תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני רואה את כל הדף וגם את המשבצות הקטנות של הסרטונים בצד אבל את הסרטון לא רואה. התקנתי פלאש מחדש+ אקספלורר מחדש+ מדיה פלאייר. סרטונים באתרים אחרים כמו 'פליקס' אני מצליח לראות. אודה לכם על תשומת הלב.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני חייב לבדוק משהו בדחיפות, שמות של חלקים למשל זכרונות, כ.מסך, + החברות שלהם וזה מה-זה דחוף!! פעם היתה לי אבל שכחתי את שמה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כזאת שאחרי פירמוט אפשר יהיה להתקין ולשכוח מכל העניין בכלל?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברשותי חשבון ג'ימייל איתו אני שולח ומקבל הודעות באופן יומיומי שוטף. את החשבון הגדרתי ככה שאני אקבל ואשלח את הדואר דרך אאוטלוק אקספרס. לאחרונה מתלוננים אנשים שהדואר שאני שולח להם, מגיע אליהם פעמיים וממלא את תיבות הדואר שלהם. יש לציין כי החשבון וההגדרות אשר ברשותי בוצעו מזמן ועבדו בצורה נפלאה עד כה, והתלונות התחילו להגיע רק לאחרונה. מה באפשרותי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק די וי די "בעייתי". בד"כ דיסק די וי די רגיל מורכב מכמה קבצים שביניהם נמצאים קבצי ה-VOB שמכילים את המידע ואז אין שום בעיה להעתיק את קבצי ה-VOB ואז יש לך ביד את תוכן הדי וי די בתצורה של קבצי DATA הדיסק שנמצא אצלי בנוי בצורה אחרת. כאשר אני פותח את הכונן די וי די אני רואה קובץ פלאש עם סימות exe (מצורפת תמונה מס' 1). לחיצה על הקובץ הזה מציגה לי את תפריט הדי וי די וכמובן שלחיצה על אחד מהתפריטים מפעילה לי את פרק הדי וי די המתאים. אין לי שום אפשרות לראות את קבצי ה-VOB ולהעתיק אותם. המטרה שלי היא לקבל קבצים כי קבצים נשמרים יותר טוב מאשר דיסק שיכול להישרט או להתבלות עם השנים. מכיוון שלא מצאתי שום אפשרות שכזו – חשבתי שהדרך הכי קרובה לזה היא ליצור קובץ אימג' של הדיסק וכך א…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היום לאחר פרמוט התקנתי את הדרייבר של המסך לאחר שמתקינים אותו נשאלת השאלה אם המסך תומך HD ובטעווווות... ( ) סימנתי כן עכשיו כשהדרייבר מותקן המסך שלי על 640*480 * 4צבעים חח ואפשר לשנות אבל כשלוחצים APPLY הם פשוט חוזרים לנתונים הנל... אז ניסיתי להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש ועכשיו אין שאלה אם זה HD , המסך פשוט נהיה איכסה כמו מקודם אז מה אני יכול לעשותתתת (אם הדרייבר לא מותקן אז נגיד בFIREFOX המסך זז ממש לאט למטה ולמעלה)
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי המודם USB ADSL MODEM ALE 130 והדרייברים שהגיעו איתו בדיסק (באוגוסט 2003) יש בהם בעיה (אחרי ההתחברות לכמה שעות החייגן נתקע כשמנסים להתנתק מהרשת). לפני כחצי שנה הורדתי את הדרייברים החדשים וזה פתר את הבעיה. אבל השבוע עשיתי פורמט והתקנתי את הדרייברים של הדיסק והבעיה הנ"ל חזרה! מישהו ידוע מאיפה אפשר להשיג את הדרייברים החדשים של GlobespanVirata? שכחתי מאיפה הורדתי ואני לא מוצא... תודה!
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה בסבבה ובהצלחה ועכשיו לבעייה: הורדתי תוכנה שתפקידה זה לחבר סרטים שם התוכנה הוא EASY VIDEO JOINER ואני לא מצליח לחבר איתה סרטים מסויימים בפורמט AVI ומה שמוזר זה שהיא כן אמורה לחבר AVI וגם הצלחתי לחבר כזה פורמט אבל בסרטים אחרים! אז מה שאני שואל זה האם יש סיבה שסרט מסויים לא יתחבר? או לא תיהיה לו אופציה להתחבר למרות שהוא בפורמט המתאים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני יודע איפה נשמרים כול הקבצים שראיתי (זתומרת רק פתחתי-לא שמרתי) של ie אני צריך לדעת איפה נשמרים הקבצים בfirefox!!!!!!!! ואם אני יסיר ויתקין מחדש את firefox זה ייעלם/יישאר?
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום התקנתי את VirtualBox, התוכנה עובדת ממש טוב. אני רק תוהה לגבי משהו. כשיוצרים מכונה וירטואלית חדשה, יש שתי אפשרויות: 1) ליצור בנוסף, גם דיסק וירטואלי 2) להשתמש בדיסק וירטואלי קיים את האופציה הראשונה אני מבין מאד, ובה גם השתמשתי.. יצרתי דיסק וירטואלי, ועליו התקנתי את Windows XP. אבל.. באיזה מצבים אופציה 2 שימושית? למה שאני אביא דיסק וירטואלי ממקום אחר כלשהו? (ומאיפה בכלל אני יכול להביא?) תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-