תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחכה לפחות חצי שעה עד שזה נשלח. ככה זה אצל כולם??
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני עושה עם הקבצים האלה לאחר שהורדתי אותם... איך אני צורב אותם, על איזה דיסק וכו' וכו'.... תודה אלון
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor על לחצן (בדפי אינטרנט) ולאחר שאני לוחץ עליו היא אומרת לי איזו פקודה הוא שלח. אני מתכוון ללחצן רגיל (כמו ה"שלח" שיש בתחתית ההודעה שאני כותב עכשיו ). זה מאוד חשוב לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את האפקט הזה של ה3D? כמו בתמונה הזאת תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בטעות התקנתי על מחשב שהיה בו ווינדוס 7 parted magic ועכשיו זה לא נותן לי לבחור ב7 ואין לי מושג איך אני יוצא או מוחק את הparted magic,מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
גיביתי לאחרונה כמה קבצים ל ISO ובמכובן צרבתי אותם ב NERO כ DATA על מנת שאוכל ללצרוב אותם כ CD IMAGE ישירות מהדיסק או להוריד אותם לכוננן הקשיח שוב פעם ואז לצרוב כ CD IMAGE הקטע הוא כשאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס כותב לי שהם או מושחתים או שהם קבצים ב פורמט שהוינדוס לא יכול לזהות! למה?! אולי בגלל שצרבתי אותו על כונן אחר? או במילים אחרות צרבתי את קובץ ה ISO כ DATA הבעייה היא שכבר מחקתי את כל הקבצים מ ההארדדיסק ועוד נקודה היא שבהתחלה הכונן קלט את הדיסק והראה על קובץ ISO בדיוק כמו שתיכננתי אבל עכשיו זה כבר לא ,,,, וניסיתי המון דיסקים ויסיתי להתחקות אחר הקובץ ה ISO דרך תוכנת ISOBUSTER ללא הועיל תעזרו לי צרבתי ככה כבר המון דיסקים עוד משהו : לפני שאני מכניס את הדיס כותב לי ע…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כי הנגן SANSA EXPRESS שלי לא נדלק והמחשב מזהה אותו בתור משהו שנקרא STMP3600 אני חושב שהנגן לא נדלק בגלל עדכון התוכנה שעשיתי לפני כמה שעות ומאז הוא לא נדלק, אני זוכר שכאשר בדקתי בהגדרות שלו הוא היה בMTP ואני רוצה לשנות אותו לMSC ולעדכן שוב את התוכנה ולקוות שהוא ידלק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאתי ואני רוצה להשתמש בה אבל אני זוכר שאמרו שיש שתי דברים שצריך לסמן שלא יימחקו. איזה דברים אלו? ואיפה צריך לסמן את זה שהם לא יימחקו?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנס לתוכנה הזאת הוא כותב לי DRIVER NOT LOADED TRY RUNNING AS ADMINISTRATOR...אולי זאת בעייה בביוס ב EP43-DS3 שלי (שמעתי שיש להם הרבה בעיות בביוס)... OuTsIDe
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בוקר טוב. בשבוע שעבר החלפתי כרטיס מסך ל- Radeon 6450. כל מה שעשיתי היה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מבית ATI ומאז המחשב מקפיץ מסכים כחולים ומרסט. צירפתי תמונה של אבחון המסכים. לפי גוגל מדובר בהתנגשות של דרייברים. ברגע שהסרתי את ה-Catalyst והתקנתי את הדרייבר דרך מערכת העדכונים של ווינדוס - המסכים הכחולים הפסיקו. הבעיה שהדרייבר שהותקן דרך וינדוס לא כולל את ה-Catalyst ולכן אני בספק אם בכלל את אחד מהפיצ'רים שניתן לבחור במהלך ההתקנה. מה אפשר לעשות בכדי להתקין את ה-Catalyst ולא להתקל במסכים כחולים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח לראות אתרים עם פלאש, נכנסתי למקרומדיה כדי להתקין שוב, אני לוחץ על INSTALL ושם דבר לא קורא, בדקתי את הזיכרון והרצתי AD_AWAREV ו-spybots ושם דבר לא עוזר, איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי משתמש בנורטון אבל הממזר כבד בטירוף. חזרתי ל-AVG (גירסה חינמית) ואני די מרוצה אבל אני גם נתקלתי בכמה המלצות על NOD, שהיא לא כ"כ כבדה (הייתה לי אותה לתקופה קצרה במחשב הקודם, עשתה עבודה האמת). במרדנית ראיתי שהמחיר הוא 130 ש"ח כולל רישיון לשנה: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4329 מה דעתכם? שווה את ההשקעה? מספיק להשאר עם ה-AVG? אולי יש לכם המלצות נוספות? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני לא יכול להתחבר ל"יYAHOO" מסנגיר הוא כותב שהחשבון שלי לא אקטיבי לא יודע מזה בכלל אני כל הזמן מחובר לYAHOO מה לעשות כל רשימת החברים אני לא יכול להכנס לשם ואין לי גיבוי על הרשימה מי שיודע ונתקל בבעיה דומה בבקשה תנו תגובה (שמעתי שYAHOO הולך להיות בתשלום או חלק מהתוכנה האם זה נכון ?)
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה מתחיל כבר ליהיות נתרד יותר מתמיד, בכל פעם שהמחשב עולה, ה ICQ קופץ לי ומתחבר (אני יודע איך לפתור את הבעיה שהוא מתחבר ישר). אבל מה לעשות בעיניין זה שהחלון עצמו מופיע? כאילו,למה בכל הפעלה מחדש חייב להלחם? הוא גם תוקע לי את המחשב ככה על ההתחלה. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להתקין אילוסטרייטור CS3 אבל כל פעם התקנה נכשלת וזה נותן לי התראה הבאה USER CANSELED PAYLOAD INSTALATION כבר ניסיתי להתקין על כל הכוננים שיש לי אך זה לא עובד. תעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נרשמתי ל ICQ 6 BETA TESTER דרך האתר שלהם והתקנתי את ה ICQ וכל פעם שאני מנסה להתחבר ל ICQ 6 הוא רושם לי: Sorry, The ICQ Preview version gates are closed. You need to be Invited or registere when avaliable. למרות שנרשמתי דרך האתר. למה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נעים מאוד חברים, שאלת תם לי יש. האם יש תוכנה המייצרת ממשק גרפי בסיסי בלי הצורך לתכנת? (בעצם יוצרת סוג של תוכנה בלי הצורך בידע בתכנות) ממשק גרפי שידע לעשות דברים פשוטים. למעשה מה שאני צריך הוא כתיבת הודעה במספר שלבים, בהתאם לטלפון המתקשר, ושליחה במייל או בsms. אצור תרשים זרימה לצורך הדוגמה: קבלת שיחה לקו מס' 7 מסך 1: בחירה בקו 7 (לטובת המשך תהליך השיחה המותאם ספציפית) מסך 2: כתיבת הודעה פעולת שליחה - במייל או sms האם ישנה תוכנה בסיסית ליצירה של דבר דומה? הבנתי בתכנות היא בסיסית ומטה.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי office 2013. מאוד מציק לי שהמסגרת לבנה, זה יותר מדי בהיר מבחינתי. מישהו יודע איך ניתן לשנות את ערכת הנושא הזאת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא המומלצת ביותר נכון להיום לא משנה אם חינמית או בתשלום העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר תודה
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
במקרה הזה פיילזילה. אני משתמש בווינדוס 7 ומחפש איתך להתיר את העובדה שהתוכנה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-