עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dress,

שלום, קורה לי (פתאום) שהאקספלור לא טוען את העמוד שאני מבקש ואני לא מצליח להיכנס לאתרים. פרטים נוספים: * גירסת דפדפן 6.0 * בוצעה סריקה של קבצי ספייוור עם שתי תוכנות מעודכנות והמחשב נקי (לא נמצא כלום). * הגדרות האבטחה על ברירת מחדל (ניסיתי אף על פחות מכך, על LOW) * פיירוול של ZONE ALARM * אנטי וירוס של נורטון (רק אנטי וירוס ולא INTERNET SECURITY ) 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. אלי ישנו דפדפן שלא עושה שימוש במנוע של האקספלור? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  3. יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. אהלן, התקנתי את BSplayer ver 1.36 לצד Windows Media Player 10 על Windows מפורמט, ביחד עם חבילת המקודדים ffdshow גירסה 1167 (ffdshow-rev1167-20070514_xxl.exe). ב-BSPlayer אני מצליח לראות את כל הקבצים/פורמטים, וב-WMP שומעים רק אודיו ללא וידאו (בעיקר בכל קבצי ה-TVRIP ו-DVDRIP שברשת). אני יודע שיש ל-WMP סט מקודדים משלו, אבל חשבתי שזה נפסק בגירסה 9. יש למישהו רעיון לפתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  6. למקרה שמשהו לא מובן, צירפתי צילום מסך. אם אני מוריד קובץ מסויים דרך פיירפוקס, אותו הקובץ מופיע לי פעמיים במיקום ההורדה, כשאחד מהם הוא זמני ונעלם ברגע שההורדה מסתיימת. לא כל כך קריטי, אבל קצת מפריע בגלל שמיקום ההורדה הוא שולחן העבודה, ואז נוצרים רווחים בין הקבצים שהורדו ואני צריך לעשות סדר ידנית. יש דרך לבטל את הופעת הקובץ הזמני? שמתי לב שב-IE לא מופיע אחד כזה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by מוקיון1,

שלום לפני כחצי שנה שידרגתי את המחשב כי נשרף לי הלוח אם שדרגתי ל -INTEL CORPORATION 865GLC ועכשיו פירמטתי היו חסרים לי דרייברים אז הלכתי לחנות והביאו את הדיסק של הלוח אם , אבל עכשיו אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של הקול ,האם הדרייבר הוא בדיסק נפרד שקשור ללוח אם חשוב לציין כי הכרטיס קול יושב על הלוח אם

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  9. אני רוצה לדעת אילו רכיבי מחשב קיימים אצלי. לאחר שהורדתי את התוכנה הבאה לדסקטופ http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3〈=en חילצתי אותה מתוך ה zip ואז הופיעו המון אייקונים על הדסקטופ איזה מהם צריך להפעיל ?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by Dr. Dre,

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:59:26, on 13/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. Started by devek,

שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה בסבבה ובהצלחה ועכשיו לבעייה: הורדתי תוכנה שתפקידה זה לחבר סרטים שם התוכנה הוא EASY VIDEO JOINER ואני לא מצליח לחבר איתה סרטים מסויימים בפורמט AVI ומה שמוזר זה שהיא כן אמורה לחבר AVI וגם הצלחתי לחבר כזה פורמט אבל בסרטים אחרים! אז מה שאני שואל זה האם יש סיבה שסרט מסויים לא יתחבר? או לא תיהיה לו אופציה להתחבר למרות שהוא בפורמט המתאים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by דניאל52,

עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by kobi_c,

שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??

22. Started by daniel0089,

היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום לכולם יצרתי תיקיה בתוך תקיית incoming ( הורדות/נכנסות ) של האימיול ואני לא יכול למחוק אותה או את התוכן שלה , התוכנה אומרת שמישהו אחר משתמש בקבצים אלו . נכנסתי במצב בטוח - לא מחק , שיניתי הרשאות ( עדיין במצב בטוח ) , לא מחק , ניסיתי למחוק את כל תיקיית האימיול מהכונן , לא מוחק , ביטלתי שיתוף , לא מצליח למחוק , לא נותן לי למחוק גם מתקיית השיתוף של אימיול . היכן על המחשב הקובץ עוד בשיתוף ? ( וינדוס XP ) תודה . מחקתי את אימיול מהמערכת ועדיין לא ניתן להסיר את התקיה , מדוע אם עושים תקיה היא קשה למחיקה ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

כך דווח מהאתר Neowin קישור למקור דף ההורדה

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by T-Flash,

יש לי בעיה מעצבנת...: פועל אצלי סקין של STYLE XP... אחרי כל הדלקה של המחשב מחדש, הסקין הופך להיות למשהו דומה ל WIN 98... כדי לסדר את זה אני חייב כל פעם להכנס ל STYLE XP ולשנות... יש למישהו רעיון בקשר לזה?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים