תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאלתי בנוגע לפורמטים של קבצי קול אני רוצה לדעת כמה אני דקות (או שניות) של מוזיקה אני יכול לדחוס בפורמטים הבאים: mp3,wav,AAC,wma,G726,g7xx אני יודע מנסיון שלי 1MB mp3 = 1min 10MB wav = 1min ברור שזה תלוי באכות השמע , אבל אותי מעניין הממוצע
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור את הקבצים האלה שהם כמו סרטונים קטנים האלה אבל בפורמט GIF??
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לשנות ל-xp לא מוצא את כל הדריברים הכל סימני שאלה במנהל התקנים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
יש לי DVD בבית שאני מעוניין להעתיק.. והמליצו לי על התוכנה DVDFAB. עכשיו כשאני נכנס לתוכנה מכיוון שהDVD גדול מדי, ובכדי לא לאבד מהאיכות אני ניסיתי לצרוב במצב split. יש לי כונן DVD אחד שהוא גם צורב..ככה שאני יודע שאני צריך קודם כל להעתיק את הדיסק למחשב. ניסיתי לצרוב במצב split אבל זה הגיע למאה אחוז ולא ביקש שום דיסק להכניס לצריבה. אם מישהו יודע או יכול לכתוב מדריך איך לצרוב עם התוכנה ובייחוד במצב split זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיודעת להפריד את הסאונד מהסרט אני צריך רק קטע מסרט ללא סאונד
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ששכל הנראה ידועה... אבל בכל אופן אני די צריך עזרה. התקנתי פה פוטושופ בעבר, עשיתי אחרי זה שחזור מערכת בגלל משהו והשחזור היה אמור למחוק את הפוטושופ איתו. עכשיו כשאני בא להתקין מחדש תוכנית ההתקנה אומרת שהיא לא מצליחה להתקין את פוטושופ CS4, כנראה בגלל שהיא כבר מופיעה כמותקנת (אבל הקבצים שלה נמחקו בשחזור). היא מופיעה ברשימת התוכניות המותקנות להסרה. וכשאני מנסה להסיר אותה זה אומר שזה לא היה מסוגל לבצע את ההסרה והתוכנה עדיין מופיעה. למישהו יש מושג מה לעשות? מדובר בווינדוס 7 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי למצב בטוח הוספה או הסרה של תוכניות ו-NVIDIA Drivers Uninstall ואחר כך עם התוכנה Driver Cleaner בשביל לנקות שאריות אבל הדריבר עדיין נשאר בתקייה C:\NVIDIA\Win2KXP\91.31
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זו בעיה שנמשכת כבר המון זמן ועדיין אין איזה תיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עוד עיצוב חדש הפעם רדיו קומוניסטי לפי בקשה אל תשאלו אותי למה זה מה שהם ביקשו.. צבעים כההים עדיפות לאדום ושחור.. כוכבים והרבה זה השם של הרדיו.. ( התפשרנו על אחד גדול במרכז..) שיהיו מאפיינים בוליטים של קומוניזים.. ושיהיה הקשר קטן לרדיו (לא ממש קשור אבל הם אהבו אז מה איכפת לי.. (חחח) תכלס באתי להציג אותה פחות לקבל הערות למרות שאתם יכולים תמיד לתת זה עוזר.. הם בעיקרון לא ביקשו שאני ישנה משהו.. והעבודה: שוב יש את הדוגמה המציק הזה אבל אני חייב סורי למרות שהפעם הוא לא ממש עוזר.. דרך אגב הצדדים ריקים כן אני יודע היו שם צלליות(של אנשים רוקדים) אבל הם לא רצו אותם בשום פנים ואופן לא הייתה ברירה הורדתי.. וזה עוד אתר.. שעיצבתי לפני יומיים ככה (לא להתייחס לכותרת הם לא מעוניי…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי לוח אם אסוס מקסימוס פורמולה עם ערכת שבבים איקס 38 אומנם יש לי תדיסק של הדרייברים אבל רציתי להוריד דרייבר מעודכן ופשוט לא מצאתי בשום מקום רק קובת אחד של 2 מגה.. חיפשתי באתר של אסוס ואינטל ולא מצאתי כלום תוכלו לעזור תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי יש לי משחקים בפורמט של קובץ iso . אני רוצה לצרוב אותם לדיסק ולהוסיף עוד מספר דברים לדיסק כמו טריינרים וקבצי טקסט. ראיתי שבתוכנה nLite ניתן להוסיף כל מני תוכנות לוינדוס ואני מחפש תוכנה שעושה את אותה הפעולה לקבצי ISO. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את התוכנת צריבה נרו ואני רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב סרט של מעל ל700 מ"ב עם התוכנה ויש לי דיסקים של 800 מ"ב אבל התוכנה לא מכירה בו מה עושים בבקשה עזרה בתודה מראש...!!!
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחפש תוכנה שמסוגלת למחוק קבצים / כונן שלם לצמיתות עם סיכויים מינימליים לשיחזורם. לא משנה אם היא בתשלום או לא. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כאשר אני רואה במחשב סרטי DIVX עם תרגום מובנה שהורדו מSTAGE6 חצי מהזמן אי אפשר לראות את הכתוביות - כל האזור מרוח. בDVD הביתי שלי רואים מצויין הבעיה היא רק במחשב. גירסת הDIVX שמותקנת לי במחשב עדכנית. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לעבור מ-Windows Live Mail ל-Mozilla Thunderbird. ייבאתי כמובן את כל ההודעות שלי ל-Thunderbird מה-Mail. אבל לאחרונה יש לי בעייה לא ברורה ב-Mozilla Thunderbird: כל הודעת אימייל שאני מקבל, איננה נכנסת לתיקיית הדואר הנכנס, אלא מושלכת לסל המיחזור של התוכנה (תיקיית הפריטים שנמחקו, או תיקיית סל האשפה), כך שאני צריך להעביר את ההודעות למקום המתאים בשביל זה ידנית. מה הסיבה לבעייה? איך פותרים אותה? (עדכון: הבעייה נפתרה)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה להשאיר את המצלמה פתוחה שאני לא בבית, ולהתחבר אליה דרך האינטרנט עדיף תוכנה חופשית אם יש תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש ב2003 פרו ויש לי בעיה בקבלת קבצים,ניסית כמעט הכל. הפייר וואל לא עובד,אין שום פייר וואל אחר שעובד ברקע,התקנתי מחדש את התוכנה מספר פעמים. אני על סף יאוש,למישהו יש רעיון אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, איזו תוכנה יכולה להמיר MOV/AVI לWMV? כל מה שמצאתי היה באתרים חשודים למדי
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכוונה היא שבמזמן שבמסך אחד ירוץ סרט נגיד במסך השני אוכל להמשיך להשתמש כמחב לכל דבר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-