תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לדעת מה ה-Computer ID שלי? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?
-
שלום אני צריך קישור או שם של תוכנה שבודקת את בריאות כרטיס המסך כמו hddlife להארד דיסק. תתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב אז היום ראיתי את הקליפ של הגורילז fell good inc הושפעתי קשות חח סתם לא פשוט סתם הייתה לי השראה חמודה ורציתי לנסות כמה מברשות חדשות שלי..אז עבדתי על זה בין 10 לגג 15 דקות.. הנה התוצאה.. והתחלתי הכל מ0 זה 100% פוטושופ. והנה המשהו הקטנטן לפני יומיים חיפשתי משהו לאכול לא מצאתי באתי למחשב ראיתי מה השעה הסתכלתי בחלון ועשיתי מה שעשיתי חח עבודה של חמש דקות אבל עדיין.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב IE ו MYIE2..וזה עשה לי תבעיה הזאת כשניסיתי לכתוב באיזה פורום.. http://img454.imageshack.us/my.php?image=gamer4uv.jpg (אם מישהו יודע מה לעשות כדי לסדר אז שיגיד ) קיצר עברתי ל FIREFOX וזה לא עושה לי תבעיה הזאת..אבל עכשיו ב FF אין לי את המועדפים שיש לי ומזה הקוקיז הם אחרים איך מסדרים?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שתסרוק לי את התוכנות במחשב ותגיד לי את המספר גירסא ותגיד לי מה החדשה ביותר שאפשר להשיג ומאיפה. אם מישהו מכיר אז שיגיד לי מאיפה להוריד. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נתון: כונן C במחשב, יש בו 20GB. זה כונן הדיסק הקשיח היחיד. מש"ל (מה שצריך לעשות): לחלק אותו לכונן אחד עם 15GB (שיישאר כונן C) וכונן אחד עם 5GB (כונן חדש, D). הדיוק לא עקרוני יכולים להיות פספוסים כלשהם... אם אפשר שלא ייאבד תוכן המחשב (כונן C) אבל אם זה ייקרה לא נורא..... תודה רבה רבה למומחים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מהם הכי חדשים שיש(גרסאות) ומה התאימות כי הרבה זמן לא הסתכלתי בSECNE מפתחים כבר 3 שנים אמולטור לPS2 ועדיין לא הצליחו אמולטור לPS1 הוציאו תוך 6 חודשים טוב זה הרבה יותר מסובך אבל עדיין אולי יש משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות כבר כמה ימים תוכנה שתהפוך לי תסאונד בסרטים מ mp3 ל ac3 אני צריך משהו פשוט שלא יהיה יותר מידי מסובך תודה רבה לכול העוזרים... ------------------------------------------------------------------------------ אני גם מחפש תוכנה שמפצלת סרטים בפשטות ושלא תיהיה מסובכת ------------------------------------------------------------------------------ בקשה אחרונה יש לי תתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter Pro אני מחפש תוכנה שתעשה תעבודה יותר מהר אם יש ----------------------------------------------------------------------------- ??? תודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצו את התוכנה הזאת ICQ2003/Lite Password Recovery בדחיפות תודה מראש נמרוד...! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו העכבר זז אך לא ניתן לפתוח דוא"ל או אתר עד שהוא חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G : אשמח לקבל הסיוע
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * אגב, האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
טעיתי למחוק הכל בבקשה תוכנה שחזור רק Favorites של אתרים דברים הרבה חשובים תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
הבעיה אצל חבר שלי. הוא אומר שמגיעים אליו כל הזמן 6 עותקים של מייל. אם אני(או מישהו אחר) שולח לו מייל 1 אז מגיעים אליו 6. מה עושים? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרט מפורמט AVI לפורמטא VOB , כלומר להפוך אותו לDVD. משום מה התוכנה פשוט לא רוצה להציג את הכתוביות בעברית, אני מכוון את הכתובית ל-hebrew script באפשרויות אבל התוכנה ממירה את הסרט ואני רואה פשוט ג'בריש. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי משפחה בחו"ל ואשמח אם תעזרו לי (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי WINDOWS 7 ואני לא מצליח להגדיל את הכונן C שבו נמצא ה WINDOWS. אני הולך ל DISK MANAGMENT ואני יכול לעשות SHRINK ו EXTEND רק לכונן D כשלכונן C אני יכול לעשות רק SHRINK- כלומר הוא לא נותן לי להוסיף לו לגודל. (האופציה של EXTEND פשוט אפורה ואי אפשר ללחוץ עליה) למישהו יש רעיון אולי מה הבעיה או פיתרון לבעיה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס לצ'ט מופיע לי ההדועה הבאה בתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=njlezhzcmdzm.jpg תלחצו על התמונה כדי להגדיל אותה תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-