תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה הרצאות אונליין שאני אמור לעבור ..ואני מנסה להכפיל את המהירות צפייה בהרצאה. קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לעשות את זה מבלי להוריד את הוידאו למחשב? כי ניסיתי להוריד את הווידאו למחשב, הבעיה שהוא נשמר לי ב2 קבצי FLV נפרדים, אחד של המרצה מדבר, והשני של המצגת..ככה שזה לא כל כך עוזר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתזהה אם בפרק זמן מסויים (שניתן להגדרה) המחשב לא היה בשימוש ותריץ אפליקציה מסויימת שאני אבחר מישהו מכיר כזאת חיה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת BS PLAYER לצפיה בסרטים עם תרגום אבל התוכנה לא יכולה להריץ לי קבצי MKV ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטים האלו עם תרגום אני משתמש גם ב CCCP מישהו יודע למה זה ואולי איך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה שכחו מזה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שנוגעת להרצת האפלקציה של יס על android emulator ניסיתי כמה אך נתקלתי בקוד שגיאה שהאפליקציה מציגה err-104 בחיפוש ברשת הגעתי לתמיכה של יס [בסטינג] הנה קישור https://account.stingtv.co.il/help/troubleshooting/smartphones-and-tablets/error_104/ מה שכתוב זה כדלהלן א ניתן להציג את שידורי STINGTV ממכשיר נלווה כלשהו (סמארטפון/טאבלט) לצג נפרד, במקרה כזה תוצג שגיאה 104. לדוגמא להעביר את השידור מהטלפון הנייד לטלוויזיה בעצם התוכנה מזהה שהאימולטור עושה שיקוף למסך השאלה מה אפשר לעשות ? ניסיתי את האימולטורים להלן andy blue stacks איתם הגעתי הכי רחוק דהיינו הצלחתי להיכנס עם השלישי memu play לא הצלחתי להיכנס מצורפ…
-
- 7 תגובות
- 12.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אם איזו תוכנה אני יכול לבדוק או להריץ את כרטיס המסך שלי וגם את ההרד דיסק תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליצור מערכת הפעלה שתרוץ מזיכרו usb ההעדפה היא ל- ubuntu או windows vista אני רוצה שאני אוכל להתקין תוכנות על מערכת ההפעלה קראתי ברשת מספר מדריכים שאלתי 1. מניסיונכם מה הדרך הטובה ביותר? 2. במדריכם מצויין הגבלה על 2gb ועל מערכת קבצים של fat אני רוצה להריץ מ usb של 64GB האם יש דרך? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם השאלה לא ממש מתאימה לפורום. לא מצאתי פורום מתאים יותר. לעניינינו: עבדתי עד לאחרונה עם מסך CRT על רזולוציה של 800*600(כן, כן :-)). המסך התקלקל וקניתי LCD 21.5 . הרזולוציה הנטיבית שלו היא כמובן 1920*1080. הכל טוב ויפה, אך יש בעיה אחת: כל סרטון, שהרזולוציה שלו פחותה מ1080P- נראה על הפנים. אם מדובר ב1024*768 אז מילא זה עוד סביר, אך סרטונים ברזולוציות ממש נמוכות הופכים לבדיחה. אם אני מפעיל בגודל המקורי, אני מקבל מלבן קטן באמצע המסך. אם אני "מותח" את הסרטון על פני המסך, מתקבלת תמונה מפוקסלת. השאלה היא, האם ישנה "מניפולציה" כלשהי, שתאפשר לי להריץ את הסרטונים האלו בצורה סבירה יותר, על מסך שכזה? אולי נגנים מסוימים יודעים לעשות איזושהי קומפנסציה, שתשפר את המראה…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי FFDSHOW ו Matroska Splitter וCOREAVC והצלחתי לפתוח קובץ MKV בWMP אבל הסרט לא רץ חלק ויש לו תקיעות.. פעלתי על פי מדריכים באתרים שונים אבל זה ממשיך לעשות את זה.. מה הבעיה\מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הלוח GIGABYTE GA-880GM-UD2H והבנתי שהכרטיס מסך שמובנה בו מסוגל להריץ 1080p. השאלה היא איך אני גורם לנגן, נגיד MPC, להריץ סרט באמצעות העיבוד של הכרטיס מסך ולא של המעבד ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ את הקבצים הנ"ל ב- mediya player של xp ולא הצלחתי לראות תמונה אלה רק לשמוע קול אני חושב שאולי זה בגלל ההתקנות של כרטיס הטלויזיה שלי ( terratec) או אולי הגדרות לא נכונות לכרטיס המסך שלי NVIDIA GeForce2 Ti אשמח לקבל עצה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מנסה לפתור בעיה טכנית של חוסר הצלחה להריץ קוד בintelijj. הוא מגיע לדף error 404 אני יותר מאשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני שאבקש את בקשתי,שאלה קודמת לה. מדוע במועדפים,המערכת שלכם מונעת ממני למחוק את הדיונים, בשאלה האם אני רוצה לרוקן ,זה מסמן לי כן ו לא, על הלא זה נותן לי יד,,בעוד שבשאלה כן זה נותן לי חץ שלא מאפשר לי לרוקן את הדיונים שלי,במועדפים. ושאלתי כאן ,מדוע זה ??? אני אשטח כאן את בקשתי : אני זקוק לתוכנה , שתאפשר לי להריץ,תוכנות שונות,באיזור מבודד,שלא ייפגע לי בווינדוס. (אשמח מאוד אם זה ייתאפשר ב64 ביטים).
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תוכנית שרצה ב DOS ואני צריך שיהיה ניתן להריץ אותה באמצעות ה WINDOWS. פתרון ה DUAL BOOT לא עוזר לי. יש לי WINDOWS XP SP2,נכנסתי לקובץ ההפעלה ובמאפיינים שיניתי את ה compatibility ל WINDOWS 95 ועדיין התוכנית לא רצה. האם יש למישהו פיתרון? חייב עזרה !
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה קורה פה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, האם הדפדפן יכול להגביל ולא לתת למשתמש מסויים להתחבר. לדוגמא: אם אני רוצה להגביל במחשב שלי את מס' המשתמשים שיתחברו לדוגמא ל-hwzone. הכוונה היא שרק אני אוכל להתחבר ומשתמש אחר שינסה להתחבר דרך המחשב שלי אל האתר לא יוכל. הקיים דבר כזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את התכנה איי סיק יו 2000B כמובן נכנסתי ליוזר שלי ולא רואה את הרשימה שלי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? אם אתם ממליצים תחליף ל2000B אז שהתכנה לא תבזבז זיכרון כי המחשב שלי גם ככה לא סוחב ואם אפשרי לסדר את הבעיה אני יהיה סופר מרוצה כי התכנה בכלל לא זוללת זיכרון בערך 1-2
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-