עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Eitan-Lopez,

יש לי מחשב חדש, לוח אם מתוצרת גי'גהבייט P55 UD-2. אני משתמש ב WIN 7 ULTIMAMTE. ויש לי כונן נייד חיצוני של WD. בקיצור, אני בא להעביר סרט HD מהמחשב לכונן והמהירות היא מאוד איטית, 2.5 מגה לשניה. לפני כן זה לא היה כך, אני זוכר שהמהירות היתה בערך 40 MB. ניסיתי להעביר את אותו קובץ ממחשב אחר להארד דיסק, והמהירות היא מצויינת, כ-40 MB. הדרייברים שלי מעודכנים, יש לי במנהל ההתקנים USB HOST CONTROLLER. יש למישהו עצות? כי לפני כן זה עבד לי מצויין במחשב ה"בעייתי". תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  2. שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  4. אהלן, יש לי המון תמונות שכבר תייגתי פנים ושמות, ועכשיו אני רוצה לשדרג ל Windows7. האם יש דרך לשמור את התיוגים האלו ולהעביר אותם למערכת ההפעלה החדשה? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by the kon,

שלום מה קורה? אוקי אז ככה יש לי איזה עבודה לעשות ואני סרקתי כמה תמונות עכשיו יש לי תמונות סרוקות מלפני 50-60 שנה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לחדש את התמונה או להוריד את הצבע הצהבהב? וכן מישהו שלח לי תמונות סרוקות אבל לא יודע אולי זה הסורק אבל התמונות במקום להיות בגודל רגיל הם בגודל של אייקון של תוכנה(קצת יותר) ישנה דרך להגדיל בלי לפגוע באכות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dor18,

שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

7. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי במייל כל מיני הודעות שאני רוצה לשמור על ההארד דיסק אבל אין לי כוח לפתוח כל אחת ולעשות save אז מישהו מכיר איזה תוכנה (כמו למשל זאתי ששומרת אתר שלם) שיכולה לשמור לי את כל המיילים בבת אחת?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ycltdycltd,

האם ישנה אפשרות בWord 2010 לגרום למספור שיקשר בין תיבות טקסט שונות? אני מנסה להוסיף מספור ע"י שדות אבל בכל תיבת טקסט המספור מתחיל מחדש. :s05:

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  10. Started by jack77,

המחשב שלי עבד בסדר ואז לפני יומיים, חיברתי אותו לטלויזיה והוא עבד לי בסדר גמור ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה למסך מחשב הרגיל הוא לא עובד לי ומפסיק להראות תמונה באמצע טעינת הווינדוס, ניסיתי לעבוד בSAFE MODE אבל המחשב פועל לאט ולא הצלחתי לסדר את הבעיה. התעסקתי קצת בהגדרות של הNVIDIA CONTROL PANEL כדי לראות יותר טוב על הטלויזיה אז חשבתי שזה אולי קשור לבעיה, אז חיברתי את המחשב שוב לטלויזיה ועכשיו גם בה לא רואים כלום ואין לי מושג מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by demonmatan,

היי! אני מנסה להפעיל את שירות google play music ולא מצליח, רקע: השירות ניתן להפעלה בארהב בלבד, אך מהרגע שהפעלת אותו הוא פתוח בפניך מכל מקום בעולם. הכוונה שלי היא לשירות החינמי שמסנכרן בין ספריית המוזיקה במחשב לזו שבפלאפון דרך ענן (עד 30000 שירים) ולא לשירות הסטרימיניג שעולה כסף. אחותי גרה בארה"ב וניסתה להפעיל בשבילי את השירות עם החשבון שלי, בחשבון google wallet שלי יש כרטיס אשראי אמריקאי וכתובת אמריקאית. אני לא מצליח להפעיל את החשבון דרך פרוקסי או דרך אחותי (שנמצאת פיזית בארה"ב). בכל פעם שאני מנסה האתר שלהם שולח אותי למסך שבו כתוב: the service is available in selected countrys. מה אני מפספס? איך אני מפעיל את השירות? יש כתובת מייל כלשהי של גוגל שאני יכול לדבר איתם דרכה? (…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by stone cold,

ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. רציתי בבקשה שתמליצו לי על פיירוול, ללא אנטיוירוס כי יש לי אנטיוירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו :-* יש לי כמה דברים שאני רוצה שהוא יעמוד בהם והם: אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על הפיירוול הכי טוב שיש! [לינקים יתקבלו בברכה] חשובים לי כמה דברים: 1. דבר ראשון והכי חשוב, שיעשה את העבודה! ששום דבר לא יעבור אותו 2. שלא יעמיס לי על המחשב.. 3. שלא יאט הורדות.. או יפגע בהן בדרך כל שהיא. תודה רבה רבה לעוזרים! :> זה חשוב לי.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה למשל לחפש אבא או אמא או ילד איך כותבים את OR הלוגי בשורת החיפוש של אמיול?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by nicirnTAL,

דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. Started by alm80,

יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by UrielZ,

התקנתי וינדוס לפני כמה ימים... ואחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול (realtek ac'97) לא שמעו סאונד בכלל.. אחרי ששיחקתי הרבה עם ההגדרות סידרתי את זה (משום מה הצלחתי רק בהגדרה של 6 ערוצים למרות שיש לי 2..) עכשיו מה שקורה זה שלא שומעים את הצלילים של הוינדוס בכלל, ושל עוד ישומים.. נגיד את במשחק COD 4 כדי שאני אשמע הייתי צריך להגדיר בסאונד שם במקום windows default ל stereo כדי שישמעו... מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הסאונד :s05: ???

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by קלולס,

האם יש דרך לגרום למחשב להיכנס למצב כמו שומר מסך עם סיסמא לאחר זמן קצוב מסויים לא משנה אם הייתה פעילות או לא. אני מתנדבת בספרייה שבה לכל ילד מותר רק 20 דקות במחשב ורציתי לדעת אם אפשר שאחרי שהמחשב פועל 20 דקות הוא פשוט נכנס לתרדמת ואפשר להפעיל אותו שוב רק עם סיסמא ואחרי ששמים את הסיסמא הוא פועל שוב רק ל20 דקות. כי אם כן זה ממש יעזור לכולנו ולא נצטרך לצעוק על הילדים כלכך הרבה. תודה מראש. מחכה לתשובה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by zahiz007,

היי, אמא של חברה שלי טסה למרוקו. נתנו לה את המצלמה. היא צילמה רק(!) סרטים בטעות. יש תוכנה פשוטה לחיתוך של תמונות מתוך הסרטים האלה? תודה!

20. היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by m53242,

יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!

22. היי אנשים! מישהו יודע איך להגדיר לכל הזמן שהכתיבה בICQ 6.5 (גירסה עם תפריטים באנגלית) לכתיבה מימין לשמאל בעברית? המון תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  23. יש אפשרות או תוכנית שאפשר איתה לה וסיף את כל או חלק מהקישורים בדף כלשהו, בבת אחת, למועדפים?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by spinchicken,

שלום - אני מנסה לפתוח קובץ של סרט מתוך קובץ rar, הסרט עצמו בגודל גדול מ 4 ג'יגה. בשלב מסויים המחשב לא נותן לי לעשות זאת ואומר שה destination full. נראה לי שאי אפשר לשים בספריה יותר מ 4 ג'יגה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by Kfir,

אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.