עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by contA-,

יש לי מספר שאלות בקשר לתוכנה: 1.איזה פורטים צריך לפתוח על מנת שאוכל לקבל תוצאות בחיפוש ועל מנת שאוכל להוריד קבצים? 2.מה אני צריך לבחור איי.פי אקטיבי או פסיבי?-כי יש לי ראוטר DSL -604+ של D-Link ואני לא יודע מה צריך להיות מסומן באפשרויות. בבקשה רק מי שיש לו את התוכנה ומבין בה שיגיב,אחרת אתם סתם מבזבזים את זמני ואת זמנכם..

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by צבי,

אני גולש במהירות 750K .לאתר מהרשת לוקח 20-30 שניות לעלות???יש לי מע' הפעלה WIN XP PRO מעודכנת כולל SP2.אנטי וירוס נורטון 2004 מעודכן. AD-AWERE SE PERSONL+SPYBOT כולם מעודכנים ובדקו את המחשב הכל תקין??? אתחול המחשב נבדק ויש בו מעט תוכנות פעילות וכולן דרושות.ניטרלתי את הפיירוול והנורטון אנטיוירוס ועדיין הזמן ארוך 15-20 שניות .מה עוד עלי לעשות על מנת שאמצא את התקלה???

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  3. בואו נצא מנקודות הנחה שיום בהיר אחד התעוררתי ועל מחשבי היה מונח סרט כלשהו, בואו נצא מעוד נקודת הנחה, שיש לי צורב, ואני מעוניין לצורב את הסרט כדי שאני אוכל לראות אותו בטלויזיה, עד לפה, אין בעיה, אבל אני גם רוצה, כשכשאני רואה את הסרט בטלויזיה יהיו לי כתוביות.... התוכנה שבה אני משתמש לצריבה היא NERO 5

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  4. רצוי שתהיה כזאת שניתן לראות את הטמפרטורה באופן קבוע על הדסקטופ

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  5. כל הזמן שאני מוריד מביטורנט קובץ גדול ב RAR שמחולק להרבה קבצים קטנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה , כשאני מנסה להתקין את התוכן של הקובץ באיזה שהוא שלב בהתקנה אני מקבל הודעה שאחד הקבצים פגומים , העיניין הוא שאם אני יחלץ שוב את קובץ הBIN מהRAR אז פתאום הקובץ הפגום הזה יהיה תקין והוא ימשיך את ההתקנה עד שהוא יגיע שוב לקובץ בעיתי בשלב הזה אני פשוט מתקין מבין הקודם וככה בזיגזג עד שאני מצליח להתקין את מה שאני חפץ בו הקטע הוא שכל פעם שאני מחלץ את הבין מכל קבצי הRAR יוצא חלק אחר פגום ולא אותו חלק פגום כל פעם כך שהבעיה היא לא מהקובץ עצמו החלפתי כמה גרסאות של RAR ועכשיו אני עם ה 3.5 לא בטא מישהו מכיר אתה הבעיה ? שאני מוריד מFTP זה לא קורה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by overload,

אני רוצה לפרמט דיסקשיח במחשב (C, עם הווינדוס). אבל יש לי תוכנות חשובות על הכונן, השאלה היא האם אני יכל להעביר תיקיות שלמות של תוכנות מותקנות כמו פוטושפ\פלאש\נורטון...ואחרות מPROGRAM FILES שעל הכונן © לכונן אחר ולהחזיר אותם אחרי הפירמוט בחזרה ל C. האם הם יעבדו כרגיל?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  8. כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. אני מתחבר לאינטרנט דרך 013 וכבלים. ל 013 (ברק) יש חייגן שהוא גם מבצע בדיקת דואר כל כמה דקות. איך אני מבטל את בדיקת הדואר האוטומטית ?? (זה ממש הצליח לעצבן אותי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  10. אני מנסה להתקין את התוכנה Webroot Spy Sweeper 3.5.0.198 Retail. אבל, כאשר אני מסיים להכניס את ה-Key Code, אני מקבל הודעת שגיאה: "Cannot focus a disabled or invisible window.", וכאשר אני יוצא מההתקנה (מבלי שהתוכנה הותקנה), אני מקבל עוד שתי הודעות שגיאה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה להאצת הזכרונות?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by sergey_k,

מישו מכיר תוכנה שהופכת סרטים של DIVX לפורמט DVD? ומשנה תסאונד ל AC3 תודה סרגיי [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  13. טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by yotam360,

1) מה הוא עושה?? 2) מאיפה אפשר להוריד DirectX??

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by HellBoY,

שלום.. שמתי לב בזמן האחרון שלמחשב שלי לוקח הרבה זמן(מה שלא היה לפנני כמה ימים) להגיב להפעלת תוכניות. כשנכנסתי ל task manager ראיתי משו לא הגיוני:ICQ לוקח 98 אחוז מהשימוש במעבד. כשסגרתי את הICQ המחשב עבד רגיל. אבל איך זה הגיוני שתוכנה כמו ICQ לוקחת כל כך הרבה אחוזים ? זה וירוס? בעיה בחומרה? איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. (המפרט שלי בחתימה)

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by skyfire,

שלום. כאשר אני משחק cs:source, לפעמים חברים שלי שולחים לי כתובת של שרת והמחשב שלי לא מצליח לאתר אותו למרות שהוא קיים, הוא פשוט עושה refresh לשרתים. יש לציין שלרוב השרתים אני יכול להתחבר. זה גם קרה לי בteamspeak שניסיתי להתחבר לשרת מסויים כשחברים שלי כן הצליחו ואני לא. ניסיתי שרת אחר וכן הצלחתי להכנס...ממש מוזר מקרה נוסף שקרה לי היה כשניסיתי להתקין אצלי MUonline. בחלון הכניסה למשחק, המשחק ניסה להתחבר לשרת שלו ולא הצליח.. ההודעה שקיבלתי למי שמבין היא משהו בסגנון "failure recieving list information". התקנתי את המשחק מחדש כמו שאמרו בfaq באתר ללא הצלחה... אודה אם מישהו יוכל לעזור.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. Started by maXopka,

האם ישנה איזשהי דרך להעביר את כל הכתובות (ADRESS BOOK) מהאוטלוק לג'ימייל? יש לי בערך 300 :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. אין לו מאיפה להתקין את הדרייבר... מה עושים במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by daniel0089,

היי, יש לי גם אופיס 2003 וגם 2007. בשניהם יש אותה בעיה שכאשר אני עושה העתק הדבק אז זה לא מסתדר טוב ומבלבל את המילים לגמרי אבל כאשר אני כותב בעצמי משהו אז הכל טוב ויפה. מישהו יודע מה הבעיה? איך מסדרים אותה? *אם לא הבנתם את הבעיה אז אני יעשה צילום מסך.. רק תגידו. זה דיי דחוף, תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by magnom,

כל הזמן לשכן שלי יש תקלה מאיקונים איך זה קורה ואיך מסדרים את זה? מצורף תמונה של התקלה [attachment deleted by admin]

22. Started by Jules Winnfield,

כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.

23. שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  24. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. אני לוחץ Stand By וזה עושה לי Reset, זה מביא אותי לדף הכחול שאומר "מתכוננן למצב המתנה" ואז עושה ריסטרט WTF ולא תמיד, לפעמים.

• 12 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים