עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Qball26,

בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by sergey_k,

מישו מכיר תוכנה שהופכת סרטים של DIVX לפורמט DVD? ומשנה תסאונד ל AC3 תודה סרגיי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  4. שלום חיפשתי ברחבי האינטרנט KAZAA LITE ולא מצאתי ואז החלטתי (כמו אדיוט ) להוריד מהאתר שלהם את הגירסא האחרונה שפיזרה לי כמויות ענקיות של ספאם ותוכנות זבל במחשב הצלחתי למחוק את רובם אבל משום מה הKAZAA מסרבת להימחק וזו ההודעה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by benamos1,

עד לא מזמן כשהייתי כותב מילה בעברית או באנגלית בשורת הכתובת זה היה מפנה אותי ישר לתוצאות החיפוש בגוגל... פתאום זה לא מקשר אותי אלא כותב שהדף לא נמצא... איך אני מחזיר את זה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. תמליצו לי על פיירואל + אנטי וירוס טוב וקל לשימוש הייתי משתמש עם norton internet security אבל הוא חרא ומאט לי תמחשב, הוא נדפק. בקיצור אני צריך משהו שיקח מעט זיכרון ולא יכביד על המחשב ושיהיה קל לשימוש!!!! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. יש לי לינקים לתחנות הרדיו האלה... ותמיד יש לי הפסקות מעצבנות כאלה! זה יכול להפסיק ל 10 שניות.. זה יכול להפסיק לדקה וזה יכול לעבוד יפה גם 4 שעות... לא מבין מה הולך פה כל המערכת נקייה... XP PRO WMP 10 רעיונות למישהו? יניב

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by hagay21,

אני רוצה לקחת מס קבצים להפוך אותם לפלייליסט ומכולם ליצור קובץ אחד ברגע שאני אלחץ עליו כל השירים יפתחו אוטומטית בתוכנה (אני יודע שזה אפשרי רק לא יודע איך)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by קינמון,

היי, מקווה שאני בפורום הנכון. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בבעיה של זיהוי CD's בכונן שלי. חשדתי שזוהי בעיית חומרה ולכן החלפתי צורב בצורב חדש, אבל שוב - הדיסק לא מזוהה. כאשר אני נכנסת לכונן F פשוט רשום שאין דיסק בכונן. לפעמים, בעיקר אחרי איתחול המערכת, פתאום הדיסק מזוהה, במקרים נדירים בחיפוש ישיר דרך הכונן, וברוב המקרים כאשר אני מנסה לפתוח אותו דרך תוכנת נגינה. בכל מקרה, אם אני מנסה להכניס דיסק חדש לאחר שהראשון זוהה, המערכת לא מזהה את הדיסק בשום דרך. ניסיתי להוריד עדכונים של ווינדווס (SP2) והבעיה נפתרה לזמן קצר, אבל שוב חזרה. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ומה יכול להיות הפתרון.

10. Started by wow,

שמעתי שיש תוכנה לתרגום מילים באנגלים שכשאני שם את הסמן של העכבר על המילה ולוחץ על הכפתור אז זה מציג את התרגום שלה. מישהו מכיר את זה?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by jj516,

הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי בעיה. יש לי OFFICE XP עם SP2. כשאני מקבל אי-מיילים בOUTLOOK EXPRESS אני לא מסוגל לפתוח את הקבצים שצורפו לאי-מייל. רואים שיש קובץ, אבל אין אפשרות ללחוץ (דוגמא בתמונה המצורפת). יש למישהוא מושג למה זה ואיך אפשר לגרום לזה להפתח? זה מאוד חשוב, ותודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by nken,

שלום לכל חברי הפורום והמנהלים. אני מחפש תוכנת הקלטה שתאפשר לי להקליט את מה שאני מנגן במחשב. הסבר: יש שיר שאפשר לשמוע אותו רק באינטרנט, הוא פותח את ה מדיה פלייר ומנגן. יש חסימה על שמירת יעד בשם. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעצם יכולה להקליט מהמדיה פלייר בזמן אמת באופן פנימי, כלומר בלי שאצטרך לחבר מיקרופון ולקרב לרמקולים בזמן הנגינה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  16. כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

עריכה: פירוט הבעיה עם התוכנה קצת למטה ההודעה המקורית: PCMARK 04 3DMARK 03 הגירסאות החדשות, גירסאות החינם (לא PRO שעולות כסף) חיפשתי באתר המוצר שלהם אבל כל מה שמצאתי זה בסביבות ה20 קישורי הורדה לאתרים אחרים בעולם ואף אחד מהאתרים האלה לא עובד, או שזה קישורים שבורים או שזה קישורים דפוקים שמפנים לדפים לא קשורים לעולם.... תודה רבה מראש, רועי =]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  19. כמה תוכנות יש לחברת Adobe ? לא נמאס להם להמציא תוכנות מוזרות?!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by guitarsuite,

היי, חבר הביא לי את המשחק הזה בארבעה דיסקים ,כשאני מכניס את הראשון הוא מפעיל את ההתקנה ,אני מכניס serial ,ממשיך ואז הוא נותן לי הודעה שנדרש מינימום dx9c בכדי להפעיל את המשחק, מה שמצחיק הוא שעידכנתי את הdx שלי לאחרון של מרץ. מה זה יכול להיות? אני מאוד רוצה לשחק בו שוב ,פשוט עכשיו יש לי הגה חדש אז יהיה יותר כיף תודה מראש לכלללל העוזרים. ד"א זה דיי דחוף חח

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by Elad_m,

שלום האם יש אפשרות שאני יכול לגרום לדפדפן שלי או לכל דפדפן אחר שירענן את עצמו אוטומטית כל 10 שניות?? תודה מראש!!!

22. Started by shoomil,

במקרה שלי דרייבר קול??

23. Started by HoT-DoG,

אהלן חבר'ה, אני עובד עם VLC קודקים FFDSHOW CCCP COREAVC כמה טוויקים שלא ניסיתי, עדיין תקיעות ב1080P אני מדוע לעובדה שהמעבד שלי "יחסית" עייף, אבל הוא אמור להריץ תכנים כאלה וכרטיס מסך 7600GS תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by shlomi219,

שלום אני לומד גרפירה ומולטימדיה אני בונה מחשב שיהיה לי לעבודה בבית אך אני לא יודע איזה כרטיס מסך אני צריך לעבודה כזו מכיוון שבלימודים אנו עובדים עם מקינטוש לכל הגרפיקיים: איזה כרטיס יש לכם רגיל או מקצועי מה מספיק ומה משפר ביצועים?. התוכנות שאיתם אני עובד: פוטושוט, פרי-הנד, אילוזטרייטר, פרימייר, פלאש, אין-דיזיין.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  25. הבעיה התחילה לפני יומיים ולא התקנתי ומדבר חריג !! מה אני יכול לעשות ? התופעה קוראת רק באייסיקיו .

• 8 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים