עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. חוסמי פרסומות כנראה ..

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  7. היי קניתי נייד חדש של פאקרד בל עם וינדוס 7 64 ביט חוקי. לאחר גיבוי הכונן על הארד דיסק נייד (דרך גוסט+דרך התוכנה שדל פאקרד בל) התקנתי לינוקס...אחר כך מחקתי את כל המחיצה שעליה יש את מערכות ההפעלה וכרגע הגוסט לא מזהה לי את התיקיה עם הגיבוי (פשוט לא מראה לי אותה) יש בהארד דיסק של הנייד מחיצה מלאה של 15 ג'יגה שהגיעה עם הנייד...האם היא מכילה קבצי גיבוי ואם כן איך אני משתמש בה? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by guysevi,

לאחר פירמוט המחשב התקנתי מחדש VLC (מבלי להתקין קודם חבילות מקודדים היות ויש לו את המקודדים שלו לפי מה שאני יודע) והבעיה היא שבניגון מדיה בין אם זה HD או DVIX רואים את התמונה בתור מרובעים קטנים הדבר קורה כאשר אני נמצא במצב של מסך מלא ברזולוציה של 1920X1200 לפני הפירמוט לא הייתה בעיה כזו. קישור לתמונה : http://img244.imageshack.us/img244/9234/pic1gu7.jpg תגדילו אותה בכדי לראות את הריבועים שאני מדבר עליהם. בכל אופן איך ניתן לסדר את הבעיה ? בניסיון שעשיתי התקנתי חבילת מקודדים של K-LITE ובWMP במסך מלא לא רואים את הבעיה הזו תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  9. ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Spybot,

יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. יש קטע במשחק מחשב מסויים שמאוד אהבתי את הצליל שיש שם. אני רוצה תוכנה שתאפשר לי להקליט אותו באיכות הכי טובה שאפשר, אה ושתהיה חינמית אם אפשר. תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  13. יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by shemshem,

איזה אנטי וירוס כדאי לקנות ואיך לקנות? או להתקין ללא כונן אופטי?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by Omerole,

מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. יש את ניוגרוף משהו כזה יש תוכנות שאתה עובד איתם שאתה מקבל חשבון ואז מוריד וזה בדולרים חברים לאיפה כדי להירשם? איך עושים זאת? עם מישהו פה יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד בכבוד רב אלירן 2 והאם זה ביטחותי

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by Croopy,

אז ככה אני מחפש תוכנה שמקודדת אממ כמעט כל קובץ ווידאו רגיל ל MPEG4 אממ המליצו על virtualDub אבל לא היסתדרתי איתה אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תחליף...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by Qball26,

בכל פעם שאני עושה שמירה.. או שמירה בשם.. זה תוקע את הפאוור פוינט, ואני חייב לסגור אותו.. והלכה העבודה.. מישהו יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. למה אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו?...אין לי פיירוול רק אנטי וירוס של נורטון.. תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by dovk,

ברשותי התקן מצלמה שמאפשר ליכדת הסרט על גבי המחשב ע"י ILINK (IEEE1934 במפרט המחשב שאני מעונין לקנות כתוב IE1394A יחד עם מע וינדוס ויסטה 64 . השאלה שלי האם המע החדשה אמורה לקבל את ההתקן (מצלמה) כשאחבר אותה למערכת החדשה ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Kenny,

היי אנשים, אני לא מעוניין בתוכנה שמבוססת על קוד.. משהו גרפי יותר , Drag & Drop . משהו בסגנון CoffeeCup אם מישהו שמע עליה. יש לכם איזו עצה? אני צריך תוכנה יחסית פשוטה מצד אחד, ללא צורך בידע מודע בכתיבת קודים, אבל גם שתיהיה מלאה באופציות ולא בסיסית מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  22. Started by infer73,

טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by bigdady,

בזמנו היה לי win 98 שבו כל הסרטים עבדו. עשיתי פורמט והתקנתי 98se שבו לא הצלחתי להריץ את הסרטים כמו שצריך. הבעיה: אני מפעיל את הסרט בתוכנות כמו zoom palyer , media palyer 9 , bspalyer ועוד כמה תוכנות. במהלך הסרט יש טיקים כלומר תקיעות בסרט ,זאת אומרת הסרט רץ ואז יש תקיעה רץ ויש תקיעה וכך האלה. הורדתי את התוכנה gspot ושם ראיתי שדווקא יש לי מספר מקודדים לוידוא וגם לקול כך שהכל תקין . דבר נוסף הבעיה קוראת דווקא בקבצים עם סיומת של avi(לא חשוב מה גודל הקובץ) והסרטים עם סיומת של mpg עובדים בסדר גמור. יש לי כמעט את כל המקודדים וחבילות המקודדים כולל פלטרים שונים לקול ולוידיאו כמו:Nimo50Build,Gordian Knot Codec Pack, K-Lite Codec Pack, DivX Bundle 5.0.5, ffdshown DirectShow Decode…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by טוליפ מאק,

אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.