עושה ככה ויש לי מחשב בסדר ואין לי מושג ממה זה קרה מישהו יודע מה הבעיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי קורס במשחקים מסויימים, ולוא דווקא כבדים. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד וכרטיס מסך ולא נתגלו בעיות.. אני מתאר לעצמי שהספק לא סוחב ( לא יודע איזה דגם, משהו ג'נרי) האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל עומס על הספק כדי לבדוק אם הוא גורם לקריסה של המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-