עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן קניתי אוזניות חדשות והמחשב מסיבה מאוד דפוקה לא מזהה אותן, אלא חושב שהן רמקולים ,ואז זה נשמע כאילו אני שומע בתוך מערה או משהו כזה.. לוח אם מסוג G31M-ESL של ג'גה בייט. האוזניות הן MDR V700 תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שאני יכול לשלוט איתה על המאוררים שיש לי במחשב יש כזה דברר??

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. היי חברה מזה כמה ימים שאני הופך את האינטרנט ומנסה למצוא תוכנה שתחסום לי את הדיסקים שאני צורב מפני צריבה של מישהו אחר אשמח מאוד אם תגלו לי איפה ניתן למצוא כמה כאלה. או לפחות שמות של התוכנות תודה.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by crovei,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. יש לי חשבון מייל בג'ימייל והתחלתי להשתמש ב-Thunderbird, רציתי לדעת איך אפשר לסנכרן בין תיקיית ה-Spam/Junk בנוסף לתיקיית ה-Inbox הרגילה.

8. Started by tania131,

חתימה חדשה,איך? http://img40.imageshack.us/img40/761/50cent2lr.jpg

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by gal,

היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.

12. Started by frodo,

איך משתמשים בתוכנה הזאת ועד כמה היא טובה ומצליחה לצרוב דיסקים עם הגנה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. Started by IlanF,

[עריכה] הבעיה נפתרה, אני אידיוט (כמו שיוצא לי הרבה למצוא את עצמי ) [/סוף עריכה] אני מנסה לבנות slideshow בפלאש AS3 שטוען את התמונות מקובץ XML (שהוא RSS שאני יקבל מהאינטרנט) אני מצליח למשוך מידע מהXML, ואני מנסה להכניס אותו למערך דו מימדי, אבל קצת נתקע בשגיאה קצת מוזרה שלא עוזבת אותי... כל פעם שאני מנסה להכניס מידע לתא מסויים למערך (נאמר לתא 0,0), אני מקבל שגיאה בoutput: TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at newsTicker_fla::MainTimeline/loadImages() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at flash.net::URLLoader/onComplete() השגיאה בעצם לא אומרת לי כלום, ואין ל…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל =]

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  15. יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  16. היי אני מנסה (משתדל) לתרום גם קצת לקהילה ובכלל. יש אתר https://litmus.mozilla.org/index.cgi כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט מאוד תורידו גרסה הכי אחרונה של FIREFOX מפה: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/ לאחר מכן תרשמו לאתר (רישום של שתי שניות) ותבחרו את גרסה החלונות שיש לכם, וגרסה הFIREFOX שלכם (שזה 3.1 ALL TESTS) וכו' (שוב בדיוק כמה שניות) לאחר מכן יופיעו לכם TABS שונים שפשוט אתם בוחרים כל פעם סוגי TESTS שאתם רוצים להריץ. שם אתם יכולים להתחיל להריץ (יש הוראות מפורשות), אם עובר אז רושמים עובר ואם לא, אז פותחים באג על זה (ובכך גורמים לזה שזה יתוקן במהרה) לי נשמע רעיון נחמד ונראה לי לא רע לנסות לתת איזה כמה דקות או שעה ביום (או…

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  17. כאשר אני ממזער את החלון של הפיירפוקס הוא ממוזער לחלון של כל האייקונים (ליד השעון)... איך אני מקטין אותו כמו כל חלון רגיל שירד למטה ? עברתי על כל ההגדרות של הפיירפוקס ולא מצאתי הגדרה רלוונטית... אולי אחת התוספות (הוספתי תמונה שלהן)? הפיירפוקס מגירסה 3.5.6 הווינדוס 7 64BIT תודה רבה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. אני מקבל את ההודעה הזאת Windows Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assistance, click Web Help. כאשר אני לוחץ על web אני מקבל את ההודעה הבאה You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי את הפיתרון. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי יש לי המון הורדות שאין להם בכלל סורסים .. איך אני יודע כשאני בתוך התיקיה של הטמפוררי איזה קבצים כדאי למחוק. ואיך אני יודע איזה קובץ שייך לאיזה הורדה. תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by neogod,

כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.