תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. התפרסמו היום,במספר אתרים גלובאלים מידע האומר שנתגלה באג בסריקת הווירוסים של AVG. מה שבעצם קורה,הוא שהאנטי וירוס מזהה קובץ שחיוני למערכת ההפעלה כווירוס ונותן למשתמשים למחוק אותו,מה שבעצם כל משתמש תמים יעשה במקרה שכזה. הקובץ המדובר הוא - user32.dll. שימו לב: מחיקת הקובץ תגרום לקריסת המערכת. מידע נוסף: http://hothardware.com/News/Oops-AVG-Virus-Scanner-Crashes-Computers http://www.bit-tech.net/news/2008/11/12/avgi-bug-leaves-windows-unbootable/1 http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=22808&catid=3 שימו לב לקבצים הנגועים בסריקתכם ההבאה.
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הסרט הוא בDIVX AVI... הDVD קורא DIVX... לפי ההמלצות פה הורדתי את DVD LAB ואת התוכנה ULEAD DVD WORKSHOP אבל בDVD LAB אי אפשר להכניס קבצי DVD רק קבצי MPEG... ובULEAD אפשר להכניס רק עד 10 סרטים ואני צריך להכניס יותר.... אז יש שני פיתרונות... להמיר לMPEG... אפשר להשאיר את זה עדיין בDIVX? כי אם לא אז זה לא שווה.... למצוא תוכנה אחרת... איזה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
:s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אנטי וירוס Norton Endpoint Protection הוא כל הזמן מדווח לי שסורקים לי את המחשב מאיזשהוא IP. הוספתי קובץ מצורף של צילום מסך של הלוג שלו, כל ההתקפות מגיעות מאותו IP בצורה די רצופה מאז שהתקנתי את האנטיוירוס (הן כנראה היו שם גם לפני) בכל Port Scan נסרקים 5 פורטים UDP שונים ואח"כ התוכנה חוסמת את התקשורת ל-10 דקות. וחוזר חלילה. א. האם זה צריך להדאיג אותי? ב. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? ג. האם יכול להיות שזה קשור לאחת התוכנות שעובדות ברקע למרות שהוא כל פעם סורק פורט שונה (עובדות כרגע סקייפ ודרופבוקס) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחיל לי ג'יבריש באאוטלוק. מישהו יודע איך מסדרים? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באינטרנט כבר הרבה זמן ואני לא ממש יודע איך לפתור ישנם אתרים שכשאני נכנס אליהם אני מקבל שגיאה שאומרת שגיאה ביצירת קשר עם השרת not found קצת מידע אני מחובר ברשת אלחוטית ראוטר של dlink אני משתמש בוינדוס XP תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם אלף קבצים, ואני רוצה לדעת מה גודל הקובץ הממוצע בה. יש תוכנה שמחשבת לי את זה? אם לא, זה לא צריך להיות קשה לתכנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס תומך דיריקס 10 ומערכת הפעלה xp בטעות היום התפתי להוריד דיריקס 10 ועכשיו שאני נכנס למשחקים כמו gears of war יש לי שגיאה מוכרת ממיקרוסופ נתקל בשגיעה וצריך להיסגר איך אני מתקן הכל נראה לי שצריך למחוק את הדיריקס 10 ולהתקין 9 מחדש אני מחפש במנהל המשימות משהו ואני רואה ekrn.exe אני יוצא מהתהליך וזה חוזר איך אני מתקן הכל ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי קומפי ישן של הילדים מסוג LPT ואני לא מצליח להפעיל אותו אני לא חושב שיש לו בעיה אלה לא כל תוכנה מתאימה לו ואני לא יודע איזה כן מתאים לכן השמח אם תוכלו להגיד לי מה כן מתאים אם אתם יודעים ואיך אפשר לעשות בדיקה ולראות בלי תוכנה שהחלק הזה אכן עובד תקין תודה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה מתוצרת TRUST דגם 120spacec@m ואני לא מצליח להתקין אותה בWIN7 שלי... דרייברים באתר של TRUST יש רק עד לWIN XP. למישהו יש פיתרון? תודה חן.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש המלצה על תוכנה לקיטלוג קבצים ודיסקים ושתתמוך גם בעברית. עדיף שתיהיה ידידודית וקלה לשימוש. תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי פיירפוקס על המחשב שלי בנוסף לאקספלורר ועכשיו אני לא יכול להיכנס לאקספלורר אם אני לוחץ עליו הוא פותח לי את הפייר פוקס אני יכול להגיע למצב שאני השתמש בשניהם כי כרגע אני לא יכול להפעיל את האקספלורר אם אני לוחץ עליו נפתח הפיירפוקס מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-