תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן כאשר אני כותב בתוך תיבות טקסט בעברית. כשאני כותב בתוך התיבות מופיעים ריבועים וסימנים לא מזוהים כאילו אין קידוד או משהו. יש לציין שזה רק בעברית ורק בדפדפן! יש אפשרות מהירה לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתה איזה קיפצה של החשמל לשבריר שנייה ואיכשהו זה דפק לי תדרייבר של הכרטיס קול! יש לי כרטיס קול soundmax והעדכון שאני עושה דרך מנהל ההתקנים לא עובד כי הוא מבקש דיסק ואין לי מושג איפה הוא. מה שמצאתי בגוגל לא עובד (דרייבר אחד ניסיתי ששוקל 14 מגה). עכשיו אני צריך מישהו שירשם לאתר הזה DriverGuide וישלח לי תדרייבר או יביא לי תמשתמש כי אני לא מצליח...הוא לא שולח לי לאימייל אישור של המשתמש. בבקשה תעזרו כי נשבר לי כבר מהנאחס הזה כלום לא עובד פתאום, כולה דרייבר מסכן אני צריך ואין לי איך להשיג אותו
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לכל מי שיש בעיות עם החיפושים באימיול ומקבל תשובות גרועות/ספייווארים למיניהם, השלבים הפשוטים האלו פתרו לי את הבעיה המעיקה אחת ולתמיד. זה כבר הציק לי המון זמן אז אני מאמין שיש עוד אנשים שסובלים מזה *Go to Options/Server Set number of errors allowed before removing the server to 9 *Click Edit button that appears next to the option Auto update In Notepad, that is opened, add the following lines in the beginning: http://www.gruk.org/server.met.gz http://peerates.net/peerates/certifiedservers.met http://peerates.net/peerates/trueservers.met *Save changes in notepad *Unmark the two following options Update list of servers *Click on Accept *Go to servers wi…
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
התוכנה שמסנכרנת בין המכשיר למחשב ... איבדתי את דיסק ההתקנה והמחשב לא מזהה את המכשיר... (אם אני לא טועה זו אותה התוכנה לכל המכשירים של מוטורולה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. מחקתי בטעות תיקייה גדולה עם המון קבצים מהמחשב (כן, גם מהסל מיחזור...). אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את התיקייה הזו עם הקבצים. כבר ניסיתי כמה תוכנות (גרסאות הטריאל שלהן) אבל אז גיליתי שהם רק מחפשות קבצים מחוקים ולא באמת משחזרות אותם
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מצגת שסדר השקופיות בה אינו קבוע ומשתנה בכל פעם, זה אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לא ידוע למה האימיול אצלי נהיה בעייתי ביותר, עשיתי REINSTALLים אינסופיים בגלל בעיות ועד שעכשיו הוא פועל איכשהו בסדר אז הוא לא מוצא שום קובץ שאני מחפש פשוט כלום, ריק !! לא ידוע אם זה קשור אבל למטה זה מראה שהקדמליה במצב תמידי של "connecting" כלומר לא מחוברת אז אולי זה יכול להיות איזה קצה חוט. חייב את עזרכתם נמאס לי כבר שאין לי אימיול או איזו תוכנת הורדה נורמלית על המחשב. המון תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל לקחת את התיקייה של המשחק איך שהיא במלואה ולהעתיק אותה למחשב אחר האם המשחק יפעל ??? אני מדבר על משחקים כמו GTA SAN-ANDRES ו FIFA2007 משהו ברמות האלה מה הסיכוי שזה יפעל ואם לא אז איך אני עושה את זה ?????? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם outlook 2007 כדי לקרוא אימליים, ושרת pop3 של אינטרנט זהב, רציתי לדעת אם קיימת דרך לקרוא את הדואר אבל להשאיר אותו על השרת ולא למחוק אותו מהשרת כך שאם אני אפתח את הדואר שלי ממחשב אחר עדיין אני אראה את הדואר תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכנתי משהו בswish , תמונה שנכנס כתב ויוצא - כמו באנר כזה. אחרי שעשיתי export כל הכתב נהיה הפוך לגמרי (לא - שינוי encoding לא עזר ) והתמונה נהייתה שחור לבן. בדקתי את זה גם בכל מיני קבצים אחרים מוכנים שבאים עם התוכנה וגם שם זה עשה את אותה בעיה. מישהו אולי יודע למה ? תודה :]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזו דרך (אשמח למדריך) להפוך מחשב אישי PC לשרת באינטרנט שאליו אני יוכל להעלות אתרים, ולאפשר לאנשים להוריד ממנו ישירות קבצים? אני מודע לזה שבמקום כתובת מסודרת יהיה לי משהו כזה 47.579.587.58 אבל בכל זאת יש דרך לעשות זאת? נ.ב. אם אני קונה ראוטר, ומחבר 2 מחשבים אליו אז איזו כתובת איפפי תהיה להם? לכל אחד אייפי שונה או שאותה כתובת אייפי? וזה נכון שבראוטר כתובת האייפי לא משתנה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עושים בפוטושופ תמונה בסגנון עתיק כמו שיש בתמונות הישנות שזה חום לבן
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת סוני ששומרת את התוכן שמצלמים על דיסק ויש לי 2 בעיות איתה.. 1. לא תמיד התוכן שבדיסק עובר למחשב 2. כאשר התוכן עובר למחשב הוא נשמר כקובץ vob ואי אפשר לערוך אותו וגם לא לראות אותו במחשב.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לתזכורת , למשל היום רשמתי וכיוונתי לעוד שנה, אחרי שנה היא תקפיץ לי הודעה .. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה תוכנת השטלות קלה ונוחה יש, (צריך רק העברת קבצים וצפיה במסך לא יותר מזה) ושהצד השני לא יבחין בכלום? (כלומר שלא יראה אזה משו בשורת משימות או על ה tray וכו..לפחות ב tray שלא יראו..שזה לא יהיה כזה גלוי..) .. ניסיתי radmin 3אמרו לי אפשר לעשות שלא יראו ב tray אבל יש שם באפשרויות רק show in tray ו always show אז איפה האופציה שלא יראו? 2.אפשר לנסות עם טרוין אבל אם יש אנטירויס הוא יגלה אותו בטח..אז איך אפשר לעשות באנטי וירוס שלא יגלה את הטרוין הספציפי ושלא יעשה גם בהמשך בעיות והתראות למיניהם על וירוסים עקב הטרוין? ואזה תוכנה יש שתעבוד עם הטרוין הזה? אשמח לשמוע אם יש עוד אופציות וחשוב שהצד השני לא יבחין בכלום, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם יש לי HD של WD 205GB בן כמה חודשים, מי שהתקין לי את המערכת הגדיר 30 GB לכונן C, ואני בהתחלה לא שמתי לב והתקנתי עליו תוכנות, היום הוא עם 800MB חופשי ומתדרדר... במחיצה השניה D: יש לי איזה 170 פנוי. מערכת ההפעלה XP SP2 ומערכת הקבצים מסוג NTFS. איך אני מעביר נפח למחיצה הראשונה? האם התהליך מסוכן לקבצים ו\או לHD עצמו, האם הוא מסובך? יש לי ידע בהפעלת תוכנות והבנה מהירה אז אין בעיה בזה. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-