עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

היי היה מותקן במחשב נרו 7 והסרתי אותו עכשיו שאני מנסה להתקין אותו זה לא הולך גם במצב בטוח לא מצליח תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by SmurFin,

אני רואה דרך הBSPLAYER לטלויזית LCD ביציאת RGB סרטי 1080 DPI ויש תקיעות כאלה, הקול לא מסנוכרן לתמונה ולא רץ חלק איך אפשר לבדוק את זה לעומק ולראות מה הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בעיה רצינית עם קבצי וידאו. אני מחפש כלי להסרת כל קובץ שנחשב כCodec (אני לא ממש מבין בזה, אבל משהו כמו Codec Remover). אח"כ אני רוצה להתקין את חבילת הCodecs האולטימטיבית, אז בבקשה המליצו לי על החבילות שאתם משתמשים בהן.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה שאני יכול לשלוט איתה על המאוררים שיש לי במחשב יש כזה דברר??

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

טוב, החלטתי להפעיל HIJACKTHIS, ולראות מה יוצא, וזה מה שיצא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:01:34, on 16/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Aston\aston.exe C:\Aston\XP\internat.exe C:\WINDOWS\system32\taskswitch.exe C:\WINDOWS\system32\fast.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  8. יש תוכנות שאני יכול לבדוק אם יש במחשב תוכנות ריגול? ואיזה אנטי וירוס הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. אני משתגע מקצב ההורדה הכל-כך איטי ב-eMule! אני גולש באינטרנט 1.5 מגה (איי.די.אס.אל) ובכל הורדה שלי בתוכנה הזו נעה בין 2-15 קילובייט לשניה שזה גרוע ביותר. זה מייאש אותי, זה מדכא אותי ואני חייב לשים לזה סוף! אז בבקשה עזרו לי, כתבו לי בבקשה בפירוט איך לשפר את המהירות המייגעת הזו. נ.ב: בכל הורדה שלי אני דואג לכבות את תוכנת הפיירוול/אנטיוירוס (כולל הפיירוול של ווינדוס) וכל שאר תוכנות האינטרנט.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by shloosh,

כל פעם שאני שולח מייל, הוא שואל אותי הודעות מפגרות בקשר לכתב שאני שולח ואם להפוך את זה ל-html או Plain text או משהו כזה... חוץ מזה כל פעם גם הודעה אם קידוד UTF-8 משהו כזה. מה אני עושה עם השטות הזאת??? נראה לי שבכלל אני שולח סימני שאלה. התוכנה הזאת מעולה אבל אם אני לא מסדר את ההודעות האלה אני מעיף אותה נראה לי. ??

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by GUNZ,

שלום אני צריך המלצה על אחד טוב לא מודים וכאלו אלה גירסה בפני עצמה עם אפשר קישור יהיה נחמד תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by imac,

אני חושב שמישהו פה בבית מחטט לי בהיסטוריה של האיסיקיו שלי ובמסנג'ר האם יש תוכנה שמציגה לי לוג של כל מה שעשו במחשב לאן נכנסו וכו' ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by EliranB,

היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by PsYshaY,

יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  15. מאיפה אפשר להוריד open office? והאם אפשר להפעיל מסמכים של וורד על התוכנה בopen office?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by shtrodel,

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום רב. לידידה שלי יש בעיה שהICQ שלה מתנתק(פרח צהוב).. הICQ פשוט מתנתק לפעמים כאשר היא שולחת הודעה או מקבלת אחת זה קורה פעם בחצי שעה +- אבל זה לא קבוע.. ניסינו להתקין מחדש את ה ICQ ואף להשתמש בגירסה אחרת היא משתמשת כרגע ב 5 הגירסה הקודמת היית יותר ישנה אך עדיין יש התנתקיות היא לא רוצה להשתמש במירנדה או טרילאן וכל אילה אך אני ממש אשמח אם הבעיה הזאת תיפתר למישהו יש רעיון כיצד נוכל לפתור את הבעיה של ההתנתקיות האילו? בנוסף אם מישהו יכול להסביר לי למה יש כל הזמן את התנתקיות הללו ללא סיבה מיוחד אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש רועי.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  18. הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by DJO,

כשאני מנסה להתקין תוכנה מסוימת (לא חשוב השם) אני מקבל כזה דיאלוג Windows Installer, loading.. ואז אחרי כמה שניות דיאלוג Fatal Error Installation ended prematurely because of an error. וזהו אנא עזרו לי, אולי כדי לי להתקין Windows Installer מחדש? חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי ל XP.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. אהלן חבר'ה חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו על דיסק שירים שהוא העתיק מהדיסק אבל אני לא יכול להפעיל אותם בגלל Digital Rights Managment ואני לא יודע איפה הקבצים האלה אם למישהו יש הצעה לפתרון או איזה תוכנה שמסירה את ההגנה אני אשמח לשמוע

21. היי חבר'ה, הורדתי קובץ זיפ כלשהו ( ) עשיתי איקסטרקט לקבצים הוא הוציא אותם והם עצמם קבצי זיפ מהסוג של ה 001, 002, 003 ..... עכשיו בזיפ הראשון היה קובץ של התוכנה PKZIP שבעזרתה הייתי אמור לפתוח אותם. הבעיה: שימוש בתוכנה הזו. (כתוב ללחוץ על המספרים 1 עד 4 ועל כפתור אחר בשביל לצאת) אז מה אני יכול לעשות אם כל מקש אחר מוציא אותי? פתרון: ??? ??? ??? ??? (בלי משפטי החוכמה של המנ*לים למיניהם) ;D בבקשה עזרה, ותודה לכל העוזר הנחמד

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  22. ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. נמאס לי מכל הנקישות והצלילים האלו..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת

25. אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים