עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אחרי שהצלחתי לעשות DOK BOOTABLE עם קבצים שאני רוצה מעניין אותי אם אפשרי לבנות BOOT MENU משלי עם כל מיני תוספות ובחירות עם הקבצים שיש לי מישהו מכיר דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by lordgod,

זאת שפחות אהבתי (אבל גם אהבתי) : צבעונית : השקעתי , תגיבו

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by Moty_p,

השאלה בנושא...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by ginger_sami,

כשאני מסנה להתקין את דיירקט אקס 9.0c מופיעה לי ההודעה directx did not copy a required file איך אני מתקן את זה? יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 אני יודע שהוא לא תומך בדירקט אקס 9 אבל משחקים צריכים את זה מותקן.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by snikel,

ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by llime,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורטון גוסט 2003 הוינדוס לא עלה לי ונאלצתי לפרמט את המחשב.אך כשהכנסתי את דיסק הוינדוס המחיצות בדיסק הקשיח (120GB) השתנו: -לפני,היו לי שלוש מחיצות:C,עם נפח של כ- 30GB שבה ישבה מערכת ההפעלה (windows xp),מפורמטת ב FAT32. D,עם נפח של כ- 10GB ששימשה לאכסון גיבויים של נורטון גירסה 6.(שעובדת רק על FAT32). E,עם נפח של כ- 73GB ששימשה כ"מחסן".מפורמטת ב NTFS. עכשיו כשבאתי להתקין,ראיתי שמחיצות D ו E לא השתנו (לא באות ולא בגודל),אבל כונן C הפך לגודל של 8MB שאינו ניתן לפירמוט,ונוספה לי מחיצה F בגודל יותר קטן ממה שהיתה C קודם,ועליה התקנתי את הוינדוס מחוסר ברירה.אח"כ ראיתי שנוספה גם מחיצה I שהשלימה את החוסר (מצורפת תמונה). אני יכול לעבו…

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by mosheva,

שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  10. לאחר היעדרות ממושכת, רציתי לפנק אתכם ברישום הקטן הזה.. תכננתי לצבוע אותו בפוטושופ אבל אין לי זמן לכך. עוברים עלי ימים קשים לאחרונה וכנראה שלא תשמעו ממני לכמה זמן, אז לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה אציג בפניכם את "הפאלאדין הציוני". (וכן, הפטיש מעוצב בכוונה כדי שיזכיר במעט פטיש של יום העצמאות) תיהנו, שאו ברכה והיו שלום - until next time (תגובות תתקבלנה בברכה אך כנראה לא אוכל לענות עליהן בזמן הקרוב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

12. Started by jfkk,

שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת

14. Started by ofcourse,

היי יש לי המון הורדות שאין להם בכלל סורסים .. איך אני יודע כשאני בתוך התיקיה של הטמפוררי איזה קבצים כדאי למחוק. ואיך אני יודע איזה קובץ שייך לאיזה הורדה. תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by shefi,

מה זה בדיוק windows 64-bit למה הוא מתאים איתרונות וחיסרונות תודה

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by Silver-Man,

תמליצו לי על תוכנה טובה ל TVOUT

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  18. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by eliXir,

ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by אביחי,

יש לי סרט dvd,אני רוצה להקליט חלק מהפס קול למחשב. יש תוכנה שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  23. יש לי רק צייר במחשב,וגם בזה אני נוראי,אם מישהו יוכל להחליק לי את הציור הבא עם פוטושופ או משהו,אני אעריך מאוד מאוד. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by taotao,

אני לא בטוח אם זה plug-in או מובנה בתוך התוכנה...אני יפרט.. שעוברים שירים לבד בתוכנה אז יש אפשרות של לשלב אותם ביחד.. זאת אומרת שלפני ששיר עומד להיגמר נכנס שיר שצריך להתחיל.... משיהו מכיר תעניין..?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by ssib,

רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/

• 0 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים