תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני משתמש במסן 8.1 והרבה פעמים יש לי בעיות חיבור והמסן לא מתפקד כמו שצריך...יש לי מודם של תומפסון וראוטר של לינקסיס ואני יושב ממש 5 מטר מהראוטר ולפעמים צצות בעיות בחיבור, אבל שאני מחבר את המחשב ישרות למודם המסן נכנס בקלילות בפחות מ2 שניות מה עליי לעשות תודה מראש יניב
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר ל Hab כלשהו לאחר כמה שניות אני מתנתק מה Hab, מה עשויה להיות הסיבה לכך? יש לציין שזה מתרחש גם בחיבור פסיבי . תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. עד היום צילמתי תמונות דרך ה-WebCam שלי באמצעות התוכנה ACDSee 5.0 והתמונות יצאו ברזולוציה של 640x480, אך הבעיה היא שלא ניתן לצלם תמונות אחת אחרי השניה ברצף, אלא חייבים כל פעם להיכנס לחלון של הצילום ולצלם ולחכות שהתמונה תישמר וחוזר חלילה. וכך, אם אני רוצה לצלם מספר תמונות ברצף, אני לא יכול. אתמול התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR 2.0, תוכנה זו מיועדת במקום לצילום תוכניות טלוויזיה במחשב ודברים כאלה... אך ראיתי שיש בה אופציה נחמדה של צילום תמונות ברצף שפועלת על ה-WebCam שלי. אך, הבעיה היא שהתוכנה מצלמת ברזולוציה של 320x240, למרות שבחרתי ב-Screen Size באפוציה של 640x480. השאלות שלי הן: א. כיצד אפשר לצלם בתוכנה הזו ברזולוציה של 640x480? ב. האם ישנה תוכנה אחרת המאפשרת לצל…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
הבעיה רק בחשבון מסויים, ( החשבון שלי ) שאני מנסה להתחבר לחשבון אחר מאותו המחשב אין בעיה... מה יכול להיות הבעיה ? תאריך ושעה מכוונים... עריכה, אני יכול לראות את האנשי קשר שלי ב http://login.live.com... אבל המסנגר עצמו נותן את השגיאה הבאה: רשימת אנשי הקשר שלך אינה זמינה כעת :-\
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנת מדיה סנטר מקבילה לזו שבויסטה שאפשר להתקין עם ה XP???? אני לא רוצה לקנות את הויטה רק כדי שיהיה לי מדיה סנטר.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. ברצוני לסנכרן בין המועדפים של שני המחשבים. העניין הוא שאני לא רוצה לסנכרן את כל המועדפים אלא רק תקייה אחת בתוך המועדפים. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
היי טוב מה שאני עושה לא מסתדר לי בעידכונים אם אפשר הסבר שלב אחרי שלב(אבל ממש שלב אחרי שלב...) הגירסה העכשווית של הצ'פ לפי מה שאני מבין היא 6.70 אצלי זה 5.10 הלוח הוא : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 גירסה העכשווית של הכרטיס מסך שלי היא 8.21 אצלי 7.77 הכרטיס הוא: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme ניסיתי כמה פעמים אבל לא קורה כלום ו או להפך נהיה גרוע-התקנתי --ריסטרט---צ'פ לא השתנה, כרטיס נעלם לגמרי בלי אפשרות לשנות רזולוציה--ריסטרט-הכל חזר להיות כמו שהיה בלי שום עידכון מה לעדכן קודם? ואיך ת'כלס עושים את זה? עריכה: מותקן אצלי rivatuner אם זה משנה למשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201088.0 זו התמונה המקורית. --------- הכנתי 2 גירסאות. הראשונה: השניה: לדעתי היא יותר ריאליסטית ויותר יפה. מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה, הוינאמפ שלו לא מנגן קבצי M4A בוינאמפ בעוד שבמדיה פלייר הוא כן מנגן. מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם גם אתם חווים קשיים בהתחברות למסנג'ר?... מדי פעם אני מצליח, אבל לא מעט פעמים אני מקבל אותה ב : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני משחק cs:source, לפעמים חברים שלי שולחים לי כתובת של שרת והמחשב שלי לא מצליח לאתר אותו למרות שהוא קיים, הוא פשוט עושה refresh לשרתים. יש לציין שלרוב השרתים אני יכול להתחבר. זה גם קרה לי בteamspeak שניסיתי להתחבר לשרת מסויים כשחברים שלי כן הצליחו ואני לא. ניסיתי שרת אחר וכן הצלחתי להכנס...ממש מוזר מקרה נוסף שקרה לי היה כשניסיתי להתקין אצלי MUonline. בחלון הכניסה למשחק, המשחק ניסה להתחבר לשרת שלו ולא הצליח.. ההודעה שקיבלתי למי שמבין היא משהו בסגנון "failure recieving list information". התקנתי את המשחק מחדש כמו שאמרו בfaq באתר ללא הצלחה... אודה אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-