תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני שפירמטתי את המחשב שלי...הפכתי כמה דיסקים יקרים מאוד דרך המדיה פלייר...לקבצי WMA וכנראה שהאפשרות להגן על הקבצים הייתה מסומנת... עכשיו...לאחר הפירמוט המחשב שלי לא מזהה את הקבצים...ושום תוכנה לא מוכנה להשמיע אותם...אוקיי...חשבתי לתומי שאם אהפוך אותם לMP3...אני אוכל לשמוע אותם...אבל מסתבר שכל תוכנה שעד היום ניסיתי להפוך איתה לא הצליחה מסיבות שונות...ולהלן התוכנות: Audion Mp3 Converter CDex AudioGrabber MediaJukebox8 יש פה אולי למישהו רעיון...איך אני יכולה להפוך את קבצי הWMA המוגנים כביכול שלי לMP3...או לכל דבר אחר...כדי שאני אוכל לשמוע אותם? או אולי מישהו יודע איך להוריד את ההגנה שהמדיה פלייר שם עליהם כדי שאני אוכל שוב לשמוע אותם?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הי,יש לי קובץ DMG בwindows שאני מעוניין להפוך לISO חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה תוכנות,אני לא מצליח לפתוח..אולי מישהו ימצא ויצליח לכוון אותי?תודה!
-
- 5 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה MagicISO וניסיתי לעשות כמו שרשום כאן http://www.magiciso.com/FAQ/FAQ0011.htm וזה פשוט עשה לי קובץ ISO שבתוכו יש את הקובץ DMG \: אפשר הוראות יותר ברורות לגבי מה לעשות ואיך לפתוח את הקובץ הנ"ל ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב נתקלתי בבעיה לאחר שהמחשב של נמחק משהו יכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, יש אתר מסויים שאני משתמש בו ויש בו מצגות שכנראה הועלו כHTML5, לכן לא ניתן להעתיק את הטקסט מתוכן. העניין הוא שאני רוצה להכין כרטיסיות מהטקסט ככה שאני צריך להעתיק את הטקסט בדרך המהירה והפשוטה ביותר. אז זה נראה כמו נגן כזה: ואם אני נכנס לsource שלו לדוכמא, אז זה נראה משהו כזה: <meta content="HTML5 SlideShow, HTML5 Presentation, HTML5Point Converter, DigitalOfficePro" name="keywords" /> <meta content="HTML5Point" name="author" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta content="text/html;charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" /> <meta content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scala…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי סיכום בפורמט pdf שסרוק מכתב יד ובחלקו הוא לא כל קריא, לא בגלל כתב היד עצמו אלא מכיוון שהוא מטושטש. איך אפשר לערוך אותו, להוסיף לו אולי ניגודיות או כל דבר אחר שאפשר לעשות ובעזרת איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין להפוך את קובץ הזה http://us.media.blizzard.com/1901200114/_flash/frontpage.swf של האתר של BLIZZARD עך DIBALO III לקובץ ווידאו כדי שאני יוכל לשים אותו בתור רקע בשולחן עבדוה שלי ב Windows Vista Sp1 בתור רקע זז ... אני לא ממש מצליח וכל תוכנה שהצליחה לעשות את זה הרסה את האיכות של הווידאו ... מקווה שתוכלו לעזור לי אני ממש רוצה את זה ושברתי על זה את הראש .... תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נראה לי שהגעתי למקום הנכון קודם כול זה לא ווארז! יש לי סרטון על המחשב שאני רוצה לשלוח לכמה אנשים ואני רוצה שהם יורידו אותו דרך ביטורנט...אריך אני יכול להפוך אותו לקובץ torrent שם יוכלו להוריד? תודה מראש אם זה לא הפורום הנכון אז להעביר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה? לאחרונה בניתי פלטפורמה מסויימת בAccess שמכילה טבלאות, שאילתות, טפסים וריפורטים. הפלטפורמה עוזרת לי לנהל רשומות מסויימות. כעת, אני מעוניין להפוך את אותה הפלטפורמה לקובץ EXE כלשהו, כזה שאני לא אצטרך ACCESS בשביל לפתוח את הDB שלי (את הפלטפורמה). מה גם - כזה שאני לא אוכל בטעות לשנות/להרוס טבלאות/שאילתות וכו'.. ממש כאילו יש לי גרסא סופית של מה שרציתי ועכשיו אני רוצה לסגור ולנעול את זה, שיהיה אפשר רק לערוך נתונים בDB ולא לגעת בממשק עצמו. האם יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? האם הדבר בכלל אפשרי? - מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאנשים אומרים שזה לא בדיוק אפשרי. אשמח לשמוע עצות, אם יש! תודה, רן.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הרקע הלבן שבאווטר המתחלף שלי לשקוף הבעיה שלחלק מהחיות יש שיערות שנחתכים במעבר כשאני מנסה לעשות זאת עם הידע המוגבל שלי בפוטושופ כיצד אני עושה זאת? (או עם מישהו מספיק משועמם ורוצה לעשות את זה בשבילי?)
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשימת ערוצי מוסיקה להשמעה, לכל ערוץ יש את שם השיר.אם אקליק עליו הוא מתנגן. ברצוני להעביר את רשימת שמות השירים למסמך word או exel כדי שאוכל להדפיסה. איך עושים זאת ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יצרתי טבלה גדולה מאוד באקסל (בסביבות ה500-600 נתונים, שחלקם נוסחאות וחלקם רק ערכים) וברצוני להפוך כל שורה לעמודה (לבצע שחלוף - טרנספוזיציה למטריצת הנתונים). יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם זה אפשרי בכלל, בלי לעבור תא תא כמו מפגר, או בלי לעשות הכל מחדש? *עריכה* אוקיי מצאתי זה כבר לא רלוונטי. יש אפשרות בהדבקה מיוחדת לבצע טרנספוזיציה למטריצה המודבקת. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה סרטי DVD במחשב על פורמט גמור של DVD (שיטת שידור שלהן לא ידוע לי). הם נמצאים בקיבצי VOB וכל שאר הקבצים שיש כאשר יש DVD מקורי. אני מעוניין להפוך את השיטת שידור של הסרט ל NTSC בשל שליחה לחו"ל של הדיסק (ארה"ב ) ושזה יוכל להקרא שם. אשמח לדעת איך לעשות זאת , ניסיתי ב Nero Vision אך זה מקודד גם את התפריט המקורי בדיסק וכל שאר הצ'פטרים שאי אפשר לשלוט בהם לאחר מכן (לדוגמה בתפריט של הדיסק להפעיל את הדיסק , לראות תוספות שניתנו בדיסק וכו' אי אפשר לזוז עם החצים ובצדק). אשמח לדעת איך לעשות זאת , תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שיר באמפי3, ואני רוצה להוריד לו את הקע של השירה...ולעשות אותו רק מוזיקה... האם אפשר? עם איזו תוכנה? ואיפה אפשר למצוא הדרכה לתוכנה איך עושים את זה? תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין מה התוכנה הכי טובה שיש להעתיק שירים מדיסק מוזיקה ל MP3. בנוסף לזה אני לא מבין למה השמות של השירים לא נקראים מהדיסק. אני משתמש ב EASY CD DA CREATOR. תודה רבה יניב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביצעתי ייצוא של טבלה מתוכנה של הנהלת חשבונות עם מספר עמודות. אחת מהם עמודה של תאריך בתבנית מותאמת אישית. שימו לב כפי שניתן לראות בתא כתוב תאריך ולמעלה בפס פקודות (מסומן באדום) התאריך מופיע הפוך. בסופו של דבר התאריך הנכון שמופיע הוא בתא עצמו. מדובר בתבנית מתואמת אישית קובץ להורדה http://www.upfile.co.il/file/707454308.html ניסיתי בעזרת פקודות של replace ללא הצלחה. אין אפשרות לייצא את זה מהתוכנה בדרך אחרת. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. איך אני הופך תמונה מגודל מסויים לגודל מסויים? לדוגמא אם יש לי תמונה 800X800 ואני רוצה להפוך אותה ל-100X100? שכחתי איך עושים......
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לישלוח לי קישור או להסביר לי איך אני הופך בפוטושופ תמונה רגילה להראות כמו תמונה מצויירת (לינק לדוגמה: http://www.badastronomy.com/pix/starwars_poster.jpg ) ניסיתי בעזרת הפילטרים השונים אבל לא הצלחתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי ואך אפשר להפוך תמונה ממפת סביות לוקטורית בפוטושופ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מותק אצלי אופיס 2003 הגירסה העברית דיינו Microsoft Office 2003 pro Hebrew כמובן שהתפריטים בעברית,ולא מצאתי דרך להפוך אותם לאנגלית. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
לאחרונה הרבה פעמים ניתקע לי כל הדפדפן בגלל הפייסבוק-סקריפט. זה נוסח ההודעה שאני מקבל: Script: https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yd/r/uFAPEFO7m5O.js:16 ואז זה שואל אותי להמשיך או לעצור את הפעולה ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי כלום
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-