תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי זאת השגיאה..... הוא נותך את השגיאה בכל פורמט....בשני בגירסאות (1.4/1.5) זה נותך את אותה שגיאה.... מה הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בוא נגיד, אני למשל רושם בשורת כתובות את האתר : www.imdb.com לפני שאני מסיים לרשום את הכתובת במלואה, עולות לי התוצאות. הבעיה שאני רוצה בשביל הנוחיות שלי, שהכתובת: www.imdb.com תהיה ראשונה ועליונה. ובמקום, אני מקבל תוצאה שחיפשתי באתר. הנה תמונה שתבינו. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הFF החליט שהוא לא רוצה לשמור סיסמא לאתר מסויים (לא מקפיץ את ההודעה של השמירה), בשאר האינטרנט עובד. איך אפשר להכניס ידנית סיסמא לרשימה של הסיסמאות השמורות?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
זה הבעיה ניסיתי להפעיל כמה תוכנות כמו : CCLEANER REMOVE ITPROשאמורה להיות קשורה לקובץ הזה מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט אם זו בעיית חומרה ( עכבר אופטי חוטי די חדש ) או בעיית מסך ( LG LCD "19 - או כרטיס המסך ) או משהו במערכת ההפעלה עצמה = Vista Premium Home עברית. המחשב נייח. ??? מלבד תקלה זו כל היתר רץ מהר ותקין בהחלט. על ידי החזקת Ctrl ומקש Home אני מצליח להעלות את הסמן חזרה מעלה, אך התופעה מטרידה. נא הסבר ואולי גם פתרון סביר.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה שאני צריך זוהי תוכנת חישוב שמסוגלת להתמודד עם מספרים בעלי המון ספרות (עשרות אלפים,מאות אלפים וכן כן גם מיליונים) ולתת לי את התשובה כמספר עשרוני פשוט בלי השמטות (כמובן שזה לא מיועד לאתרים כלל אלא לחישובים פרטיים) אם מישהו מכיר כזאת אשמח לשמוע!!!!!!!!! בעיקרון אני משתמש בPHP (וכרגע מתרגל קצת את MySQL) אבל כשזה מגיע לכפל של מספרים ממש גדולים התוצאה נראית משהו כמו: 5.487634+E16 ניסיתי את Derive 6 הוא די יעיל אך גם הוא נעצר אחרי כמה מאות ספרות וחוזר לייצג את המספר ע"י E נ.ב. אם אינכם מכירים תוכנה קיימת האם יש לכם מושג באיזו שפת תכנות אני יכול לבצע תרגילים כאלו? (זה דיי פשוט ללמוד שפה עד לרמה של כפל ושימוש במערכים גם אם אין לך ממש מושג לפני אלא אם כן מדובר באסמבלי)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! העברתי קובץ REGSTIRY ממחשב אחר להארדיסק חיצוני והוא לא רוצה להימחק לי ... אני צריך את התוכנה שמוחקת אותו! תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא מוצא את האפשרות...
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט מאוד של איך משתמשים בתוכנה הזאת, מהרגע אחרי שמתקינים את התוכנה הזאת, מי יואיל בטובו להסביר לי? כבר עשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי ממש איפה אני מכניס קודים וכל השאר...
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי חשבון מייל בג'ימייל והתחלתי להשתמש ב-Thunderbird, רציתי לדעת איך אפשר לסנכרן בין תיקיית ה-Spam/Junk בנוסף לתיקיית ה-Inbox הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו פה משתמש בתוכנה ASTON? כי יש לי כמה בעיות איתה אולי מישהו יכול לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חתימה חדשה,איך? http://img40.imageshack.us/img40/761/50cent2lr.jpg
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
כותרת..... האם הבעיה נובעת משידרוג התוכנה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ לעריכת תמונות ו Ulead VideoStudio 9 לעריכת קטעי וידאו וקול יש איפשהו הוראות או הסבר למתחילים תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס שאפשר לאתחל איתו את המחשב לפני שעולה הווינדוס בכדי להסיר וירוס... מישהו מכיר איזה תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי היה מותקן במחשב נרו 7 והסרתי אותו עכשיו שאני מנסה להתקין אותו זה לא הולך גם במצב בטוח לא מצליח תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחובר בפס רחב ומשתמש ב-firewall של win xp .בדקתי את ההגנה על המחשב(firewall של win xp) באתר של חברת symantec (החברה שמפיצה את ה-norton) בבדיקת security check עברתי את כל הבדיקות למעט בדיקת Browser Privacy Scan! האם אני יכול להשתמש ב-firewall של win xp או שאולי כדאי להשתמש בfirewall (חינמי) אחר?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-