תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דרייבר להתקן הזה בבקשה העתקתי אותו מאוורסט Field Value Device Properties Driver Description בקר וידאו של מולטימדיה Hardware ID PCI\VEN_1287&DEV_001E&SUBSYS_013F1287&REV_02 Location Information אפיק PCI 0, התקן 11, פונקציה 0 PCI Device M-Pact LS220D DVD Decoder Device Resources IRQ 09 Memory E7000000-E7FFFFFF זה חומרה ישנה אז אני מבקש לדייק בדרייבר ואם אתם לא בטוחים שזה הדרייבר לכתוב "לא בטוח" תודה רבה חברה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה המזהה חומרה וממליצה על דרייברים מתאימים ומעודכנים. קיים אתר כזה www.drivershq.com אבל הוא רק בודק ודורש רישום כדי להמשיך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אני מקבל ERROR http://www.planetnana.co.il/milan/error.JPG זה הLOG FILES: http://www.planetnana.co.il/milan/DirectX.txt http://www.planetnana.co.il/milan/DXError.txt איך אני פותר את זה ובגלל שאני לא יכול להתקין דרייקט X אני גם לא יכול לשחק בשום משחק לדוגמא: פיפא אז עשו מצווה תעזרו Thank You.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מקבל אימייל + קובץ אז אני יכל לקרוא את תוכן האי-מייל אבל אני לא יכל להוריד את הקובץ למחשב \ לפתוח אותו באינטרנט הוא כאילו חסום. אני לא משתמש כרגע בפיירול או אנטיוירוס. ( אני רואה את הקובץ אבל אני לא יכל ללחוץ עליו )
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האים אנטי וירוס זה יכול לחסום קבלת עידכונים לוויסטה ?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב שלי (XP) ישנה תופעה מוזרה ביותר שהתחילה בשלב כלשהו. כאשר אני פותח את סייר Windows (זה שמשמש לניהול הקבצים במחשב, שמופעל ע"י "המחשב שלי". לא Internet Explorer), אני מצליח לעבוד איתו בין 20 שניות לשלוש דקות, כי אחריהן הוא פשוט נתקע וקופא, לא מסיים את הפעולה שהתבצעה וגם לא מעדכן את הגרפיקה שלו במעבר בין חלונות... אי אפשר לסגור אותו. כדי להמשיך לעבוד אני צריך לפתוח חלון סייר חדש ולעבוד איתו עוד כמה דקות, וכך הלאה... )-: לאחר חקירה ראיתי שמה שפותר את הבעיה הוא פשוט: להתנתק מהרשת! ברגע שאני מנתק את כבל הרשת (או מכבה את הראוטר, או מתנתק תוכנתית. כל פעולה שגורמת למחשב להרגיש ש"כבל רשת מנותק") - הסייר חוזר לעצמו ואני יכול להמשיך לעבוד כמה זמן שאני רוצה. ברגע שאני…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הגירסה החינמית החדשה של ה"DAP" וכשהוא סיים הוא קבע שהוא ה מנוע חיפוש שלי כשאני מחפש משהו בשורת הכתובות. הסרתי אותו והתקנתי מחדש ולא עזר... הסרתי את הfirefox והתקנתי ולא עזר.. מה עוד אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היום גיליתי שיש לי ווירוס (w32.hllp.handy) הרצתי בדיקת ווירוסים במחשב והתגלה הווירוס ושמתי אותו בהסגר (יש לי NAV 2003) עבדתי לפי ההוראות באתר של נורטון הקובץ לא מופיע לי במחשב אבל עדיין יש לי את ההודעה שיש לי את הוירוס ומופיע לי בהודעה את מיקום הקובץ אבל הוא כבר לא מופיע במחשב...הרצתי בדיקה בשנית ולא נמצאו ווירוסים ועדיין ההודעה מופיעה....מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחפש עידכון למפת ארץ ישראל כלומר רחובות וכו..... יש לי את העידכון של שנת 2000 (אנא צרפו לינק) תודה snsn1
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
סתם משעמום : http://img291.imageshack.us/img291/2461/78546046.jpg
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ( זה אני ax_cool לשעבר שיניתי את הניק שלי היתחשק לי משהו חדש) יש לי כרטיס טלוויזיה וyes מחובר למחשב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאיתה אני יכול לקודד לקבצי mp3 באיכות גבוהה בזמן שאני רואה משהו דרך הכרטיס טלוויזה, ושזה יהיה רק לקובץ שמע באיכות גבוהה בלי ויזואלי תודה וחזרתי!!!!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשלב טקסט שכתבתי עם מנגינה שהלחנתי ( הטקסט אמור להיות מוקרא ע"י אנשים שונים שלא מכירים את התיזמון של הטקסט ביחס למנגינה - סוג של קריוקי). לשם כך אני זקוק לתוכנה שבה אני כותב את הטקסט ומגדיר לה את התיזמון של כל מילה ומילה, כך שכל מילה בזמן המתאים תיצבע בצבע צהוב ( לדוגמה). האם מישהו מכיר תוכנה כזו התומכת בעיברית (רצוי חינמית, אך לא חובה) ?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני חייב דרייבר למדפסת הזאת לווינדוס 64BIT בבקשה חרשתי את האינטרנט...!!! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-