תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו דוגמה ראשונית של הלוגו אני אביא פה כנראה עוד הרבה דוגמאות עד שאבחר בטוב ביותר.. אני רוצה לשמוע חוות דעת ,תהיו קשיחים ואל תרחמו אלי ... אני מעוניין לדעת האם הלוגו נראה מקצועי או סתם חובבני היעוד של הלוגו זה חנות מחשבים /חנות וירטואלית /שירותי מיחשוב /טכנאי מחשבים תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפונקציה שמשולבת ב-windows explorer ושמציגה תמונה של קובץ הוידיאו (thumbnails ) נדפקה לי והיא כל הזמן נתקעת . איך אפשר לתקנה או לחילופין לקבל המלצה לסייר חילופי חינם שעושה זאת , כלומר מציג תמונות מוקטנות מתוך קטעי וידיאו ,כך שניתן למיין בקלות את כל קטעי הוידיאו בתיקייה מסוימת
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה או למה אבל כל פעם שאני מפעיל את הAZ הוא אוכל לי את המעבד ! יש כל הזמן תקיעות ואפילו ואי אפשר לשמוע מוזיקה ...... יש לי BARTON 2.5 ב-OC ל-3.2 ו-GB זיכרון מה אני יכול לעשות כדי שהוא יאט לי את המחשב בצורה כל כך מוגזמת ?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי שני עכברים שמחוברים למחשב, האם יש תוכנה שמפצלת את הסמן לשנים ככה שתהיה שליטה נפרדת בכל עכבר...? מערכת הפעלה WinXP PRO.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליטה מרחוק מבלי לעשות Port forwarding. יש לי רשת מחשבים בבית, ואני רוצה להתקין את התוכנה על אחד המחשבים ככה שאני יוכל לשלוט עליו גם מחוץ לרשת. חיפשתי בנעוץ פה בפורום ומצאתי את ה LogMeIn, אבל לא אהבתי אותה במיוחד מכל מיני סיבות. בנוסף, חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי של UltraVNC, יש תוסף בשם Repeater שאמור לעזור, זה נכון ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה.. אני צריך לקדד קבצי מוזיקה כגון MP3 ו- WMV או לפחות אחד מהם לקובץ MIDI יש איזהשהו מקודד או תוכנה שעושים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעיה קטנה שאשמח עם תעזרו לי איתה. לפני כשבוע קבלתי הודעות שגיאה בPC על קובץ temp2.exe קראתי עליו און ליין ופתרתי את הבעיה עם Nod32 לאחר מכן החלה להופיע שגיאה של קובץ svchost.exe משהו כמו windows cannot find/load svchost.exe....." לאחר עיון והמלצות השתמשתי בCCCLEANR. השגיאה הפסיקה להופיע אבל האינטרנט כמעט ולא זז. בהתחלה הגלישה די "מהירה" ואחכ מאיטה ומאיטה עד שנעצרת לגמרי לאחר אתחול המעגל חוזר שנית . אני משתמש בחיבור קוי כרגע דרך הוט ו012 בלי חייגן (אינטרנט אלחוטי לא זז בכללל). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה. מערכת הפעלה : Windows xp pro 2002 s.pack 3 אנטי וירוס : Nod32 מצורפים קבצי תמונות של הstart up manager ושל task manager במצב מחובר. מקווה שיעזור. [attachme…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמורידה מהדפדפן פלאש ותוכנה שממירה קבצי פלאש או SWF לJPG PNG GIF תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
כל יום שאני פותח את המחשב אני צריך לסגור איזה 5 הודעות פרסומיות שמגיעות דרך המסנג'ר של מיקרוסופט, ודי נשבר לי. אין לי שום צורך במסנג'ר הזה ומצידי שיעוף לי מהמחשב, רק שמיקרוסופט כהרגלה מאוד סובלנית בכל הנוגע לתוכניות שלה שמנסים להסיר, כך שאין שום איזכור למסנג'ר בתפריט התוכניות בהתחל / הוספה והסרה של תוכניות. סימנתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יעלה אוטומטית עם הדלקת המחשב, אבל זה לא ממש עוזר
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מסנה למצוא תוכנה שתתאים לצרכים שלי, בעקרון אני צריך תוכנה שתאפשר לי לשחק עם האובייקט התלת מיימדי בצורה פשוטה. פעם ראיתי תכונה דומה שעושה את זה עם "רשתות" אתה יכול לקמר את הרשת ולקער אותה וכל מיני שטויות כאלה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי את השם אני אשמח. תודה..
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם NORTON מופעל תמידי ובמקביל מוריד מיד פעם ומתקין במקביל גירסת ניסיון של NOD32. 1. כיום רציתי לעבור ל Kaspersky אבל הוא מכריח אותי להסיר את ה NOD32, למה? 2. האם לא ניתן להחזיק אנטיוירוס שני במקביל (גירסות דמו למיניהן לשימוש מידי פעם)? איך אפשר לעשות זאת? 3. האם אפשר להתקין את אנטיוירוס השני (למשל דמו של NOD32) לאחר התקנה של Kaspersky? והאם הוא יעשה בעיות או התנגש איתו בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאילו פאק, מתי במקום לרדוף אחרי הגירסה הבאה, יתחילו המפתחים לטפל בבעיה הרצינית באמת של הדפדפן הזה, שאחרי כמה שעות של גלישה עם 3 טאבים פתוחים ובלי שום addons הוא מטפס מ40 מגה ל350. על כל מיליוני התלונות של המשתמשים הם עונים בכך שאין שום בעיה בדפדפן, אלה רק התוספות שגורמות לבעיה, טענה שהיא כמובן לא נכונה. אני אשכרה פותח את הtask manager ורואה איך הזיכרון שהוא תופס מטפס לעלה לאט לאט, מגה אחרי מגה, עד שכל חווית השימוש במחשב ובאינטרנט הופכת לבלתי נסבלת ויש צורך לסגור אותו. אני כבר שוקל ברצינות לעבור לגוגל
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-