תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי קובץ וידאו .wmv וכשצפיתי בו לא הצלחתי להריץ קדימה או אחורה את הוידאו. חיפשתי על כך בגוגל ומצאתי כמה מדריכים שאומרים כי הבעיה טמונה בכך שהקובץ הוא לא indexed. המדריכים (גם ב-KB של ms) ציינו שצריך להוריד את התוכנה windows media file editor, לפתוח את הקובץ בתוכנה ואז לשמור כ-Save as and index. ניסיתי לעשות זאת וזה תמיד מציין לי failed to save file. האם יש למישהו פתרון לבעיה הזו או לבעיה המקורית? קבצי הוידאו המדוברים הם צילומי הרצאות בטכניון ואני צריך לצפות בהם בדחיפות כשאני יכול להריץ קדימה ואחורה את הוידאו. אודה מאוד לעוזרים. לינק לאחד מהקבצים: http://www2.technion.ac.il/ug/DVDproj/DVDproject/video/Math/Miss%20Daniela%20Avidan.wmv
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי את הדיסק של קרן פלס אבל אני לא שומע את השירים כמו שצריך. כתוב שם שאני צריך את המקודד העדכני ביותר לשמיעת שירים. איפה אני מוריד אותו? אני משתמש בתוכנה BSPLAYER אבל לא אכפת לי גם לשמוע ב MEDIA PLAYER אם זה יותר פשוט. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקיי אז לפני שאתם אומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי ומצאתי ת'ראדים על eMule אבל בכל זאת לא הבנתי כמה דברים. אז ככה, הורדתי אתמול eMule 0.30a והורדתי כמה קבצים. עכשיו לא הצלחתי לעבור את ה 15-20K לאף אחד מהקבצים. רציתי לדעת אם לכולם זה ככה או רק לי ? (ואני מדבר על הגירסה הרגילה בלי בוטים, קראקים או כל התוספות האחרות למינהם). עוד משהו שלא הבנתי זה ב Preferences בסעיף ה Connection יש: Capacities ולידו Limits. מה ההבדל ביניהם ? כנ"ל לגבי Max Sources Per File ו- Connection Limits ? ב Search יש 4 סוגים שונים של חיפוש, אני מניח ש Server מציין חיפוש רק לאנשים שמחוברים איתי בשרת Global בכלל השרתים.. אבל מה מציינים שני האפשרויות האחרות ? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקליט לי קטע שמופיע פה: http://www.103.fm/page.asp?catId=34 (לפתוח עם אקספלורר) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש SERVER חופשי (חינם) של קבוצות דיון הסרבר שיש ל ISP שלי (בזק בינל) לא מכיל את הקבוצות שאני מחפש תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-