עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכולם, מתי שאני מפעיל את המחשב שלי זה לבד מהכניס אותי לשם משתמש מסוים עם סיסמה שאני לא יודע אותה איך אני מבטל את זה או משנה לשם המשתמש והסיסמה שלי? עוד שאלה: איך אני משנה בהגדרות האקספלורר 7 הסירחון מימדי הזה שמתי שאני כותב hwzone ולוחץ על Ctrl+Enter זה ישר יפנה אותי ל - http://www.hwzone.co.il במקום .com בכלל איך אני יכול להוריד את החרא הזה ולהתקין IE6? כנ"ל לגבי FF מכחה לתגובות...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

לוקח לי ממש הרבה זמן יחסית לעד לפני כמה ימים להתחבר.. ממה זה נובע? עומס ברשת?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד עם bloutooth ואני רוצה להגיע למצב שבו פלאפון מתחבר למחשב ומקבל ממנו קובץ ספציפי ללא מגע יד אדם. אני מדגיש שגם ההתחברות תעשה בלי שאני אצטרך לשבת ליד המחשב (מדובר במעין מערכת ששולחת שיר לכל מכשיר שמתחבר). יש חיה כזאת? אם אין שום אפשרות אחרת אני מסכים לתכנת קצת (#C)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by locke,

יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום שלום , מחר אני הולך לעבודה של אבא שלי להתקין לו שם pcanywhere 11.5 , עכשיו ,המחשב שלו נמצא ברשת מאחורי ראוטר או סוויצ' אני לא בטוח איזה אחד מהם והוא מחובר לאינטרנט דרך מחשב אחר ברשת.. רציתי לדעת אם זה בכלל יהיה אפשרי להתחבר למחשב הנ"ל מהבית ואיזה נתונים לקחת משם או להגדיר שם כי לא תיהיה לי הזדמנות נוספת בשבועיים הקרובים .. כמו כן , קו ADSL של חצי מגה בשני הצדדים יהיה מספיק כדי לעבוד בצורה חלקה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. המסך שלי בעבודה הוא 19 אינץ' עם רזולוציה של 1024*1280 ואני מתחברת למחשב בעבודה הרבה פעמים מהמחשב בבית אם אני אקנה מסך 20 אינץ' לבית עם רזולוציה של 1200*1600, לא תהיה לי בעיה להתחבר למחשב בעבודה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Frozen_Volcano,

אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. היי ברשותי מחשב נייח+נייד וראוטר הצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיה כשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדש בווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשום ניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר לי אולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר? נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454 תודה לכל עונה ועונה

11. Started by torrent,

שלום, כיצד ניתן למנוע מתוכנה להיתחבר לאינטרנט כדי שלא תדעדכן? מהי הדרך הכי יעילה? בעזרת הגדרות firewall , קובץ host (בזה אני לא מבין אז אצטרך מדריך) ? אם אני מונע מתוכנה להיתעדכן על ידי ניתוקה מהאינטרנט דרך firewall היא תוכל להיתחבר לאינטרנט לשם צרכים אחרים ? אני אשמח לדעת גם אם יש דרך יותר יעילה שלא הזכרתי ואם תמצאו מדריכים טובים בנושא, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amit133,

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה את האשכול לפורום המתאים ואני מתנצל. יש לי בעיה עם המסך וכל הכפתורים שמסביבו שלא פועלים. התקנתי את הדרייבר הזה (הכי חדש): http://www.logitech.com/index.cfm/434/3498&cl=us,en?WT.ac=sc|downloads||dd ויש לי את המערכת הפעלה הבאה: windows 7 64 bit את האמת אני כבר מיואש פניתי ל-2 פורומים ולא הצליחו לעזור לי, אני מקווה שאתם כן תצליחו לעזור לי ואם לא אני אפנה לתמיכה של לוג'יטק ביום ראשון. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. האם זה אפשרי? ואם כן, כיצד עושים זאת? זה חשוב לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by vToMy,

