תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
1. כשאני נכנס ל"המחשב שלי" ומנסה להיכנס לאיזה שהו כונן זה לא נכנס לי (זה כאילו עושה לי את הזה של פתיחה באמצעות): http://img151.imageshack.us/img151/218/95905523.png פעם זה גם קרה לי אבל זה היה פותח לי את הכונן בחיפוש ומישהו נתן לי איזה קובץ שסידר את זה... אבל עכשיו זה לא עובד... לקובץ שנתנו לי קראו folderopenssearch.reg 2. כשאני מנסה ללחוץ Ctrl+Alt+Delete זה לא נכנס לי למנהל המשימות... תודה לעוזרים... D:
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ידע ב html וידע בPHP וידע גדול ב photoshop . אני הכנתי עיצוב לאתר ניסיוני כדי לבדוק את קישוריי ואני רוצה לדעת כיצד ניתן שהעיצוב יהיה דינאמי ושיהיה אפשר לשנות חלקים, ולשלב בתוכם HTML . תודה למי שיעזור לי ואם אפשר אז בבקשה לתת ישור למדריך כזה בעברית. תטדה מראש :-*
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תאור הבעייה ע"י בעל הבעייה- כשלוחצים "העבר" המייל לא מועבר. אין הודעת שגיאה. שליחה רגילה שולחת בלי בעיות. באאוטלוק אקספרס העברה עובדת כמו שצריך. יש מה לעשות לפני שמתקינים את אופיס מחדש? תודה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מציקה בגוגל כרום.. כל פעם שאני נכנס לפייסבוק הוא נטען חלקית ורק אחרי רפרש הוא נטען לגמרי. ניסיתי לחפש בגוגל ואף מצאתי פוסט שנראה רלוונטי אבל לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות ממנו.. אם מישהו יואיל לגאול אותי מייסוריי...
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להריץ קובץ סרט המחשב נכנס לאיטיות מחרידה ולא מצליח להקרין את הסרט. ניסיתי עם כל מיני נגנים, אותה בעיה אצל כולם. יש עצות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ? אשמח אם תמליצו לי על אחת.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלוםרב יש לי בעיה עם פתיחה חלון באינטרנט אקספולר -כל חלון שאני פותח בתוך נלינק נפתתח לי בצורה ממוזערת כיצד ניתן לעשות -האם יש פיתרון ללא תוכנה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
בקיצור הכל התחיל מזה שלא עבדו לי האפקטים , כל פעם שרציתי להישתמש באפקט התוכנה פשוט יצאה ... אז רציתי לעשות Uninstall אבל לא היה אפשרי , אז עשיתי Reinstall ל Movie Maker הראשון , הוא העתיק את הקבצים מהדיסק ואחרי זה הורדתי את ההתקנה המלאה של Movie Maker 2 והתקנתי . אך שום דבר לא קרה , הקבצים נשארו של Movie Maker 1 ... מחקתי לגמרי את הקבצים של MM1 והתקנתי את MM2 ועדיין חזרו הקבצים שלMM1 ... אני לא הבנתי איך זה קורה , אפילו הורדתי הכל מה שקשור לMM מהריגסטרי , ועדיין שאני מתקין MM2 הוא מחזיר לי את MM1 . איזה אחד שלח לי את הקובץ exe של MM2 ושאני מפעיל אותו הוא סתם מקפיץ Error בלי שום הודעה מה גורם לזה , סתם יענו חלון Error בקיצור נגמרו לי הרעיונות ... מישהו?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית עם קבצי וידאו. אני מחפש כלי להסרת כל קובץ שנחשב כCodec (אני לא ממש מבין בזה, אבל משהו כמו Codec Remover). אח"כ אני רוצה להתקין את חבילת הCodecs האולטימטיבית, אז בבקשה המליצו לי על החבילות שאתם משתמשים בהן.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי את Mass Effect דרך החנות של EA במבצע שיש שם (30 ש"ח) המשחק ירד דרך EADM, וכרגע אני לא מצליח להתקין אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: "Program too big to fit in memory" אני על WINDOWS 7 32-bit ניסיתי גם לעשות compatibility לXP ולויסטה- וזה לא מצליח אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלוםן לכולם התוכנה עולה אך בהמשך נותנת השיאה הבאה WIN 7 : ------------------- Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: NktTransfer.exe Application Version: 1.5.2.3003 Application Timestamp: 4aea8dad Fault Module Name: MFC80.DLL Fault Module Version: 8.0.50727.4053 Fault Module Timestamp: 4a59591a Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000721f7 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -------------------------------------- לא הצלחתי לאתר פתרון …
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש איזה אתר עם "סרטון" פלש מאוד חמוד שאני רוצה להוריד למחשב ולשלוח לאנשים... השאלה היא האם יש תוכנה כזו? או מישהו מכיר דרך אחרת? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-