עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אסף55,

האם יש למישהו קישור לדרייבר של HP MS 7050 ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by NEUROMA,

היי חבר'ה יש לי שני מחשבים ויש להם את אותה הבעיה : לעיתים מאוד קרובות הם נתקעים בזמן הפעלת אתרים באינטרנט ( לא משנה אילו ) הם "קופאים" ולוקח זמן מה עד שחלונות מודיעים לי שהתוכנית צריכה להיסגר . בחלונות שלחו לי הודעה כי הבעיה היא באדובי רידר / פלאש אבל אני מקבל הודאה גם שהפסיק לפעול ה - RAW SOCKET SERVICE .... אז , מה הבעיה או בעיות שיש לי ?? תודה - שי :s05:

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אפשר להחליף את כל האלבומים השחורים האלו בתמונות של האלבומים? אם כן כיצד? תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  5. מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Libary file does not seem valid. והוא לא נפתח, ניסיתי UNINSTAL ו REINSTAL וכלום לא עזר, בדקתי בחברה ל PATCH או משהוא, ועדיין כלום. מישהוא מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by PsYshaY,

יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  8. אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  10. יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  13. שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by yonit,

הורדתי קובץ וידאו מהאינטרנט ונתקלתי בדבר מוזר. כאשר אני מנסה להריץ קדימה את הסרט הסמן פשוט חוזר אחורה כלומר אין לי אפשרות לרוץ קדימה עם הסרטון - האם מישהו נתקל בתופעה הזו? ממה זה נובע? ואיך פותרים את הבעיה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by crovei,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by abc2007,

שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  17. בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by gal555,

יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by sgi,

זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by IlanF,

[עריכה] הבעיה נפתרה, אני אידיוט (כמו שיוצא לי הרבה למצוא את עצמי ) [/סוף עריכה] אני מנסה לבנות slideshow בפלאש AS3 שטוען את התמונות מקובץ XML (שהוא RSS שאני יקבל מהאינטרנט) אני מצליח למשוך מידע מהXML, ואני מנסה להכניס אותו למערך דו מימדי, אבל קצת נתקע בשגיאה קצת מוזרה שלא עוזבת אותי... כל פעם שאני מנסה להכניס מידע לתא מסויים למערך (נאמר לתא 0,0), אני מקבל שגיאה בoutput: TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at newsTicker_fla::MainTimeline/loadImages() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at flash.net::URLLoader/onComplete() השגיאה בעצם לא אומרת לי כלום, ואין ל…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by mayhem,

חברים שלום, אני מעוניין לשנות הגדרה ב aboutconfig בפיירפוקס כך שפיירפוקס יוצג תמיד על הגודל המקסימלי שלו (maximize) ולא ניתן יהיה לשנות את גודל המסך (restore - וכו') , כלומר שפיירפוקס תמיד יהיה פרוס על כל המסך בגודל המקסימלי שלו. בגרסאות האחרונות של פיירפוקס קורה לי שבמידה והאייקון של הפיירפוקס נלחץ פעמיים עד שהוא נפתח, אז הוא פשוט עלה ברקע, ניתן לראות בממשק ה Aero של ווינדוס שהפיירפוקס עולה אך לא ניתן להכנס לתוכנה. לאחר מכן אני צריך לסגור את התוכנה דרך ה Aero (לעמוד על החלון ללחוץ על X ) ואז לוקח זמן עד שהתוכנה נסגרת או שאני צריך לסגור דרך ה task manager את התוכנה. לאחר מכן בהפעלה הבאה הפיירפוקס יהיה מכווץ לגודל מינימלי ואני אצטרך להגדילו על כל המסך. אני מקווה שע"י שינוי…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by guuner,

היי. משום מה היום הפיירפוקס התחיל לעשות לי היום בעיות. ממש כל שניות שאני נכנס לפייסבוק זה מתחיל להתקע לי. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש לא עזר. ניסיתי להתקין גרסא באנגלית בכלל גם לא עזר. יש פתרון לבעיה?

25. Started by yanivnn,

אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.