תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום ותודה לכולם, אני צריך תוכנת פייר וול חדשה אמרו לישהכי חזקה היא הComodo Firewall http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html זה באמת נכון היא הכי טובה שיש? *ד"א , אני משתמש באנטי וירוס ESET NOD32* ואם כן ואני מוריד אותה ,יש צורך לבטל את הפיירוול של הווידוס(המובנת שמגיעה)?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
גרסה ראשונית של פיירפוקס 5 תשוחרר מחרתיים (12/4), וגרסת בטא ב-17/5. אם מוזילה תעמוד בלוח הזמנים שקבעה, הגרסה הבאה של הדפדפן - פיירפוקס 6 - תשוחרר, ככל הנראה, באוגוסט. מדובר בשינוי משמעותי מבחינתה של החברה, המתמקדת בקוד מקור פתוח. עד כה נהגה מוזילה לשחרר גרסאות חדשות לפי לוח זמנים ארוך ומתון בהרבה. הפיתוח של פיירפוקס 4, למשל, נמשך יותר משנה, וכך גם הפיתוח של פיירפוקס 3.6. המהלך החדש מייצג, למעשה, אימוץ של שיטת הפיתוח של גוגל (Google), כאשר לכל גרסת מבחן יתווספו תכונות נוספות שיפותחו במקביל. תכונות שפיתוחן לא יושלם עד שתשוחרר גרסת מבחן מסוימת ישולבו כבר בגרסת המבחן הבאה. שיטה זו מאפשרת לגוגל להציג גרסה חדשה של דפדפן כרום (Chrome) מדי שישה עד שמונה שבועות. לכתבה המלאה:…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח תשובה (: קיבלתי אתמול תמחשב במשלוח UPS מTMS, התקנתי הכל את כל הדרייברים וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש לי 8800GT של ספארקל אז הכנסתי תדיסק שלו ועידכנתי, זה הכי מעודכן? למה חבר שלי אמר לי שיש יותר מעודכן, אני לא יודע איזה דרייבר להוריד חיפשתי ולא הבנתי. יש לי ווינדוס XP HOME edition משנת 2002 מקורי והוא מה שמותקן לי על המחשב, אני לא יודע אם זה 32 או 64 אבל חושב שזה 32 אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם אפשר עם אחת התוכנות הנ"ל לטשטש פנים ? תמיד רציתי לדעת איך עושים את זה סתם בשביל הידע האישי כרגע אני עורך וידאו עם תוכנה חיננית למשתמש בשם Premiere Elements 4, אם אפשר לטשטש פנים עם התוכנה הזאת אני ישמח אם תגידו איך אבל אם אפשר לטשטש פנים אך ורק עם התוכנה Adobe Premiere CS3 אז אני גם לא התנגד
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנגןVLC הבעיה שלי היא שהכתוביות בו הפוכות מבחינת שורות,עליונה מופיעה למטה ותחתונה למעלה,מה ניתן לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אני צריך להוריד את הסרטון בן 49 דקות שבלינק איך עושים את זה ? http://www.rtve.es/alacarta/videos/espanoles-en-el-mundo/espanoles-mundo-ottawa/1684627/
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא יכול לעשות חיפוש ,לראות קבצים מוסתרים ,להפעיל אנטי וירוסים ועוד הרבה דברים מעצבנים ב-WINDOWS מה אפשר לעשות , אני נואש בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי תוכנה להמרת שירים מ mp3 ל wav התונכה נקראת MP3_WAV_Converter_3.98_Portable כשאני מנסה לצרף אותה לגימייל (מהדסקטופ) גימייל מקפיץ הודעה "נימצא וירוס" איך מנקים את התוכנה מהוירוס ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה! אני צריך 3 המלצות לתוכנות שיתוף קבצים, אחת שהיא הכי מומלצת לסרטים, אחת שהיא הכי מומלצת למוסיקה ואחת לתוכנות. אפשר שזה יהיה 3 שונות ואפשר 2 או 1. תודה מראש! נמרוד
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי רק צייר במחשב,וגם בזה אני נוראי,אם מישהו יוכל להחליק לי את הציור הבא עם פוטושופ או משהו,אני אעריך מאוד מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-