תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קובץ הקריאה שמצורף לסרט אומר שאני צריך XVID 6.71C די-קודר בשביל לנגן את הסרט הזה בהצלחה..לא מצאתי את הדיקודר הזה וכל התוצאות בגוגל מובילות לדפים סתמיים באתרי טורנט יש לי VLC פלייר וBS פלייר
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לשלוט איתה על המאוררים שיש לי במחשב יש כזה דברר??
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש חיה כזאת בחינם שעובדת עםקבצים בגדלים סטנדריים (נגיד 10 קבצים של 4 מגה)
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה סרגל הכלים שלי באינטרנט אקספלורר 7 התהפך וכרגע הוא נראה ככה: יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט באנגלית. הכל היה רגיל ובסדר ופתאום הוא התהפך מימין לשמאל במקום שמאל לימין... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי היה מותקן במחשב נרו 7 והסרתי אותו עכשיו שאני מנסה להתקין אותו זה לא הולך גם במצב בטוח לא מצליח תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי. משום מה היום הפיירפוקס התחיל לעשות לי היום בעיות. ממש כל שניות שאני נכנס לפייסבוק זה מתחיל להתקע לי. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש לא עזר. ניסיתי להתקין גרסא באנגלית בכלל גם לא עזר. יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת Lexmark Z24 ואני לא מוצא לה דרייברים!! הZ24 רשום מקדימה של המדפסת ליד השם של החברה ולדגם הזה אני לא מוצא דרייברים אבל מאחור יש מדבקה ליד איפה שרשום את כל הפרטים על המדפסת כולל מתח זרם ועוד.. ועל המדבקה הזאת כתוב Z25 ואני לא יודע מה הדגם האמיתי שלה!! לעומת הZ24 למדפסת Z25 אני מוצא הרבה דרייברים!! משהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי?! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הדיסק שלי מחולק לשלוש. אני רוצה להקטין שני מחיצות כדי להגדיל את המחיצה הראשית - עליה מותקנת מערכת ההפעלה. כשניסיתי לבצע את הפעולה עם PartitionMagic הפעולה הצליחה עם הקטנת שתי המחיצות, אבל נכשלה בהגדלת המחיצה הראשית. כרגע יש לי שתי מחיצות קטנות יותר, מחיצה ראשית באותו גודל - ושטח נוסף לא מנוצל (בין הראשית לשניה). כשאני מנסה להגדיל את המחיצה הראשית אני מקבל הודעת שגיה מה-PM: FILE SIZE DOES NOT MATCH FAT ALOCATION FOR FILE. מה זה אומר ? האם יש דרך נוספת לבצע את השינוי, מבלי לפרמט את המחשב ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-