עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  2. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by Shortboarder,

אני מחפש תוכנה שנותנת לי אי פי של משתמשים ברשימה של האי סי קיו שלי. אני צריך את זה כדי להיתחבר ולשחק במחשק רשת עם חבר שלי מתי שהוא בתוך המשחק והוא לא יכול לתת לי אי פי. אם מישהו יכול לעזור לי זה מאוד יהיה טוב?? תודה רבה.

4. הכרטיס הוא ati mobility radeon hd 4530 xp driver זה למחשב נייד של HP דגם:HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC לא באתר של HP לא מצאתי (יש רק לויסטה) ובאתר של ATI משום מה גם שם הם מחביאים את זה (כאילו יש להם פחדים או משהו).. הקיצר מישהו יכול לעזור בבקשה? להביא לי קישור?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by Inzagi,

שלום כרטיס המסך שלי הוא READEON HD 4870 עד אתמול השתמשתי בCCC 8.8 והיום עדכנתי ל8.9 גם בגרסא הקודמת וגם עכשיו בכל פעם שאני מפעיל את המחשב והווינדוס מסיים לטעון אני מקבל הודעה שהCCC קורס ואם לשלוח דו"ח שגיאות או לא. אני מפעיל אותו מחדש מיד אחר כך ואין איתו בעיות. האם זה מסוכן (יכול לגרום נזק לרכיבים במחשב) ואיך מסדרים את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. כאשר נכנסתי לדף שלי נתבקשתי למסור את מספר הטלפון. מסרתי את המספר וקיבלתי מיסרון לטלפון עם קוד אישור אותו הקלדתי בשדה המתאים. הבעיה היא שכל שעה הם שולחים לי מיסרון לטלפון עם אותו קוד. כיצד מתקשרים אליהם? מה לעשות כדי להפסיק את משלוח המיסרונים? תודה.

8. Started by asilic,

איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by Alex89,

ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by eranratzon,

שלום למומחים כשאני נכנס לכל התוכניות-עזרים-בידור-רשמקול ומנסה להקליט , אחרי 1 דקה הפעולה נפסקת עם הודעה: "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זאת, סגור ישומים אחרים כדי לפנות זיכרון" זה קורה גם אם ההקלטה נמשכת 10 שניות, עצירה ונסיון לחדש את ההקלטה. אני עובד עם XP יש 4 ג'יגה זיכרון ראם מעבד 4 ליבות Q6600 מה הסיפור? תודה ערן

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by master whilee,

ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by 3pac,

האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה להאצת הזכרונות?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  14. גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  15. שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום, יש לי וידאו ב Silverlight 5 באתר אינטרנט. האם יש דרך לשנות את המהירות של הוידאו? כלומר אני רוצה שהוידאו יתנגן נניח במהירות X1.5 או X2 [בשביל שלא יהיה בילבול, מדובר במערכת הפעלה חלונות 7] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by BandiT,

התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  19. Started by domuzy,

החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

כך דווח מהאתר Neowin קישור למקור דף ההורדה

• 13 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Elad_m,

שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!

22. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  23. היי חבר'ה.. אני מנהל רשת בחברה קטנה.. ברשותינו כמה רשיונות של אופיס 2007, אני סובל מתקיעות של הOUTLOOK בעת קבלת זימון פגישה. אחרי בדיקות הבנתי עם עצמי שהדבר קרה אחרי ההתקנה של SP1, הדבר קורה אך ורק שהפגישה נשלחת מOUTLOOK 2007 SP1 למחשב עם OUTLOOK 2007 SP1. אין בעיה עם 2003 ואין בעיה עם 2007 ללא SP1. מיקרוסופט מכירים בבעיה, אבל מסרבים לתת פיתרון מאחר וזה בתשלום (מפנים אותי לDB שלא עוזר בכלל, משמע - אין פיתרון) לכן אני פונה אלייכם. (הפיתרון היחיד, שאותו אני מעדיף לא לנסות, הוא להסיר את האופיס לחלוטין, להתקין מחדש ללא SP1) אשמח לעזרה. תודה!

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by approx,

יש לי את הכרטיס מסך GIGABYTE 7600GS ואני מחפש תוכנה טובה לאוברקלוק

25. שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.