תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים :s05:
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
למה אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו?...אין לי פיירוול רק אנטי וירוס של נורטון.. תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windows Xp 64-bit Pro ובקיצור אני מעוניין להתקין Windows Vista beta2 עכשיו יש לי שני מחיצות בויינדאוס ורציתי ליצור מחיצה חדשה כדי שאני יוכל להתקין את הויסטה ... הבעייה היא שהתוכנה PartitionMagic 8.0 לא עובדת טוב ב XP64 ואין אפשרות ליצור את המחיצה .. למישהו יש רעיונות איך אני יוכל ליצור מחיצה לא דרך Partitionmagic ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ברשותי המשחק CALL OF DUTY WORLD AT WAR- מקורי. כשרציתי לעדכן אותו- לגרסא 1.2 גלשתי באתר והופניתי לאתרים שמהם אני יכול להוריד את הקובץ. ניסיתי כבר פעמיים אבל כל פעם שאני מוריד את הקבצים- הם פגומים. פעם אחת הוא לא יכל להשלים את התקנה מסיבה לא ידועה (שגיאה 1689 אני חושב) ופעם אחת הוא לא יכל למצוא קובץ DLL מסוים. לעוד מישהו זה קרה? איך אני פותר את זה? (לא יודע אם זה קשור אבל כל הדרייברים מעודכנים)
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יצאה היום (זה כבר אתמול) סופית-לא בטא http://lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en&pageid=3 אולי זה יעזור לאלו שהגירסה הקודמת זייפה אצלהם
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הוא ניכנס לי לאתרים יותר לאט מ-Explorer, בטעינת אתרים וכוליי, איך אני יכל להגביר את המהירות שלו? יש איזו שהוא תוסף? מדריך? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי מצגת עם מספר קטעי וידאו מקבצים שקיימים אצלי על המחשב. אני מעוניין לשמור את המצגת כקובץ אחד כדי שאוכל להפעיל אותו בכל מחשב, אבל כקובץ ppt ולא כpptx כדי שאוכל לפתוח אותו גם באופיס 2003. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 , יש לי גם מערכת עם סאב..... מתי שאני מפעיל שיר דרך המדיה פ]לייר ... לא שומעים ת'סאב.... רציתי לדעת אם אפשר לשנות משו בהגרות כדי שזה יפעל
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? תשמעו יש לי כרטיס רשת של EDIMAX וחיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרייבר .. הכרטיס רשת הוא : EDIMAX IEEE 802.11G TURBO MODE EW-7128G WIRELESS LAN PCI CARD אם מצאתם דרייבר, בבקשה תוודאו שהוא בהתקנה תודה רבה, דרך אגב אני חדש :]
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אתמול הסרתי את הדפדפן כרום (הסרה מלאה, כולל היסטוריה וכו') והתקנתי מחדש בגלל שהייתה לי בעיה קטנה עם שמירת הסיסמאות.. אחרי ההתקנה נכנסתי לדפדפן ובדקתי אם באמת נמחקה ההיסטוריה. ההיסטוריה "שלי" נמחקה אבל ראיתי עשרות/מאות דפים שבחיים לא הייתי בהם.. איך זה הגיע לשם? זה היה פשוט מוזר.. אני בטוח שלא הייתי בדפים האלה בחיים.. כמובן שמחקתי שוב היסטוריה ואז זה הסתדר למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה להופיע? יכול להיות שזה קשור לבעיה הזאת איכשהו? כי עדיין לא הצלחתי לפתור את זה..
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי Windows XP 64 Bit Edition והיום שהתכוונתי להתקין את האנטי-וירוס שלי הוא אמר שאין לו תמיכה ב-64 ביט. בבקשה תמליצו לי על אנטי-וירוס טוב שתומך 64 ביט (אם קיים) ואיפה אני יכול לקנות אותו. אם לא קיים, מה אני יכול לעשות כדי לשמור על מחשב מאובטח (בלי להחליף מערכת הפעלה). תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מוריד סרט בביט-טורנט ששוקל 700 מגה. הגעתי בתהליך ההורדה עד 70% (שמשום מה מהווים 520 מגה) ואז סגרתי את המחשב. מאוחר יותר שפתחתי אותו על מנת להמשיך בתהליך ההורדה הביט-טורנט סימן לי שהורדתי רק 46% מהקובץ, בעוד הגודל שהורד נשאר על 520 מגה. מה הבעיה כאן? האם האחוזים משקרים? מדוע נפח הקובץ שהושלם ירד מ-70% ל-46% למורות שהגודל שהורד לא השתנה? לפני זה הורדתי גם קובץ של 180 מגה והייתה לי בעיה דומה שבגללה למורות שהקובץ היה 180 מגה הייתי צריך להוריד 200 בשביל להגיע ל-100% הורדה של הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יום אחד אני גולש לי באינטרנט פתאום המחשב עושה לי ריסט וכותב לי לפני הקטע של הטעינת וינדוס אז זה כותב לי שיש לי ווירוס בHARD DISK הודעת בצבע אדום כזה ואז יש לי ללחוץ N כדי להמשיך וY כדי לראות פרטים בלה בלה.. מתי שאני שם BOOT כדי לפרמט תמחשב אז זה לא מזהה לי תדיסק וזה עושה לי משהו עם BOOT וזה לא קורא לי תדיסק בעע והדיסק עובד פיקס בעע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-