עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by civic,

תמיד שאני מוריד משהו מהראפידשר יורד לי קובץ מוזר rsapi.cgi במקום מה שהיה צריך לרדת מישהו יודע מה עושים עם זה ? יש לי דפדפן פיירפוקס אני לא יודע אם קשור.... ולמה אי אפשר להוריד מהאתר עם הIDM ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. בגרסאות האחרונות של MSN Messenger כאשר לוחצים על open inbox במקום לקשר לתייבה ישירות זה מקשר לדף הMSN המקומי עם frame של hotmail, יש אפשרות לגרום לזה לעבוד כמו שזה היה לפני גרסא 12?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by ShahafH,

פעמיים המחשב היה בפרמוט והבעיה חזרה.. אז ככה. בעיות קטנות: 1. כשאני מנסה לפתוח תמונה זה לא יפתח לי רק אם אני יעשה פתח כואז אני יבחר בתוכנה אז זה יפתח. 2. כל הצד שבווינדוס מדיה פלייר לא נמצא וגם שניסיתי להחזיר בהגדרות זה לא חזר. 3. כשאני לוחץ על start-->search זה אומר לי ככה: windows cannot creat a shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? גדולה אחת: אני עובד לי על המחשב פתאום האינטרנט לא עובד לי.. אני מנסה להכנס לsteam וזה אומר לי משהו עם socket 2... ואז אם עושים restart אז למחשב לוקח 10 דקות לעלות כי זה נתקע בwelcome ואז הרבה זמן רואים את הדסקטופ בלי כלום עד שהכל עובד... ובשביל לפתור אני עושה שחזור מערכת ליום קודם וזה פותר לי את הבעי…

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. הבעיה שלי היא כזו. אני מנסה לגבות חומר שיש לי בהרד דיסק חיצוני 1 להרד דיסק חיצוני 2. לאחר שעשיתי COPY PASTE לקבצים מהרד דיסק 1 להרד דיסק 2 החלו הקבצים לעבור ולאחר העברה של כמה קבצים אני מקבל את ההודעה הבאה http://www.siz.co.il/my.php?i=rjy3ntjynygz.jpg שאלה ראשונה היא מה זה ההודעה הזו? למה הוא לא יכול להעביר את הקובץ הזה? שאלה שניה שהיא יותר חשובה - נניח שזה קובץ דפוק. למה אין לי אפשרות לומר לו - אוקיי את הקובץ הדפוק הזה אל תעביר אבל את שאר הקבצים הלא דפוקים כן תעביר? האם יש איזה תוכנה שיכולה להעביר לי קבצים ממקום אחד למקום אחר ובמידה והיא נתקלת בקובץ בעייתי היא פשוט מדלגת עליו ואת שאר הקבצים היא כן מעבירה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. יש כל מיני תוכנות שנותנות שליחת SMS חינם....האם ניתן לשלוח דרכם SMS לכל מיני שרתים ואז למעשה יוצא שלא משלמים ?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. מישהו מכיר תוכנה טובה כזאת הפועלת גם עם מסמכים בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by wow,

ויסטה 32 ביט. איך שאני פותח את ה-IE7 הדף נשאר ריק ונתקע,לא קורה כלום והוא נתקע,הדבר קורה כבר כמה זמן אז התחלתי להשתמש בדפדפן חלופי (שזה לא רעיון רע בכלל אבל מציק לי שיש לי כזאת בעיה). איך אני יכול לסדר את זה ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. האם יש דרך ליצא קובץ תמונה עם רקע שקוף איכשהו?? אני עובד עם תוכנת פיירורקס על איזה אתר ואני מכין את הכפתורים הם בצורה (------) כזו בערך כולל הסוגריים אני רוצה לייצא את הקובץ ללא קרע על מנת שמי שמתכנת את האתר יכול להרכיב את כל הקבצים על הדף... אשמח לעזרה או רעיונות לפתרון אני ממש זקוק... תודה מראש, noise

10. בפוטושופ... (מוזר ,לא נכנסה המילה). לדעתי גם טירון (יחסית) בתוכנה יוכל לעשות את העבודה. זה משהו ממש לא רציני, פשוט אין לי מושג קלוש בתוכנה. יש מתנדבים? לפנות ב-ICQ או בפרטי.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by yamanman26,

שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by NetSpider,

בקיצור הכל התחיל מזה שלא עבדו לי האפקטים , כל פעם שרציתי להישתמש באפקט התוכנה פשוט יצאה ... אז רציתי לעשות Uninstall אבל לא היה אפשרי , אז עשיתי Reinstall ל Movie Maker הראשון , הוא העתיק את הקבצים מהדיסק ואחרי זה הורדתי את ההתקנה המלאה של Movie Maker 2 והתקנתי . אך שום דבר לא קרה , הקבצים נשארו של Movie Maker 1 ... מחקתי לגמרי את הקבצים של MM1 והתקנתי את MM2 ועדיין חזרו הקבצים שלMM1 ... אני לא הבנתי איך זה קורה , אפילו הורדתי הכל מה שקשור לMM מהריגסטרי , ועדיין שאני מתקין MM2 הוא מחזיר לי את MM1 . איזה אחד שלח לי את הקובץ exe של MM2 ושאני מפעיל אותו הוא סתם מקפיץ Error בלי שום הודעה מה גורם לזה , סתם יענו חלון Error בקיצור נגמרו לי הרעיונות ... מישהו?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Qball26,

בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

Ok, i downloaded the program which is not license, i just want to aks what is the difference between the unlicense and the license versions. My next question is about the Use in the program , i choose the "Registry Cleaner" and he finds lots of files with a green light at the side of each registation, how can i know if i allowed to delete it or not? Thanks! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by orninyo,

שלום לפעמים קורה שאני רואה סרט והכתוביות מגיעות בDELAY או להיפך וכנל לקבי הפס קול האם יש תוכנה שמאפשרת לתקן את הDELAY הזה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by DXT,

משהו מאד מוזר הולך בזמן האחרון במחשב שלי.... פעם היה אצלי מותקן הרבה מאד זמן NAV 2002 ואז שידרגתי ל 2003, הכל היה מצויין. לאחר כמה זמן התקנתי את ה Norton Firewall 2003. אז התחילו הבעיות. בתחילה הכל עבד. ואז שמתי לב שעצם היותו של הפיירוול הוא עושה באג במערכת שה taskbar תמיד יהיה מעל משחקים במסך מלא! אז אני לא זוכר מה היה סדר האירועים אבל הסרתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס autoprotect סירב לפעול והציג שגיאה כלשהיא + קישור ל Knowledge base של נורטון, פעלתי שם עפ"י ההוראות אך זה לא עזר בגרוש. הסרתי את NAV, ניסיתי להתקין את החבילה NIS2003 - אותו הדבר בדיוק... לבסוף ויתרתי על נורטון... הלכתי על McAfee VirusScan 7.0 Pro, הפיירוול שהיה איתו הותקן בהצלחה ולא עשה בעיות. או…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by ybe,

ברשותי סורק acer320p ,תוכנה מקורית iphoto 4 ואני משתמש בwindows xp .התוכנה בעיתית עם windows xp ובעיקר בשמירה.קבצי השמירה של התוכנה(בפורמט JPEG ,BMP) פשוט לא מזוהים על ידי מערכת ההפעלה ולכן אין אני כרגע יכול להשתמש בסורק. לדעתי בגלל "גילה המתקדם" של התוכנה אין מה לעשות, לפיכך החלטתי לעבור לתוכנה אחרת. אני מעונין בתוכנה טובה , ידידותית ורצוי חינמית .על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by zuq,

באיזו תוכנה אני יכול לצרף סרט(avi) וכתוביות ולשמור אותם כקובץ חדש במחשב כדי לצרוב אותו אח"כ לדיסק? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. Started by tigerex,

מישהו יודע? אני חייב לדעת איך ואני מסיים את הדמות שהראיתי לכם

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  23. אני מחפש סקריפט טוב למירק, שיהיו בו הרבה אופציות ודברים נחמדים... פעם הייתי משתמש באומגה אבל הוא ישן כבר, והיום מולז כבר מאוס וריק מדי... תנו לי בבקשה המלצות כולל לינקים אם אפשר... תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים