תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני לא שונע ב-YOUTUBE סאונד אלא רק הוידאו רץ. כל אתר אחר אני שומע. למישהו יש רעיון לדעת את מקור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לאחר זמן רב מאוד שבו לא התעסקתי עם בניית אתרים ( :-X ) רציתי בימים האחרונים לבנות כמה עמודים חובבנים ופשוטים לתמונות וכו'. הוצאתי את הFront page express מהבוידם (כמה טוב ששמרתי אותו על דיסק כי אחרי האקספלור 4 או 5 העלימו אותו) ונתקלתי בתופעה שכאשר כותבים טקסט מסויים ואחר כך מנסים להחזיר את הסמן לאמצע שלו הכתיבה\מחיקה שתעשה תיהיה inverted ותעשה בדיוק בצד השני של השורה (נגיד כתבתי "אבגדהו", שמתי את הסמן על הב' וכתבתי ת' אז היא תכתב אז הה') . לא זכרתי את הבעיה הזאת מהתקופה שהרצתי את התוכנה על ה98SE אז תיארתי שהתוכנה קצת דפוקה בגלל שהיא מיושנת ולכן הורדתי את הדמו של הDreamwever האחרון וגם שם נתקלתי באותה בעיה למרות שכל ההגדרות encoding כביכול מוגדרות. האם אלו בעיות שתמיד ה…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחרי שחילקתי את ההארדיסקים לכמה כוננים. אני רוצה להוסיף לכונן C עוד כמה ג'יגה, כי נגמר שם המקום..ושם אני מתקין משחקים. איך אני עושה את זה בלי לפגוע במשהו?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
גם לאחר שיצאתי לגמרי מהתוכנה על ידי בחירה ב-EXIT וגם לאחר איתחול המחשב (התוכנה לא עולה לי עם האיתחול) עדיין נשארים לי 2 הכוננים הוירטואלים של התוכנה ב"מחשב שלי". איך אני מעלים אותם?? (כי מן הסתם זה לוקח זיכרון..)
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במחשב שלי מותכנת תוכנת antivir חינמית. לאחרונה צץ וירוס/הודעה מציקה שמקפיצה את החלון לעתים קרובות. אשמח לקבל הצעתכם כיצד להפטר מהוירוס הזה.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תודה מראש... משום מה לא הסתדרתי עם 2 שניסיתי להוריד בגוגל. יונתן
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
נדפק לי איזה משהו ואני לא יודע מה זה הקישורים לתוכנה לא עובדים , אני לוחץ על קישור וזה לא נוסף לתוכנה .
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המקשים בזמן משחקים, שלפעמים הם מפסיקים לעבוד. אני אתן דוגמה, בזמן משחק אני לוחץ על W כדי ללכת ואז לוחץ גם על D או A כדי ללכת הצידה וכשאני עוזב את D או A הדמות מפסיקה ללכת ואני צריך לעזוב את W וללחוץ עוד פעם, זה קורה גם ההפך. ולפעמים זה גם סתם עוצר לשנייה. החלפתי מקלדת והבעיה לא נפתרה. מדובר במחשב חדש תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 17:54:20 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב יש לי תתוכנה RHINOCEROS עושים שם נגיד קוביה עיגול תלת מימד ואז מה כאילו אין לי מושג מה לעשות למישו יש איזה שהוא פריט כל מעניין לעשות עם הסבר משו פשוט ביותר מקווה שמישו יעזור לי כי ממש רוצה לעשות משו מגניב משלי
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית אם אפשר, להקלטת וידאו מאתר אינטרנט מסויים. ניסיתי להשתמש קצת ב-CATCH3D אבל היא פשוט משתגעת פעם עובדת ופעם לא. לכן אני מחפש תוכנה נורמלית פשוטה שתתן לי שליטה על איכות הוידאו וכל מיני אופציות בלכידת הוידאו. תודה מראש, דודי.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית - אשר תבצע שיפור אוטומטי בתמונות סרוקות זאת באצווה (Batch בלעז) וכמה שיותר Idiot Proof - נושא עיבוד התמונה זר לי. תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אחת שיהיה אפשרי דרכה להכניס כמה כתובות דואר.
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כל הנקודות האלה שאני מקבל כתוצאה משיתוף, זה נמחק אם נגיד אני מחליף ווינדוס? יש דרך לשמור את זה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי שהתקנתי CCC 7.4 אין לי תצוגה של הסרט ב-BSplayer (גרסה 2.15) אלא רק מסך שחור אבל יש סאונד. ב-WMP הסרט מתנגן כמו שצריך וכמו כן ניסיתי כמה קבצים שונים. למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהסתיים אצלי תהליך הגיבוי ויצירת IMAGE של כל כונן C, הפאנל העליון היה בצבע צהוב, עם סימן קריאה צהוב והודעת אזהרה לפיה: No backups have been scheduled yet גם אחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי מחדש, זה הראה את אותו הדבר. מה זה אמור להביע? האם משמעות הדבר שהגיבוי לא הצליח??? ובמידה וזה אכן כך, האם לא הייתה אמורה להופיע הודעה כלשהי במהלך או בסיום התהליך,שאומרת שהתהליך נכשל, ומה הסיבה שגרמה לכך?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שמעו חברים אני פתאום נכנס לff ואחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה "אל שלח" מחקתי פרופילים מחקתי תff כלום לא עוזר מה אני יכול לעשות כדי שזה יעזור ? וכדי שלא יצטרך להיות בie ???
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מריץ וינדוס ויסטה 64 ביט הכל מעודכן כשאני מנסה להתקין adobe flash player מהאתר שלהם הוא כותב לי Sorry, your platform is not supported מה קשור? תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש אחר תוכנה אשר תוכל לשלוח SMS לכל 3 הרשתות בישראל (טוב 4) אם היא יכולה גם לקבל יתרון תודה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-