עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by snapdragon,

שלום, כאשר אני מנסה להריץ קובץ סרט המחשב נכנס לאיטיות מחרידה ולא מצליח להקרין את הסרט. ניסיתי עם כל מיני נגנים, אותה בעיה אצל כולם. יש עצות? תודה.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  4. יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. משהו איכותי ויחסית ידידותי למשתמש

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by yotamoo,

שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by N N C,

שלום יש לי בעיה קטנה עם תצוגת הפונטים במוזילה לעומת התצוגה באינטרנט אקספלורר, למשל בפורום הזה, אותיות ר נראות כמו האותיות ד אלא אם כן אני מגדיל את הפונט, אבל אז הפורום נראה לא אסטתי במיוחד, האם יש דרך לתקן את זה ? תודה.

9. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by sigma,

התקנתי תוכנות Ad-aware Professional, AVG 7.5. האם מומלץ להתקין גם תוכנת Zone Alarm?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  11. היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  12. היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  13. אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור

14. Started by hagay21,

מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by parker8,

מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו? לא רק במשחקים, אלא גם בעבודה יומיומית ובעוד תוכנות.... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by smack,

היי לכולם לא ידעתי בדיוק איפה לקטלג את השאלה , אז אם טעיתי קבלו את התנצלותי אני משתמש בתוכנה קיובייס מקורית,שאותה אני יכול להפעיל אך ורק עם דונגל שהגיע איתה. היום נכנסו לי כמה וירוסים למחשב כשהדונגל היה מחובר, בכל אופן אני חושב שנפתרתי מהם ועשיתי סריקות מקיפות, אך בדונגל אין לי אופציה לבדוק. מה שאני שואל זה האם יש לי ממה לחשוש,או שבעצם הוירוס לא מגיע/ משפיע על הדונגל , וכך שאחבר אותו בפעם הבאה לא יהיה לי ממה לחשוש???? תודה רבה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by the_king00,

יש לי ה-מ-ו-ן רכיבי אלקטרוניקה, יש תוכנה חינמית שתאפשר לי לנהל אותם? משו בחינם.. אין לי כסף.. ורצוי גם ללא הגבלת זמן..

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by slimshady21,

התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. האם זה אפשרי להפוך את זה לשליטה בוינאמפ? אם כן, אשמח להסבר איך עושים את זה.. בתודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  23. היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום, יש לי סיכום בפורמט pdf שסרוק מכתב יד ובחלקו הוא לא כל קריא, לא בגלל כתב היד עצמו אלא מכיוון שהוא מטושטש. איך אפשר לערוך אותו, להוסיף לו אולי ניגודיות או כל דבר אחר שאפשר לעשות ובעזרת איזה תוכנה זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  25. Started by SmurFin,

אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים