עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל פעם אני מוצא לעצמי איזה תמונה יפה לשים בפרטים של האיי סי קיו ואז בא איזה מישהו מציק וגונב לי אותה! איך אפשר למנוע את זה? לגרום לזה להיות חסום או משהו כזה?

2. Started by IG,

במדור ההורדות יש כל מיני גירסאות של התוכנה, ואני לא יודע מה צריך להוריד, כי בהתקנה של העדכון הלפני אחרון, אני מקבל הודעה שזה לא גירסה מלאה וצריך להתקין גירסה נוספת, וכשאני מתקין את העדכון האחרון יוצאת לי הודעה שיש איזה קובץ פגום... אם מישהו יכול לתת לי קישור לגירסה עובדת, אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by omri_ro,

כל פעם בעת היציאה מהתוכנה אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהבתמונה) למי הפתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  4. Started by evy,

כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  5. אהלן אני יודע שיש הרבה תוכנות לשליטה מרחוק, אבל אני מבקש את עזרתכם באחת מהירה וטובה וגם שתוכל להזרים גם וידיאו באיכות גבוה כשאני על אותה רשת ביתית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. ניסיתי לנגן את הקבצים ב-VLC, MEDIA PLAYER CLASSIC, BS PLAYER והם קצת מקרטעים, WINDOWS MEDIA PLAYER זה עובד בסדר, אבל אני רוצה נגן נוסף שיכול לנגן אותם ובצורה חלקה. תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by LazyCat,

האם מישהו עדכן לגרסה האחרונה (עם MPC-HC 1.4.2543) וגם אצלו הכתוביות של הסרטים מופיעים בג'יבריש ? האם מצאתם פתרון לזה (החלפת גופנים וכו' לא פותרת את הבעיה..) ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by Chevy,

אחה"צ טובים לכולם, לאחרונה בלילות מוקפצים לי פרסומות בעברית (מן הודעות כאלה) בMessenger, יש שם את ה-IP, גם טלפון להתקשר (של הפירסומת). רציתיל לברר מה אני יכול לעשות עם זה (יש לי screenshot שמור של מספר הודעות). תודה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. מה עדיף? אני צריך תוכנה לא כבדה וטובה על מה ללכת מבניהם

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by ^GunX^,

אהלן, יש לי הרבה מאוד תמונות סרוקות...הבעיה שבכולן יש חלק שחור (פאק בתוכנה של הסורק). במקום לעשות קרופ אחת אחת...אולי יש תוכנה שתעשה את זה במקומי (הקרופ הוא באותו מקום בכל התמונות)? עדיף שהתוכנה תיהיה חינמית. תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by galz,

יש כזאת תוכנה? חיפשתי דיי הרבה ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי צורב LG 4167B ומותקנת נרו אולטרא... כאשר אני מנסה לצרוב DATA DVD IMAGE מה שלא יהיה הכל טוב ויפה.. בעיה היא עם AUDIO כאשר אני מנסה להוסיף מוזיקה במצב אודיו יוצא לי מסך מוות כחול הכל קורס ומחשב מאתחל את עצמו... למישהו יש מושג מי למה כמה ואיפה? תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by tintin,

יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. אני מתחבר לאינטרנט דרך 013 וכבלים. ל 013 (ברק) יש חייגן שהוא גם מבצע בדיקת דואר כל כמה דקות. איך אני מבטל את בדיקת הדואר האוטומטית ?? (זה ממש הצליח לעצבן אותי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by r.g.comuters,

חברה אני יהיה קצר ולעניין מי יכול להדריך אותי איך להסיר את הוירוס הזדוני הזה ללא פירמוט C?!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by iatia,

מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by ToMeRv32,

מישהו משתמש? האם זאת התוכנה הטובה ביותר בתחום? צריך להרשם ולהתחבר אליה (שם משתמש + סיסמה)?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by juve12,

יש לי תוכנית DOS שרצה תחת WINDOWS אבל עושה בעיות כול הזמן לפי דעתי יש בעיה של חוסר זיכרון בזיכרון הבסיסי מה שרואים זה Largest Executable program size 541kb אבל שמעלים את המחשב ב command prompt אז הוא מראה 558kb ואז לתוכנית אין שום בעיה. לפי מה שאמרו לי אני צריך לשנות משהו ב config.sys אבל לא מצאתי מה אני יכול לשנות אולי אתם תעזרו לי הנה מ שמןפיע שם: device=c:\windows\himem.sys device=c:\windows\emm386.exe ram ניסיתי לכתוב במקום RAM את NOEMS אבל זה לא עזר dos=high,umb fileshigh=200 buffers=35 devicehigh=c:\windows\setver.exe devicehigh=c:\windows ommand\display.sys con=(ega,1 country=972,886,c:\windows ommand ountry.sys shell=c:\windows ommand.co…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  21. אני רוצה לדעת אילו רכיבי מחשב קיימים אצלי. לאחר שהורדתי את התוכנה הבאה לדסקטופ http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3〈=en חילצתי אותה מתוך ה zip ואז הופיעו המון אייקונים על הדסקטופ איזה מהם צריך להפעיל ?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by Jabradb1,

שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם לגבי תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ DOC לקובץ CHM. אני לא מעוניין באתר שעושה המרה אונליין אלא בתוכנה. רצוי שתהיה חינמית/זולה מאד 20$ מקסימום תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by shalomelbe,

יש לי קובץ שמחקתי מפלאפון משהו כמו לפני 5 שנים הפלאפון בשנים האחרונות לא היה בשימוש (שנתיים - 3) רצוי שהתוכנה תהיה חינמית.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים