תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובד עם VLC קודקים FFDSHOW CCCP COREAVC כמה טוויקים שלא ניסיתי, עדיין תקיעות ב1080P אני מדוע לעובדה שהמעבד שלי "יחסית" עייף, אבל הוא אמור להריץ תכנים כאלה וכרטיס מסך 7600GS תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למה SISOFT SANDRA לא מתאים לXP ואם אתם מכירים אחד שכן פועל תנו מיקום
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני נחשב חדש בפורומים של HWZONE. איך החתימה שלי בתור חתימה ראשונה?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בקצרה , איך אני חוסם את הפורט הדוא"ל ? בגרסה הארוכה : יש לי כנראה איזה וירוסון במחשב שלא נורטון ולא מספר תוכנת נגד רוגלה מגלות , אחת ליום בערך הוא שולח כמות די רצינית של דוא"ל מהמחשב שלי (ואת זה אני יודע כי הנורטון בודק כל אחת מההודעות שהוא שולח ומודיע לי שהיא נקייה מוירוסים) , אז אני רוצה לנסות לחסום את הפורט של דוא"ל במחשב אולי זה יעזור , אני לא משתמש בדוא"ל מבוסס אאוטלוק וכאלה כך שלא ממש מפריע לי .
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לחסום גישה לתיקיות ב XP אבל לא בצורה דחוסה !!! של חילוץ עם סיסמא . איך אפשר לעשות את זה ? בגוגל יש רק דחיסה של קבצים . אני רוצה פשוט רק סיסמא בתיקיה ואז להיכנס אליה .
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם..! כמו שכתבתי בכותרת יש לי בעיה בהתקנת התוכנה LifeCam 2.04. אני ניסיתי כל דרך אפשרית לנסות לתקן מצב זה (אני כבר כמעט מיואש ), וכמובן שחיפשתי שרידי רג'סטרי... הורדתי כמה פעמים את התוכנה (אני מציין שזה מהאתר של מייקרוסופט) ופעם זה עבד עד שהסרתי את התוכנה ומאז היא לא רוצה לעלות שוב. ד"א המצלמה שלי היא Microsoft LifeCam VX3000 תודה לכל מי שמנסה לעזור....וחג שמח!!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום הכנתי מקום למידול מכונית לפי מדריך מסויים. עכשיו , מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להמשיך? הנה למה שהגעתי: וככה נראית סביבת העבודה: עוד לא עשיתי את הצד האחורי של המכונית, כי אני לא יודע לאן לשים אותו. עכשיו, אני רוצה עזרה ממכם בהנחיות לגבי איך להמשיך. אהה, ויש בעיה (לי נראה שזה בעיה). כשאני מסובב את הסצינה פתאום נעלמים לי קירות, הנה תמונות: תודה לכולם!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן באפשרויות>עידכון זה כבר על "בחר אוטומטי" שיניתי את השעון במחשב ומאז זה ככה מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נדפק לי איזה משהו ואני לא יודע מה זה הקישורים לתוכנה לא עובדים , אני לוחץ על קישור וזה לא נוסף לתוכנה .
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
המחשב נותן לי error של boot.ini אז נכנסתי דרך הדיסק הפעלה לrecovery console ושם הוא אפילו לא נותן לי את השורה c:/windows ואז רשמתי chkdsk והוא אומר שיש לו בעיות unrecoverable problems ואז ניסיתי להתקין את הוינדוס על דיסק שונה , והוא לא מזהה שום דיסק ושולח איזה error משוגע שיש בעיה קשה . מה לעזעזל עושים עכשיו? כנראה יש בעיה בדיסק עצמו, אבל איך בכל זאת מנסים לפתור את זה. בבקשה עזרה דחופה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לא משנה חבר'ה אני מצאתי כל מי שצריך דיסק התחול סידירום מוזמן להיכנס לאתר הבא http://www.bootdisks.us/windows-98/13/windows-98-bootable-cd-images.html
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-