תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי בגרסה הקודמת של firefox היה מותקן Tab mix plus שנתן לי לפתוח את הדפדפן בדיוק באותה צורה שסגרתי לגרסה החדשה התוסף לא מותאם וכל פעם שאני יוצא מהדפדפן ונכנס אני חוזר לדף הבית עשיתי באפשרויות "הצג את החלונות והלשוניות שלי מהפעם האחרונה" ועדיין אותה תוצאה תודה רק לציין שאת הגרסה החדשה התקנתי על הישנה
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
היום לאחר שסרקתי וירוסים במחשב לא הייתה לי אפשרות להיכנס לכונן d ההודעה שזה רושם לי(תמונה מצורפת): תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו משתמש? האם זאת התוכנה הטובה ביותר בתחום? צריך להרשם ולהתחבר אליה (שם משתמש + סיסמה)?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה קבצים צריך? האם צריך תוכנה מיוחדת ליצור את הplugins? תודה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקסל 2000 המותקן על XP-PRO . במחשב הישן היה לי אופיס 2000 + WIN 98 - ולא היו בעיות בתמיכה בגליון מימין לשמאל - וכן הלחצן של הפקודה של העברת הקובץ מימין לשמאל עבדה . התקנתי את אותו אופיס 2000 ( אותו CD מקורי ) - על XP-PRO - והגליון פשוט תמיד משמאל לימין ( A1 נמצא בצד שמאל עליון של המסך ואני רוצה בגלל העברית ש- A1 יהיה בצד ימין עליון ) . לא ניתן לגרור את הלחצן הרלוונטי לסרגל הפקודות ( לחצנים אחרים נגררים ) . כמו-כן ביצעתי עידכון לאופיס מהאתר של מיירוסופט וזה גם לא עזר ( כל תיקוני הבאגים שהיו - 2 ערכות שירות ). א. האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון ? ב. האם מישהו מכיר את לחצני הקיצור לפקודה הנ"ל ? בתודה מראש - ליהי
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב .fileserve. ורציתי לדעת מה הדרך המהירה ביותר להורדה. ( אני משתמש ב-DownThemAll) האם יש תוכנה שמורידה מהר יותר (כרגע זה עומד על 605KB/s ויש לי מהירות 5mb ),
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי OUTLOOK והוא התחבר ל חשבון GMAIL שלי, ועשיתי כו כמה פעמים RECEIVE, אבל הוא לא מוריד הוגעות ישנות
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כל הזמן שאני מוריד מביטורנט קובץ גדול ב RAR שמחולק להרבה קבצים קטנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה , כשאני מנסה להתקין את התוכן של הקובץ באיזה שהוא שלב בהתקנה אני מקבל הודעה שאחד הקבצים פגומים , העיניין הוא שאם אני יחלץ שוב את קובץ הBIN מהRAR אז פתאום הקובץ הפגום הזה יהיה תקין והוא ימשיך את ההתקנה עד שהוא יגיע שוב לקובץ בעיתי בשלב הזה אני פשוט מתקין מבין הקודם וככה בזיגזג עד שאני מצליח להתקין את מה שאני חפץ בו הקטע הוא שכל פעם שאני מחלץ את הבין מכל קבצי הRAR יוצא חלק אחר פגום ולא אותו חלק פגום כל פעם כך שהבעיה היא לא מהקובץ עצמו החלפתי כמה גרסאות של RAR ועכשיו אני עם ה 3.5 לא בטא מישהו מכיר אתה הבעיה ? שאני מוריד מFTP זה לא קורה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי משפחה בחו"ל ואשמח אם תעזרו לי (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק התקנה צריך להכניס PRODUCT KEY ב5 חלונות עם 5 תווים בכל אחד. באחד הקבצים יש לי את ה PRODUCT KEY ProductCode={90260409-6002-11D3-8CFE-0150048383C9}איך לרשום את הקוד כדי שאוכל להתקין? בססמא הנ"ל יש 32 אותיות\מספרים אני יודע שהתוכנה הותקנה מהCD הזה בעבר... ; Microsoft Office SETUP.EXE settings file. [MSI] ; The MSI section gives the name of the MSI file to install. This file must be in ; the same folder as Setup.exe, and both must be in the root of the installation ; tree. MSI=OWC10.MSI [Product] ProductCode={90260409-6002-12D3-8CFE-0150048383C9} ProductName=Microsoft Office XP Web Components ProductVersion=11.0.5614.0 Recache=1 [MST] ; The MST section gives the…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-