תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בפורמט MP3 ולשמור אותו באותו פורמט? תודה לעוזרים! חג פסח כשר ושמח לכולם!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ לעריכת תמונות ו Ulead VideoStudio 9 לעריכת קטעי וידאו וקול יש איפשהו הוראות או הסבר למתחילים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק די וי די "בעייתי". בד"כ דיסק די וי די רגיל מורכב מכמה קבצים שביניהם נמצאים קבצי ה-VOB שמכילים את המידע ואז אין שום בעיה להעתיק את קבצי ה-VOB ואז יש לך ביד את תוכן הדי וי די בתצורה של קבצי DATA הדיסק שנמצא אצלי בנוי בצורה אחרת. כאשר אני פותח את הכונן די וי די אני רואה קובץ פלאש עם סימות exe (מצורפת תמונה מס' 1). לחיצה על הקובץ הזה מציגה לי את תפריט הדי וי די וכמובן שלחיצה על אחד מהתפריטים מפעילה לי את פרק הדי וי די המתאים. אין לי שום אפשרות לראות את קבצי ה-VOB ולהעתיק אותם. המטרה שלי היא לקבל קבצים כי קבצים נשמרים יותר טוב מאשר דיסק שיכול להישרט או להתבלות עם השנים. מכיוון שלא מצאתי שום אפשרות שכזו – חשבתי שהדרך הכי קרובה לזה היא ליצור קובץ אימג' של הדיסק וכך א…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! עכשיו שלויסטה יש (אמור להיות) הגנה חזקה יותר, אם הייתם צריכים להמליץ על חבילת תוכנות הגנה מושלמת עבור הויסטה, מה הייתם ממליצים? אני יודע שיש הודעה מודבקת שנותנת לינקים לתוכנות, אבל, 1. האקס.פי אמור להיות פחות מוגן מהויסטה. 2. אם הייתי מוריד ומתקין כל דבר שמנהל פה הדביק היו לי בסביבות ה20 תוכנות שונות שעושות אותו הדבר. תודה! איתן.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את החבילת קודקים מהמחשב דרך התיקיה עצמה (מחקתי את התיקיה של התוכנה) ועכשיו אני גם לא מצליח להסיר אותה דרך הלוח בקרה וגם לא מצליח להתקין אותה מחדש כי המחשב אומר שהתוכנה מותקנת.. יש איזה דרך להסיר אותה ב100% מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנ יודע לעצב ולתכנת אתרים, אני מעצב בפוטושופ, אבל יש לי בעיה!! נגיד אם אני מעצב משהו הכל טוב ויפה ואז כשאני משנה את הרזולוצייה הכל נדפק לגמרי או שזה גדול מדי או שזה קטן מדי אני מקווה שאתם מבינים אותי... אפשר איכשהו שהעיצוב יתאים לרזולוציית המסך אוטומטית? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
דרושה עזרה בפתרון בעייה של משלוח מייל דרך אאוטלוק 2007. מסוגל לקבל דואר, אבל לא מסוגל לשלוח דואר. ניתן לקבל ולשלוח דואר דרך הוטמייל, ג'ימייל, וכו', רק לא דרך האאוטלוק.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך מעיפים לגמריי מממערכת WINDOWS XP את NORTON SYSTEM WORK 2003 AND NORTON INTERNET SECURITY 2003 הUNINSATLL לא העיף לגמריי שיטות אחרות אולי????
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-