תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ולאחר שקראתי את המדריך הזה נראה שהתוכנה Synctoy יכולה להתאים ,אך יש לי שאלה... האם אני יכול להגדיר שהיא תגבה לי מממספר מקורות שונים? כלומר משני HDD שונים + קובץ או תקייה ספציפית שהיא חשובה לי? או להגדיר תדירות גיבוי שונות עבור קבצים/תקיות שונות? לפי מה שראיתי צריכים להגדיר לה יעד אחד וזה לא עוזר לי , אני לא צריך שהיא תגבה לי את כל המחשב. אם יש תוכנה נוספת שמתאימה .... עריכה: אחרי חיפוש נוסף, למשהו יש נסיון עם התוכנה הזו Backup4all Professional/Standard ?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לכבוד החג YNET פתחו את האינצקלופדיה שלהם לכולם לזמן מוגבל. בגלל זה אני חייב דחוף תוכנה שמעתיקה דפי אינטרנט ואת הקישורים שלהם שאני אסמן. אין לי כוח להעתיק דף דף אחד אחד, אז זה צריך להיות העתקה בכמויות לפי קישורים שאני בוחר. ואל תטיפו לי בקשר לחוקיות. בתודה tamir.fri
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קצת מוזרה ב- 2007 outlook. לפני כמה ימים הייתה איזשהו בעיה בשליחת מיילים, וא"כ הכל נשלח בלי בעיה, מאז בתיבת-"דואר יוצא" נשאר סימן של {7} כשבפועל כולם כבר נשלחו ללא בעיה.. ניסיתי את האפשרות "שלח קבל"סגרתי את ה-process עשיתי reboot למחשב וכל זה ללא הועיל.. האם למישהו יש שמץ של מושג איך "לתקן" את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בוקר טוב. בשבוע שעבר החלפתי כרטיס מסך ל- Radeon 6450. כל מה שעשיתי היה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מבית ATI ומאז המחשב מקפיץ מסכים כחולים ומרסט. צירפתי תמונה של אבחון המסכים. לפי גוגל מדובר בהתנגשות של דרייברים. ברגע שהסרתי את ה-Catalyst והתקנתי את הדרייבר דרך מערכת העדכונים של ווינדוס - המסכים הכחולים הפסיקו. הבעיה שהדרייבר שהותקן דרך וינדוס לא כולל את ה-Catalyst ולכן אני בספק אם בכלל את אחד מהפיצ'רים שניתן לבחור במהלך ההתקנה. מה אפשר לעשות בכדי להתקין את ה-Catalyst ולא להתקל במסכים כחולים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לא בטוח שזה המקום ואם אכן זה לא,אני מתנצל מראש. ולבעיה עצמה, כשאני מכניס מלל כלשהו בחיפוש,ועולה לי דף התוצאות,כשאני לוחץ על האתר שאני רוצה להיכנס, הוא מכניס אותי לאיזשהו אתר אחר(PEAKC.COM זה האתר שהוא מכניס אותי עליו),ורק בלחיצה על חזרה לאחור ולחיצה מחדש על הקישור אני מגיע לאן שאני רוצה. מישהו יודע איך נפטרים מזה? ניסיתי כבר עם האנטי וירוס ולא עזר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת נורא לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ הוא נותן לי את ההודעה הבאה: -x-driver[bot4]- *** You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. (150 seconds remaining until timeout) ואז הזמן יורד בקפיצות של 30 שניות ואז הוא פשוט לא מוריד מה אני אמור לעשות? אני מבקש לפרט תשובות (לא גאון במירק ???)
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם אני התקנתי את תוכנת APACHE במחשב עם הPHP הכל עובד נהדר אבל כעת אני רוצה להתקין MYSQL אבל אני לא יודע איך לעשות קו?נ?פ?יגו?ר?צ?י?ה עם תוכנת הAPACHE התקנתי כבר MYSQL מחבילת ההתקנה מה עכשיו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. יש לי ספריית שירים ושם האמן נעלם מפרטי הקובץ. יש לציין שעד לפני חודש הכל היה בסדר, מה עושים? לא נגעתי בכלום,לא שיניתי כלום. ככה פתאום זה נדפק. ויש גם לציין-שעם אני מפעיל את אותו טראק בוואינמפ,ועושה פרטים נוספים,בID3v1 וID3V2 והשאר,רואים את כל הפרטים על אותו טראק,הכל מפורט וטוב. העאלתי שלוש תמונות,בכדי שתראו ותבינו על מה אני מדבר. תמונה מס' 1: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938236.jpg ^^כאן רואים שלא רשום שום אמן^^ תמונה מס' 2: http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938299.jpg כאן אנחנו רואים שזה לא מציג שום דבר,לאלה שחושבים שID3V2 נדפק/נהרס , קחו הוחכה בתמונה השלישית שהכל בסדר. http://www.rar.co.il/files/eMule-1132938521.jpg ^^כאן אנחנו רואים שמפעילים…
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-