עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה עם הקאזאה - היא לא מתחברת לי לאינטרנט, פשוט רשום למטה CONNECTING ושום דבר לא קורה... מה עושים? (וכבר ניסיתי לשתק את הפיירוול)

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Dr. Dre,

אולי משהוא כאן יודע איך צורבים קבצי CUE ו BIN???

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by אדן,

שלא רב! בAVG החדש שלי, ישנה סריקה אוטמוטית שמוגדרת. הבעיה היא שהיא מעולם לא מסתיימת. היא רצה ימים רצופים אם לא מפסיקים אותה. למה ? אין דבר כזה יותר סריקה שמתחילה ונגמרת ? Oo

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה, שאני מנסה להיכנס לאתר GMAIL כאשר GMAIL זוכר את החשבון שלי והסיסמא אני רואה את ההודעה של האתר שהוא מטעין אותו, אך האתר נתקעה וההודעה כאילו חוזרת על עצמה. כאשר אני מתנתק מחשבון ה-GMAIL שלי ונכנס מחדש ע"י הזנה ידנית של השם משתמש וסיסמא הוא נכנס לי לאתר. ניסיתי למחוק את כל הTEMPOARRY FILES של IE7 כולל COCKIES ועדיין אני נתקל בבעיה. אני מריץ WIN XP + SP3 תודה

5. כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by mcmcc,

כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אני מקבל את ההודעה הזאת Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help. כאשר אני לוחץ על web אני מקבל את ההודעה הבאה You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי את הפיתרון. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם ראיתי בדיוק סקרין סייברס ביס והם הציגו שם תוכנה שע"י כמה צילומים של חדר או צילום חוץ ניתן לאחד את התמונות ולעשות תמונה פנורמית הם הציגו שם תוכנה ממש מגניבה מישהו יודע איך קוראים לה או תוכנה תואמת אחרת?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.

11. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  12. מבלי שיהיה התנגשות שתתקע את המחשב. :-\

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by hopa,

יש לי דיסק התקנה צריך להכניס PRODUCT KEY ב5 חלונות עם 5 תווים בכל אחד. באחד הקבצים יש לי את ה PRODUCT KEY ProductCode={90260409-6002-11D3-8CFE-0150048383C9}איך לרשום את הקוד כדי שאוכל להתקין? בססמא הנ"ל יש 32 אותיות\מספרים אני יודע שהתוכנה הותקנה מהCD הזה בעבר... ; Microsoft Office SETUP.EXE settings file. [MSI] ; The MSI section gives the name of the MSI file to install. This file must be in ; the same folder as Setup.exe, and both must be in the root of the installation ; tree. MSI=OWC10.MSI [Product] ProductCode={90260409-6002-12D3-8CFE-0150048383C9} ProductName=Microsoft Office XP Web Components ProductVersion=11.0.5614.0 Recache=1 [MST] ; The MST section gives the…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מיקרופון סטודיו עם מתאם מPL גדול לPL קטן כך שכל העניין מתחבר למחשב כמו כל מיקרופון רגיל, אני מחפש תוכנה שתתן לרמקולים של המחשב שלי לפעול כמו מגבר לאותו המיקרופון, כלומר לקבל סאונד נקי מהמיקרופון שיוצא מוגבר מהרמקולים של המחשב שלי. הרמקולים הם בעצם מערכת סטריאו רצינית כך שכל העניין אמור לחסוך לי את הצורך במגבר ולפעול יפה מאוד, חסר רק הסופטוור. אודה מאוד לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום, אני מחפש תוכנת ספקטרום אנאלייזר בכלי לנתח הפרשי תדרים, בנוסף אני זקוק שלתוכנה תיהייה אופציה של הצגת היסטוריה לפי תדר וניתוח הרמוניות בין תדרים.. תודה על כל עזרה..

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by harur,

התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by אוריפ,

יש לי בעיה. יש לי OFFICE XP עם SP2. כשאני מקבל אי-מיילים בOUTLOOK EXPRESS אני לא מסוגל לפתוח את הקבצים שצורפו לאי-מייל. רואים שיש קובץ, אבל אין אפשרות ללחוץ (דוגמא בתמונה המצורפת). יש למישהוא מושג למה זה ואיך אפשר לגרום לזה להפתח? זה מאוד חשוב, ותודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by DaniDin,

משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. אני רוצה להוציא שיחת קול VOIP מהסלולרי בלאקברי CURVE 9300 למחשב. איזו תוכנה יכולה לעשות את זה ?

21. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  22. תמליצו לי על פיירואל + אנטי וירוס טוב וקל לשימוש הייתי משתמש עם norton internet security אבל הוא חרא ומאט לי תמחשב, הוא נדפק. בקיצור אני צריך משהו שיקח מעט זיכרון ולא יכביד על המחשב ושיהיה קל לשימוש!!!! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.