תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך ניתן ליצור מחציה נוספת על ה HD שגם היא תהייה PRIMARY אני צריך את זה כי אני מעוניין להתקין LINUX
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כשאני מנסה לכתוב טקסט כחלק מסרט מה שקורה זה שעצמים כמו נקודות בסוף משפט הולכות לתחילת הכתוב ולא לסופו. דבר דומה קורה גם עם נקודותיים או סימני שאלה: :מה המצב .הכל טוב ?הלו מה אפשר לעשות?. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש תוכנה שמתרגמת טקסט שלם מאנלית לעיברית?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד מחשב בבית, אני רוצה לראות מהמחשב שלי את המסך של המחשב השני. איך מה מו? ועם יש אפשרות גם לשלוט במחשב השני דרך המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך עזרה ממישהו שמבין טוב בפוטו שופ אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד משהו, מתבצעת אצלי הורדה כפולה: גם בסיפריה C:\WINDOWS\TEMP וגם בכונן היעד (למשל D). כלומר, אם אני מוריד קובץ של 1G, יופיעו אצלי 2 קבצי הורדה, באותו גודל, עד לסיום ההורדה. בסיום ההורדה, הקובץ ב-TEMP נמחק ונשאר הקובץ בכונן היעד. אני לא מדבר על הקבצים השונים של טקסטים ותמונות בספריית CACHE אלא על הורדות של קליק ימני ו-SAVE AS.. יש אפשרות לבטל את ההורדה הזמנית לספריית TEMP? אני מוגבל במקום בכונן C וכל פעם נתקע כשאני רוצה להוריד קובץ גדול.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני עושה להתחבר OOVOO עם משתמש וסיסמא שלי נכון. לחצתי התחבר ומחכה לחבור. אחרי הפסקה פעולה שוב קליק התחבר שוב הפסקה אפילו מחקתי תוכנה ,התקן תוכנה מחדש גם משתמש חדשה אותו דבר בעיה מה בעיה OOVOO?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה Webroot Spy Sweeper 3.5.0.198 Retail. אבל, כאשר אני מסיים להכניס את ה-Key Code, אני מקבל הודעת שגיאה: "Cannot focus a disabled or invisible window.", וכאשר אני יוצא מההתקנה (מבלי שהתוכנה הותקנה), אני מקבל עוד שתי הודעות שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-