תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האן ניתן לשחזר אותה? להמשיך אותה? זה היה דרך האקספלורר IE6 XP SP2
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את התוכנת צריבה נרו ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרט של מעל ל700 מ"ב עם התוכנה ויש לי דיסקים של 800 מ"ב אבל התוכנה לא מכירה בו מה עושים בבקשה עזרה בתודה מראש...!!!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המשחק עובד מהר מידי... הכל זז מהר כזה ולא מציאותי.. כמו סרט שמריצים אותו מהר.. למה זה ואיך מסדרים את זה? יש לי amd 3800X2 4850 התקנתי את הדרייברים החדשים של הכרטיס מסך.. ולמעבד התקנתי גם Dual-Core Optimizer וגם AMD Processor Driver
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש כבר שנים בתוכנה bitcomet של טורנטים, הכל היה מצוין עד שהתקנתי גרסה חדשה של התוכנה, ובכל פעם שהיא פועלת יש ניתוקים ובעיות עם החיבור לאינטרנט. בדקתי מול הספק ואצלם הכל היה בסדר, בכל פעם שאני מנתק את התוכנה - לא מייד - חוזר האינטרנט ללא בעיות כלל. אין לי מושג מה הבעיה, אני לא משתמש בכל מיני הגדרות פרוקסי למיניהן, אני לא מבין בזה ולא זכור לי כלל שנגעתי בהגדרות האלה בגרסה הישנה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
-
External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
העניין הוא שהתוכנה קרסה לי באמצע הפעולה שלה וכל הלינקים נעלמו! היו שם יותר מ100 לינקים מלא חבילות וכו' כל הזמן דאגתי לעשות באקאפ, אבל כנראה לא עזר, ועכשיו אני עושה לשחזר(file -->> restore), והוא אומר שהוא מעדכן וימחוק לי את הגיבוי משהו כזה יש מלא קבצים בתיקיה JDownloader\backup.. איך אני פותח אחד מהם בשביל להחזיר את הלינקים?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לחבר של אבא שלי מיקרוסופט אהוטלוק 2003 והוא הגדיר תאימייל של בזק עליו , נגיד אני מתקין לו OFFICE 2007 אז האוטלוק ייבא לו אוטומטית את כל ההודעות? או שאני יצטרך להתקשר לבזק שיסבירו לי להגדיר עוד פעם תאימייל
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אני מקבל ERROR http://www.planetnana.co.il/milan/error.JPG זה הLOG FILES: http://www.planetnana.co.il/milan/DirectX.txt http://www.planetnana.co.il/milan/DXError.txt איך אני פותר את זה ובגלל שאני לא יכול להתקין דרייקט X אני גם לא יכול לשחק בשום משחק לדוגמא: פיפא אז עשו מצווה תעזרו Thank You.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי את הדיסק של קרן פלס אבל אני לא שומע את השירים כמו שצריך. כתוב שם שאני צריך את המקודד העדכני ביותר לשמיעת שירים. איפה אני מוריד אותו? אני משתמש בתוכנה BSPLAYER אבל לא אכפת לי גם לשמוע ב MEDIA PLAYER אם זה יותר פשוט. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[
-
פשוט אני מקבל בימים הקרובים את המחשב שלי. זו הפעם הראשונה שאני קונה מהחברה הזו (www.pch.co.il) והיות והזמנתי גם הרכבה של המחשב, אז המחשב יגיע אליי מוכן כשכל הכרטיסים בפנים. לכן, אני רוצה לדעת שלא עבדו עליי ולמשל נתנו לי כרטיס Radeon 9600 Lite במקום Pro שהזמנתי. האם קיימת תוכנה כזאת שמספקת את מידע הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים, ניר.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי חשבון מייל בג'ימייל והתחלתי להשתמש ב-Thunderbird, רציתי לדעת איך אפשר לסנכרן בין תיקיית ה-Spam/Junk בנוסף לתיקיית ה-Inbox הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אופיס 2003 באנגלית ויש לי כמה שאלות 1.אני לא יכול לעשות בדיקה לשגיאות כתיב בעברית באוורד ואני חייב את זה ללימודים האם יש איזה תוסף? 2.מה זה שאר התוכנות שיש בדיסק חוץ מהאופיס? OneNote,FrontPage,Visio,Project Pro?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי נמשכת כבר שבועיים וזה קרה פתאום, לפתאה כשאני מנסה להתחבר לשרתים של emule הוא אומר לי your ip is currently black listed ומתנתק, וככה שעתיים של התחברות התנתקות עד שהוא מוצא איזה שרת מסכן ומהירות ההורדה ירדה לי מי ממקסימום של 60 ל20. אמרו לי שאני צריך למתן בהורדות שלי וככה עשיתי אבל לא עזר, עשיתי עדכון ואף הורדתי גרסה פחות חדשה וגם לא עוזר. מה אני יכול לעשות? הגרסה שלי היא LHeMule 2.2 תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-