עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by homart,

אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by talisman,

תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by PuG3o6,

שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  5. תוכלו לעזור לי להקים שרת ftp ? עם התוכנה הזאת: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6310 רשמתי את ה-ip שלי וזה לא מתחבר אולי בגלל מודם או ראוטר ? (אין לי פיירוול).

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by MasterDK,

שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by mci10mat,

תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. Started by SHOOTER8,

קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. ברצוני לכווץ או להמיר את ה-MP3 שיתפוס פחות מקום גם במחיר של איכות פחות טובה אני רוצה לכווץ קובץ של 4MB ל-2MB האם זה אפשרי ? תודה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by orninyo,

אם יש לי אופיס באנגלית האם ניתן לשנות את הממשק שיהיה בעברית ?

11. לוירוס קוראים trojan.zlob.G לא יודע איך נדבקתי אבל אני יודע שאני תמיד נזהר. יש לי תמיד NOD32 עם FIREWALL וANTIAPYWARE והכל מעודכן. בקיצור: נכון להיום אף אנטיוירוס בעולם לא מזהה את הוירוס הזה. אף אנטיוירוס ואף תוכנה לא יודעת להסיר את הוירוס הזה. סוס טרויני או וירוס... בכל מקרה הוא קטלני מאוד. הוא גרסה חדשה שיצאה לאחרונה והיא 2009. הדרך היחידה שאפשר להסירו היא למחוק את כל הקבצים שנמצאים C:\Documents and Settings\ XXX \Application Data\Google - XXX מציין את השם של היוזר שלכם בWINDOWS. בנוסף הוירוס משנה המון דברים בREGISTRY וכו'... גם לאחר הסרה בREGISTRY ומחיקת הקבצים, הוירוס שוב חזר לי! רק לאחר התקנת AD AWARE PRO (כי SPYSWEEPER לא גילה דבר) ראיתי מה הוירוס מנסה לעשות ומחקתי…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by eranmor,

כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות כמו אייסיקיו אני מקבל את ההודעה הבאה: microsoft visual c++ runtime library runtime error! program:E:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מה לעזאזל זה אומר ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Rocket_Pool,

להכנת לוגואים מתקדמים ! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Elad_m,

שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!

15. Started by iakovl,

לכל חברי HWZONE, הת'ראד הזה נפתח כת'ראד נסיוני מבחינתי שלי בשביל לראות אם לכתוב גם פה חלק מהדברים שאני כותב ברחבי האינטרנט. בעיקרון מדובר על חבילת תוכנות PORTABLE שאני אספתי ופרסמתי כחבילה אחת באתר אחר, אני העברתי לכן את החלק המקורי בנוסף לחבילה שלי (ה2 במספר) אתם מוזמנים להנות מהדיון עצמו ומהחבילה, נקווה שההנהלה לא תראה את זה כצעד שלילי, מי יודע אולי אני אעלה לפה עוד דברים. מדריך: כיצד להפיק את המירב מהDOK הקדמה DOK את כל הסיפור שלנו אנחנו חייבים להתחיל עם תולדות הDOK הוא בשמו המלא, DISK ON KEY. בסביבות שנת 2000 פרץ לתודעה שלנו התקן הDOK באמצעות חברת M-Systems הישראלית (קצת גאווה לאומית לא יכולה להזיק) שהציעו לראשונה התקן נייד לאחסון שהתבסס על זכרון FLASH …

16. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז ככה... אני צריך תוכנה שאפשר לקחת איתה קטעים משירים ולהרכיב את זה לשיר אחד (מחרוזת שכזו) ושאפשר להכניס בה רווחים בין השירים וכל מיני שטויות... ועדיף שתתמוך בMP3... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by yobo747,

מחפש תוכנת מירשם או רישומון

18. Started by skyfire,

שלום. כאשר אני משחק cs:source, לפעמים חברים שלי שולחים לי כתובת של שרת והמחשב שלי לא מצליח לאתר אותו למרות שהוא קיים, הוא פשוט עושה refresh לשרתים. יש לציין שלרוב השרתים אני יכול להתחבר. זה גם קרה לי בteamspeak שניסיתי להתחבר לשרת מסויים כשחברים שלי כן הצליחו ואני לא. ניסיתי שרת אחר וכן הצלחתי להכנס...ממש מוזר מקרה נוסף שקרה לי היה כשניסיתי להתקין אצלי MUonline. בחלון הכניסה למשחק, המשחק ניסה להתחבר לשרת שלו ולא הצליח.. ההודעה שקיבלתי למי שמבין היא משהו בסגנון "failure recieving list information". התקנתי את המשחק מחדש כמו שאמרו בfaq באתר ללא הצלחה... אודה אם מישהו יוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by DaNiEl360,

שלום, בן דוד שלי לא מבין גדול במחשבים והוא צריך עזרה עם המחשב, אז חשבתי שיהיה יותר נוח דרך תוכנה כזאת לשליטה מרחוק. אז אני צריך בבקשה המלצה לגבי תוכנה כזאת. כי ראיתי פעם דיון על זה ואני לא יודע איך למצוא אותו והיו שם כל מיני תוכנות וגם דברים דרך הדפדפן, אז אני צריך עצה ממכם. תודה רבה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by DXter,

הורדתי את תוכנת הREALPLAYER (גרסת ניסיון) והורדתי קבצי קול מסויימים של גיטרה מאתר מסויים שנותן שיעורים בגיטרה וכאלה אבל אז שאני מקליק על הקובץ זה אומר לי שהתוכנה צריכה להוריד עדכונים לפני שהיא יכולה לנגן תקובץ אז אני עושה "אוקי" ואז זה כאילו מחפש וזה פתאום שואל אותי שם משתמש וסיסמא...בהתחלה לא הבנתי מזה הרי זאת גרסת ניסיון אבל אז הבנתי שצריך להירשם....אז נירשמתי עם האימייל שלי ובחרתי סיסמא ואז אני מנסה לנגן תקובץ שוב ומכניס את האימייל שלי בשם משתמש (כי זה מה שהיה שנרשמתי...) ואת הסיסמא שלי בסיסמא ולוחץ "אוקי" אבל זה לא עובד...המסך של השם משתמש וסיסמא נעלם לכמה שניות ואז מופיע שוב... בקיצור זה לא עובד לי איך אני יכול לסדר את זה? (הקבצים של הגיטרה האלה לא פועלים בשום נגן …

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by cateye,

כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by NAZRAK,

עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by j-cool,

אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. מישהו יכול להמליץ על משהו בעברית?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים