תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן כולם, התקנתי לא מזמן את המשחק Gears of War. ניסיתי להפעילו והוא לא עבד לי. כאשר מחקתי אותו נתקע לי המחשב ומאז לא הצלחתי להסירו כמו שצריך. מתוך תסכול מחקתי את המשחק מהתקיה (בחירת התקיה מתוך הפרוגרם פיילז ומחיקה). מתוך מסך ההוספה\הסרה של תוכנות הנסיון כשל כל הזמן ונתקע באמצע. כעת, שאני מנסה להתקין מחדש את המשחק הוא עדיין מתעקש קודם למחוק את הקודם (למרות שהוא לא קיים), ושוב כשל. אני תקוע. אני פונה ללב שלכם שתעזרו לי לסדר את זה ולהנות מאחד ממשחקים הטובים שיצאו. בתודה מראש, ליאור
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טוב שיודעת לחתוך קטעים מסרטים בפורמט mpg... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה... לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונה והכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעי אין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור... נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר... חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7 בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשות אני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה? מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו? חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוג…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה חודשים שהוציאו תוכנה חדשה, שפשוט לוקחת תמונה ערוכה שיצאה ממצלמה דיגיטלית, ומשחזרת אותה לתמונת המקור. למשל, אם מישהו צילם את עצמו, שם את התמונה במחשב וטישטש את הפנים, אז התוכנה הנ"ל תוכל לשחזר את הפנים המטושטשות לתמונה המקורית לפני העריכה. אני שכחתי מה השם של התוכנה הזאת, ולא מצליח למצוא בגוגל. למישהו יש מושג?
-
- 12 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם זה... אין יותר מעצבן מלשלם כסף ואז לגלות ששום תוכנת הורדה לא עובדת... נגיד ב ORBIT, איך אני מקפנג שהוא לא יוריד לי את ה HTML אלא את הקובץ עצמו????
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול יש לכם אולי אתר או תוכנה טובה שיכולה ללמד אותי איך מנגנים על גיטרה ?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספלורר 9 באנגלית ניסיתי להתקין בעברית ואני מקבל הודעה שמה שמותקן חדש יותר מה עושים ? מערכת הפעלה win7 בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
[שאלה] האם יש תוכנה לBSOD שלא משתמשת ב symbols ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סתם דוגמא: NBA.14.01.Toronto.Raptors.vs.Dallas.Mavericks.H264-TvT - FILE INFO - Video: x264 Audio: MP3 Frame Rate: 29.97 fps Resolution: 640x368 Aspect Ratio: 16:9 איך אני יכול לפתוח את זה ?
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום השוואה על שני הגרסאות של האנטיוירוס של kaspersky משום מה ראיתי פה באתר שאתם ממליצים על personal ולא על personal Pro לא הבנתי למה ואני מבקש אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בנהם?? תודה מראש !!!
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-