תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמעתי על roxio משהו אבל לא מצאתי הורדת חינם שלהם. תודה, אופיר
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
זה בשביל חבר.. הוא שכח את הסיסמא.. יש לו אימייל אבל הוא שכח את התשובות לשאלות כשי לשחזר... מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שרובכם הבנתם מהכותרת, אני מחפש תוכנה להמרת סרטים/ סרטונים לפורמט AVI (יש ברשותי נגן CLIX והנני רוצה להעביר אליו סרטונים) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, לאחר שקניתי מחשב חדש החלטתי להתקין עליו XP בגרסת ה X64. עד עכשיו אין בעיות רציניות עם הצגת סרטים כי הבנתי שה WMP 10 הוא 32 ביט ולכן אם התקנתי קודק (למשל XVID) שמקומפל ב 32 ביט אז זה יעבוד בסדר. הבעיה היא שעכשיו יצא WMP 11 ויש גרסה של 64 ביט והיתי רוצה להתקין אותה. השאלה שלי היא האם אתם מכירים מקום להוריד בו קודקים ב 64 ביט. חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה לינקים שלא ממש עבדו ועוד לינק אחד ל XVID שאמור להיות 64 ביט אבל אני קצת מפחד לנסות אותו. האם יש הוצאה רשמית יחסית של XVID ב 64 ביט? האם אני יכול לנסות לקמפל לבד את ה XVID ל 64 ביט (כלומר מאיפה אני מוצא את הקוד + הסברים על איך לבנות את זה). בקיצור אני כמעט בטוח שזאת בעיה שיש לעוד כמה אנשים כאן אז אני מקווה שיש תשובות.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אשמח להמלצה לתוכנת FTP טובה ופשוטה... תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי סרט אבל הוא בלי כתוביות בעברית ואני רוצה להוסיף לו כתוביות לצמיתות. בסרטים רגילים בלי תפריטים וכל זה, אני מצליח אבל בפורמט הזה של סרטים לא הצלחתי למרות שניסיתי כמה מדריכים אבל נראה לי שזה יותר מסובך. קישור למדריך שעובד מנסיון יעזור מאוד אם לא הדרכה פה בפורום.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס SP1 חוקי/מקורי. כמו שאתם יודעים, אחרי ההתקנה צריך לשדרג אותו ל SP2 מהאתר של מיקרוסופט וזה סרטים... לחברה שלי יש ווינדוס SP2 גם מקורי. השאלה שלי זה אם אני לוקח את הווינדוס שלה, ואפעיל אותו עם הססמא שלי האם זה יעבוד בלי בעיות?
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-
-
באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שאני מפעיל את 5 הוא מחייב אותי לעדכן לגירסה החדשה.הבעיה שהגירסה החדשה ניתקעת לי .נסתי להתקין את icq 2 אבל הוא לא מובן 8ולא נוח .נסיתי את 4 והוא גם מחייב אותי בגירסה החדשה האם יש דרך להפעיל את 5 בלי העדכון?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
כל פעם אני מוצא לעצמי איזה תמונה יפה לשים בפרטים של האיי סי קיו ואז בא איזה מישהו מציק וגונב לי אותה! איך אפשר למנוע את זה? לגרום לזה להיות חסום או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
קרה לכם שקימפלתם אלבום אלקטרוני ממוקסס לקבצי mp3, הזנתם אותו לפלייליסט, התחלתם להאזין ובמעבר בין הטראקים תמיד היתה את ה"קטיעה" המעצבנת הזו?... התקינו את הפלאג-אין הנ"ל והבעיה תפתר. 8) Works like a charm.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
התוכנה3DMARK אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? יש תוכנה שבוקת בצועים של הזיכרון או אר דיסק או שאי תגיד לי עם הזיכרון תקין ..יש תוכנה כזאות?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם הבעיה היא במחשב של חברה שלי (נעמה המאמי, לפי החתימה!). הבעיה התחילה כאשר היא רצתה לראות איזשהו קטע מפירסומת (ככול הנראה קובץ WMV או ASF, בStreaming Video), מחשב חדש - פעם ראשונה שמריץ וידאו מסוג כלשהו - במקום להציג את הוידאו ראינו בליל של צבעים - כמו מין תצוגה של אינפרא אדום... ניתן לראות קווי מיתאר של מה שמוצג בסרט, אבל זו לא צורה לצפות בסרט... הבעיה המשיכה עם קובץ AVI שהורדנו מהאינטרנט - אותה בעיה.חשבתי שזו בעיה של קודקים, הורדתי את ה LionNetwork Codecs Pack, לא עבד. ניסיתי את הK-Lite Pack עם תוכנת GSPOT, שהודיע לי שהקודק לסרט הוא DivX וישנם 4 קודקים מותקנים שאמורים "לטפל" בסוג קובץ/קודק זה. משהו פה נראה לי חשוד. ניסיתי מס' סוגים של קבצי וידאו (בינהם MP…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
למי שיש Win XP PRO ויש לו מותקן Norton internet Security 2005 או הפיירוול או האנטיוירוס,או שניהם ביחד,אבל בגירסת 2005 בלבד...יש לי בקשה קטנה,תלכו ל Control Panel----->Administrative Tools ----->Internet information services ותגידו לי אם זה עובד לכם....???? כי בגירסת 2004 זה לא היה עובד,זה היה תוקע את ה IIS. ולא היה מאפשר לי לעבוד איתו ,ובלי זה אין לי שימוש ממש במחשב. תודה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני מעיף ת'קו השחור הזה http://img81.imageshack.us/img81/8310/mv2player3vf.jpg
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-