תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
קיבלתי קבצי WMA מוגנים מפני המרה ואפילו שמיעה - אני מנסה לנגן אותם ואני מופנה לאתר של מיקרוסופט ושם אני מקבל הודעה: "תוכן זה היה בשימוש במשותף על-ידי מספר משתמשים במספר מחשבים ולא ניתן להמשיך בהעברתו" האם יש דרך להמיר את הקבצים לפורמט WAV או MP3 או האם יש איזשהיא דרך לנגן את הקבצים האלה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
לכדתי סרטון דרך הכרטיס מסך שלי (geforce 4 ti4200 winfast) והוא יצא ממש ממש גדול.איזו תוכנה יכולה לדחוס אותו לנפח קטן יותר ?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי. משום מה היום הפיירפוקס התחיל לעשות לי היום בעיות. ממש כל שניות שאני נכנס לפייסבוק זה מתחיל להתקע לי. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש לא עזר. ניסיתי להתקין גרסא באנגלית בכלל גם לא עזר. יש פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם יש תוכנת FTP שמעלה קבצים במספר חלקים במקביל, כמו שתוכנות הורדה מורידות קובץ אחד במספר חלקים? יש לי שרת שבו אני מצליח לעלות קבצים במהירות קטנה מיכולת ההעלאה שלי. אם אני מחלק את ההעלאה לכמה תהליכים, האם אפשר להעלות את רוחב ההעלאה שלי? אם כן, יש לזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כמשתמש ותיק של AVG (מגרסה 7) מצאתי נציגות של החברה בארץ.אני כבר כמה זמן מעוניין בגרסה המתקדמת יותר ומחירה עומד על 220 שקלים.האם שווה לבצע את הרכישה.אני חייב לציין שאני לא רוכש תוכנות אלה (נו טוב חוקי הפורום...) אבל את הגרסה הזו אני מאד רוצה לקנות עם רישיון.חשוב לציין שההיכרות שלי עם AVG נובעת מהגרסה החופשית המצויינת שלהם ועל כן אני מוכן לשלם על רישיון חוקי למהדרין (בהנחה שהכסף מגיע לחברה על מוצר מצויין) אשמח לקבל ביקורות ממי שמחזיק את הגרסה המתקדמת. תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק אני מקווה... 3 התקנות כבר הורדתי ובכולם אותה בעיה... אני משחק ואז פתאום זה נתקע ויש מלא מרובעים קטנים על המסך... יש לי מחשב חדש e8500 כרטיס מסך hd 4870 4gb ram ומשחקים אחרים כמו קול אוף 4 ופרו סטירי ופלט אוטו עובדים אצלי אל ההגדרות הכי גבוהות... עכשיו השאלה איך אני פותר בעיה זו?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך צורבים IMAGE FILE בתוכנה הזאת ובאיזה סוגי קבצים היא תומכת
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק. 1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות Macromadia Dreamweaver MX FRONT PAGE 2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת. בתודה אליאס
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני אמור לקבל אחרי החג את המחשב החדש שקניתי. איזה תוכנה (או תוכנות) אתם מציעים לי להריץ כדי לבדוק את הרכיבים של המחשב? אני רוצה לבדוק שהביאו לי באמת את הרכיבים שקניתי ולבדוק שהרכיבים בסדר. הסתכלתי בסטיקי של סקירת תוכנות אבל יש שם המון תוכנות ואני לא יודע מה מהן אני צריך להתקין כדי לבדוק
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אח"כ שאני אתקין את האייסיקיו אני רוצה להחזיר לי את ההיסטורי שיש לי עכשיו עם כל האנשים... אז מישהו יודע איזה קובץ/קבצים בתיקיית האייסיקיו מכיל את ההיסטורי?? כלומר, איזה קובץ אני צריך לשמור בכדי שאח"כ אני אוכל לשחזר את כל ההיסטורי שיש לי עכשיו...? 10x
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה כזאת שבזמן האחרון אני צריך להיות ADMINISTRATOR כדי להריץ תוכנות מסוימות ומשחקים אך ניסיתי להחליף את המשתמשים דרך START LOGOFF ן ADMINISTRATOR לא רשום לי שמה (אפילו לא ידעתי שיש לי ADMINISTRATOR במחשב) אז אפשר להפעיל את התוכנות האלו דרך RUN AS אך אני לא יודע מה הקוד של הADMINISTRATOR האם יש קוד בררת מחדל כלשהו?? :-\ :-X
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הייתי רוצה הפנייה לעדכון כרטיס ASUS GTS8800 640 MB? אני לא יודע אם עדיף מהאתר של NVIDIA או מהאתר של ASUS (או שזה אותו דבר)
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בקיצור הכל התחיל מזה שלא עבדו לי האפקטים , כל פעם שרציתי להישתמש באפקט התוכנה פשוט יצאה ... אז רציתי לעשות Uninstall אבל לא היה אפשרי , אז עשיתי Reinstall ל Movie Maker הראשון , הוא העתיק את הקבצים מהדיסק ואחרי זה הורדתי את ההתקנה המלאה של Movie Maker 2 והתקנתי . אך שום דבר לא קרה , הקבצים נשארו של Movie Maker 1 ... מחקתי לגמרי את הקבצים של MM1 והתקנתי את MM2 ועדיין חזרו הקבצים שלMM1 ... אני לא הבנתי איך זה קורה , אפילו הורדתי הכל מה שקשור לMM מהריגסטרי , ועדיין שאני מתקין MM2 הוא מחזיר לי את MM1 . איזה אחד שלח לי את הקובץ exe של MM2 ושאני מפעיל אותו הוא סתם מקפיץ Error בלי שום הודעה מה גורם לזה , סתם יענו חלון Error בקיצור נגמרו לי הרעיונות ... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
האן ניתן לשחזר אותה? להמשיך אותה? זה היה דרך האקספלורר IE6 XP SP2
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחוות קריסות רנדומליות של הדרייברים של NVIDIA היה לי גרסה 275.33, אבל מחקתי אותה וניסיתי כבר אלף גרסאות שונות אבל תמיד אחרי הריסט של ההתקנה, בכל פעם שהמחשב עולה בעת המסך WELCOME יש מסך כחול! WINDOWS 7 SP1 32BIT NVIDIA GEFORCE 9800GT בבקשה תעזרו ליייי
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-