תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עשיתי הכול לפי ההוראות. כולל uninstall מקיף, מחיקה מהדפים הממולצים והאקסטנשונים, אפילו עשיתי שחזור מערכת לתקופה שלפני... אבל זה עולה לי תמיד עם הכניסה לכרום. האם עקירה של הדפדפן והתקנתו מחדש תעזור? או מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
באיזו תוכנת FIREWALL עדיף להשתמש.. ZoneAlarm או Norton Security? אני משתמש הרבה בeMule ושמעתי שzonealarm גורם להפרעות בתוכנה... השאילה השנייה היא לגביי משהו שנורא מציק לי, התקנתי בזמנו Norton SystemWorks וזה התקין את הProtectoer שלו על הסל מחזור הישן.. וכמובן כל הקבצים שאני מוחק הולכים עכשיו לתקייה החדשה שהתוכנה יצרה, Recycler\Nprotect, בכל אופן בשלב מסויים החלטתי להפטר מהתוכנה רק שמה, כל הקבצים שהיו בתיקיה נותרו שם כאילו כלום לא קרה.. וברגע שאני מנסה למחוק אותם "ידנית" אז הוא רושם לי File not found ושואל אותי אם לדלג להבא שכמובן כותב אותה תשובה וכן הלאה.. ניסיתי כבר הכל, התקנתי מחדש את התוכנה וניסיתי למחוק אותם דרכה, שיחקתי עם הרגיסטרי אבל שום דבר לא עוזר וזה סתם תו…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום .. אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה דיסק bootable עם כמה תוכנות שימושיות בשבילי ... הדיסק צריך לעבוד כבר מהדוס והקבצים שאני יצור מהם את הדיסק הם קבצי iso .. בבקשה אם למישהו יש שם של תוכנה ואולי גם את המדריך לזה אני אודה לכם מאוד...
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
^. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בדקתי את הנושא של המרת סרטים למשל, ברצוני להמיר סרט בפורמט - Divx ל - Vcd או - Svcd והתברר לי שכדי להמיר את הסרט אני צריך להוריד לפחות ארבעה תוכנות ולהתקינם על המחשב. בכלל כל תהליך ההמרה מסורבל מאוד למרות שהורדתי שני מדריכים לצורך כך. ושאלתי האם אין תוכנה אחת שיודעת לעשות את המלאכה?. ממתין לתגובתכם ותודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לאחותי מתנה ליום הולדת וחשבתי על לקנות לה לוח גרפי אבל היסתכלתי קצת וראיתי שהרבה לוחות גם מיועדים לכתיבה רגילה כאילו במקום מחברת אז השאלה שלי אם למישהו יש להמליץ על משהו נורמלי עד 500ש'ח שהיא תוכל להישתמש בזה לציורים שהיא עושה ואח'כ אולי גם להפוך את זה לאנימציה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני יכול לגלות את סיסמת המסנג'ר שלי , בלי כל תהליך הקבלת סיסמה דרך האימייל והכל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את רוב האתרים האפשריים קופצת ההודעה של ה activex ... אני מאשר להוריד האתר עולה מחדש ואז הודעה על קובץ חסר\ בעייתי. הבנתי מתוך חיפוש שזה שייך ל macromedia flash התקנתי ידנית וגם לא עזר מצורפת תמונה תודה אנשים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על פי מה שידוע לי זאת מצלמת אינטרנט Silver Line 330pc מישהו יכול להביא לי דרייבר פירמטתי את המחשב בבקשה !! תודה מראש למי שיביא לי !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט האם להתקין ווינדוס xp או ווינדוס vista. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור ופחות במשחקים. בכלל מה ההבדל בין גירסא ביתית לגרסא מקצועית?, והאם כדאי ללכת על 32bit או על 64bit?. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש את התוכנה הזו: http://www.guerillasoft.co.uk/encspot/ שבודקת קבצי Mp3 ו"מנחשת" איזה קובץ באיכות גרועה/בינונית/טובה היא עושה את העבודה טוב אבל היא לא נוחה כלל, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה אך נוחה יותר.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מפעיל תמסנגר לוחת על כניסה יש תחלון שבו אני בוחר או רושם תאיימל שלי.. אז יש לי רשימה של כל האנשים שהתחברו מאצלי.. אני רוצה למחוק אותם שישאר רק שלי !! איך אני מוחק את זה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע בדיוק איזה דרייברים צריך להוריד ומאיפה, ולמה. אשמח אם תתנו לי כאן קישורים ישירים לדרייברים, או שפשוט תגידו לי למה אני צריך למצוא דרייברים. Q6600+ac freezer 7 pro ABIT IP35 Geil DDR2 4096mb 800mhz BFG Nvidia GeForce 8800GTS OC 512mb PCIe 2.0 Samsung Sh-203B NZXT Hush + SeaSonic S12ll-500 500W Hauppauge winTv-PVR-150 MCE Logitech Cordless Desktop MX 5000 Laser Microsoft OEM Vista Premium ENG 32Bit המון תודות!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חתימה חדשה שלי איך? http://img11.imageshack.us/img11/3364/ut2k46uy.jpg
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך אני נפתר מוירוסים או מטרויאנים שהאנטי וירוס מגלה (אגב יש לי גרסא 9.0.0.463) ? האם מספיק רק למחוק את הקובץ שהוירוס/טרויאן נמצא בו?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-