עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב יש לי במחשב (ווינדוס ויסטה) אופיס 2007. בשבועיים האחרונים גיליתי להפתעתי הרבה כי האופיס שלי התחיל להתנהג כמו אופיס 2003: אפשרויות ההדבקה שלו למשל ב WORD הן כמו ב 2003 (לא מצליח להעתיק ולהתדביק טבלה כמו שצריך, לא מעתיק את העיצובים הקיימים), או למשל ב EXCEL הוא לא מסוגל להעתיק נוסחאות בין תאים אלא רק מעתיק את הערכים. כ מו כן, באפשרויות ההדבקה המיוחדת נמצאים רק אפשרויות שקיימות באופיס 2003. חשוב לציין כי לאחר הפעלה מחדש של המחשב, האופיס "מתאפס" ומתנהג שוב כמו אופיס 2007 למשך זמן מסויים (לא יודע להגיד האם הוא חוזר להתנהג כמו 2003 לאחר טעינת קובץ מסויים או לאחר ביצוע פעולה מסויימת) כמו כן, לפני כחודש יצרתי קוד באמצעות VB באקסל על מנת שאוכל לבצע איזה שהיא בפעולה בין …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. מקווה שפה המקום (התלבטתי אם לשים בפורום אמצאי אחסון)אם לא סליחה מראש. אני יודע שצריך לסגור כל תוכנה שפועלת בשעה שצורבים בנירו.האם זה אותו דבר במחשבים עם מעבד כפול ליבה ? יש לי מעבד core 2 dou e6600 ואני רוצה שגם התוכנה לשיתוף קבצים תרוץ ברקע. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by תום מרילין,

היי, לאחרונה הופיעו במחשבי הזקן (P3, 128MB SDRAM) 2 בעיות מוזרות ומציקות ואני לא בטוח מה מקורן. הבעיה הראשונה הופיעה קצת לאחר פרמוט המחשב והתקנה מחודשת של WIN XP, העניין הוא שהמערכת עולה הדסקטופ מופיע, אבל במשך כ2-3 דקות המחשב לא מבצע שום פעולה שמורים לו לעשות, לאחר כ2-3 דקות הוא כאילו "מתעורר" ומתחיל לבצע את כל הפעולות שביקשתי ממנו קודם. החשד הראשוני שלי היה שמדובר באי אלו תוכנות זבל שעולות ולוקחות את המשאבים אל בMSCONFIG אין לי דברים לא מוכרים. מה זה נראה לכם? הבעיה השניה מוזרה עוד יותר, הDVD בן ה4 שלי מת והחלפתי אותו, מאז התחילה להופיע מידי פעם תקלה, הכונן פשוט לא קרא תקליטורים והיה צורך לאתחל את המערכת מחדש בשביל שהכונן יסכים לקרוא. יש לציין שבנסיון לטפל בבעיה הראשונ…

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. שלום לפני פחות מ10 דקות התחיל להפתח חלון אקספלורר עם הכתובת הבאה: http://65.243.103.62/trafc-2/rfe.php?cmp=vm_mg_old&nid=ik&lid=home&uid=b4afa6be055811dcb1f1003048895bfc&guid=6c58594e+e59e8933c32444ed95b053fcc07d9bfb&affid=67508&url=http:%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Fhome%2F0,7340,L-8,00.html החלק של YNET זה משתנה בהתאם לאתר שאני נמצא בו כמו כן מופיעה לי ודעה שברגע שתחזור אני אצלם אותה איןלי מושג מזו הכתובת הזאת אבל הנה מה שכתוב שם: ההודעה שמופיע לי מפנה אותי לאתר של תוכנת אבטחה או משו כזה.. מישהו יודע מזה ומה אנ צריך לעשות בשביל להפסיק את זה? עדכון הנה ההודעה שמופיעה לי וזה האתר שנפתח לי בנוגע לתוכנת אבטחה http://www.errorsafe.com/pages/scanner/index.ph…

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by jcdenton1,

היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  6. מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה ? זה בכל הקבצים לא רק באחד ניסתי לעשות ריסט לא עזר...

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by azorder,

לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שמקליטה אודיו ומוסיקה ממשחקים (מוסיקה ואודיו בלבד! ללא תמונה) יש כזאת?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by xxdragonxx,

מה זה פתאום אני מדליק תמחשב ואני רואה שאין מקום בכונן C שלפני כן היה מלא מקום כמה ג'יגה מחקתי כמה דברים והיה שם איזה 2 ג'יגה ואחרי כמה דקות זה שוב מודיע שאין מקוםם ואני לא מוריד כלום ניסיתי אחר כך למחור משהו ששוקל 700 מגה ואני שם לב שלאט לאט המקום יורד בלי שאני יגע בכלום... מה זה הדבר הזה?.? וזה מגיע ל 0 זה עושה מלא שגיאות כאילו מוזרות ותוקע תמחשב עזרה דחוףף

10. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by asagoren,

איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by deluxe,

לאחרונה אני נתקל בבאג מעצבן בפיירפוקס, תופעה שקורה באופן אקראי. מדי כל כמה הפעלות, כאשר אני פותח חלון חדש, לאחר שלא היה חלון אחר של הדפדפן פתוח, החלון החדש פשוט לא מגיב ללחיצות. פשוט פתוח כרגיל בלי יכולת להגיב ללחיצה על פקודה מסויימת. התופעה לא פוסקת עד אשר אני מבטל את התהליך של התוכנה במנהל המשימות, ואז הכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש דרך כלשהי לפתור אותה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. שלום אח שלי הקטן משחק בwebkinz הזה עכשיו הבעיה האתר פותח כל פעם במחשבים מסויימים את האתר בדף קטן כך שלא רואים את כל החלון ובמחשבים אחרים פותח בצורה טובה איך אפשר לסדר את זה אני מעלה לכם דוגמא מהמחשב שלי במחשב הנייד שלו יש בעיה דומה רק שזה לרוחב.. תודה רבה לכל העוזרים נסיתי להחליף לאקספלורר החדש שיחקתי עם ההגדלה של הדף וגם עם הרזולוציה של המחשב וזה לא עוזר למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by motir,

הנה שאלה מעניינת: אני משתמש בדפדפן Avant Browser (שמבוסס על המנוע של Internet Explorer). ניסיתי להשתמש במוזילה אבל היו יותר מדי בעיות תאימות עם אתרים שונים, וה-Avant מאוד נחמד לשימוש. אבל: למוזילה יש פיצ'ר נחמד מאוד שנקרא Find As You Type. העסק הזה מאפשר לך, כשאתה קורא עמוד, פשוט להקיש מילה, והוא מחפש את המילה בכל העמוד ומקפיץ אותך מיד למילה שהוא מצא. לחיצה על F3 מאפשרת לחפש שוב וכו'. הוא אפילו מדגיש את המילה, שיהיה נוח.. :-) אפשרות עוד יותר נחמדה היא לחפש רק לינקים (החיפוש הרגיל ימצא גם לינק וגם טקסט רגיל שבתוך העמוד). אם מצאת לינק, אפשר להקיש על ENTER ופשוט לקפוץ לשם. והשאלה: האם מישהו מכיר פלאגין כזה ל-Explorer? תודה, מוטי.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מחפש תוכנה להמרת וכיווץ של קבצי MPEG ל-AVI בקידוד DivX או Xvid . תודה !!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  18. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו הכל טוב ויפה אני נכנס לצרוב מסמכים וכל מיניי דברים מעורבבים בדיסק של דיוידי אני נכנס לדיסק זהב שיש עליו דף שזה צריבה של מכל מיניי דברים בדיסק של דיוידי אז אני נכנס לזה שם את הדברים ושאני בא להתחיל לצרוב שאני עושה BURN אז אחריי שנייה זה מבקש ממני לשמור איפשהו את הקובץ אני שומר וזה עושה כאילו זה צורב אבל בעצם זה שומר ואז שאני נכנס לקובץ ורוצה לצרוב אז זה עושה את אותו הדבר שוב ושוב במקום להתחיל ישר בצריבה בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי תודה רבה רבה רבה רבה למגיבים!!!!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by מוקיון1,

יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. איך אפשר להוריד את אותם קיטעי וידיאו שמופיעים באתר ynet ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אז התקנתי היום את NIS או בשם המלא של הגרסה - Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition בכל אופן הבעיות האלה קרו לי גם פעם משום מה כשהתקנתי את NIS 2003 אז וויתרתי עליו ועברתי ל KASPERSKY אבל אני לא מרוצה פשוט ואני רוצה לסדר את הבעיות המוזרות האלה אז ככה מאז שהתקנתי את זה צצו שתי בעיות - בעיה ראשונה - זו בעיה שקרתה לי גם פעם כשהתקנתי את 2003, בגללה וויתרתי על NIS, מה שקורה בעצם זה שכשNIS דלוק, יעני מגן על המחשב והכל, אז האינטרנט עובד לאטטטטטטטטטט מאוד, שום דבר לא מוריד כמו שצריך, אני לא יכול לגלוש כמו שצריך למשל ברוטר, זה מוצא את האתר אבל לוקח לו מלא מלא מלא זמן לטעון את האובייקטים של הדף, ברגע שאני מכבה את NIS , הכל חוזר לקדמותו ועובד יפה, כנ"ל בהורדות וכל…

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום, יש לי הודעה מעצבת שהיא עולה לי איך שרואים את שולחן העבודה אחרי הדלקת המחשב. וגם כאשר אני רוצה למחוק תוכנית דרך לוח הבקרה, חלק מהתוכניות מסרבות להימחק עקב ההודעה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה לכך? ואיך פותרים זאת? תודה לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by iyc,

אני צריך תוכנה שמעבירה באיכות ומהר משהו כמו 3.5 שעות לכן לא טוב לא הTMPEG עכשיו השתמשתי בנרו אבל אי אפשר להגדיר שפ את הKbps כלומר מה שלא תגדיר הוא עושה את זה 9800 ואני צריך 9000 כדי להוסיף 2 פסי קול וכתוביות. והCUCUSOFT לא מוציא לא באיכות טובה וגם הוא משנה את הסרט כך שהפס קול המקורי לא מתאים. בקיצור אני מעוניין בתוכנה שממירה מהר שאפשר להגדיר את הOUTPUT ושיצא באיכות טובהץ תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

אהלן, האם יש דרך שThunderbird תעביר כל הודעה שנכנסת לחשבון מסויים לכתובת דואר קבועה אחרת בצורה אוטומטית? תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.