תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד חדש אבל הנתונים שלו ומה שהוא נותן לי לא מתאימים בכלל! אני מבקש בכל לשון של בקשה שתגידו לי איזו תוכנה יכולה לעשות את זה . http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm כפי שאתם ראיתם באתר זה מחשב חזק מאוד , אבל בין זה למציאות . . .אין קשר בבקשה עיזרו לי זה דחוף. כי אם תימצא אי חפיפה בין הדברים אני יחזיר אותו בתודה מראש יוגב.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון אני רוצה להגיד שביצעתי חיפוש שפורום ובגוגל ועדיין לא מצאתי פתרון אני מנסה להתקין איזהשהי תוכנה ומופיע לי error 0x80040708 עכשיו ככה, מצאתי איזהשהו אתר שלמישהו היה את הבעיה הזאת והוא הצליח לפתור אותה אבל אני לא מבין- http://community.macrovision.com/archive/index.php?t-158501.html מישהו יכול לתרגם לי או לפחות להגיד לי איך אני נכנס להגדרות DCOM כמו שמצויין שם? או אולי אם מישהו מכיר שיטה אחרת לפתור את הבעיה אז שיגיד תודה
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס טלויזיה של PCIוPinnacle Systems ויש בו גם מקלט+ שלט. יש אפשרות לתכנת את השלט שיבצע גם פעולות שונות מחוץ לתוכנה של הכרטיס, כמו לשמשל שתשלוט על MV2PLAYER (עוצמת שמיעה, השהייה, קדימה, אחורה וכו'). תודה ושבוע טוב, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כשאני מפעיל איזה סרט במדיה פלייר הכל עובד מצויין, אבל ב Bsplayer לא רואים תמונה למרות שיש סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי החל מאתמול בעיה בהפעלת המסנג'ר על הלפטופ. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה במגוון דרכים ועדיין לא מצאתי ישועה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הודעת שגיאה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מבקש להעלות את נגן המדיה פלייר של מייקרוסופט מופיע לי חלון של מייקרוסופט המודיע לי על אי חוקיות של הנגן. דבר מוזר בהתחשב בכך ששנים היה אותו נגן פעיל וגם לא נתקלתי בתופעה דומה אצל חברים בעלי מחשב
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי במחשב תמיכה בפונט רוסי. כששלחו לי הודעה שאני בטוח שהיא בעברית,קיבלתי אותה באותיות רוסיות. יש דרך להפוך את זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שהיא גם לוח שנה וגם יומן משימות, שתהיה נוחה למשתמש אפילו עם אפשרות לדסקטופ או משהו כזה מאוד יעזור, חינמתי זה עוד פלוס אבל לא חייב. בעל תוספים זה עוד פלוס אך לא חייב, מה שכן שיהיה התראות וכו'.... קיימת תוכנה כזאת ? ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
באתר של התוספים של המון תוספים שמותאמים רק לגירסה 1.5 ואני זקוק להם, אז רציתי לדעת אם יש דרך לשנות אותם כך שיתאימו לגירסה 2 או לבנות אותם מחדש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה היתרון שיש לדפדפן FIREFOX קל מול ההדפדפן של MICROSOFT ואחרים?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-