תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני עורך וידאו מתחיל בתחום האירועים. לא מזמן קניתי מערכת חדשה שכוללת מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אחרי שהשוותי בין התוצאות של המערכת שלי מול מערכת אחרת שיש בה כרטיס וידאו מסוג matrox גיליתי שהתוצאה הסופית של המערכת שיש בה את כרטיס הוידאו טובה יותר. רזולוציה יותר גבוהה ותמונה יותר חדה. השאלה היא אם כרטיס הוידאו הוא הגורם המרכזי במשוואה הזו. מדובר בשתי מערכות עריכה זהות של premiere cs3 וחומר הגלם צולם באותה מצלמה. האם כרטיס הוידאו משפר את הביצועים בכזו רמה? ואם כן אני אשמח לקבל המלצות על קנייה של כרטיס כזה. תודה לכל הפונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את התוכנה REDLINKER לאוברקלוק ל ATI ומשום מה לא מוצא! אפשר עזרה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בתא אחד יש לי תאריך לידה. אני רוצה שבתא השני יעודכן הגיל בהתאם לתאריך היומי שמתעדכן. איזה פונקציה יודעת לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כבר שנים עובד עם האימיול ומאוד מודע ומשתדל שאהיה מחובר לשרת עם הכי הרבה משתמשים באותו הרגע (עד כמה שהוא נותן לי). הבעיה היא שלאחרונה התחילו להיות לי בעיות בחיבורים לשרתים גבוהים, ואני נאלץ להתפשר לפעמים על שרתים עם מעט יחסית משתמשים. אה-מה-מה, יצא לי לא מעט פעמים לראות שלמרות שהוא מחובר לשרת עם כמה קילו משתמשים בלבד (הרבה פחות מ-100, למשל) , הוא עדיין מסוגל להוריד במהירות של למעלה מ350 למשך זמן ממושך. השאלה היא - האם כמות המשתמשים לשרת משנה לאורך כל הזמן, או בעיקר בחיפוש, שאני מעדיף כמה שיותר מקורות אפשריים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
חג שמח , כשאני מוחק מיילים מדואר בזקבינלאומי וגם מהוטמייל (מחיקה מלאה,כולל מסל המיחזור) וגם קבצים במחשב , אני חוזר אחרי יום ורואה שהכל נמצא במקום.... כל מה שמחקתי שוחזר . ניסיתי סריקת טרויאנים ורוגלות עם תוכנות מעודכנות (קספרסקי וספייבוט) אבל לא היו ממצאים . החשש שלי זה שמישהו השתלט על המחשב באיזה דרך.. המחשב הוא משפחתי וגם אחים שלי נכנסים אליו (אולי שתלו משהו) . מישהו יודע איך נפתרים מהתופעה . יש לי חומר אישי על המחשב ולא נעים שאחרים רואים.. אגב, מחיפוש כאן בפורום קראתי על ה magiC CARD אבל לא מצאתי משהו כזה מותקן במחשב מה שהכי מוזר זה שמיילים משרת WEB כמו הוטמייל,ממוחזרים ממחיקה בסל המיחזור .
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו נתקל בתוכנה שיכולה לגבות את כל הגדרות הרשת ושיתופי הקבצים כולל משתמשים, סיסמאות והכל בווינדוס XP? על מנת לעשות את החיים יותר קלים אחרי הפירמוט כשיש הרבה משתמשים להגדיר וכו אני חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי משהו בסגנון.. תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסמך שאיני מוצא אותו, ואני מעוניין לערוך אותו, על מנת לעשות זאת אזדקק לתוכנה שכזאת. תודה מראש ערן. עריכה: לא שמתי לב שאני בכללי, נא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע למה אבל היוטורנט מוריד על מקס 6 ק"ב והסבבה DC מוריד על 12K מה הבעיה באינטרנט ובתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
או שאני מפספס את זה או שזה לא קיים !!! אני לא מוצא את ההורדות באתר של XFX... חיברתי מעבד E8400 והלוח לא מזהה אותו טוב... אני רוצה לעדכן ביוס ולא מוצא שם כלום... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה נחמד לגמרי
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ZONE ALARM pro has blocked what appears to be VPN traffic ואחרי זה יש לי כתובת איי פי. מה זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להתקין מסנגר אז השתמשתי ב- http://webmessenger.msn.com/ אך זה לא עובד יותר האם יש עוד אופציות? תודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם,יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את רשימת החיפוש באימיול? ככה שכל פעם שאני מחפש משהו שלא יקפצו לי מילות חיפוש אחרות שמתחילות באותה אות... תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! כל הזמן נשאר לי איזה שורה מסרגל הכלים של התוכנה האחרונה שפתחתי ורק עם אני עןשה RESTART זה נעלם אבל חוזר עם התוכנה הבאה שאני מפעיל ראו צילום מסך מצורף בבקשה סימנתי באדום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט דרך תוכנת האימיול. כשאני מנסה לראות אותו, הוא מוציא הודעת שגיאה על התוכנה שאיתה אני פותח אותו (ניסיתי 3 תוכנות שונות) וסוגר אותה ואח"כ רושם שאין דיסק ב D (הסידירום שלי) ואני לא מבין מה הקשר כי הסרט נמצא על ההארד דיסק ואין לו שום קשר לסידירום. יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html זה הלינק של התוכנה. אם תוכלו להסביר לי איך להתקין בפשטות ואיך להשתמש אני אשמח.כי לא הבנתי איך אני מתקין את התוכנה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
לא ממש התעדכנתי אם יצא ה Service pack 3 ... בכל אופן מעדיף proffesional אם יש בעיברית סבבה אם לא אז גם אנגלית אני יסתדר יהיה לי הכי נוח להוריד מהאימיול אם יש למישהו לינק זה מאוד יעזור וסתם עוד שאלה שמעתי שעומדת לצאת מערכת הפעלה חדשה של windows...שכחתי את השם מישהו יודע על מה מדובר? מידע משהו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-