תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, תישמעו יש לי שתי חשבנות בGMAIL אחד הוא ב POP3 אבל אני רוצה כשאני יכנס לOutLook זה יקבל דואר גם מהחשבון הראשון וגם מה שיש לי עכשיו. בתודה Si-Nom.
-
טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פירמטתי לקרוב שלי את המחשב, התקנתי XP וכל שאר הדברים... הוא מנוי באינטרנט זהב (015) דרך בזק, עם מודם קטן לבן כזה... באתרים מסויימים באינטרנט, כמו למשל GMAIL או האתר של ISSTA, הוא מקבל ב-80-90% מהפעמים הודעה (לא דף) לאחר שמנסים להיכנס לדף שאומר שאי אפשר להיכנס לדף (לא זוכר בדיוק...). אבל זה רק במקום מסויים - כל ה-GOOGLE עובד, ורק ה-GMAIL עצמו לאחר שמכניסים שם משתמש וסיסמא נתקע. באתר של ISSTA למשל יש מקום בחירת טיסות ותאריכי טיסות, ולאחר שבוחרים את זה האתר רושם שהוא מחפש טיסות, וכשהוא מתחיל להציג את הדף המעודכן עולה ההודעה הזאת... לא עוזר REFRESH. ואני גם לא יודע למה אבל לפעמים זה פשוט עובד... יש למישהו פתרונות? יכול להיות שהתקנת IE7 תעזור?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה למיקסוס מוזיקה לדיג'יי מתחיל..!!! על מה אתם ממליצים? אני דיג'יי מתחיל שרוצה להיכנס לסצנה ואני מחפש תוכנה טובה לערייכת שירים וכדומה...
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נכון לעכשיו,שפת ברירת המחדל היא עיברית. 1.אני מעוניין שבברירת המחדל ,שפת ה-INPUT תהיה אנגלית. כיצד אני משנה זאת,באופן קבוע? 2.גם כאשר אני משנה זאת לאנגלית (בעזרת alt+shift ) ,בכל זאת ,כאשר אני יורד שורה ,השפה משתנה בחזרה לעיברית. כיצד מונעים את ההחלפה האוטומטית מאנגלית לעיברית כשיורדים שורה ב-WORD 2003 תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
הורדתי קאזה בעיברית אך התוכנה אינה מצליחה להתחבר לשרת יש למישהוא פיתרון או לינק לקאזה דייט כלשהיא שפועלת?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה לעשות פתאום כל הסרטים שאני רואה במחשב לא משנה באיזה נגן קיבלו גוון צבע ירוק אני לא יודע איך זה קרה ואיך לתקן זאת
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת עם אפשר לכוון את הסקייפ שלי למענה אוטומטי, כלומר שכל שיחה שתיכנס ישר תתחבר (שיחת וידאו) תודה על כל תשובה, דור
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד סרטון עבור פרוייקט מחקר רפואי מהקישור הבא http://www.perioralglobal.com/cheryl.asp ללא הצלחה. ניגנתי את הקובץ מתחילתו עד סופו ב 2 דפדפנים IE 8 ו Firefox קובץ הוידאו לא נירשם ב Catch ב 2 הדפדפנים. ניסתי תוספים מסוימים להורדת סירטוני וידאו, גם כן הקישור לא נראה לתוספים ולכן לא ניתן להוריד. כמו כן ניסתי גם לנסות לקבל מידע בעזרת התוכנה URL Snooper ללא הצלחה... http://www.donationcoder.com/Software/Mouser/urlsnooper/index.html האם ישנה דרך כל שהיא להוריד סירטון זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חדש בפורום. יש לי שאלה , מזה כמה ימים אני נכנס לאלבומי Picasa Web Albums ברשת, מצליח לראות את התמונה הראשית של כל האלבומים, כך שאני רואה דף תמונות של כל האלבומים. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על תמונה של אלבום כלשהו בשביל לצפות בכל התמונות במכיל האלבום, אני מקבל דף ריק עם הודעה ראשונה בתחתית הדף "בוצע" והודעה שנייה "שגיאה בדף" ואני מקבל דף ריק בלי תמונות. השאלה שלי: האם מישהו יכול להסביר ממה יכולה לנבוע התקלה ואם יש איזשהו מקום בו אני יכול לקבל תמיכה ממערכת Picasa Web Albums ? תודה רבה סמואל האלבומים שלי נמצאים בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/SHMUEL16/
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום,רציתי להשתמש בתוכנה אווטלוק עם האימייל שלי בהוטמייל,עכשיו יש שרת נכנס הוא כבר מזהה אותו אוטמטי של הוטמייל אבל אני צריך לרשום את השרת היוצא ואני לא יודע מהו,מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? יש מדריך או משהו?... תודה. מצטער על הנאביות מעולם לא השתמשתי בזה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הורדתי את גרסה 8.05 אבל בקובץ INFO רשום KNOWN ISSUES - WINDOWS NT/2000/XP ONLY האם יש גרסה שמתאימה גם לויסטה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני יוצא מהמשחק האייקונים מבולגנים לגמרי ואני צריך לסדר אותם, איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם יש מישהו מכם\מכן שיודעים\יודעות לנתח קבצי dmp אנא מכם עשו זאת לקבצים המצורפים ואולי תוכלו לעזור לי , בבקשה, לדעת מה עובר על המחשב שלי ולמה הוא עושה "מסכים כחולים"..... בתודה מראש, אוריה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מחפש תוכנת אנטי וירוס חינמית טובה שמתעדכנת באופן קבוע
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת באמצעות אילו תוכנות ניתן לצפות בקבצי mkv.* ? תודה, אלכס.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם ! אני צריך תוכנה שיכולה להפוך MP3 לWAV ואז אני צריך לערוך את הWAV זאת אומרת "לחתוך" את השיר ולהוציא ממנו את החלק הנדרש עדיף תוכנה פשוטה ולא כ'כ מקצועית כי אני צריך את זה בשביל הפלאפון שלי, אני רוצה צילצולים שהם במחשב שלי בפורמט MP3 להפוך לWAVה ולחתוך רק את הפזמון. בתודה מראש,לירן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק SATA ואני זוכר שפעם שעברה שהתקנתי ווינדוס אקס פי פרו זה פשוט זיהה לי אותו... ועכשיו הוא מבקש ממני דרייברים להארדיסק.. בהתקנה של ווינדוס אקס פי הום יש אפשרות אחרת חוץ מלהכניס דיסקט פלופי WD 80GB SATA ABIT NF7SL זה מה שיש לי... תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-