תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לה עינייים חומות
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה,למה זה ? יש דרך אחרת להסרת תוכנה חוץ מאשר דרך הקונטרול פנל/לוח הבקרה והסרת תוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי פיירפוקס על המחשב שלי בנוסף לאקספלורר ועכשיו אני לא יכול להיכנס לאקספלורר אם אני לוחץ עליו הוא פותח לי את הפייר פוקס אני יכול להגיע למצב שאני השתמש בשניהם כי כרגע אני לא יכול להפעיל את האקספלורר אם אני לוחץ עליו נפתח הפיירפוקס מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בעבר מצאתי תוכנה קטנה שנקראת gaming mouse ובה היו כל מיני אפשרויות להגדיר לכל כפתור בעכבר פעולה שונה. כרגע אני עם WIN7 64 והתוכנה לא מתאימה, כמו כן גם הדרייבר של העכבר לא עובד לי העכבר שלי- Genius Ergo 525 תודה! עריכה: הורדתי מהאתר של GENIUS דרייבר ל WIN7, כשאני מפעיל את התוכנה אני מקבל את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת תמונה וכמו למשל פה http://www.activessoft.com/images/awscreenshots2.gif לעשות לה את אותו הדבר.. עם איזה תוכנה צריך לעשות את זה.. photoshop illustratur או שבכלל משהו אחר..? ואיך לעשות כמובן...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה חשובה מחברה מחו"ל ועכשיו היא לא נמצאת במקום שתוכל לרשום לי שוב והיא כנראה רשמה לי אותה בעברית אבל זה הגיע בג'יבריש אז השאלה שלי היא האם יש דרך שאני אדע מה רשום שם - זה לא ארוך. זה הגיע ככה:
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-