עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kenny,

אני צריך מקודד מ mpeg > mpeg2 יש למישהו רעיונות? זה דיי דחוף ניסיתי להכניס וידאו לתוכנה sony vegas 5.0 וזה אומר שצריך להעביר

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by yanivu,

היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. בדרייברים של nVIDIA היה כלי עזר שאיפשר לשמור על חלון אחד או יותר לצוף תמיד למעלה. לאחר מעבר ל REDEON אני מחפש תחליף פשוט וראוי.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנת ספקטרום אנאלייזר בכלי לנתח הפרשי תדרים, בנוסף אני זקוק שלתוכנה תיהייה אופציה של הצגת היסטוריה לפי תדר וניתוח הרמוניות בין תדרים.. תודה על כל עזרה..

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by magnom,

מישהו ביצע את האפשרות של XPRESS RECOVERY ואיך זה עבד והאים אתם ממליצים על זה. מצורף לינק לאתר + תמונה של הלוח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2740&ProductName=GA-EP35C-DS3R [attachment deleted by admin]

7. Started by idd3sss,

אזיה תוכנות FIREWALL הכי טובה אבל יש לי אימול אני לא רוצה בעיות של להיתחבר לאימול שהתוכנה תיכח כמה שפחות מי משעבאי/זיכרון המערכת ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. Started by Real_Me,

משום מה, לפתע, כל סרט DIVX שאני מנגן, בכל נגן שהוא, חווה האצת מהירות רגעית בנקודות זמן שונות. לא התקנתי שום קודק או משהו שיכול לגרום לזה וזה ממש לא מובן ומאד מעצבן. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Yoni-E,

אני מתחיל הפוטושופ, והבעיה שלי היא כשאני מוריד פונטים אני לא מצליך לקבל אותם , וכן, אני מוריד אותם למקום הנכון, הם פשוט לא מופיעים לי בשורה של הפונטים בפוטושופ, משהו יודע מה עושים? אגב, זאת החתימה שלי- אז מה עושים לגבי הפונטים? ומה אפשר לשפר בחתימה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. כל פעם שאני מנסה לעדכן אותו מהאינטרנט אז זה נותן לי הודעת שגיאה שזה לא מצליח להתחבר או משהו כזה. הנה תראו בעצמכם. אשמח לקבל עזרה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by yarivot26,

טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by satlan1,

אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by אבי_28,

קובץ ראר רגיל אני יודע ליצור. אבל איך אני מוסיף סיסמא ועוד דבר שאני לא יודע לעשות. נניח שיש לי קובץ גדול ואני רוצה לחלק אותו למספר קבצי ראר קטנים. איך אני עושה את זה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by orenikoy,

שלום לכולם אני בתחילת דרכי בתוכנה ויש לי אני מאמין עוד הרבה ללמוד רציתי לשאול איך אני מחזיר את החלון של ה- channel box שנמצא מימין תודה מראש

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by DS,

שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by צבי,

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by do.rotem,

שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  18. יש לי NERO 8 מותקן ובכל כמה דקות מופיע לי ההודעה הזו. מחקתי את ה NERO הישנים שהיו לי במחשב. מה עושים??

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by bneli,

איך אני עושה את זה? הכל התחיל למי שקרה בעץ הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529521.0 שניסיתי להבין למה הדרייבר של כרטיס המסך קורס.. אחרי המון זמן גיליתי שזה נובע מהפיירפוקס ולא מבעיה של חומרת הכרטיס אז אני פותח פה עץ כדי לטפל בפיירפוקס איך אני עושה לו REPAIR ? תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה עם הלוח בקרה של הכרטיס מסך (2900PRO). אני קובע HOTKEYS כדי לבצע פעולות מקוצרות וזה לא עובד למשל ALT+4 כדי לעבור למצב EXTENDED (אני עובד עם 2 מסכים שמחוברים למחשב) ו ALT+5 כדי לעבור ל duplicate/clone וכשאני לוחץ על הצירופים האלו כלום לא קורה חייב עזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  22. איך אני מפעיל אותו הוא לא מופיע ב-"פתיחה באמצעות" וגם לא בתקייה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  23. כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  24. איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by kashatxx,

שלום לכולם! אני רוצה לעשות בווינדוס 7 מן תפריט שיופיע לי בצד המסך עם קיצורי דרך, אבל אני רוצה שתהיה לו אופציה להיעלם כשהעכבר לא נמצא עליו או בקרבתו כמו שהTASKBAR של ווינדוס 7 יכול לעשות (אופציית AUTO HIDE). אם אפשר אז שיהיה בסגנון הTASKBAR של מערכת ההפעלה של מקינטוש. יש מישהו שיודע איך לעשות משהו כזה או מה צריך להוריד בשביל לעשות את זה? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים