תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה/תוסף שמגלה אם הוסרתי במסנגר. יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או טריק ליצירת קיצורי דרך כמו ctrl alt del שבוריאציות שונות של מקשים יוכלו לפקודתי להעלות או להפעיל תוכנות או פקודות מסוימות
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה...שאני פותח את האינטרנט אקספלורר...נפתחים לי מלא באנרים..!! עכשיו בהוספה הסרה שלי יש 3 דברים שאי אפשר למחוק.. SearchExtender Home Search Assistent Shopping Wizard ושאני עושה למחוק...הוא שולח אותי לאינטרנט...לאיזה קובץ מחיקה...שהוא לא עובד..!!.. אם למישהו זה קרה?..יש איזה תוכה ממולצת אחרת?... אולי יש איזה דפדפן טוב...בעברית...שתומך בDAP (תוכנה של הורדות)??
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בזמן האחרון היתי אמור לקבל כמה אימיילים ומשומה לא קיבלתי חלק... היום מישהו אמר שהוא שלח לי אימייל ונכנסתי ולא היה כלום בINBOX , שמתי לב שיש בSPAM 1. נכנסתי וראיתי שהאימייל שהיתי אמור לקבל נזרק היישר לספאם (שמתרוקן בסוף כל יום ובטח כל האימיילים שקיבלתי נזרקו לספאם ולא שמתי לב) איך אני יכול לסדר את זה? תודה !
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט avi איך אני יכול לעדות אותו שהוא יעבוד בdvd איזה תוכנת ותוכנת צריבה אני צריך
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לניקוי של תיקיות וקבצים ש"מעיקים" על המחשב ולא בשימוש או שלא צריכים אותם... תודה..
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך לפתוח פורטים בנורטון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
גירסה 2.45 בינתיים רץ טוב ללא בעיות כמו בגירסאות 2.43 או 2.42. איכות הקול השתפרה מאוד, והמחשב מרגיש מהיר יותר במעט. מומלץ! Nforce driver
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר ובבדיקה הוא אומר שיש FIRWALL שמונע ממני להתחבר למרות שאין לי FIREWALL איך עוקפים את זה? נ.ב האם יש קשר לזה שיש לי XP?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרי תוכנות איכותיים מהעולם שמתעדכנים בתכיפות ושניתן לקרוא על התוכנות ולהורידם, משהו בסגנון downloads.com תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. ברצוני לסנכרן בין המועדפים של שני המחשבים. העניין הוא שאני לא רוצה לסנכרן את כל המועדפים אלא רק תקייה אחת בתוך המועדפים. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לוירוס קוראים trojan.zlob.G לא יודע איך נדבקתי אבל אני יודע שאני תמיד נזהר. יש לי תמיד NOD32 עם FIREWALL וANTIAPYWARE והכל מעודכן. בקיצור: נכון להיום אף אנטיוירוס בעולם לא מזהה את הוירוס הזה. אף אנטיוירוס ואף תוכנה לא יודעת להסיר את הוירוס הזה. סוס טרויני או וירוס... בכל מקרה הוא קטלני מאוד. הוא גרסה חדשה שיצאה לאחרונה והיא 2009. הדרך היחידה שאפשר להסירו היא למחוק את כל הקבצים שנמצאים C:\Documents and Settings\ XXX \Application Data\Google - XXX מציין את השם של היוזר שלכם בWINDOWS. בנוסף הוירוס משנה המון דברים בREGISTRY וכו'... גם לאחר הסרה בREGISTRY ומחיקת הקבצים, הוירוס שוב חזר לי! רק לאחר התקנת AD AWARE PRO (כי SPYSWEEPER לא גילה דבר) ראיתי מה הוירוס מנסה לעשות ומחקתי…
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך מחשב 22 וטלויזיה FULL HD 42. ה42 אינץ' זה הEXTENDED וה22 זה הראשי. אני מעוניין להפעיל משחק ושהוא ירוץ על הטלויזיה ולא על המחשב. לא מצאתי פתרון לזה מלבד להפוך את המסכים כך שהטלויזיה תהיה PRIMARY. יש לי את התוכנה ULTRAMON אבל גם איתה לא מצאתי אופציה כזאת, אולי פספסתי. מישהו יודע על פתרון לדבר הזה? אגב הכרטיס שלי הוא 4870
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר. הAvira מתריע לי על קובץ DLL שמכיל וירוס - yesybr.dll. אני בוחר בRemove אבל כעבור כמה שניות הבעיה חוזרת. כדי לברר מה הבעיה נכנסתי למיקום של הקובץ, מחקתי אותו בעצמי, ואז ראיתי שהוא שוב חוזר כעבור כמה שניות. מה אני יוכול לעשות? חיפשתי אודות קובץ DLL זה בגוגל, אך כמעט ואין תוצאות. אני מצרף תמונה של הקובץ. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מקווה שפתחתי את האשכל במקום הנכון
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם .! יש לי בעייה באייסיקיו אני לא רואה את התמונה שבד בחלון שיחה ואני לא יכול ללחוץ על אודות בחלון שיחה ואמרו לי שאני צריך להוריד מחדש את Adobe Flash Player 9 Activex ולעשות ריסט אני לא מוצא מאיפה להוריד Adobe Flash Player 9 Activex צריך עזרה בלמצאו קשור להורדת התוכנה תודה מראש.! אהה וניסיתי להוריד מפה ולא אצלחתי יש בעייה: http://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_P layer_9_ActiveX.rar.html
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא הכי חדשה, 1.7 אני רוצה להגדיר, שברגע שכל מה שיורד כרגע בתוכנה, יסתיים, המחשב יכבה. יש כזה דבר שם? או תוכנה אחרת שתעשה את זה ברגע שזה יסתיים להוריד? תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום מחפש אתר שבו אוכל להוריד קובץ גדול לצורך בדיקת הורדה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
כשאני רואה STREAM לא משנה באיזה אתר והוא מסיים לשמור אותו(יענו הוריד את כל הסטרים) איפה הם נשמרים איפה אני יכול לראות אותם ואם הם לא נשמרים אז איך שומרים אותם...
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-