תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
------------
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה מתוצרת TRUST דגם 120spacec@m ואני לא מצליח להתקין אותה בWIN7 שלי... דרייברים באתר של TRUST יש רק עד לWIN XP. למישהו יש פיתרון? תודה חן.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר כתבתי על הבעיה שהייתי לי - אחת לכמה זמן -FREEZE - המחשב נתקע - אין תגובה למקלדת/עכבר - רק RESET פיזי פותר את הבעיה, או ניתוקי אינטרנט (לעיתים קרובות). אחרי הרבה בדיקות גיליתי שזה קורה רק כשהאימיול עובד, וגם אז - תלוי במספר ה-MAX CONNECTIONS שמקנפגים - מספר נמוך מאוד (בערך 10) - מונע את הבעיה. כנראה שמצאתי את הבעיה - כנראה שאני לא היחיד עם הבעיה הזו - ורציתי לשתף את הקוראים שלא מכירים את הבעיה - ב-EVENT LOG של ה-XP ראיתי EVENT ID 4226 - אומר שהגעתי למספר המקסימלי המותר של חיבורי TCP לא מלאים (לא סגרו על HANDSHAKE). זוהי הגנה שכלולה בSP2. הבנתי מקריאה שזה גורם למשתמשים רבים את אותן תופעות בשימוש באימיול - FREEZE + ניתוקי אינטרנט. מיותר לציין איזו עוגמת…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת נורא לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה: -x-driver[bot4]- *** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout) ואז הזמן יורד בקפיצות של 30 שניות ואז הוא פשוט לא מוריד מה אני אמור לעשות? אני מבקש לפרט תשובות (לא גאון במירק ???)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה! אני צריך 3 המלצות לתוכנות שיתוף קבצים, אחת שהיא הכי מומלצת לסרטים, אחת שהיא הכי מומלצת למוסיקה ואחת לתוכנות. אפשר שזה יהיה 3 שונות ואפשר 2 או 1. תודה מראש! נמרוד
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התקנתי תוכנה שצריך להכניס ססמא לפני שהמחשב יעלה.. הססמא באה בשלב שבו לוחצים קונטרול אלט דילט. הסרתי את התוכנה אבל עדיין המחשב מחייב להכניס ססמא.. שוב אני חוזר לא מדובר על הססמא של ווינדוס עם המסך הכחול.. מישו יודע איך מסדרים את זה? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לעשות סרט עם כתוביות באופן מובנה, כלומר שברגע שאני מפעיל את הסרט הכתוביות יופיעו באופן אוטו'. איך אני עושה את זה? ניסיתי למשל עם VirtualDub אבל כל פעם שזה מסיים זה נותן לי קובץ של 80 מגה שאי אפשר לצפות בו. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]
-
האם Microsoft Office 2007 יעלה על XP ובכלל על המחשב שלי.? כרגע אני משתמש ב Office XP איזה גירסה מקבילה לה מבחינת האפשרויות? אני לא צריך את התוכנה לגרפיקה או דברים כבדים, אלה רק הדפסה של מסמכים (אני עושה שימוש בעיקר ב word) איזה גירסה תספק אותי אבל מצד שני לא תהיה עם קצת מידי פיצ'רים? צריך תשובות בדחיפות תודה.
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איפה אני משנה בנו שלו יסגור את הדיסקים שאני צורב כדי לצרוב עוד דברים אחר כך?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה תפקידה של התוכנה? היא עושה בעצם בזה שהיא סורקת ומייצאת LOG? ויש לזה מקרא באינטרנט איפשהו שאפשר לדעת מה מזיק ומה לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד טורנט מסויים דרך האתר mininova, ההורדה לא מתחילה ובמצב של הטראקר זה כותב לי: failure: invalid passkey! redownload the .torrent from http://teamfx.kicks-ass.org ניסיתי להוריד מחדש אבל זה לא עוזר. מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה, עכשיו קשה לי להתחבר לשרתים בגלל בעיות עם הפורטים וכאלה, וגם זורק אותי משרתים בגלל LOWID מה זה אומר? איך אני מתקן את כל זה? ואיזה פורטים מומלצים לאימיול?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש את הקול המציק הזה של הא OH OH כל הזמן, איך אני מעיפה את זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי התראות על כל יישום שיש לי במחשב.ORBIT.FIREFOX,VLC,FRAPS,SIDEBAR וכל מה יישום שאתם מעלים בדעתכם.היא אפילו מראה לי התראה על קובץ EXE נקי מדיסק מקורי יכול להיות שכוולם נגועים? כי אני עומד להעיף את התוכנה לכל הרוחות
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-