תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לשאול משהו מסויים. קיצר נגיד אני יוצר איזושהיא תמונה בגודל 3CM על 4CM, ואני רוצה נגיד לשכפל אותה, זאת אומרת שאני פותח עבודה חדשה נגיד 30CM על 30CM ואני רוצה שכל ה30 על 30 יהיו מלאים ב3CM על 4CM. מן שכפול כזה, נגיד 30 תמונות של ה3CMX4CM ב30X30 איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לדוגמא, בין אם אני רוצה להיכנס לחשבון הgmail שלי או לוואלה, אני מקבל את ההודעה הזו: Internet Explorer cannot display the webpage Most likely causes: You are not connected to the Internet. The website is encountering problems. There might be a typing error in the address. What you can try: Diagnose Connection Problems More information אז אני עושה refresh (לפעמים פעמיים) וזה עולה. מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי דיסק שהוקלט על מקליט DVD עכשיו, שאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא מראה לי קבצים על הדיסק, אבל שאני פותח את הנירו ומסתכל במידע על הדיסק אני רואה שני טראקים , אחד שרשום אנרידבל, ואחד שנראה בסדר ניסיתי להעתיק את הטראק למחשב בתצורת קובץ תמונה (אימג' - ISO) אבל ללא הצלחה, הטראק הראשון בכלל לא הצליח להעתיק, ובשני הוא נתקל בתקלה כלשהי וכנראה שצריך לסגור את הדיסק ניסיתי לסגור את הדיסק אך ללא הצלחה אני חושב גם שלא מצאתי איך לעשות את זה ולאחר מכן ניסיתי אולי לעשות סגירת session אבל גם את זה לא הצלחתי התוכנה שהשתמשתי בה היא נירו 7 כי לא הצלחתי באף תוכנה אחרת כגון magiciso,magicdisc, poweriso וכו... איך אני יכול לסגור צריבת VR? מישהו יכול לעזור לי? כי אני לא מצליח לעזור לעצמי
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. כשאני נכנס ל"המחשב שלי" ומנסה להיכנס לאיזה שהו כונן זה לא נכנס לי (זה כאילו עושה לי את הזה של פתיחה באמצעות): http://img151.imageshack.us/img151/218/95905523.png פעם זה גם קרה לי אבל זה היה פותח לי את הכונן בחיפוש ומישהו נתן לי איזה קובץ שסידר את זה... אבל עכשיו זה לא עובד... לקובץ שנתנו לי קראו folderopenssearch.reg 2. כשאני מנסה ללחוץ Ctrl+Alt+Delete זה לא נכנס לי למנהל המשימות... תודה לעוזרים... D:
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום באתי בתומי להפעיל את קאזה איך שאני מפעיל זה רושם לי את ההודעה של שליחת ההודעה למיקרוסופת כאילו וזהו בלי שום ארור או משהו ניסית להתקין גירסא אחרת אותה גירסא שום דבר לא עובד למישהו יש רעיון ? [xp]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעייה מתי שאני רוצה לשלוח משהו בicq זה לא שולח מה אני צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי KAPSERSKY INTERNET SECURITY 6 . הורדתי את תוכנת AOL ACTIVE SECURITY MONITOR. בכל פעם שאני מפעיל אותה היא אומרת לי שהאנטיוירוס שלי לא פעיל אבל קספרסקי מראה שהכל פעיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
איך לעזאזל בונים database רגיל בדלפי 5 אני יודע שזה לא אמור להיות מסובך אבל איך עושים את זה?????????????????
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו יודע האם אפשר לבטל את התמונות של האתרים האחרונים שנכנסת אליהם כשאתה נכנס לתוכנה ? ועוד משהו האם אפשר לעשות כך שזה לא יזכור בשורת הכתובות את מה שכבר כתבתי תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר מדריכים להכנת סוגי מסגרות בפוטושופ , שירשום אותם כאן/יתן לינקים אליהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את החשבון שלי ב- IMAP בג'ימייל דרך ה-Thunderbird 2.0.0.6 ומשום מה לא משנה כמה הגדרות אנקודינג אני משנה אני לא מצליח לראות הודאות בעברית ורואה רק סימני שאלה בתוכן ההודעה הנושא עובד בעברית מצויין אבל פשוט לא הולך לי עם התוכן עצמו למישהו יש הגדרות מדוייקות שאותן צריך להגדיר? בדקתם את GMAIL IMAP & Thunderbird ?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עשיתי את WP הזה לאחותי וזה לקח לי בערך חצי שעה זה ה-WP הראשון שאני עושה את כולו לבד (זה התחיל מדף חלק) ואני מקווה לקבל את דעתכם עם קצת ביקורת בונה ;D תודה אה ה-WP ניתן להורדה כאן מאחר ואין לי מושג איך לעלות תמונה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם ההודעה קשורה לפורום הזה אם לא אז תעבירו לפורום המתאים בכל אופן קניתי מחשב חדש,וכשאני מנסה לצפות בסרטי הוידאו באתר הספורט one אני לא מצליח אני שומע סאונד אבל אין תמונה התקנתי את חבילת המקודדים k lite 3.80 ,זה לא עזר ברצוני לציין שהבעיה קיימת רק באתר One ועדיין לא נתקלתי בה בשום אתר אחר
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה הemule מסרב לשתף פעולה עם הKAD ועל אף שהוא עושה קולות של מחובר לסרבר כלשהוא הוא לא ממש מוריד שום דבר / מוצא שום דבר ובכלל, נושם. מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לפתור אותה? תודה מראש מ
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבר'ה.. יש בעיה מוזר שאני מנסה לצרוב סרט בפורמט AVI לצרוב לDVD ולא עובד וניסתי בכול תכונות כמו:CDBurnerXP וEasy MPEG AVI DIVX WMV RM to DVD ועוד כמה תוכנות ניסיתי ועדיין לא עובד בXP ובויסטה כל התוכנות לא מצליחות לצרוב סרט בפורמט AVI לDVD אז משהו מוזר אני לא מבין ??? אז יש פיתרון לזה? בתודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי לפני חודש בערך קניתי כרטיס קול חדש sb live! 5.1 עכשיו רציתי לשאול אם בהגדרות של התוכנה traktor (תוכנת די ג'יי טובה מאד) אני יכול לעשות שדרך יציאה אחת של הרטיס ישמעו את המאסטר (כלומר את מה שיוצא מהתוכנה) ובאוזניות שמחוברות ליציאה השנייה בכרטיס אני אשמע את הערוץ שלא נשמע במאסטר (cue). כמו בתוכנת pcdj למי שמכיר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הרצתי everest והפירוט שקיבלתי לגבי הכרטיס מסך שלי הוא : SiS 315 Integrated נכנסתי לאתר של SiS והורדתי את הדרייבר ובמהלך ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה: The setup program cannot find suitable driver. The setup program will terminate. האם יש למישהו רעיון מה הבעייה? או שיש למישהו את הדרייבר המבוקש בגרסה שונה או משהו בסגנון? שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-