תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות כבר כמה ימים תוכנה שתהפוך לי תסאונד בסרטים מ mp3 ל ac3 אני צריך משהו פשוט שלא יהיה יותר מידי מסובך תודה רבה לכול העוזרים... ------------------------------------------------------------------------------ אני גם מחפש תוכנה שמפצלת סרטים בפשטות ושלא תיהיה מסובכת ------------------------------------------------------------------------------ בקשה אחרונה יש לי תתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro אני מחפש תוכנה שתעשה תעבודה יותר מהר אם יש ----------------------------------------------------------------------------- ??? תודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
באיזה קטגוריה ב EVEREST אני יכול למצוא איזה סוג של ספק כוח יש לי ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קצת מוזרה ב- 2007 outlook. לפני כמה ימים הייתה איזשהו בעיה בשליחת מיילים, וא"כ הכל נשלח בלי בעיה, מאז בתיבת-"דואר יוצא" נשאר סימן של {7} כשבפועל כולם כבר נשלחו ללא בעיה.. ניסיתי את האפשרות "שלח קבל"סגרתי את ה-process עשיתי reboot למחשב וכל זה ללא הועיל.. האם למישהו יש שמץ של מושג איך "לתקן" את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן להגדיר בספלאש שהוידאו המנוגן ישאר במימדים המקוריים שלו, גם במסך מלא. ניסיתי ולא הצלחתי.... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כבר שנים בתוכנה bitcomet של טורנטים, הכל היה מצוין עד שהתקנתי גרסה חדשה של התוכנה, ובכל פעם שהיא פועלת יש ניתוקים ובעיות עם החיבור לאינטרנט. בדקתי מול הספק ואצלם הכל היה בסדר, בכל פעם שאני מנתק את התוכנה - לא מייד - חוזר האינטרנט ללא בעיות כלל. אין לי מושג מה הבעיה, אני לא משתמש בכל מיני הגדרות פרוקסי למיניהן, אני לא מבין בזה ולא זכור לי כלל שנגעתי בהגדרות האלה בגרסה הישנה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי מחו"ל COMMERCIAL INVOICE ממולא שאני צריך לצרף למשלוח לחו"ל. כשאני מנסה להדפיס אותו יוצא לי החשבון אבל ריק, בלי הסכומים והשמות שמולאו. איך אני מתגבר על הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש מערכת הפעלה WIN7 PRO ללא SP1 עדיין. היה לי מנהל הורדות IDE אחרי שהסרתי אותו והפעלתי את המחשב מחדש הוא עשה לי את כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה וגם בתוך ההתחל לשם הקובץ רק עם סיומת ILK. אם לוחצים על הקיצור דרך זה פותח לי דף אינטרנט ואז שאלה כאילו אני מוריד משהו לשמור או לפתוח את הקובץ. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת זה לא נותן לי לעשות,גם עם ERD לחלונות לא עוזר. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה והותקן בהצלחה אבל אין עדיין שום שינוי. אשמח לעזרה זה דיי דחוף כי אני מושבת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חייבים פלופי בשביל זה? אם לא, חייבים צריבת דיסק בשביל זה? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקנתי את האימיול והוא לא מתחבר לי.ביצעתי את הפתיחה נאוטומטית של הפורטים של XP.אבל זה עדיין חסום.אני משתמש במודם שהוא גם ראוטר של בזק מסוג TNN 600WE ואין לי מושג מה עלי לעשות. אודה לכם אם תתוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-