תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש באקספלורר 10 . איך אני גורם לזה שתהיה לי שורת חיפוש של גוגל, כמו שהיתה לי ונעלמה, בראש הדף באתר הבית? יכולתי גם מקודם לעמוד בראש הדף מתחת לסרגל הכתובת ובקליק ימני לבחור כברירת מחדל חיפוש ע''י גוגל. עכשיו בקליק ימני לא נראת אופציה כזו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ישנם פתרונות רבים בסגנון LIVE CD כמו ERD וכל מיני הפצות לינוקס, אני מחפש את הטובה ביותר להפעלה מדיסק און קיי לצרכים של טכנאי מחשבים ממוצע כמו שחזור סיסמאת אדמין, ניהול קבצים, חיבור לרשת, כלי אבחון חומרה ותקלות למינהם, ואם יש הסבר איך מתקינים את זה על הדיסק און קיי. (זה הרי לא פשוט כמו לצרוב ISO) יש ל- ERD COMMANDER גרסא שפועלת מ-USB? איך ההפצות של לינוקס לשימושים האלה? KNOPPIX/SLAX? תודה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה שתתעדכן לעתים דיי תכופות , שלא תעמיס על מע' ההפעלה ושתדע להתמודד גם עם תוכנות ריגול וגם עם דואר .? תוכנת נורטון אומנם טובה מאוד אך היא עשתה לי דיי הרבה בעיות והיא דיי מעמיסה על המחשב . ( מע' XP ) שמעתי על תוכנת kaspersky רציתי לדעת האם היא טובה ? אודה לתגובות .
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני רואה שזו בעיה שחוזרת על עצמה ובכמה סוגי דפדפנים , לאחר גלישה ב 1-3 עמודים באתר , הדפדפן לא מצליח לקרוא עמודים נוספים , האם למישהו יש מושג ממה זה מושפע והאם יש פתרון לבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי היה מותקן במחשב נרו 7 והסרתי אותו עכשיו שאני מנסה להתקין אותו זה לא הולך גם במצב בטוח לא מצליח תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבעיה מאוד מוזרה כי לא הותקנה חומרה. SPEEDFAN עדכני, הסרתי והתקנתי מחדש. הTASK MANAGER הוא מופיע אבל הוא פשוט לא ממשיך משם. יש עוד תופעה שהאייקון של אודיו (VOLUME) (XP SP3) לא מופיע בלשונית TASK BAR למרות שמצויין שיופיע. השינוי היחיד שנעשה זה זה שידרוג NIS מ2010 ל2011.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל הזמן לשכן שלי יש תקלה מאיקונים איך זה קורה ואיך מסדרים את זה? מצורף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לדחוס סרטונים שצילמתי במצלמה הסרטונים בפורמט AVI בסרטונים יש "רעש" ו - "שלג" איך אני יכול להוריד את הרמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כל דבר שאני מנסה לפתוח באינטרנט דרך הדפדפן (יש לי גם IE וגם FIREFOX ) שקשור לSREAMING "תוקע" לי את הדפדפן לדוגמא רדיו , סרטונים ... (חלק מסירטונים אני רואה אבל רדיו הוא פשוט לא מצליח 99FM 103FM וכו..) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המדיה פלייר את הIE את הקודקים כלום לא עוזר , יש למישהו רעיונות צירפתי תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מוריד את קובץ ההתקנה דרך האתר שלהם. מנסה לפתוח אותו ולא קורה כלום. תוכנות אחרות לא עושות את זה. מה זה יכול להיות? אנא עיזרו לי הילד משתגע. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך לעזאזל בונים database רגיל בדלפי 5 אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך אבל איך עושים את זה?????????????????
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך אני מסיר את התוכנה המקוללת הזאת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני צריך עזרה דיי דחוף. לפני חודש או משהו כזה שלחו לי באיי סי קיו את הלינק הזה. בקיצור,מרוב טפשותי הורדתי ופתתי אותו. מה אני עושה עכשיו כדי להוריד את הוירוס? היו פה פעם מדריכים אבל אני לא מוצא אותם. מישהו יכול לעזור לי? אני צריך משהו שיעבוד 100% ויהיה פשוט. תודה לעוזרים. בבקשה תתנו לי פתרון כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כותב משהו עם SocketError..... אתם חושבים שזה איכשהוא קשר לWINSOCK2 (לא התקנתי)?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. ברצוני לסנכרן בין המועדפים של שני המחשבים. העניין הוא שאני לא רוצה לסנכרן את כל המועדפים אלא רק תקייה אחת בתוך המועדפים. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-