תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באקספלורר 10 . איך אני גורם לזה שתהיה לי שורת חיפוש של גוגל, כמו שהיתה לי ונעלמה, בראש הדף באתר הבית? יכולתי גם מקודם לעמוד בראש הדף מתחת לסרגל הכתובת ובקליק ימני לבחור כברירת מחדל חיפוש ע''י גוגל. עכשיו בקליק ימני לא נראת אופציה כזו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה,למה זה ? יש דרך אחרת להסרת תוכנה חוץ מאשר דרך הקונטרול פנל/לוח הבקרה והסרת תוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שאני מקבל מייל עם קובץ של WORD EXEL וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם לוח אם גיגהבייט-785UD2H במדייה סנטר המחובר ישירות לTV. וינדוס 7. בעליה ראשונית של המחשב הסאונד אינו פעיל (במחשב חיווי יציאת השמע אינו מזוהה) רק כאשר מבצעים ריסטרט הכל מסתדר. עדכון DRIVER ים בוצע. יציאות HDMI בTV הוצלבו. רעיונות? גל
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום כולם! כבר שבועיים אני מחפשת ולא מוצאת.. נשאר לי עוד שבוע ל RREE TRAIL למישהו יש authorization code ל- Adobe Audition 3 תודה, תודה, תודה...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה ובכמה סוגי דפדפנים , לאחר גלישה ב 1-3 עמודים באתר , הדפדפן לא מצליח לקרוא עמודים נוספים , האם למישהו יש מושג ממה זה מושפע והאם יש פתרון לבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש הרבה דוקים לוינדוס, אבל זה היחיד שמחקה בצורה מושלמת את זה של אפל, וגם נוח יותר. ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50179 סקינים, דוקלטים וקובץ עברית ניתן להוריד מכאן http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=50543 אני נורא אוהב אותו, מקווה שגם אתם. והנה הדגמת וידאו קצרה בHD http://www.youtube.com/watch?v=tkLahzY1gaM והנה סקרין שוט מהמחשב שלי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום, לא עובד לי הסאונד במחשב, זה מה שמופיע שאני מפעיל סרט: http://i25.tinypic.com/f0dead.jpg זה קרה היום לאחר שהמחשב עשה קצת בעיות ועשה ריסטרט לעצמו ואז הגיע למין מסך של וינדוס והתחיל למחוק דברים ולגבות ממה שהבנתי ומאז לא עובד לי הסאונד נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי את זה http://i25.tinypic.com/amxle8.jpg ניסיתי להתקין שוב דרייבר קול ועדיין לא עובד..
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע? אני חייב לדעת איך ואני מסיים את הדמות שהראיתי לכם
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואי אפשר לעדכן אותה ולעבוד איתה עד שלא מכניסים key ניסיתי כמה גרסאות וכמה keys ואף אחד לא עובד הוא אומר לי שהkey פגומים וכו... מה עושים? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני משחק cs:source, לפעמים חברים שלי שולחים לי כתובת של שרת והמחשב שלי לא מצליח לאתר אותו למרות שהוא קיים, הוא פשוט עושה refresh לשרתים. יש לציין שלרוב השרתים אני יכול להתחבר. זה גם קרה לי בteamspeak שניסיתי להתחבר לשרת מסויים כשחברים שלי כן הצליחו ואני לא. ניסיתי שרת אחר וכן הצלחתי להכנס...ממש מוזר מקרה נוסף שקרה לי היה כשניסיתי להתקין אצלי MUonline. בחלון הכניסה למשחק, המשחק ניסה להתחבר לשרת שלו ולא הצליח.. ההודעה שקיבלתי למי שמבין היא משהו בסגנון "failure recieving list information". התקנתי את המשחק מחדש כמו שאמרו בfaq באתר ללא הצלחה... אודה אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
טוב הבעייה היא שפימטתי היתקנתי את win xp sp2 אבל המקלדת (microsoft internet keyboard ישנה ורגילהלמדי חיבור ps2) ישנה עושה בעיות עם הדרייבר. כשאני מדליק את המחשב המקלדת פשוט לא מזוהה בכלל בוינדוס ואי אפשר להקליד בה כלום אלא עם אני הולך למנהל ההתקנים ומתקין מחדש את אותו הדרייבר שמותקן כבר (הבעיה מצוינת כunicode 10) אז המקלדת עובדת 10 עד לכיבוי והפעלה מחדש. אני לא מעוניין להוריד דרייבר microsoft intelitype) שסתם מסורבלאני רוצה דרייבר רגיל שיתן לי ישימוש בשאר כפתורי המקלדת כלומר מחשבון תוכנת דואר המתנה וכו' מבלי לתפוס משאבי מערכת. באותו נושא יש לי עכבר logitech mx518 שאני מרוצה ממנו אבל הדרייבר שלו כבד קצת יש דרייבר פשוט ולא מסורבל שנותן את האופציה להזין 5 רזולוציות פעולה שונ…
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקי אני כבר משתגע מהבעיה הזאת! יש לי צורב של NEC DVD RW ND3540A וכאשר אני מנסה לצרוב קובץ ISO ע"י שימוש ב DEAMON TOOLS + NERO 7 אני מקבל שגיאה: POWER CLIBRATION ERROR והדיסק הריק נהרס. אני מצליח לצרוב בעזרת הנירו הכל חוץ מקבצי ISO ניסיתי להשתמש באלכוהול 120% וגם הייתה שגיאה. כאשר אני צורב דיסקים אחרים של DVD לא בכיווץ של ISO אני מצליח ללא שום בעיה. צריבות באופן כללי בצורב עובדות בצורה טובה לא נתקלתי בשום בעיה כלשהי עם הצורב חוץ מזה. יש לי מחשב של פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ וזיכרון פנימי של 1.5 ג'יגה הרץ על לוח של גיגהביט.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה אשר תפקידה לשלב לינק לאתר אינטרנט לתמונה שהכנתי , כך שלא אצטרך לפרסם את כתובת האתר שלי, אלא רק "כרטיס ביקור" של האתר. ידוע לי כי הדבר אפשרי, פשוט לא זכור לי שם התוכנה. תודה לכולם ויום נפלא, קארל.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ). ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני. איך זה יכול להיות? מה הבעיה? האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו? אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת". תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי. היו לי בעיות האטה עם המחשב, התברר לי שהמעבד אחראי להכל, והוא באמת היה אחראי לזה שנה שלמה. החלפתי אותו, ולאחר מכן ראיתי שהמחשב היה מהיר, ועם ביצועים בשמים (למרות שמשהו עדיין היה תקוע). בקיצור, על ההארדיסק היו דרייברים של לוח אחר (כי עבדתי איתו בלוח אחר), ואיתם הוא עבד במהירות. אבל, כשהתקנתי את הדרייברים המתאימים, המחשב התחיל להאט בצורה דרסטית, יותר מהפעם הקודמת לפני שהמעבד הוחלף. יש לזה הסבר הגיוני או פתרון?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-