תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שאמורה להיות מאוד פשוטה, וגם מאוד יעילה: תיוג דיסקים בתוכנה הזו אני רושם את התוכנה/ שם של שיר/ שם של קובץ, והתוכנה אומרת לי באיזה דיסק זה נמצא. כמובן שלפני כן, יש להכניס לתוכנה את הפלייליסט/ שמות הקבצים/ תוכנות. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי תדפדפן SAFARI ותתוכנה QuickTime וכל פעם שאני מנסה להוריד שיר אז זה פותח אותו בתוך האתר וישר מפעיל אותו דרך QuickTime באתר איך אני מבטל את זה? ככה זה גם היה לי בFIREFOX אז זה לא קשור לדפדפן
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי תוכנה שפותחת תצוגה מקדימה לעמוד הראשון של תוצאות חיפושים בגוגל ואולי גם בדפדפנים אחרים. מישהו מכיר ? יודע מה שמע? איפה מורידים?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי 3 סרטונים במשך 5-4 דקות כל סרטון. הענין הוש שהמשקל שלו הוא 897 מגה וזה נראה לי נפח ענקי וכל זאת כמדומני קובץ הכל הו WAVE/ יש אפשרות לבצע המרה וMP 3 אולי זה יקטין. תודה!
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תתוכנה PDFCreapor שתומכת בויסטה מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הכוונה היא אם יש תוכנה שבודקת אם הרכיבים מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד תחת עומס, תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כרגע מזמין לעצמי כמה שרינקים לאלקטרוניקה. אני צריך משהו שיהיה יפה. הרעיון הכללי הוא שיהיה רשום Audio Renovatio וליד זה איזה לוגו פשוט שיתאים. או משהו כמו AR בפונט מגניב ומעוצב, או משהו אחר שיהיה קשור לנושא של אודיו ויהיה פשוט מספיק. מדובר בסך הכל במשהו דיי קטן אז הרבה פרטים יהיו בעיה. מה גם שזה יהיה בצבע אחד בלבד. אשמח לרעיונות שלכם, כמו גם לעזרה שלכם ביציאה של לוגו שכזה שכן היכולות שלי בכל הנוגע לפוטושופ ושאר התוכנות האילו הן דיי מוגבלות. Anatoli.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. בשבוע האחרון הICQ6 לא מפסיק להתקע, לוקח לו המון זה להעלות. תוך כדי זה שהוא עולה, או מאט את כל המחשב עד כדי תקיעה של כל המערכת. בזמן השימוש בו, הכל עובד מאוד מאוד לאט, ולרוב בכלל המחשב ניתקע. במקרה הטוב אני מצליח לסגור אותו במנהל משימות. ניסיתי למחוק ולהתקין מספר פעמים אבל זה לא הצליח. לנסות למחוק אותו ביחד עם המשתמש וכל ההיסטורי, זה יכול להיות קשור? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי הפעם הכנתי תוכנת מסרים פשוטה הורדה: www.shellrock.info/shellim/ShellIM.exe תמונה: בניתי בשעה אחת ואני לומד C# סה"כ שבוע אז תגובות בונות
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בטעות נכנסתילהסר/תוכנות כדי לפנותמקום בכונן C ומחקתי משהו שאינני זוכרת מהו בדיוק הסמל של התוכנה היה נדמה לי דמות של איש ועכשיו יש לי בעיות באינטרנט . חלקמהמידע אינו מופיע למשל מבזקים בYNET או פרסומות ובמקומם מופיע חלוןריק עם X אדום ויש אתרים שאינני יכולה להכנס אליהם מה עושים??? זקוקה לעזרה דחופה .... מהדעתכם :lamer:
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מנסה להתקין מדיה פלייר 11, אבל ההתקנה תקועה כבר איזה שעה על currently installing... user mode driver framework 12% מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ולהוספת תמונה לאלבום בשביל הנגן שיראה את התמונה, בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי בעיה כלומר הוטלה עליי משימה מההורים שלי למצוא תוכנה שתחסום אתרי פורנו... פשוט יש לי אח בן 15 וחצי שניכנס לאתרים הללו ולמרות שהוא אומר שהוא לא ניכנס אם אני עושה בדיקה בקבצים הזמניים בדיסק קשיח אני רואה שכן... אז זה או שיש תוכנה כשאת או שפשוט ייאלצו לנתק את המחשב כלומר קצת בעייתי כי זה המחשב של כול האחים שלי (לי יש את שלי אישי) יש תוכנה כזאת? משו חזק אבל שיחסום....אין לו מושג בתוכנות ככה שאני יוכל להתקין אותה ולהחביא אותה והוא לא יידע....פשוט לא ידוע לי על תוכנה כזאת ולא מצאתי משהו דומה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש גירסה חינמית ? אם כן תביאו לי קישור לגירסה CS8 תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל למה הוא קובע לי שהשפה בלוח בקרה תיהיה בעברית? אני רוצה שהיא תיהיה באנגלית ואין לי דרך לבחור זאת. בעיה היותר עיקרית כאן היא שאין לי שום אפשרויות מוצגות, אני אדגים לך בתמונות. אתם רואים? אין לי שום דבר להתעסק איתו, וזה מטריף אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-