עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sgi,

זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by DaniDin,

משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. שלום מבקש המלצות לתוכנת ניהול ספר כתובות וטלפונים שניתן לנהלה בעברית. תודה לממליצים.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by devek,

שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה בסבבה ובהצלחה ועכשיו לבעייה: הורדתי תוכנה שתפקידה זה לחבר סרטים שם התוכנה הוא EASY VIDEO JOINER ואני לא מצליח לחבר איתה סרטים מסויימים בפורמט AVI ומה שמוזר זה שהיא כן אמורה לחבר AVI וגם הצלחתי לחבר כזה פורמט אבל בסרטים אחרים! אז מה שאני שואל זה האם יש סיבה שסרט מסויים לא יתחבר? או לא תיהיה לו אופציה להתחבר למרות שהוא בפורמט המתאים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by tysonbm,

אני מחפש מקודד divx הכי חדש שיש כיום בתודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  7. הייתה לי בעיה באקספלורר ולכן התקנתי אותו מחדש. מאז לינקים באאוטלוק אקספרס (6) לא עובדים. הם מסומנים כלינקים אבל כשאני לוחץ לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by eranmor,

יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by assaf990,

השאלות: ב. אם אני רוצה לעשות גיבוי להכל כולל הדרייברים שהתקנתי, אז יש אופציה מיוחדת או שזה שיחזור רגיל ובסיסי? ג. אם הכונן שלי הוא FAT32 ואז עשיתי גיבוי. אחר כך אני מפרמט ל-NTSF. אז השיחזור יעלה לי? ד. אם אני עושה גיבוי. ואז אני מוסיף זיכרון פנימי או מחליף HD, השיחזור יעבוד? ואם אחליף רק HD SLAVE? יעבוד? אלו שינויים בחומרה מותר לעשות בין הגיבוי לשיחזור?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by guyyug,

מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  12. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , נזכרתי שכמה אנשים חיפשו פה תוכנה שתבדוק ביסודיות את הזיכרון של המחשב , אז מצאתי משהו כזה , שטוענים שזאת התוכנה הכי טובה לבדוק את העניין . תהנו [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by holly man,

שאלה: מחקתי דואר אלקטרוני מהתיקייה של הפ זבל וזה אומר לצמיתות! יש אפשרות לשחזר את הדואר שנמחק??? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by udi,

יש לי תוכנה צריבה NERO 5582 כאשר אני רוצה לסגור את הTRAKE כדי שאני יוכל לצרוב עוד פעם בזמן אחר אני לא יודע איך עושים זאת עכשיו יש לי הרבה דיסקים פתוחים ואני לא יודע איך סוגרים אותם אז בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. 1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום רב לכולם. אני מחפש תוכנה להמרה של מוזיקה מדיסק אודיו וגם מקבצי אימג' בפורמטים שונים (APE, FLAC AAC, ACC,WAVE וכו') לפורמטים שונים (לרוב MP3). שתעשה זאת באיכות טובה וגם תהיה אפשרות לבחור בין איכות שונה וגם בין מצבי Stereo, Mono וכו'. רצוי מאוד שתאפשר גם ישירות כתיבת Tags info כמו Artist, Albom וכו'. לפניכן השתמשתי בשביל המרה בתוכנת צריבה Nero8 באפשרות Extract Audio, אבל כשעברתי ל-Nero9 היכולות בכירה בתוכנה נהיו קטנות יותר וגם איכות ההמרה נמוך יותר (לא יודעה למה הם עשו זאת). לכן אני מחפש תוכנה חדשה תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. תיראו בזמן האחרון כל פעם נגיד אני ניכנס ל hwzone וניכנס נגיד סתם לאיזה פורום פה אז ניפתח לי פיתאום חלון עם שתי נשים מיתנשקות לסביות וזה כל פעם!!!! ניסיתי לימחוק את ה fire fox ולהוריד שוב לא עזר,ניסיתי להוריד את האקספלור הכי חדש לא עזר,מחקתי עם ccleaner עם אנטי וירוס avira,ad aware וכלום לא עוזר זה ממשיך!! ניראה לי שהדרך היחידה זה לפרמט ניסיתי לימחוק הכל וכלום לא עוזר, גם התקנתי תתוכנה של פירפוקס שאמורה לחסום פירסומות וגם לא עזר עזרה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה למחוק את תקיית ה WINDOWS יחד עם התקיות הנלוות של PROGRAM FILES וכדומה של וינדוס 7. עקב החלפה של לוח אם נאלצתי להתקין וינדוס 7 בכונן אחר ולגבות את כל האינפורמציה לכונן השני (לא הייתה לי אפשרות לחבר את ה HD למחשב אחר זמין), לכן העברתי את המידע לכונן הרלוונטי ואז פירמטתי את המחיצה הרלוונטית והתקנתי עליה שוב וינדוס. כרגע אני עם וינדוס בכונן C לדוגמה, ויש לי עוד וינדוס בכונן D שאיני מעוניין בו אך יש לי שם המון מידע בכונן לכן לא יכול לפרמט את הכונן הזה, התקייה אני לא יכול למחוק הוינדוס אומר שאין הרשאות לכך למרות שאני ADMIN במערכת הזו (וינדוס 7), יש לציין שאין לי בחירה בין המערכות ב BOOT. ניסיתי תוכנות בסיגנון של UNLOCKER - אינה פועלת עם מערכות X64 ועוד תוכנה שאנ…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. ערב טוב לכולם, יש לי ווינדוס 7, ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל להרחיב את כונן C, שנשאר בו רק ג'יגה וחצי. ניסיתי את Norton PartitionMagic 8.0, אבל ללא הצלחה. גם Disk managment של ווינדוס לא עזר לי.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. שלום אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ לעריכת תמונות ו Ulead VideoStudio 9 לעריכת קטעי וידאו וקול יש איפשהו הוראות או הסבר למתחילים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by nafrez,

שלום מקווה שאוכל להסביר את הבעיה.. אני משתמש באופיס 2007 ובמסגרת העבודה אני שולח מיילים עם הודעות לרשימות תפוצה, רשימות כתובות וכד'. כל מייל עם 90 מכותבים בעותק נסתר. הרשימות לא קבועות, אלא משתנות כל הזמן. הבעיה היא כשאני צריך לשלוח מייל על פי הרשימות - אם כתובת מופיעה פעמיים או יותר, הoutlook לא מיידע אותי על הכפילות - וכך אני שולח אותו מייל פעמיים או שלוש, דבר שמפריע הן למקבלים והן לי במסגרת העבודה. האם יש דרך לגרום לoutlook להתריע אם כתובת המייל כבר נמצאת בתוך רשימת המכותבים של המייל הנוכחי, וכך למנוע את הבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

התוכנה מראה לי התראות על כל יישום שיש לי במחשב.ORBIT.FIREFOX,VLC,FRAPS,SIDEBAR וכל מה יישום שאתם מעלים בדעתכם.היא אפילו מראה לי התראה על קובץ EXE נקי מדיסק מקורי יכול להיות שכוולם נגועים? כי אני עומד להעיף את התוכנה לכל הרוחות

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים