תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחסום גישה לתיקיות ב XP אבל לא בצורה דחוסה !!! של חילוץ עם סיסמא . איך אפשר לעשות את זה ? בגוגל יש רק דחיסה של קבצים . אני רוצה פשוט רק סיסמא בתיקיה ואז להיכנס אליה .
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איך אני סם בקינים בAd-Aware SE Professional ? יש לי את הגירסה שאפשר לעשים סקינים הגירסה 1.04 ואיך אני מסדר את הגרב'ש? ?י???ג???‗??ה???הה?‗???א??ב??? אני לא יוכל לירום בעברית אני רושם במסמך טקסט חדש ואז מעתיק לכאן זה רושם לי גריב'ש רק באינטרנט אבל ששיניתי לדפדן של מוזליה לא הייה לי בעיות מי העברית אז זה בעיה בדפדפן איך אני מסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי חלונות 2000 והסימון ב smooth fonts כל הזמן נעלם. איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך שלי הוא READEON HD 4870 עד אתמול השתמשתי בCCC 8.8 והיום עדכנתי ל8.9 גם בגרסא הקודמת וגם עכשיו בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס מסיים לטעון אני מקבל הודעה שהCCC קורס ואם לשלוח דו"ח שגיאות או לא. אני מפעיל אותו מחדש מיד אחר כך ואין איתו בעיות. האם זה מסוכן (יכול לגרום נזק לרכיבים במחשב) ואיך מסדרים את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אהלן!! אני מחפש תוכנה שמאפשרת להדביק כתוביות על סרטים (כולמר שהכתובית והסרט יהיו בסופו של דבר קובץ אחד) *אשמח להסברים על השימוש בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. ברצוני לסנכרן בין המועדפים של שני המחשבים. העניין הוא שאני לא רוצה לסנכרן את כל המועדפים אלא רק תקייה אחת בתוך המועדפים. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט 1.5 מגה של בזק, ונמצא עם רשת אלחוטית. ורק בזמן האחרון אני לא מצליח להיכנס לחשבון (דרך ה- FireFox הוא לא נכנס לי) (דרך Internet Explorer הוא מצליח להיכנס לי) מה עושים? ??? בתודה! תמונה בכתובת: http://img149.imageshack.us/my.php?image=gmailhr5.png
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-