עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J0n1,

שלום. יש לי סרט על המחשב ואני רוצה לערוך אותו... ז"א לחתוך קטע מסוים. אני לא מצליח לעשות את זה. ניסיתי ב: Movie Maker,Sound Forge 8.0,Video Edit Magic 4.3 הוא פשוט בא כגוש אחד ואי אפשר לחתוך. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. Started by sagib10,

ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. שלום יש לי שני סרטים בסיומת .AVI והגודל שלהם 2גיגה ו + קטן... כשאני מעביר בנרו לחלון של הצריבה הוא נותן לי הודעה כזאת: איך אני יכול לצרוב את שני הקבצים?אולי תוכנת צריבה אחרת מאפשרת לי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by Xstyle,

שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by TectoR,

אתמול המחשב שלי השתגע וכל פעם דקה שתיים אחרי שעלה, תוכנות התחילו להיתקע והסרגל למטה (עם ההתחל וכו') נתקע. עשיתי שיחזור מערכת אבל זה לא עזר, אז פירמטתי את המחשב. הכל היה בסדר עד הבוקר, ועכשיו שוב אותה בעיה, הסרגל למטה נתקע וגם כמה תוכנות. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  6. שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by IlanF,

http://img514.imageshack.us/img514/5778/20070621233341pv6.jpg רשום עליה SILVER LINE (כמו הדיסקים ) איבדתי את הדיסק שבא איתה ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום אנשים כשפותחים ICQ במסך התחברות מופיעה חלונית עם הרשימה של האנשים שהתחברו על המחשב הזה. ע"מ למחוק שם צריך לבחור אותו->ללחוץ על הX (מחיקת משתמש מהמחשב)->להזין סיסמא הבעיה היא שיש לי מעל 20 אנשים ברשימה ואני לא אתחיל להביא את הדוד של החבר כדי שיסיר את המשתמש שלו מהמחשב שלי. האם אתם יודעים איך להסיר חלק מהרשימה או את כולה אם צריך? מלבד UNINSTALL ו REINSTALL? אני מעריך שמין הסתם הרשימה הזאת נמצאת באיזה קובץ INI או קובץ מקודד כלשהו ששומר את כל השמות ואני מעריך שמחיקתו תפתור את הבעיה. בתודה מראש, אריאל

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  9. היי מצאתי תוכנה חמודה שנותנת לך שיחות בארץ ולח"ול ואפשרות לצבור שיחות אז מי שמעוניין להצטרף לחגיגה שישאיר את המייל שלו ואני אשלח לו טופס הצטרפות

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by eegg,

מצאתי את התוכנה הזאת:Dorgem שיש בה גם אפשרות לגלאי תנועה ואני כבר משתמש בה עם 4 מצלמות זולות שמחוברות בבית עם מאריכי usb עלה לי כלום וזה עובד מעולה ואני הולך לעשות להם מוד שיהפוך אותם למצלמות ir

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

עשיתי update ל Windows Media player 11 ועכשיו תיראו מה יש לי בהתקנה :

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by pergola,

אני נכנס לdreamweaver לtemplate שעשיתי.. ואז גורר את העכבר על כל מה שעשיתי.. ובוחר באפשרות לעבור לfireworks (בedit שם) בfireworks אני לוחץ על אחד מהslices שעשיתי.. ואז באפשרות בחלון behaviors אני לוחץ על ה+ ובוחר set pop-up menu שמה אני עושה את כל ההגדרות ומשנה מה שצריך.. ואז בוחר בdone עובר לdreamweaver אוטומטית זה מבקש לעדכן הכל.. אני מעדכן.. לוחץ בנוסף גם save all.. ואז כשאני עושה preview on browser בעמוד הראשון שזה מביא לי זה מסתדר ומראה לי כשאני שם את העכבר על הslice הזה את הpop-up אבל כשאני לוחץ על קישורים אחרים באתר.. (ועדיין נשאר הslice הזה כי הוא מוגן בtemplate) אז במקום שכששמים את העכבר עליו יופיע הpop-up זה לא עובד.. ובמקום מופיע למטה בצד שמאל רשום לי את מה ש…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by avidan28,

אני מחפש תוכנה לניקוי זיכרון הראם יש לי את ה memturbo 4 אבל היא זז נורא לאט (הממשק שלה פשוט כבד מדי).מקודם עבדתי עם ה גרסא 3 שלה אבל עכשיו עם 3 גיגה צריך תוכנה יותר עדכנית. אשמח לקבל הצעות לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. בקיצור אני החלטתי להתקין את Kaspersky אבל בשלבי ההתקנה הוא אומר לי שקודם כל צריך למחוק את ZA למה? ZA הוא פיירוול וה- Kaspersky הוא אנטי וירוס לא?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  16. צריך דרייבר למיקלדת בדגם Compaq SK - 2800C, המיקלדת ישנה, אני צריך דרייברים ל-XP 32Bit. בבקשה עזרה, פשוט חלק מהמקשים של המולטילמדיה שלה לא עובדים וזו בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן. בתודה, המפציץ..

17. שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by mihFir,

התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

התקנתי את הכל אבלרק אם הכרטיס קול יש לי בעיות אני מתקין את הדרייור אבל אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שלו כדי להגדיר את הרמקולים כלומר 5.1 עם הוא יעבוד בDTS או לא קיצור פשוט לא מצליח להפעיל את התוכנה מישהו הצליח??

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. הבעיה היא כזו: כאשר אני שולח הודעה למישהו באי סי קיו כשהוא לא און ליין והוא פותח את האי סי קיו שלו מאוחר יותר הוא מקבל את ההודעה שלי במלאאא סימניי שאלה במקום מה שרשמתי ....זה רק מאצלי ככה הוא רואה את מה שכתבתי ככה : "RobiNooB‎ (‏PM‎ ‏10:26)‏ : ?? ???? ??? ??? ????? ???? ???? ???? ? 8 ???? ?? ??? ???? ????? !!!!!!!!#$%???????? ??? ! ???? ???? ! " ניסיתי לשנות אצלי פונט ...כלום .....עדיין מה אפשר לעשות ? אי סי קיו גרסת 2003B

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  21. Started by ladani22,

אני מחפש תוכנה להעברת נתונים מהמירס למחשב בתודה מראש למוצאים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by lalush33,

שלום! יש הרבה תוכנות לשמיעת קבצי אודיו אבל אני רוצה שתייעצו לי על הטובה ביותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. ניסיתי להתקין גרסאות שונות של וינראר, שיחזור מערכת, העברה לכונן אחר, הורדה מחדש של הקבצים- שום דבר לא עוזר. סריקת סקטורים פגומים, איחוי הדיסק וכל התוכנה האלה לא עוזרות. חשוב לציין שהקבצים אלה היו טובים עד שלשום ומשום מה הם הדפקו. לא נעשה שום שינוי חשוב במחשב, למעט סידור תיקיות.. מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שיכולה לדעת כאשר אחד מאנשי הקשר של האייסיקיו כותב לך משהו, נגיד:"XXX is typing" אז אתה יכול לדעת מה הוא כתב לך דרך התוכנה הזאת, מישהו יודע? (אם זה ווארז אני מצטער)

• 0 תגובות
    • 442 צפיות

דיונים חדשים בפורומים