תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הצלחתי ליצור קובץ ghost של מחשב (לאחר שימוש ב sysprep) שאותו אני ארצה לשכפל על עמדות נוספות. (יצרתי את הקובץ בעזרת תוכנת Ghost גירסא 7.0). אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק ואת הדיסק להפוף ל Bootable כך שאם אני אכניס את הדיסק למחשב, הוא (המחשב) יאתחל ממנו (מהדיסק) ויעלה את תוכנת ה ghost. האם מישהו יכול לעזור לי בנושא הצריבה? ??? נ.ב. משה, אולי אתה יודע?
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל.. אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות: UTORRENT: משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות? FIREFOX: עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל. במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו במצב בטוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle ו לתוכנה Adobe Premiere Pro 7אז איך עושים את זה?? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
תגידו יש שם אפשרות לשלוט על האיכות של הצללים במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
BERYL יכול לעבוד גם על ווינדוס XP? אם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי,יש לי קובץ סרט עם תרגום מובנה. הבעיה היא שהתרגום מופיע בפונטים קצת גדולים מדי. ראיתי שיש מין אופציה כזו שמשנה את הפונטים מ 10-72 הענייו הוא שזה לא ממש משנה את הפונטים האלה.איך אני יכול בכל זאת לשנות ? הקובץ הוא dvdrip.xvid (אם זה משנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמובן שאישרתי בפיירוואל כל חלון שקפץ לי בנוגע לאימיול, וגם בהגדרות של התוכנה בדקתי שכל ארבעת ה-Vים בשורה של האימיול מסומנים ולמרות זאת אני מקבל שני חצים צהובים (LOWID באימיול ו-"מאחורי פיירוואל" בקדמילה). מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי תיקיית התקנה של Quake 4 אני רוצה ליצרוב את המישחק וברגע שאני מכניס את הדיסק ! המישחק יעלה ( ההתקנה ) .. מה אני צריך לעשות ? לקווץ את התיקייה ? או רק את הקבצים שנימצאים בתוך התייקייה ? ליצרוב אני יודע .. רק רוצה שזה יעבוד לי 100 % חבל על הדיסק .. :-\
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האמת היא שנראה לי שזה קורה בעיקר בסרטי HD, אבל אני לא בטוח בזה. לדוגמא אם רשום דונטלו צב נינג'ה מדליק אחושילינג אין אין עליו כפרות הוא לפעמים יציג רק ב נינג'ה מדליק אחושילינג אין א סתם ככה חותך משפטים בצדדים... יש משהו לעשות? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לצרוב ע"ג DVD מספר קבצי וידאו בפורמטים שונים (למשל- AVI) לאחר מכן- אני מעוניין שמכשיר הדיוידי שלי יוכל לקרוא את הדיסק. באיזו תוכנה ולאיזה פורמט ניתן להמיר את הקבצים ע"מ שהעסק יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://img514.imageshack.us/img514/5778/20070621233341pv6.jpg רשום עליה SILVER LINE (כמו הדיסקים ) איבדתי את הדיסק שבא איתה ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי... יש לחבר שלי בעיה עם המחשב והיא הולכת ככה: 1. כשהוא מנסה להפעיל משחקים-ברגע שהוא נכנס למשחק המסך הופך לשחור והמקלדת לא מגיבה והוא חייב לעשות ריסט למחשב על מנת להשתמש בו שוב... 2. כששני נגני מדיה פועלים ביחד (סרטים או מוזיקה), כתוב שהמסך נכנס למצב שינה והמקלדת לא מגיבה וקורה אותו הדבר. אז השאלה שלי - האם מישהו יודע מה הגורם לבעיה? למישהו זה קרה פעם? אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והכל בסדר... הכרטיס מסך הוא 5600FX של NVIDIA 1GB זיכרון מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בIE7 ומשום מה הוא לא מבין שיש לי פלאש התקנתי אותו כבר 100 פעם ואפילו התקנתי את האקספלורר מחדש וכלום... אני מתקין באתר של אדובי והוא אומר לי שיש ההתקנה הושלמה בהצלחה ומראה לי את האנימציה הזו אבל באתרים שעובדים על פלאש אומרים לי שוב ושוב ללכת להתקין פלאש ולא משנה מה אני עושה זה לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי שני סרטים בסיומת .AVI והגודל שלהם 2גיגה ו + קטן... כשאני מעביר בנרו לחלון של הצריבה הוא נותן לי הודעה כזאת: איך אני יכול לצרוב את שני הקבצים?אולי תוכנת צריבה אחרת מאפשרת לי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-