תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי סיכום בפורמט pdf שסרוק מכתב יד ובחלקו הוא לא כל קריא, לא בגלל כתב היד עצמו אלא מכיוון שהוא מטושטש. איך אפשר לערוך אותו, להוסיף לו אולי ניגודיות או כל דבר אחר שאפשר לעשות ובעזרת איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב בוטאבל דיסק עם נרו 9. יש לי קובץ שגדול מ2GB ואני מקבל את ההודעה הבאה: The file"****" is larger than 2GB and therfore cannot be stored in an ISO file system. Please use the UDF file system to write such large files. This can be done by selecting another compilation type. איך אני עושה את זה?? בנרו אפשר להשתמש רק בISO שבוחרים בסוג צריבה DVD-ROM (BOOT)??
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי! יש לי אל פסק, ויש לו חיבור USB כך שהמחשב מזהה אותו הוא הגיע עם דיסק התקנה לתוכנה שמנהלת אותו ובשעת הפסקת חשמל גם מכבה את המחשב בצורה מסודרת. אני לא מוצא את הדיסק הזה, ולא את התוכנה. יש למישהו אולי המלצה באיזו תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום גישה לתיקיות ב XP אבל לא בצורה דחוסה !!! של חילוץ עם סיסמא . איך אפשר לעשות את זה ? בגוגל יש רק דחיסה של קבצים . אני רוצה פשוט רק סיסמא בתיקיה ואז להיכנס אליה .
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים לדוד שלי יש את ה- N95 ויש לו המון סרטונים של הבת שלו - קבצים מסוג MP4 מעוניין לערוך אותם ע"מ שיהיה אפשר להציג אותם אחד אחרי השני רצוף ולצרוב ל-DVD ואת זה לראות ב-DVD האם יש תוכנה חינמית שאוכל לגרור אליה את כל הקבצים ולהוציא סרט אחד ארוך ? תודה רבה אף אחד לא מכיר/ניסה/משתמש ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
האייסקיו שלי לא עובד הוא עבד לי טוב ממש בערך באיזה חמש שנים עד עכשיו אני מכניס שם משתמש וסיסמא ! ואז לחוץ להתחבר ואז זה עושה לי נעלם פשוט לסרגל כלים בצבע צהוב ! וזהו !
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ניסיתי את DVD 2 SVCD ולא אהבתי , ממשק מסורבל , אמנם עם הרבה אופציות, אבל הרבה כאלו שממש לא צריך. אני מחפש תוכנה, שתדע לקבל קבצי AVI בפורמט DIVX או XVID ויכולה להמיר אותם ל VCD או SVCD תוך כדי שהיא מוסיפה כתוביות מקובץ שאני מספק לה. (כמובן שנדרש גם שהיא תדע להמיר את האודיו כמו שצריך בהתאם לפורמט המתאים ל VCD ו SVCD) מישהו מכיר תוכנה שעונה לצרכים הנל ? (חוץ מ DVD 2 SVCD)
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום כולם! אני משתמש דיי הרבה זמן בפיירפוקס זה פעם ראשונה שזה קורה לי, הדפדפן לא "זוכר" אתרים בשורת כתובת החלק המוזר זה שלא נגעתי בכלום, פשוט כיביתי את המחשב הדלקתי ופוף כל הכתובות נעלמו ואחרי שאני מכבה ומדליק שוב זה שוב קורה תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שבת שלום! אני צריך המלצה לתוכנה לעריכת סרטיס שמאפשרת לי לעשות את הדברים הבאים: -להוסיף תרגום לסרטים -לחלק\לפצל סרטים לפי גודל שאני קובע -לשמור אותם בפורמטים כמו VCD\SVCD עדיפות מן הסתם לתוכנה חינמית תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בלילה הכל היה בסדר, ועכשיו (נכון ל16:44) כשבאתי להתחבר שוב לאייסי כל הרשימה נעלמה! כולייי בלחץץץ!! יש מה לעשות? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר משבוע שפתאום (בלי שוב שינוי מצידי) FIREFOX מתחיל לחפש בGOOGLE ישראל ולא באתר האנגלי שלו. איך משנים את זה בחזרה?? נשבר לי כבר מלפתוח את גוגל ידנית בשביל למצוא משהו, זה הורס את כל הרעיון של החיפוש המובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או משהו שאפשר להוריד יותר מדבר אחד בוא זמנית? מעצבן לחכות איזה שעתיים או להתנתק כל הזמן.. תודה על העזרה..!!!
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-