תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אחרי מספר פסקי זמן ממושכים אני חזרתי לעבוד עם Visual Studio.Net והפעם בעיקר בC# כשבעבר תיכננתי הרבה בVB (יש לי איתו עבר ארוך מאז VS4, אחח הנוסטלגיה ;D ). אז ככה, ניתקלתי בכמה דברים שאיך לומר, מעצבנים, ואני לא מוצא איפה לשנות את ההגדרות שקשורות אליהם (לא מצאתי בשום מקום בVS. לא גם לא בOPTIONS, למרות שיכול להיות שפיספסתי משהו): 1) בפרוייקט שאני עושה אז שיניתי את אחד הערכים של אובייקט מסויים בInitializeComponent והיצבתי בהם סדרה של משתנים. בעיקרון זה כמה משתנים שמתחברים לאחד והמשתנה הזה מוצב בערך באובייקט (oleDbConnection1.ConnectionString במקרה הזה). עכשיו, כל פעם שאני מוסיף אובייקט כלשהו חדש לForm אז השורות קוד של המשתנים והoleDbConnection1.ConnectionString וההצבה…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא מוצא את האפשרות...
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כמו שרואים בקאזה עם ה AVI PLAYER יש איזו דרך או תוכנה שאפשר לראות באימיול??
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התכנתי ערכת נושא ל-XP ואחרי שהיא עלתה לא אהבתי אותה אז ישר הסרתי אותה בהנחה שאני אפעיל את המחשב מחדש והכח יחזור להיות כרגיל, אבל משום מה התבדתי וכרגע אין לי שום דבר על המסך. בנסיון לסדר את המצב ניסתי להחזיר את התוכנה הזו (Aton למי שמכיר) וממנה לסדר את המצב אך מסתבר שלתוכנה הזו יש סדר שונה לחלוטין של הדברים ולכן כמה שניסתי לא הצלחתי לעשות דבר. האופציות שעומדות בפני הם לגבות ולהתקין את הXP מחדש או למצוא פתרון, בתקווה שבעזרתכם למצב שנוצר. כך או כך, תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אולי משהו יודע איך נועלים טקסט בפלאש שאחרים לא יכלו להעתיק או תמונות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן להגדיר בספלאש שהוידאו המנוגן ישאר במימדים המקוריים שלו, גם במסך מלא. ניסיתי ולא הצלחתי.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך\הסבר לסוג של עריכה, אני קצת קצר בזמן אז בעייתי למצוא תמונת דוג' אבל אני אנסה להסביר. זה מן אפקט כזה ששמים בעיקר על תמונות של דוגמניות, הוא עושה מן טשטוש בהיר על הפנים. וזה מעלים קטמים\עושה את הפנים חלקות ויפות כאלה. אם שמתי את האשכול במקום הלא נכון, או שלא הבנתם בגרוש מה אני רוצה, מצטער
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש במסן 8.1 והרבה פעמים יש לי בעיות חיבור והמסן לא מתפקד כמו שצריך...יש לי מודם של תומפסון וראוטר של לינקסיס ואני יושב ממש 5 מטר מהראוטר ולפעמים צצות בעיות בחיבור, אבל שאני מחבר את המחשב ישרות למודם המסן נכנס בקלילות בפחות מ2 שניות מה עליי לעשות תודה מראש יניב
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Photosmart C6100 עד עכשיו יכולתי לסרוק איתה בכייף בלי שום בעיות עד שכנראה התקנתי איזה אפליקציה באינטרנט (לא יודע אם זה קשור, משהו עם ActiveX) ומאז... באסה ניסיתי לסרוק עם הסורק בצורה "ידנית" ע"י כפתור ה-scan עליו, והוא סרק איך אני מסדר את זה? הינה ההודעות שהוא נותן לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לחסימת אתרים ואפשרויות במחשב, כמו windows steady state רק שתעבוד גם על ווינדווס 7 בתודה מראש, גל
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני מסיר את התוכנה המקוללת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אנשים אולי מישו פה יוכל לתת לי עצה התחלתי תהליך דחיסה והפרדה לגודל של 700 מגה של תקיה שגודלה 14GB התהליך התחיל רץ כ3 שעות וכשהן היה ע 98% סיום ניתקע ולדעתי גם תקע את המחשב כי לא הצלחתי אפילו להכנס לטסק מנג'ר כדי לסגור אותו... מה לדעתכם הבעיה פה? ההשערה שלי זה שהמעבד שלי קצת חלש לעבודה בסדר גודל כזה E6550 אם למישהו פה יש רעיון אחר אשמח לשמוע אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב בעל המפרט הבא - מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם Asus PSQL-E 775 כרטיס מסך Sapphire Toxic ATI Radeon HD 4870 זיכרון של OCZ גרסת Reaper HPC - שני כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד במהירות 1066Mhz הארדיסק של WD - 640G מארז של Cooler Master 690 קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro וספק כוח - Corsair VH 550W אל המחשב מחובר בינתיים מסך של LG - דגם 1719 LCD, + מסך הפלזמה של הסלון שעליו אנו רואים סרטים מהמחשב, גם של LG, לא HD, מדובר ב- 42". על המחשב התקנתי באופן עצמאי Windows XP Home ישן נושן (עוד בגירסת SP1), אבל התקנתי אותו פעמים רבות והוא עובד מצוין. יש לי 3 בעיות, הראשונה מביניהם היא הדחופה ביותר - 1. כאשר המחשב נכנס למצב Standby לאחר שאינו נמ…
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי טוב מה שאני עושה לא מסתדר לי בעידכונים אם אפשר הסבר שלב אחרי שלב(אבל ממש שלב אחרי שלב...) הגירסה העכשווית של הצ'פ לפי מה שאני מבין היא 6.70 אצלי זה 5.10 הלוח הוא : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 גירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי היא 8.21 אצלי 7.77 הכרטיס הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme ניסיתי כמה פעמים אבל לא קורה כלום ו או להפך נהיה גרוע-התקנתי --ריסטרט---צ'פ לא השתנה, כרטיס נעלם לגמרי בלי אפשרות לשנות רזולוציה--ריסטרט-הכל חזר להיות כמו שהיה בלי שום עידכון מה לעדכן קודם? ואיך ת'כלס עושים את זה? עריכה: מותקן אצלי rivatuner אם זה משנה למשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-