עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by emailaya,

היי גירסה 2.2.0 של תוכנת הימאליה שוחררה רשימת שינויים: * כפתורי פעולות למכתבים שמורים בנוסף לתפריט כפתור ימני * כפתור להוספת תאריך ושעה ביצירת מכתב חדש * אפשרות לשלוח מכתב בעתיד * במקרה ושליחה נכשלת, המשתמש יכול לערוך ולשלוח את המכתב מחדש * בקבלת מכתב חדש, האייקון ליד השעון ייצבע באדום עד לפעולת משתמש * מספר המכתבים השמורים יופיע יחד עם שם התיקייה * אפשרות עריכת מכתב שמור על מנת לשמור אותו מחדש * מכתבים שלא נקראו יסומנו במודגש במקום צלמית * אם מכתב כולל נספחים, תוצג צלמית מיוחדת ברשימת המכתבים * תיקייה "כללי" שונתה ל "דואר יוצא". המשתמש יוכל לשמור בצורה אוטומטית את הדואר היוצא (כאפשרות נוספת בהגדרות התוכנה) * צפיה במצב טקסט הינה למכתב האחרון שנבחר (גם במצב של בחירה מרובה)…

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. איך קוראים לה?? ואם היא כידאית?? כי נכון להיום יש לי נורטון 2005 והוא מצא לי וירוס או שניים משקניתי את המחשב!! וזה נראה לי לא הגיוני!!

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק. 1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות Macromadia Dreamweaver MX FRONT PAGE 2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת. בתודה אליאס

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. Started by ER_BOGO,

היי, אני משתמש בתוכנת MV2PLAYER והבעיה היא שלפעמים יש סרטים שהתרגום לא מסונכרן עם הסרט. יש משהו שאפשר לעשות,איזהשהם הגדרות בתוכנה או משהו כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Morphine,

זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by shuy,

אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by One Man Army,

היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. הייתי רוצה הפנייה לעדכון כרטיס ASUS GTS8800 640 MB? אני לא יודע אם עדיף מהאתר של NVIDIA או מהאתר של ASUS (או שזה אותו דבר)

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by amir.o,

שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by lilian,

שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Googleness,

יש לי כמה תוספים בפיירפוקס שלאחרונה גורם לי קריסות מוזרות במערכת ואני לא מוצא אותם בכרום שאני משתמש בו יותר. 1. DownThemAll - מין מנהל הורדות בילט אין בדפדפן שמאפשר מגוון של אפשרויות כמו האצת מהירות ההורדה והורדה של אלמנטים מרובים בו זמנית בלחיצת כפתור. 2. VideoDownloadHelper - דומה לכל ההורדות מיוטיוב למיניהן אבל מאפשר לשמור קבצי סטרימינג בלחיצת כפתור מכל אתר. 3. אם יש לכם משהו מומלץ אחר תזרקו... אבל את שתי אלו אני לא מוצא בכלל.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

יש לחבר שלי בעיה יש לו חוטם גדול, אבל זה לא רלוונטי כרגע... כל פעם שחבר שלי מוריד איזה טורנט זה מוריד לו הרבה יותר מידע ממה שהוא צריך.. למשל אם הקובץ שוקל ג'יגה זה מוריד לו 3 ג'יגה שמתוכם 2 ג'יגה זה מה שנקרא rubbish data .. שהוא משתמש בתכנת ABC זה רושם לו piece xx failed to hash check , re-dowloading it " וככה זה נתקע על 5 % בזמן שכבר ירדו איזה 600 MB ... הדבר הזה גם פוגע ברטיו וגם במשך זמן ההורדה ככה שאם הוא מוריד קובץ שאמור להסתיים תוך שעה ורבע זה מסתיים אחרי 4-5 שעות .. נ"ב יש לציין שכשאני מוריד את אותם קבצים שהוא מוריד זה עובד לי מצויין.. אם מישהו יודע איך לסדר את זה אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by IlanF,

ראיתי בכמה תמונות שאפשר לשים את הנגן ליד השעון שיראו רק את הכפתורים (חיפשתי תמונה וזאת היחידה שמצאתי שרואים שם את זה, רק שהיא קטנה...) איך אני עושה כזה דבר? ד"א אפשר לגרום לו ליהיות שקוף כמו בויסטה אבל בXP?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by .nimiking.,

השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by intel suck,

כל פעם שאני נכנס לתוכנה ומתחיל להויד תוך כמה דקות המחשב עושה ריסטרט ומופיע לי מסך כחול מה הבעיה?

18. אני רוצה שבמקום הצירה מוחלטת כשאני לוחץ על כפתור הPAUSE, יהיה פשוט עמעום לשיר עד שלא ישמעו אותו כבר. יש אפשרות כזו? או פלאגין כזה?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by taotao,

אני לא בטוח אם זה plug-in או מובנה בתוך התוכנה...אני יפרט.. שעוברים שירים לבד בתוכנה אז יש אפשרות של לשלב אותם ביחד.. זאת אומרת שלפני ששיר עומד להיגמר נכנס שיר שצריך להתחיל.... משיהו מכיר תעניין..?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by poltergeits,

מי יכול לעזור במציאת פתרון חינמי ל- convert from .nfs to .pst תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by achiya1,

שלום לא מספיק שאילצו את כולם לעבור לאיסיקיו 6 ,אז גם הוא מעז לעשות בעיות.. לחבר שלי קורס האיסיקיו כל פעם שאנחנו מדברים (ספציפית איתי) וזה לא ניסיון לחמוק משיחה חח זה פשוט מצחיק לראות אותו נכנס ויוצא לי אתמול בלילה זה קרה אחרי הרבה זמן יחסית בלי נפילות. מגיעה הודעת שגיאה (אני אצלם אם היא תבוא שוב ) והאיסיקיו נסגר.. עוד אנשים מזדהים איתי ? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by cogomelo,

אוקיי אז ככה , קניתי כרטיס טלוויזיה של AverMedia וחיברתי אותו לממיר של Hot דרך חיבור S-video , ניסיתי להשתמש בתוכנה christv אבל יש בעיות עם הפריצה שלה .. מישהו יכול להביא לי תוכנה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. Started by AtR,

שלום לכולם! התקנתי את תוכנת ה-ICQ על הויסטה וקיבלת את ההודעה הבאה מה עליי לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  24. גם לאחר שיצאתי לגמרי מהתוכנה על ידי בחירה ב-EXIT וגם לאחר איתחול המחשב (התוכנה לא עולה לי עם האיתחול) עדיין נשארים לי 2 הכוננים הוירטואלים של התוכנה ב"מחשב שלי". איך אני מעלים אותם?? (כי מן הסתם זה לוקח זיכרון..)

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. הפיירוול לא תמיד עובד (outpost) , לעיתים מופיע מסך כחול . סרקתי וירוסים (nod32) - אין . ספי (ad-aware) - אין . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.