עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סאונד בכל השאר, הורדתי גאווה מחדש עידכנתי את ה ווינדווס מדיה פלייר אני שומע מוזיקה רואה סרטים וכל המצבים בקונטרול פאנל הם על הכי גבוה... ואני רואה מצוין את הסרטון אבל קול אין לי... חיפשתי קצת בגוגל ואני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל יש לי עוד בעיה, מופיע לי על הדסקטופ הקובץ הבא dxva_sig כשאני פותח אותו רשומה לי האות B הבנתי שזה CODEC של מדייה פלייר שחסר אבל לא כל כך הבנתי את ההסברים שם לאיך לתקו את זה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eyal00,

אני מעוניין אנטי וירוס ואני מתלבט בין השניים? איזה עדיף ולמה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. ?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  5. שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  6. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה

8. Started by 1nstall,

שלום לכולם. יש לי קליפ קצר שאני צריך "לצנזר" כאילו כמו שבחדשות מטשטשים פנים. יש איזה כלים מסויים או דרך כלשהי לעשות את זה ב Premier? תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. Started by Stingray,

יש לי סרט AVI,וקובץ SRT של תירגום,אשר מסונכרן עם הסרט... איך אני "שותל" את התירגום בסרט?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by doronsun,

אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  11. שלום, לאחרונה איבדתי את היכולת לראות סרטונים במחשב - הכוונה לסרטונים שמורידים ברשת, קטעי וידאו שונים. כאשר רואים בסטרימינג זה בסדר אבל אם אני מוריד סרטון (קבצים מצורפים באימייל) אז רק שומעים ולא רואים כלום. עד עכשיו ניסיתי להסיר את WMP גירסא 11 ולהתקין מחדש, הורדתי את חבילת K-lite והפלייר שלהם וכן את divx והפלייר שלהם. גם winamp ו powerDVD מאכזבים. ובכל זאת עדיין יש לי את אותה הבעיה. הצעות יתקבלו בברכה (חוץ מלהתקין XP מחדש כמובן)

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. התקנתי היום את קספרסקי 7 והוא לא נותן לי להיכנס להרבה אתרים, ז"א למשל אני נכנס לHW אז הוא נטען המון זמן [האתר] איך שאני סוגר את קספרסקי האתר פתאום נטען עד הסוף במהירות, נגיד ל VGAMES הוא בכלל לא נותן לי להיכנס [טוען את הדף בלי סוף] איך שאני מכבה את קספרסקי הדף עולה במהירות. מה הבעיה והאם היא רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by סעמי,

אני רוצה להוריד פרק בסדרה והפרק מחולק לשתיים אז מי שיוכל להביא לי תוכנה שמאחדת קבצי avi אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by d_v,

אני רוצה להמיר קובץ מ vob ל mpeg. קראתי שאפשר פשוט לעשות rename ואז המחשב יזהה ויראה אותו, כמו כן מה שמעניין אותי זה הוידאו בלבד, ולא הסאונד. המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by Buffer,

היי יש לי מייל שהוא Gmail אבל עם סיומת אחרת, אם אני רוצה לערוך את ה-Gmail Notifier כמו שעושים פה: http://www.macosxhints.com/article.php?story=20061117161341318 אבל פה זה על MAC ואני רוצה על המערכת של גייטס היקר, זה אפשרי? תודה, שבת שלום.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. אני צריך להעביר את כל המועדפים שלי מהFF לאינטרנט אקספלורר כדי לסנכרן עם איזה מכשיר, יש אפשרות לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by jean-paul,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אם אפשר, להורדת אתרים שהסיומת שלהם היא php. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  20. Started by Spectalecy,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר מדריכים כלשהם לידע בסיסי עד ממוצע (על מנת להתחיל לעבוד עם התוכנה וליצור דברים) תודה מראש Spectalecy.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by sigma,

1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. שבת שלום הרגע התקנתי ויסטה במחשב השני שלי שהלוח אם שלו זה Asus P5L-VM 1394 והויסטה לא מזהה לי את הלוח אם (בדקתי באוורסט) ובגלל זה גם האינטרנט לא עובד שם. אני הודה מאוד למי שיכול להביא לי דרייבר ללוח אם או כל דבר שיעזור לויסטה לזהות את הלוח...תודה רבה מראש נ.ב חיפשתי באתרים שהביאו פה בנעוץ.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. אם כן אשמח לדעת איך תודה, yosside

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים