עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאתה פותח חלון הודעה של משתמש שנמצא על away ..הוא קורא את ההודעה אוטמט האם אפשר לבטל את זה ? שיהיה כמו איסקיו פרו .. אני אוהב את הגירסא 5 רק את הדבר הזה לא .

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום ניסיתי להתקין היום נרו ולא הצלחתי זה רושם לי שגיאה. מישהו יודע למה זה רושם את השגיאה? ואיך אני יכול לסדר את זה? אני חושב שאני יודע מה הבעיה . לפני שבועיים בערך ניסיתי להתקין SP3 והייתה לי הפסקת חשמל באמצע של ההתקנה אז אולי זה דפק משהו? אם הבעיה בגלל שלא התקנתי עד הסוף SP3 איך אני יכול להתקין מחדש SP2 בלי פורמט? זה די דחוף כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב אבל אני צריך לצרוב תמונות וסרטים ולפני הפורמט . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by nadav1379,

יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל

4. היי זאת השגיאה..... הוא נותך את השגיאה בכל פורמט....בשני בגירסאות (1.4/1.5) זה נותך את אותה שגיאה.... מה הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by kobibo,

מה זאת הגירסה R5 ומה אם בכלל יש לגירסה DVDRIP ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני צריך תוכנה לניקוי של תיקיות וקבצים ש"מעיקים" על המחשב ולא בשימוש או שלא צריכים אותם... תודה..

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by e-d-a,

התקנתי את התוכנה ואי אפשר לעדכן אותה ולעבוד איתה עד שלא מכניסים key ניסיתי כמה גרסאות וכמה keys ואף אחד לא עובד הוא אומר לי שהkey פגומים וכו... מה עושים? תודה מראש...

9. Started by E_XeQuit,

שלום, אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P35-DS3L. יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים תמיד למחשב, כאשר האוזניות שמחוברות לחור השחור והרמקולים לחור הירוק. רציתי לדעת אם יש דרך ליצור קובץ שמשנה את ההגדרה של החור השחור מאוזניות ל Line-IN ולהפך. תודה רבה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 778 צפיות
  10. כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by haimal2002,

שאני מוריד מהאינטרנט קבצים הוא לא שואל אותי איפה אני רוצה לשמור אותם הוא ישר מוריד אותם לתיקיה זמנית למה ? בבקשה תעזרו לי :'(

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. לא הצלחתי להחליט אם זו בעיית חומרה ( עכבר אופטי חוטי די חדש ) או בעיית מסך ( LG LCD "19 - או כרטיס המסך ) או משהו במערכת ההפעלה עצמה = Vista Premium Home עברית. המחשב נייח. ??? מלבד תקלה זו כל היתר רץ מהר ותקין בהחלט. על ידי החזקת Ctrl ומקש Home אני מצליח להעלות את הסמן חזרה מעלה, אך התופעה מטרידה. נא הסבר ואולי גם פתרון סביר.

15. Started by Mountain King,

אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  16. שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by eranmor,

התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by abc2007,

שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  19. Started by Prometheus,

הכותרת מדברת בעד עצמה... תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by gal555,

יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. שלום אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ לעריכת תמונות ו Ulead VideoStudio 9 לעריכת קטעי וידאו וקול יש איפשהו הוראות או הסבר למתחילים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  24. 1. כשאני נכנס ל"המחשב שלי" ומנסה להיכנס לאיזה שהו כונן זה לא נכנס לי (זה כאילו עושה לי את הזה של פתיחה באמצעות): http://img151.imageshack.us/img151/218/95905523.png פעם זה גם קרה לי אבל זה היה פותח לי את הכונן בחיפוש ומישהו נתן לי איזה קובץ שסידר את זה... אבל עכשיו זה לא עובד... לקובץ שנתנו לי קראו folderopenssearch.reg 2. כשאני מנסה ללחוץ Ctrl+Alt+Delete זה לא נכנס לי למנהל המשימות... תודה לעוזרים... D:

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  25. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלמצו את התוכנה הזאת ICQ2003/Lite Password Recovery בדחיפות תודה מראש נמרוד...! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.