תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב ואודה על המלצתכם בנוגע למערכת ההפעלה המומלצת וכן תוכנות נוספות הדרושות לי תודה מראש עבור העזרה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לפיירפוקס שפותח טאב במקום חלון חדש, יש לי FF16. ודבר נוסף, לאחרונה שמתי לב שבחיפוש מילה מסויימת באנגלית CTRL+F אני חייב להקליד אותה בדיוק עם אותיות גדולות וקטנות לפי איך שהיא רשומה על מנת למצוא אותה. לדוגמא, בעבר על מנת לחפש את שם המשתמש שלי הייתי יכול לרשום פשוט metalhammer רק באותיות קטנות מאשר לרשום MeTaLhAmMeR.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש כמה סרטים שהם DVDRIP. וכאשר אני רואה אותם אז האפקטים מאוד חזקים אבל הדיבור בקושי נשמע, האם יש דרך כלשהיא לסדר את זה שהדיבור יהיה חזק יותר? תודה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרת וידיאו לIPOD. אני מחפש את התוכנה הטובה ביותר מבחינת נוחות, מהירות, תמיכה בפורמטים ואיכות ההמרה. אפשר גם תוכנות בתשלום. על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=xp#anchor_os הבעיה היא שאני לא מוצא את הדריברים לכרטיס המסך...(הדיסק שהגיע עם הלוח לא ברשותי) מה אני צריך להתקין כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ? תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי את ZONEALARM אחרי שעבדתי במשך שנה וחצי בערך עם נורטון INTERNET SECURITY 2004 PRO... מהרגע הראשון ששמתי את התוכנה היא עושה בעיות - החיבור לרשת נתקע ממש אקראית והיא מחליטה לנתק אצ החיבור ממש כל כמה זמן שבה לה ואיך שבה לה... זה לא פעם ראשונה שאני נוגע בדברים מהסוג הזה ויש לי סהכ לא מעט נסיון בתחום... עברתי על בערך כל הגדרה שיש בתוכנה ולא הצלחתי לגרום לזה להפסק אפילו נתתי ל IE הרשאות של לעקוף את כל הנעילות שלו והכל ועדיין... הצעות רעיונות? - שמתי אותה על מוד עבודה של בינוני ובינוני ברמות האבטחה... -- יש למישהו הצעות ל FW אחר שעובד כמו שצריך אולי?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
תפריט העכבר הימני שלי מפוצץ בשטויות. חלקן נשארות גם לאחר הסרת התוכנה הרלוונטית. האם יש דרך לערוך את התפריט הזה? עדיף תוכנה ואם לא אז ישר דרך הרג'יסטרי. בתודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום , עשיתי סריקת וירוסים ב NOD32 ומצא לי (בין היתר) וירוס קובץ בשם CYC.SYS וכתב לי שהוא לא יכול למחוק אותו C:\Windows\System32\drivers\csc.sys - a variant of Win32/Rootkit.Kryptik.EZ trojan - unable to clean ובסוף הוא כתב לי ב Notes [1] Object has been deleted as it only contained the virus body. [4] Object cannot be opened. It may be in use by another application or operating system. אז מה אני יעשה אם זה בשימוש אי אפשר למחוק אותו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מתי התחיל הספור הזה אבל זה קצת מתחיל להמאס לא ממש משנה באיזה משחק אי משחק אחרי פרק זמן מסויים (לפעמים 10 דקות לפעמים 2 שעתיים)אני עף ממנו עם איזשהו ERROR בהתחלה חשבתי שזה קשור ל OC אז ביטלתי אותו וחזרתי ל DEFAULT זה לא עזר אחכ חשבתי שזה אולי קשור לזה שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מבלי להסיר את הישן לפני, אז ביצעתי הסרה ניקוי רג'סטרי והתקנה מחדש וגם זה לא עזר אני לא ממש בטוח עוד איפה יכולה להיות הבעיה אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה המלאה של הדפדפן internet explorer 6 ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולםיש ברשותי דיסק סידי עתיק בן 7 שנים כמעט עם תמונות שיקרות לליבי הדיסק עם ממש מעט שריטות אך אינני מצליח להעביר את התמונות למחשב ניסיתי ידני אך זה אומר לי שזה יעביר אותם רק עוד 11 ימים )-: ניסיתי עם הוויזרד של ויסטה שמצא 1000 תמונות אבל נתקע גם שאני אומר לו לעשות סקיפ על תמונות שלא עוברות כך גם עם ACDSEE גם נסיון להפוך אץ הדיסק ל ISO על המחשב לא צלח ישנה איזה תוכנה שתוכל לשחרר לי את התמונות מהדיסק??? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם! יצא לי לראות באינטרנט את AVALON זמין לגרסת XP מה שיותר מיועד למערכת ההפעלה הבאה של מיקרוסופט LONGHORN שאלתי היא האם משהו ניסה את זה ומה השיפורים והאם כדאי להתקין את זה לנוכח העובדה שזה שוקל 255 מגה! ואם זה המשקל מה זה אומר על מערכת ההפעלה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל כמה פעמים שאני פותח סרטים ב-MP9 הוא נתקע וזורק לי את ה-IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL..... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר היו לי כמה פעמים שבמשך איזה יום-יומיים לא נתקע בכלל, ויש פעמים שכל 2 סרטים בערך מופיע מסך כחול עם ההודעה הזאת.... יש לי GFFX 5200 512MB DDR P4 2.4 800 עידכנתי דרייברים לא מזמן (56.64), אבל זה לא עזר (הבעיה היתה גם בדרייברים הישנים וגם בחדשים). זה ממש מעצבן! אני כבר מפחד לפתוח סרטים כי אולי הולך להתקע לי המחשב..... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-