במדפסת psc 1513 תיבת הדוח שיח (פרינטר סטינגס) היא בצ'כית, איך אפשר לשנות את זה לעברית/אנגלית?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. שלום רב, במחשב הישן שלי יש מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME וכרטיס מסך ATI- RADEONx300 עשיתי פרמוט לדיסק הקשיח והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. כעת אני מעוניין להתקין גם את הדרייבר של כרטיס המסך, אבל כולם אמרו לי שעדיף לחפש באינטרנט את הדרייבר העדכני ביותר, מאשר להתקין את הדרייבר המקורי שיש לי בדיסק המצורף לחומרה. ובכן בחיפוש, מצאתי את זה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האם אכן מצאתי את הדרייבר הנכון ,שמתאים לכרטיס שיש אצלי? 2. איזה מבין שתי האופציות הייתם ממליצים לי להתקין- האופציה הראשונה המורחבת, שהיא למעשה חבילה, או האופציה השנייה הבסיסית יותר,שכוללת רק את הדרייבר עצמו? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Raziel Elmaliach,

שלום רציתי לדעת איזה תוכנה אחרת ברמה של התוכנה AVID MEDIA COMPOSER והאם קיימת גם גירסה לpc בתודה מראש רזיאל

18. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש את ArcSoft TotalMedia Theatre 3 לצורך צפייה בסרטי בלו-ריי בפורמט מלא. העניין הוא שלתוכנה קיימים שני גרסאות: גולד ופלטניום שיקרה יותר ב-30 דולר. השאלה מה בדיוק ההבדלים בין גרסאות? האם גרסת הגולד תספיק עבורי? ברור שקיים הבדל בין הגרסאות. לא לחינם יש הבדל של 30 דולר ביניהם. השאלה אם מדובר בתוספות קטנות שנותנים עוד כמה אופציות בידי המשתמש? (עניין של נוחות בתפעול) או שמדובר בדבר רציני יותר. כי אם יש ממש הבדל באיכות התמונה, אז שווה לדעתי ללכת על הגרסה היקרה יותר... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  20. שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by maazg,

שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. איזה אנטי ווירוס הכי מומלץ? 1. עדיף שיהיה בעיברית או שיהיה אפשר להסיג לו תרגום. 2. עדיף שלא יבטל את ההפעלה אוטומטית. 3. שיתמזג עם הדפדפן. ויתריע על אתרים מסוכנים.. תודה רבה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד מסוג asus n550jk קניתי לפני חודש וקצת וקיבלתי איתו mcafee לחודש התנסות ועכשיו זה פג תוקף באופן עקרוני הוא היה לא רע בכלל ולא הרגשתי שהוא מכביד על המערכת (יש לי 8GB RAM) הסוג שיש לי ממה שרשום שפותחים את התוכנה זה mcafee livesafe internet security ושלוחצים על קניה של רישיון זה רוצה 259 ש"ח על livesafe (רשום רק ככה) על מי ומה אני לא יודע, עכשיו שמחפשים בגוגל mcafee קניה מקבלים את ישראלי לקבלת רישיון והחבילה לinternet security זה עולה 149 רישיון לשנה. ואני לא יודע אם משתלם לרכוש את ה259 ש"ח הרי מה ההבדל? או שעדיף להשקיע בbitdefender החדש ההתלבטות היא אם הbitdefender מכביד על המערכת וגרום לאיטיות במערכת...? להוריד פרוץ בא בחשבון אבל אם אין אותם פרוצים + אופציה…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by raYo,

אני רוצה להתקין תוכנת אופיס אני רק מתלבט איזה: Office 2003 או Open Office. מה היתרונות ומה החסרונות ובתכל'ס מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by omershak,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להתקין ווינדוס xp או ווינדוס vista. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור ופחות במשחקים. בכלל מה ההבדל בין גירסא ביתית לגרסא מקצועית?, והאם כדאי ללכת על 32bit או על 64bit?. תודה לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.