תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אחרת לצרוב סרטים חוץ מNERO VISIO בגלל שהיא נורא איטית ,,, זה מאד דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, ברשותי מסנג'ר לייב 8.1 ההכי חדש. זמן רב הוא עבד לי עד יום אחד שהוא נתקע ואז "סיימתי משימה" ומאז הכל התפקשש.. כשאני לוחץ על האייקון על מנת להפעילו , הוא מופיע רק בtask manager, ואיני רואה דבר חוץ משמה.. ניסיתי להפעיל את גרסת 8 גם..הוא עולה אחרי כמה שניות, נתקע ואז חייב לסיים את המשימה..(לפעמים 8 הוא עבד לי איזה פעם פעמיים..) כנל עם 7.5 גם שניסיתי ניסיתי הסרות והתקנות מחדש.. נעזרתי גם בadaware,spybot,סריקה כללית של וירוסים וכו, system mechanic , אך לשוא.. האם מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל עזרה תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט 1.5 מגה של בזק, ונמצא עם רשת אלחוטית. ורק בזמן האחרון אני לא מצליח להיכנס לחשבון (דרך ה- FireFox הוא לא נכנס לי) (דרך Internet Explorer הוא מצליח להיכנס לי) מה עושים? ??? בתודה! תמונה בכתובת: http://img149.imageshack.us/my.php?image=gmailhr5.png
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אצלי במחשב.. אני רוצה לקחת את התמונות שבחלון הקטן..
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מנסה בזמן האחרון להוריד את תוכנת Daemon tools בשביל windows 7 64bit וכבר אולי הורדתי כמה גרסאות טובות שכולם כלשונם תומכי הגרסה הרצויה לי אך כשאני מנסה להתקין אני לפעמים מקבל הודעת "בעיית התחברות לרשת", או כל דבר אחר שכזה ואני ממש צריך את התוכנה הזו על מנת להתקין תוכנה ללימודים ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור בלמצוא גרסה תואמת לגרסתי בתקווה שאצליח להתקין אותה .. אני מודה לכולכם.. חג שמח שחף.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן קניתי אוזניות חדשות והמחשב מסיבה מאוד דפוקה לא מזהה אותן, אלא חושב שהן רמקולים ,ואז זה נשמע כאילו אני שומע בתוך מערה או משהו כזה.. לוח אם מסוג G31M-ESL של ג'גה בייט. האוזניות הן MDR V700 תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שיש הרבה תוכנות לשליטה מרחוק, אבל אני מבקש את עזרתכם באחת מהירה וטובה וגם שתוכל להזרים גם וידיאו באיכות גבוה כשאני על אותה רשת ביתית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן. בימי הקרובים אני ירכוש לעצמי נייד של פוגיסטו. I330, שתי גיגה זיכרון דדר3, 1066 מגהרץ. המחשב מגיע עם וינדוס 7 64 ביט. האם העובדה שיש רק שתי גיגה זיכרון תגרום לוינדוס לרוץ בצורה איטית? האם במקרה כזה עדיף לעבוד על גרסת 32 ביט? והאם, לאדם שעובד בצורה מאוד פשוטה (אנטרנט, מוזיקה, קצת סרטי HD) הכמות זיכרון הזו תספיק? אני לא עובד על תוכנות חזקות או על כמה בו זמנית. תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לא יודע אם הנושא מתאים לפורום הזה, אני מחפש אבל תוסף כלשהו אשר יאפשר לקבץ מיילים לת'רדים ושמירת המשך השרשור שלהם כת'רדים. כלומר אופציה להצגתם כת'רדים בנוסף לכותרת אוטומאטית כלשהי שתשמר לאורך כל הת'רד. המשך יום נעים, קובי
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
^ תודה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-