עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dvaknin,

איך אני מעלה דרייבר לכרטיס קול RAID ?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elgard,

ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!

5. Started by Goadzilla,

ראיתי איזה מישהו מתקין ווינדוס ובמהלך ההתקנה הווינדוס התחיל להתקין את כל התוכנות הרצויות (נרו-ווינרר-מקודדים-נגנים וכו') מישהו יודע איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by Kleinet,

שלום, בגרסאות הישנות של אופיס (2003-2010) יש אפשרות לבחור איזה מתוכנות האופיס להתקין (לדוגמה רק וורד). בגרסה של אופיס 2013 לא מצאתי את האפשרות הזאת (גם לא דרך הסרה/הוספה של תוכניות). האם האפשרות הזאת בוטלה או שניתן לבצע זאת ממקום אחר ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Jackieil,

שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shayzaguri,

יש לי כרטיס רשת Dynamode NC-100TX-R 10/100Mbps Ethernet Card פיזית הוא מחובר למחשב ואני לא מוצא דרייבר שלו בשום מקום כולל באתר החברה, את הדיסק אין לי. איפה אני יכול למצוא דרייבר שלו? תודה!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. היום אני ניסיתי לפרמט מחשב,ונתקלתי בבעיה שאין לי את הדיסק ללוח האם כדי להתקין את כרטיס הרשת (מדובר במודם שמתחבר אוטומטית לאינטרנט ללא חייגן) בשיחה שלי עם נציג האינטרנט בספקית האינטרנט שבה אני נמצא עולה כי לא מותקן אצלי כרטיס הרשת ואין לי את הדיסק של לוח האם...אני לא בטוח אבל יש לי דיסק של ATI שזה כנראה למעבד או משהו והתקנתי בו הכל ושום דבר לא עזר. אז השאלה שלי,איך בדיוק אני מוצא מהו סוג לוח האם? אני רוצה לנסות להשיג אותם דרך חנות או משהו אבל אני לא יודע כל כך מה המפרט. אשמח אם תעזרו ותתנו לי תוכנות כלשהן שדרכן אוכל לגלות מהו הסוג ואיך להשיג בו את הדרייברים. תודה מראש,מקווה לתשובה מהירה.

• 25 תגובות
    • 8.4k צפיות
  10. Started by yh992,

שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה. העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה) הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות. *אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב) אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ronbs100,

שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק נסיתי להתקין כרטיס מודם פקס 56K של US ROBOTICS שעבד מצוין במערכת קודמת עם XP אין זהוי של הכרטיס והמחשב לא מקבל את הכרטיס. באתר שלהם לא מצאתי פתרון כמו כן מדפסת HP7660 לא מצאתי לה דרייבר מתאים לויסטה. באתר שלהם אין פתרון לזה איך מוצאים דרייברים לשתי הבעיות ומתקינים זאת אני חייב פקס במחשב מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ftzahi22,

קניתי מחשב חדש ונשאר לי הHD מהמחשב הקודם. האם כדאי לחבר אותו כMASTER ,כי כבר יש לי עליו מערכת הפעלה ואת כל התוכנות?

14. Started by gabi21,

אני מחפש דרך המאפשרת להתקין מחשב חדש על ידי שימוש ב IMAGE מוכן אך שההתקנה תתבצע דרך הרשת אני הולך לקבל סביבות 50 מחשבים חדשים ולפתוח אחד אחד נראה לי כמו עבודה שחורה מדי יש דרך לעשות את זה אני שמעתי שיש דרך לעשות את זה עם GHOST דרך ה רשת יש למישהו דרך להראות לי את זה או בכלל דרך כל תוכנה אחרת או שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by viper_sb,

אני עובד כרגע על ווינדוס 7 64 ביט ואני רוצה להתקין וירטואלי XP 64 ביט וברגע שאני מנסה להתקין הVPC,VMWARE WORKSTION אומר לי שהמעבד לא תומך איך זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by shg,

אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב בן 6-7 שנים והוא צריך להתקין עליו מערכת הפעלה DOS . יש לו 2 שאלות: א. האם זה אפשרי? ב. האם ניתן להשיג את מערכת ההפעלה הזאת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. לאחר התקנת הרד דיסק חדש בלפטופ ACER ASPIRE ONE 722 עקב קריסת הדיסק הישן איך מתקינים מערכת הפעלה מחדש ברשותי PRODUCT KEY של המערכת המקורית,תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by shlomi1234,

מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  23. שלום התקנתי מצלמת אינטרנט עם הדרייבר , אבל הבעיה שאחרי אתחול לוקח כ-2 דקות עד שהאייקונים עולים ז"א שהמסך תקוע בתמונה של העננים וכעבור 2 דקות כל האייקונים עולים , לפני התקנת המצלמה המחשב עלה בטיל , זה מחשב חדש . מדובר על חלונות XP PRO 4 ג'יגה זיכרון מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב שכרגע יש עליו ווינדוס 7 עם מעבד של אינטל דואל קור, 8 גיג'ה ראם ולוח אם של אסרוק. האם אני יכול לפרמט את המחשב ולהתקין במקום הווינדוס את הגירסה החדשה של מק LION 10.7.2? אם זה אפשרי, מישהו יכול לעשות סדר בדברים ולהסביר איזה בעיות עלולות לצוץ? בנוסף, האם תוכלו להגיד לי מה קורה אם אני ממשיך להשתמש במקלדת הרגילה של ווינדוס? האם הALT וCTRL יתפקדו כפקודות רגילות כאילו אני בעצם על ווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by עינב,

יש לי שאלה .. האם צריך להסיר את נורטון אנטי וירוס 2003 לפני שמתקינים את נורטון אני וירוס 2005 .. או שה2005 עולה על ה 2003 ואין צורך בהסרה של ה 2003 ..

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.