תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוסיף כיתוב בזמן הסרט או לעצור את הסרט ולשים כיתוב לכמה שניות וזה ימשיך.. כאלו דברים פשוטים על איזו תוכנה אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קורה לי רק כשאני מנגן סרטי HD ורק בBS (נראה לי כל דבר בפורמט MKV) חלק מוצג תקין, חלק חתוך מ2 הצדדים וחלק מוצג הרבה יותר למעלה, במרכז המסך [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה יותר עדיף, לקנות מחשב נורמלי שנועד לוידאו (משהו כמו המפרט הזה): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP ¤1179 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1881 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 500GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - ST3500630NS ¤917 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤245 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBHK ¤739 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER - GZ-FA1CAASS ¤749 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤7339 או…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis10.0 והבעייה היא שזה מרוקן לי את השטח בדיסק >>> בכל יום זה שומר 1.4 ג'יגה לא מבין למה!!! אין לי שינויים כאלו בכל יום >> וזה מה שזה שומר >>> גם כשאני לא נוגע במחשב ניסיתי את כל שיטות הגיבוי > והנוכחית היא אינקרימנטאל בקיצור >> מה קורה אם אני מוחק את הקבצים מלפני שבועיים ומשעיר תמיד את השבוע האחרון ? זה ישבש את האפשרות לשיחזור עתידי ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מאחר ואני מעוניין לערוך שיחות וידאו עם חברים ואין ברשותי מצלמת רשת, אלא רק מצלמה דיגיטלית רגילה שלא יכולה לשמש כמצלמת רשת (בדוק!), החלטתי לנסות תוכנות שמדמות מצלמת רשת. התוכנה שאני מחפש אמורה לשדר תמונה חיה שמוצגת דרך התוכנה של המצלמה הדיגיטלית, ולא תוכנה שמריצה סרטונים מוכנים. ניסיתי פעם תוכנה כזאת, אבל היא לא בדיוק עבדה - עכשיו אני מחפש תוכנות נוספות. מקווה שהבנתם את מבוקשי, תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק כזה: http://myscreensavers.inf/lindsay.scr (שיניתי את הסיומת של הכתובת כדי שלא תכנסו בטעות) בקיצור, זה עשה לי סיים משימה לאיזה קובץ ואפילו לא שאל אותי עם להפסיק את המשימה. ביטל את המשימה ומאז (לפני שעה הכל התחיל) המחשב נכבה לי אחרי 2 שניות שהוא מראה את השולחן עבודה. איך אני מוחק את הוירוס? מישהו יכול להביא לי פתרון לבעיה? הסיומת בכתובת היא .info למי שרוצה לבדוק את סוג הוירוס. תודה רבה וענקית למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום לכולם .. מישהו יכול לתת לי שם של אתר שיש בו קבצים של licens אני צריך לתוכנת SOLID EDGE קובץ CRACK תודה
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
איפה אני רושם תקוד בWINAMP תשראיל ? אני יודע שצריך להיכנס לABOut וזא ללחוץ משהו ואז יהיה אפשר לרשום תקודדד משהו יודעע?? תודה יום טובבב
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לך המלצה על חומש אש פשוטה לי הרבה סיבוחים וזה ? משהו פשוט ומומלץץץ עם יש בעברית זה יהיה טובבב אפשר להוריד תחומת אש של ווינדוס בעברית ? למה זה בעברית ........
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, משום מה אחרי הפירמוט, המחשב נתקע פתאום ואז שאני מכבה אותו מהכפתור, אני מדליק מחדש והוא נתקע על הלוגו של הלוח אם שלי חשבתי אולי זה בעיה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שלי... צריך בכלל? הלוח אם שלי זה ASUS SIS P4S800D איך אני יודע מה הבעיה למה הוא נתקע.. ואם צריך להתקין את הלוח אם? תודה
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב חדש ורציתי תוכנה שאני יכול ליראות איזה מעבד יש לי איזה זיכרונות כל מפרט ומפרט במחשב ליראות שבאמת מה שקניתי בתוך המחשב שבתוכה שיהיה אפשרות ליראות אם המעבד duall core בתודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי התוכנות הרשומות מעלה ? אשמח להסבר . האימיול מאוס כבר ואני מחפש משהו יותר טוב . בנוסף לאימיול .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך תוכנה לחיבור סרט divx עם הכתוביות txt\srt רצוי תוכנה חינמית למרות שאין בעיה לשלם כמה שקלים אם התוכנה באמת שווה את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי! היית לי נפילת מתח במערכת, כשהצלחתי להעלות שוב את ההרדיסק ראיתי שוידונס מזהה אותו, אבל בתור קיבצי מערכת RAW - כביכול צריך פירמוט - לפני פירמוט הייתי רוצה לשלוף את המידע שקיים אליו - אני צריך המלצה לתוכנה שתעשה את זה. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תודה! אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-