עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by golansa,

שלום לכם יש ברשותי נייד נחמד LENOVO Z60M שעושה בדרך כלל עבודה מצויינת הבעיה היא בכונן הDVD דגם MATSHITA UJ 830SX שלצערי אין לא כלל עידכוני קושחה ( כמדומני firmware ) וכרגע הוא נעול על ZONE 2 ללא שום אפשרות לשינוי או לעקיפה ץ הורדתי את כל סוגי התוכנות הידועות לי ( REGION FREE לסוגיהם DVD43 DVD Decrypter SMARTRIP ) ללא הצלחה . דבר לא מועיל לא לצפייה ולא להעתקה לשם צפייה . האם יש למי מהמומחים פתרון ? תודה !

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by e_type,

שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by thejinji,

1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  4. שלום האם יש קובץ כזה שהופך את הפוטושופ מאנגלית לרוסית? תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  6. סימנטק משווקים כרגע רק את גירסה 14 שהיא גם מסובכת,וגם אחרי שקראתי את רוב המנואל שלה (184 עמודים!),הבנתי שהיא לא מאפשרת לפרמט את המחיצה לפני השיחזור.במקום זה הם מציעים לך לעשות בדיקת וירוסים מקיפה למחיצה....WTF הרי עושים שחזור כזה (לפחות אני) דווקא במקרים שיש וירוס במקום להסתבך עם הסרה שלו.... כרגע יש לי גוסט גירסה 6.0 שעובדת מצויין אבל רק עם FAT ,כך שאני לא יכול לפרמט את כונן C שלי כ NTFS . נראה לי הכי טוב בשבילי 2003...אז איפה משיגים אותה? :s05:

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by mci10mat,

יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by Matrix-Hacker,

התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?

9. Started by RONEN1N,

אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information ‏‏אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by chris_u16,

חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך.... ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle) מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמ…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. שלום, אני מחפש תוכנה המזהה חומרה וממליצה על דרייברים מתאימים ומעודכנים. קיים אתר כזה www.drivershq.com אבל הוא רק בודק ודורש רישום כדי להמשיך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by ImAllMostAwake,

זה הבעיה ניסיתי להפעיל כמה תוכנות כמו : CCLEANER REMOVE ITPROשאמורה להיות קשורה לקובץ הזה מה עושים ?

13. תנו לי בבקשה לינק לפאטצ' להסרת הבלאסטר

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  14. מחפש תוכנה ששומרת את הסדר של הסמלים בשולחן עבודה כפי שהוא /ששומרת את הסדר של הסמלים על הדסקטופ ככה שאם נגיד עשיתי צורה (עם הסדר של הסמלים) של עיגול אז שישמור לי את זה ככה ושאני לא יצטרך כל פעם לסדר מחדש(אני יודע שיש דבר כזה ב100% אני פשוט לא זוכר תשם של התוכנה........תודה רבה רבה רבה למי שמביא לי אותה כי אני מחפש אותה שנים!פשוט שנים!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. אני צריך תוכנה לכיתת מחשבים שאפשר לשלוט על כולם ממחשב אחד... איזה תוכנות טובות יש כיום בשוק, ואיזה פונקציות מיוחדות יש בהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by imac,

אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. Started by athi,

יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by eranmor,

התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  20. בזמן האחרון השגתי לעצמי חשבון פרימיום ב RS. הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד כמו שצריך. עד עכשיו השתמשתי ב flashget אבל היא עושה עבודה חרא ואחרי שתי הורדות קורה מצב שהוא פשוט לא מסוגלת להוריד את הקובץ במלאו אלא רק 3 קילובייט מתוכו (לא זו לא בעיה של מקודם). בבקשה תמליצו לי על מנהל הורדות טוב שיעבוד טוב עם פרימיום. תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by ronzilca,

ב2 גירסאות שניסיתי להתקין 8 ו-9 הוא מנסה להתקין קודם כל את הRedistributable C++ 2005.. כל פעם הוא טוען שהוא לא מוצא קובץ בשם vcredist.msi, זה מונע ממני להתקין את התוכנה וזה משגע אותי.. http://img33.imageshack.us/img33/3487/64404842.jpg

22. Started by Rebellion,

Lenovo ThinkPad R60e Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family תודה [=

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  23. שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by rk666,

האם שמתם לב להשתוללת ניצולת המעבד בזמן שאתה גולשים עם ואללה ופיירפוקס? האם גם לכם הפיירפוקס פתאום מאמץ את המעבד לכיוון ה100 אחוז? זה פשוט בלתי נסבל.

25. Started by Vlad3,

יש למישהו מושג איך חוזרים גרסא אחת אחורה? הגרסא החדשה שיצאה שברה לגמרי את הגלגלת עכבר, הרבה מאוד אתרים לא עובדים לי עם הגלגלת. מה ניתן לעשות?(מבלי למחוק את כל ההגדרות)

• 8 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים