תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את התוכנה הזאת שאמורה להפעיל משחקים ישנים על הWINDOWS. אני מנסה לשחק ב FULL THROTTLE אבל הוא מציג לי את המשחק בחלון קטן מאוד שאי אפשר להגדיל אותו לכל המסך. הסאונד בסדר, יש שם מלא הגדרות של הגראפיקה ואני לא יודע מה להגדיר כדי שזה ירוץ לי על מסך מלא. יש לי מסך dell 24" וכרטיס גראפי 8800gts win xp sp2 תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי אתר שאני צריך להוריד ממנו קבצים שסיומם ב ZIP הבעיה שלא ניתן מאתר זה לגרור את הזיפ לFLASHGET הוא לא מוריד את זה אלא אפשרי רק מהאתר ללחוץ באקספלורר ואז ניפתח חלון הורדה יש תוכנה שכן יכולה להסתדר עם זה ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום לאחר שסרקתי וירוסים במחשב לא הייתה לי אפשרות להיכנס לכונן d ההודעה שזה רושם לי(תמונה מצורפת): תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתקין את ZA על מערכת 64 ביט. באתר של ZA ראיתי שבכלל אין גרסה ל64 ביט. יש אולי דרך בכל זאת להתקין את ZA על מערכת 64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ה9 בנובמבר הגיע עלינו לטובה, ואיתו גם הגרסא הרשמית הראשונה של הדפדפן המוצלח firefox! כל מי שגולש בעזרתו - להוריד מיד! ומי שלא... שיוריד גם! הבעיה היחידה היא שהשרתים לא עומדים בעומס... לכל מי שרוצה להוריד http://www.spreadfirefox.com/
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
באיזה קטגוריה ב EVEREST אני יכול למצוא איזה סוג של ספק כוח יש לי ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה... לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונה והכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעי אין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור... נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר... חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7 בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשות אני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה? מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו? חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוג…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציג את עצמי, שמי עודד ואני מוכן לתת מענה לאנשים שקצת רוצים לדעת יותר, לשאול שאלות ואפילו להרחיב את האופקים בכל הקשור לעריכה ועיצוב גרפי. אני רואה המון הודעות של אנשים ששואלים שאלות בסיסיות, מורכבות וסתם כאלו שרוצים לדעת יותר.. ראו דיון זה כדיון מרוכז בו אני מוכן לענות לכל שאלה, לתת פתרונות, מדריכים והסברים אנשים שמוכנים לעזור, מוזמנים להצטרך אליי לענות פה לשאלות, לדעתי זה יהיה נהדר שנוכל לעזור לחדשים או לעזור אחד לשני אתם יכולים לשאול שאלות לגבי Adobe photoshop, Macromedia Freehand, Adobe illustrator, Flash כמו כן אני מוכן לתת טיפים לגבי איור וציור דיגיטלי. המשך יום נאה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי כרטיס תומך דיריקס 10 ומערכת הפעלה xp בטעות היום התפתי להוריד דיריקס 10 ועכשיו שאני נכנס למשחקים כמו gears of war יש לי שגיאה מוכרת ממיקרוסופ נתקל בשגיעה וצריך להיסגר איך אני מתקן הכל נראה לי שצריך למחוק את הדיריקס 10 ולהתקין 9 מחדש אני מחפש במנהל המשימות משהו ואני רואה ekrn.exe אני יוצא מהתהליך וזה חוזר איך אני מתקן הכל ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני איזה חודש קיבלתי את המחשב שלי התקנתי וינדוס את כול הדריברים ואני שם לב שאין לי "mono mix/mono out" ועוד כמה שטויות שהיה לי במחשב הישן אבל זה לא הפריעה לי כי היתה לי בעיה יותר מרגיזה , כול פעם שאני ניכנס לאיזה תוכנה או משהו או מדליק את המחשב מחדש ה"מד" של המיקרופון יורד ל18% מ100% . עכשיו הורדתי מהאתר של אסוס את הדריבר הטיפה יותר חדש של soundmax ועכשיו יש לי רק Line in , Microphone ו CD Player , מה זה השוק הזה איך אני מסדר את הבעיות האלה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-