עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by domuzy,

החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. הבעיה שלי היא כזו. אני מנסה לגבות חומר שיש לי בהרד דיסק חיצוני 1 להרד דיסק חיצוני 2. לאחר שעשיתי COPY PASTE לקבצים מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2 החלו הקבצים לעבור ולאחר העברה של כמה קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=rjy3ntjynygz.jpg שאלה ראשונה היא מה זה ההודעה הזו? למה הוא לא יכול להעביר את הקובץ הזה? שאלה שניה שהיא יותר חשובה - נניח שזה קובץ דפוק. למה אין לי אפשרות לומר לו - אוקיי את הקובץ הדפוק הזה אל תעביר אבל את שאר הקבצים הלא דפוקים כן תעביר? האם יש איזה תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים ממקום אחד למקום אחר ובמידה והיא נתקלת בקובץ בעייתי היא פשוט מדלגת עליו ואת שאר הקבצים היא כן מעבירה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  3. קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by 246810,

יש לי כרטיס תומך דיריקס 10 ומערכת הפעלה xp בטעות היום התפתי להוריד דיריקס 10 ועכשיו שאני נכנס למשחקים כמו gears of war יש לי שגיאה מוכרת ממיקרוסופ נתקל בשגיעה וצריך להיסגר איך אני מתקן הכל נראה לי שצריך למחוק את הדיריקס 10 ולהתקין 9 מחדש אני מחפש במנהל המשימות משהו ואני רואה ekrn.exe אני יוצא מהתהליך וזה חוזר איך אני מתקן הכל ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מיקרופון סטודיו עם מתאם מPL גדול לPL קטן כך שכל העניין מתחבר למחשב כמו כל מיקרופון רגיל, אני מחפש תוכנה שתתן לרמקולים של המחשב שלי לפעול כמו מגבר לאותו המיקרופון, כלומר לקבל סאונד נקי מהמיקרופון שיוצא מוגבר מהרמקולים של המחשב שלי. הרמקולים הם בעצם מערכת סטריאו רצינית כך שכל העניין אמור לחסוך לי את הצורך במגבר ולפעול יפה מאוד, חסר רק הסופטוור. אודה מאוד לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Griffin,

בוקר טוב. בשבוע שעבר החלפתי כרטיס מסך ל- Radeon 6450. כל מה שעשיתי היה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מבית ATI ומאז המחשב מקפיץ מסכים כחולים ומרסט. צירפתי תמונה של אבחון המסכים. לפי גוגל מדובר בהתנגשות של דרייברים. ברגע שהסרתי את ה-Catalyst והתקנתי את הדרייבר דרך מערכת העדכונים של ווינדוס - המסכים הכחולים הפסיקו. הבעיה שהדרייבר שהותקן דרך וינדוס לא כולל את ה-Catalyst ולכן אני בספק אם בכלל את אחד מהפיצ'רים שניתן לבחור במהלך ההתקנה. מה אפשר לעשות בכדי להתקין את ה-Catalyst ולא להתקל במסכים כחולים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by benor,

יש לי Winamp 2 ונכון שיש שם את הבקרה של הצליל אז אצלי הוא לא משנה את הצליל של ה WAV האם אתם יודעים איך לעשות שזה ישלוט על הבקרה של הWAV? תודה, Benor

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by NAZRAK,

עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by j-cool,

אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by elena_ash,

שלום! אני מנסה להתקין אילוסטרייטור CS3 אבל כל פעם התקנה נכשלת וזה נותן לי התראה הבאה USER CANSELED PAYLOAD INSTALATION כבר ניסיתי להתקין על כל הכוננים שיש לי אך זה לא עובד. תעזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  14. ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by 3d7,

שתפו בבקשה את התוספים המומלצים שלכם ל-Windows Media Center (אני משתמש בויסטה) - שם התוסף, הסבר קצר וקישור והורדה. אני מעוניין בתוסף שמאפשר להקליט לפורמט MPEG2 ו/או DivX/XviD במקום הפורמט של ה-MCE. אבל, אני אשמח לקבל גם המלצות לתוספים מומלצים נוספים.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by com,

אהלן. בימי הקרובים אני ירכוש לעצמי נייד של פוגיסטו. I330, שתי גיגה זיכרון דדר3, 1066 מגהרץ. המחשב מגיע עם וינדוס 7 64 ביט. האם העובדה שיש רק שתי גיגה זיכרון תגרום לוינדוס לרוץ בצורה איטית? האם במקרה כזה עדיף לעבוד על גרסת 32 ביט? והאם, לאדם שעובד בצורה מאוד פשוטה (אנטרנט, מוזיקה, קצת סרטי HD) הכמות זיכרון הזו תספיק? אני לא עובד על תוכנות חזקות או על כמה בו זמנית. תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by udicol,

כשאני מנווט בקבצים, מצד שמאל של החלון העברית משובשת. ניסיתי לבדוק שכל הגדרות העברית תקינות, אבל זה לא עוזר. מערכת הפעלה חלונות 2000 .

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Lior10,

אני מחפש תוכנות אבטחה למחשב (אנטי וירוס, חומת אש, אנטי רוגלה) וכן תוכנות תחזוקה למחשב (ניקוי קבצים זמניים, ניקוי רג'יסטרי, איחוי וכו'). קצת קשה לעקוב אחר הסטיקי של תוכנות האבטחה. בסה"כ אחרי חיפושים וקריאה בכל מיני פורומים, עלו קספרסקי ונורטון כאנטי וירוסים המדוברים והמומלצים ביותר (מה ההבדלים ביניהם? אם שניהם שווים מבחינת אבטחה מי יותר קלילה על המחשב?). נוכחתי לדעת שCOMODO מומלצת כחומת אש ועדיפה על המובנית בInternet Securities למיניהן. (יש אלטרנטיבות אחרות?) לגבי אנטי רוגלה, Super Antispyware וMalwarebytes' AntiMalware זכו גם כן לביקורות טובות. (תוכנות נוספות מומלצות?) לגבי תחזוקה הבנתי ש TuneUp Utilities עושה את העבודה. (גם כאן, האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?) כל תגובה …

20. Started by FatallChill,

איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  21. יש לי סרט DVD [VOD] עכשיו אני רוהצ לראות אותו במחשב עם כתוביות.... אני צריך תוכנה שתיתן לי את האפשרות הזאת.... כמו BSPLAYER רק שתומך בסרטי DVD

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by avivlyaviv,

יש לי בעיה מעצבנת מאוד בפירפוקס כשאני לוחת על קישור בלחצן גלגלת(פתיחה קישור בלשונית חדשה), הדף קופץ למעלה. מה לעשות?ז ה קורה גם בFF 2 וגם ב3RC

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by urich,

כשאני פותח את כונן c:\ (אין עוד מחיצות הכונן נפתח עם acdsee בניגוד לרצוני הדבר קורה רק כאשר אני פותח את כונן c וכשאני משוטט בין תקיות הדבר לא קורה ניסתי הכל והדבר מרגיז מאוד. כמעט שחכתי הacdsee הוא בגירסה 5

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by MaXiK,

האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?

25. היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים