עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by lordgod,

אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום, היום התקנתי ווינדוס 7 (32 ביט) על המחשב שלי כשהיה בו כבר ווינדוס 7 ואני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול שלי אני כבר כמה שעות מחפש ולא מוצא אם למישהו יש קישור אני אשמח מאוד!! הלוח זה INTEL DG965RY

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by doker,

מישהו מכיר תוכנה או אופציה בווינדווס לשמירת הדפסות? לאבא שלי יש משרד והוא זקוק לתוכנה אשר שומרת את מה שהוא מדפיס כל מה שיוצא למדפסת מסויימת שישמר בקובץ שתיהיה אפשרות להדפסה חוזרת מהקובץ המסויים מישהו מכיר דרך לעשות את זה אוטומטית? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. שלום לכם. אני אוהב להשתעשע בתוכנת המקסים וירטואל די ג'יי. כדי שהקבצים שלי ישמעו באותה העוצמה עשיתי נירמול אודיו בתוכנת MP3 GAIN. כאשר ניגנתי אותם במדיה פלייר הם באמת נהיו באותה העוצמה אך כשניסיתי לנגן בוירטואל התוכנה הרימה לי את העוצמה בחלק מהקבצים.מה עושים?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה המאפשרת הקלטה של המתבצע ברקע בזמן עבודה שוטפת (סאונד של אתרי אינטרנט ותהליכים במחשב). תודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  8. הכוונה שלי בקבצים "בלתי נראים" היא שגם אם אני עושה "הצג קבצים מוסתרים" עדיין לא רואים אותם,ואני ארחיב את ההסבר שלי. שאני משתמש בקבצי mp3 אני מגלה פתאום שאם מסתכלים על התקייה המסוימת רואים תמונה "תצוגה מקדימה " בעצם של התקייה. לדוג' : עכשיו שאני נכנס לאותה תקייה ומנסה לאתר את התמונה הזאת כדי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ,כלומר לא רק שלא יראו אותה בתצוגה מקדימה אלא בכלל למחוק אותה ,אני פשוט לא מוצא אותה למרות שאני מכוון את ההגדרות להצג קבצים מוסתרים . אבל במקרה גיליתי שכשאני נכנס לnero אני רואה משם את הקבצים האלה ויכול להסיר אותם,אבל אז זה לדפדף תקייה תקייה ולהתחיל לחפש כאלה ולהסיר אותם אין לי כוח. אז ניסיתי להיות יותר יצירתי,הפעלתי search עם השם שתמיד נוצר לתמונות האלה (…

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by ophir555,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליקו שנית התוכנה מפסיקה לעבוד ואני לא יכול כמובן לנגן או להריץ קבצי מדיה ווידאו.הסרתי והתקנתי שנית ושוב אותה בעיה. לפני כן היה מותקן מדיה פלייר 9 ובדיוק אותה בעיה קרתה.( מדובר במחשב חדש) מה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  10. Started by alexrait1,

האם יש תוכנה חינמית שיודעת לקחת את קבצי ה vob שבספריות VIDEO_TS (בד"כ יש שם כמה קבצים כאלה) ולהפוך אותם ל avi (שתופס 700 מגה)?

• 2 תגובות
    • 8.5k צפיות
  11. שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  12. מאז שהתקנתי windows 10 הדפדפן אינו מציג עברית (מציג במקום סימון של ריבוע ריק). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה עדיין לא עובד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by IlanF,

עבדתי ב3DSMAX, יצרתי לי כמה MATERIALS עם VRAY, החלטתי שהגיע הזמן לשמור (כדי שאני לא יאבד את המטריאלס האלה) לחצתי CTRL+S, ופתאום הופיע לי שגיאה.. השגיאה הזאת מופיעה גם כשאני טוען מחדש את הסצינה (אחרי הדלקה מחדש של מקס) אני משתמש בVRAY בגירסא 1.5 RC3 אם זה משנה ומקס גירסא 8...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by methodman,

אני מנסה להתקין את גירסת ווינסדוס של הדפדפן ספארי וכל פעם בסוף ההתקנה זה נותן לי הודעת שגיעה "the older version of apple software update cannot be removed " ואז זה מבטל את ההתקנה מישהו יודע מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  15. שלום, הורדתי סרט בן 2 חלקים, וכאשר אני מעוניין להפעילו דרך התוכנה, קופצת לי הודעת שגיאה על המסך שאומרת לי שבוצעה פעולה לא חוקית או משהו כזה. אתם בטח מכירים את המסך הזה. החלון הזה קופץ לעיתים כאשר המחשב נתקע או תוכנה נתקעת. חשוב לציין כי בדקתי שסרטים אחרים כן עובדים לי כמו שצריך והם אכן עבדו כמו שצריך. תופעה מוזרה נוספת, כאשר אני רק מסמן את הקובץ של הסרט בתיקייה מבלי להפעילו, קופצת לי חלונית עם הודעת שגיאה. היתכן שמדובר בקובץ פגום ולכן אינו פותח אותו כפי שצריך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. היי, בכל פעם שאני פותח קובץ עם BSPlayer, הוא משתלט על כל קבצי השמע/ווידיאו במחשב ועלי להגדיר מחדש באיזו תוכנה לפתוח כל סוג. איך אני עוקף אותו?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by +Eliran+,

איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. היה לי מחשב עם התקנת WINDOWS שעשתה לי בעיות ורציתי לשחזר IMAGE. כשניסיתי להפעיל את הRESCUE MEDIA של אקרוניס היא עבדה לשניה ומיד עשתה SHUTDOWN. ניסיתי בכל מיני גרסאות ובכולן אותה בעיה. בחמישה מחשבים אחרים עם מפרט זהה הבעיה לא קרתה. כאשר ניתקתי את הSSD הTRUE IMAGE עבדה מצויין וכאשר ניתקתי נכבתה. הכונן עבר את כל בדיקות התקינות האפשרויות. בסוף נצנץ בי רעיון ועשיתי WIPE לכונן והאקרוניס עבד! מישהו נתקל במצב כזה שמידע שעל הכונן משבית את התוכנה הנ"ל (או את הפצת הלינוקס שעליה היא מבוססת)?

19. שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח

20. Started by ALÞHA,

עוד מישו נתקל במצב בו השועלאש קורס כשהוא מנסה לבצע LOG-IN לחשבון שלו ב PAYPAL?... (דרך paypal.com)

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by tzah,

מחפש תוכנה שאוכל לחבר כתוביות לסרט שאוכל ליצרוב את הסרט ושאני יראה את הסרט יחד עם הכתוביות שהתוכנה תהיה קלה לשימוש ולא יותר מדי מסובכת תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  23. בתוכנת סקייפי אפשר להתקשר לבזק או לHOT חינם?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by gshhar,

רק את הקובץ קול והופך אותו ל-WAV או ל-MP3

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Kukishin,

יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.