תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי עליי את התפקיד להיות "אחראי על המוזיקה", או במילים אחרות לתקלט (למרות ש-dj אני לא ממש) במסיבה של אבא שלי שהוא עורך בבית.. הרעיון הוא להשתמש במחשב שלי ולהוריד כמה שיותר מוזיקה איכותית כמה שיותר מהר כדי להגיע מוכן למסיבה (אבל אם אני אצטרך עזרה בזה יש פורומים אחרים באתר...). אז מה אני צריך? ככה: - "מגשים" כך שאוכל להחליף בין שירים בלי שישימו לב.. ככה שיתנגנו שני שירים במקביל ואפשר לשנות ווליום ספציפית בכל אחד מהם. - יתרון גדול מאוד יהיה אפשרות לתמיכה בשני כרטיסי קול כך שאני אוכל להשתמש גם בכרטיס קול המובנה על הלוח וגם על הכרטיס pci, מה שיתן לי אפשרות להקשיב באוזניות למשהו מסוים בזמן שעל הרמקול מתנגן שיר אחר... יש אפשרות לזה? בעיקרון זהו, אבל כל גאדג'ט אחר יתק…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קניתי לילדי תוכנת לומדה וברצוני לשכפל אותה לצורך גיבוי ,אך כשנסיתי לשכפלה והכנסתי את התקליטור המשוכפל קבלתי הודעה שיש צורך להכניס את הדיק המקורי. נסיתי לשכפל אותה באמצעות CloneCD וגם באמצעות ה Alchol120 ושום דבר לא עזר תמיד קבלתי את אותה ההודעה שיש צורך להכניס דיסק מקורי. רציתי לדעת : א. האם ישנה תוכנה אחרת שיודעת להתמודד עם תקליטורים מוגנים ( לא DVD ) ? ב. בתוכנת הAlchol120 מצוינות כמה הגנות שהתוכנה יודעת לזהות כיצד ניתן לדעת איזו הגנה נמצאת בתקליטור המקורי כך שאדע אולי מה לבחור ב Alchol120 ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי פרוסס חדש שהוא נקרא SAVEDUMP עשיתי חיפוש ומצאתי אותו בסיסטם32 .... זה וירוס? יש לי אנטיוירוס של נוד32....
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות Angry איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
------------
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של פיירפוקס (גרסת portable אם זה משנה). אני רוצה להעביר אליה את האייקונים של האתרים (אלו שרואים בbookmarks), ואת הססמאות. לא רוצה להתשמש בשירות הsync. חשבתי שאולי אפשר לגשת לתיקיה של הגרסה הישנה, לקחת ממנה איזה קובץ, ולשים בתיקיה של הגרסא החדשה. יש דרך כזו? יש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
כשאני מנווט בקבצים, מצד שמאל של החלון העברית משובשת. ניסיתי לבדוק שכל הגדרות העברית תקינות, אבל זה לא עוזר. מערכת הפעלה חלונות 2000 .
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה! אני צריך 3 המלצות לתוכנות שיתוף קבצים, אחת שהיא הכי מומלצת לסרטים, אחת שהיא הכי מומלצת למוסיקה ואחת לתוכנות. אפשר שזה יהיה 3 שונות ואפשר 2 או 1. תודה מראש! נמרוד
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלוח בקרה של הכרטיס מסך (2900PRO). אני קובע HOTKEYS כדי לבצע פעולות מקוצרות וזה לא עובד למשל ALT+4 כדי לעבור למצב EXTENDED (אני עובד עם 2 מסכים שמחוברים למחשב) ו ALT+5 כדי לעבור ל duplicate/clone וכשאני לוחץ על הצירופים האלו כלום לא קורה חייב עזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
מותקנת לי על המחשב JAVA וכמה עידכונים שלה. רציתי לדעת עם אני יכול למחוק את כל העדכונים הישנים ולהשאיר רק את החדש? יום אחד חזרתי הביתה וראיתי שמותקנת לי על המחשב התוכנה sentinel protection אין לי מושג איך היא הגיעה (כנראה מישהו מהמשפחה התקין) רציתי לדעת מה זאת התוכנה הזאת והאם מומלץ להסיר אותה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-