עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by Mamimo,

משהו מכיר את cFosSpeed?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by Sa,

לא הצלחתי למצוא איזכור שלו באף מקום וגם לא באתר של מיקרוסופט שימו לב לבעיה הבאה אני אצרף לינק לתמונה... http://img46.imageshack.us/img46/6139/prob1fw.jpg בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  4. Started by alergic,

אני צריך תוכנה שאוכל להכניס לתוכה את כל השיר(לא את המילים) והיא על פי המוזיקה תגיד לי מידע על השיר: אמן,אלבום וכו'

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by orelzion,

יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. זה ישן מאוד,עשיתי את זה לפני 7 שנים בערך, עוד כשלמדתי להכיר את פוטושופ.. בבקשה אל תקטלו.. (סוג של Raistlin, אבל זאת לא ממש היתה הכוונה) [attachment deleted by admin]

7. Started by wow,

התקנתי במחשב שלי את המקודד של ליונארט אחרי שעם כל המקודדים האחרים לא ראיתי כלום(ומחקתי את כולם) ועכשיו אני רואה אבל אני לא שומע כלום. בווינאמפ אני שומע,עם ה-RAD LIGHT,BS PLAYER,WINDOWS MEDIA PLAYER אני לא שומע כלום. יש לי AC3 למרות שלרוב הסרטים זה לא נחוץ. יש לי רק AC3,המקודד של ליונארט,DIVX 5.0.2. מישהו יודע מה הבעיה שלי?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. שלום לכולם,המחשב נדבר בוירוס ששמו Heur.Dual.Extensions . בהתחלה לפני שהייתה לי את התוכנה COMODO (שעשתה עבודה מעולה) היה לי סוג של וירוס שתוקע לי את המחשב באמצע משחקים כאשר אני לוח. על המקלדת ,נהיה דיליי וקירטועים אז אמרו לי זה כנראה סוג של קילוגר,התקנתי את התוכנה שעתה סריקה והכל חזר לקדמותו.עכשיו כל פעם מופיעה לי הודעת שגיעה ,כפי שתראו בתמונה, כל פעם אני עושה Quarantine ,אבל בכל זאת זה חוזר על עצמו.בהתחלה הייתה רק הודעה אחת, אך כרגע יש יותר מ 7 הודעות..אשמח לעזרה מה לעשות ,אני עושה אישור וREMOVE וזה שוב חוזר על עצמו בתודה מראש,אילן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by OmerS,

אני לא מצליח לסדר שהוא יוכל לכתוב בעברית.. מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום הבאתי מחשב חדש..לפטופ עם 250 ג'יגה... עכשיו הוא מראה לי שאני משתמש ב65 ג'יגה אבל כשאני מסמן את כל התיקיות בכונן C: הוא מראה לי שעם הווינדוס והכל אני משתמש רק ב25 ג'יגה כי באמת לא שמתי כלום עכשיו לאן נעלמו לי 40 ג'יגה ?? מה אפשר לעשות תודה לעוזרים =) (עוד משהו מעצבן על הדף רושמים 250 ג'יגה אבל בפעיל הכונן מראה גודל של 232 ג'יגה מעצבן+ ועוד מעלימים לי 40 ג'יגה כאילו אני מתחיל 190 ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. Started by RONEN1N,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על הווליום של כל חלון בנפרד כמו בויסטה ו-7 (יש לי xp) רונן

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  13. שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. יש לי במחשב 40GB ואני רוצה להוציא מהם 10GB לעוד כונן אחר לדוגמא F איך אני עושה זאת ע"י התוכנה Norton Partition Magic? ..:::תודה ענקית מראש !!:::.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- דחוף וחשוב רצח !!! כי אני חייב לעשות פירמוט בגלל כול מיני וירוסים ואני רוצה לשים את כול הדברים החשובים בכונן החדש ולפרמט רק את C. וגם עוד כמה ימים נגמר לי הANTI VIRUS של השנה !!! בקיצור זה רצח !!!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by naoriko,

שלום! יש לי את התוכנה P2k Tools להעברת דברים לפאלפון מוטורולה אני רוצה להעביר משחקים לפאלפון וכל מיניי דברים אבל התוכנה פשוט לא מתחברת לפאלפון!!! בבקשה עזרה... תודה רבה.....

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. היום אחרי שהתייאשתי קליל מהIE שלי החלטתי לעבור ונזכרתי שהמליצו עליו רבות פעם (אם יש יותר טוב, אני פתוח להצעות - לא מוזילה, ניסיתי וממש לא אהבתי) הסתדרתי עם רוב הבעיות אבל הבעיה הכי גדולה זה שנגיד בפורום הזה (או בפורום קקטוס) האווטארים בצד ההפוך מאיפה שהם אמורים להיות וכשאני כותב משהו זה מראה לי כאילו אני כותב הפוך (ז"א ככה - הקטן יונתן במקום יונתן הקטן P=) אני משער שזה בעיה בleft to right , right to left הבעיה היא שאני לא מוצא איפה ליישר את זה בדפדפן מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  17. אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  18. האם ידועה לכם על תוכנה שאפשר להוריד איתה וידאו מהאתר ספורט 5?(זורם)לא REAL PLAYER כי בזה זה לא עובד חלק תודה

19. אני צריך המלצה לתוכנת ציור . אני מעונין לצייר /לשרטט מעבדת מחשבים קיימת שיש בה כל מיני תחנות מחשב (יוניקס.לינוקס וגם פי.סי) וגם ציוד תקשורת אחר(ראוטרים, האבים). כך שזה יקל להתמצא באותה מעבדה. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? משהו מכיר אולי תוכנה או בסיס נתונים שיחזיק את המלאי במעבדה?(שם של כל תחנה, החומרה שבתחנה, מה מותקן..... ) למרות שהכל מחובר ברשת אין צורך שהתוכנה תתעדכן על שינויים דרך הרשת (למרות שעדיף).

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  20. קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  23. יש לי וינדוס 7 כרטיס מסך ATI 4870 מסך samsung T220P עכשיו לפי הדרייבר של ATI רשום שם 1920X1200 ו 60 HERTZ אבל כשאני נכנס נגיד למשחק זה רושם לי אנאלוג אופטיום מוד..מומלץ 1920X1200 ו 60 HERTZ בשביל שהמשחק ימשיך לעבוד בלי ההודעה הזאת, עכשיו אני נכנס להגדרות של רזולוציות וכל זה דרך הוינדוס ורשום לי שם 1920X1200 ו 59 HERTZ וכשאני מנסה להעביר ל 60 ולעשות אישור זה חוזר ל 59, תודה למי שיכול לעזור..כמה דק' מהזמן שלכם

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  25. היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...

• 0 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים