תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אממ היני מחפש תוכנה אשר תפרט לי על התוכנות המשתמשות בחיבור האינטרנט שלי וכמה מרוחב הפס הן צורכות בתודה מראש לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות נפרדות מאותו HD אני רוצה לקצץ קצת בנפח המחיצה שעליה מותקנת המערכת ולהעביר אותו למחיצה השניה אך המחשב רושם לי הודעת שגיאה כזאת: 2003 ERROR או משהו כזה... למה דבר כזה יכול לקרות ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ללכוד וידאו ממצלת וידאו בפורמט DV. החיבור מתבצע ע"י חיבור פיירוואיר... ניסיתי לעשות זאת עם ה- windows Movie Maker אך לא מצאתי שם שום אפשרות לעשות לכידה ולאחריה לצרוב לDVD. האם אתם מכרים תוכנה כזאת? רצוי תוכנה קלה להבנה ופשוטה. בתודה ניר
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי את המחשב ובקושי התקנתי בו משהו, בחיי. ומשום מה, למרות שיש לי אנטיוירוס AVG6 מותקן ואחרי שהמחשב עבר בדיקת וירוסים, יש לי את הוירוס הזה שהיה נפוץ מאוד לפני כחודש, שמאתחל לך את המחשב לבד ואין לך שום דבר לעשות נגד זה. אנא עזרו לי בדחיפות ואמרו לי איך אני נפטר ממנו! ??? תודה מראש ומקווה לעזרה :'(, ניר.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כשהיה לי IE היתי לוחץ על קישור ב packetnews.com וזה היה פותח את הMIRC וכל מה שהיתי צריך לעשות זה הCTR+V כדי לרשום את הטריגר. עם פיירפוקס זה לא מעתיק אוטומאטי את הטריגר (אבל כן פותח את הMIRC). יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס עריכת וידאו מסוג: Pinnacle DC10plus לפני שנה בערך.... ויש איתו מלא בעיות (מהיום הראשון שבו הכרטיס נקנה) בעיקר בחלונות XP קורס כל הזמן נותן שגיאות ויש שגיאות בתוכנה הוא משתמש בתוכנה Studio 8 (של Pinnacle) מחקתי והתקנתי מחדש את חלונות מלא פעמים ואת התוכנה הורדתי לו את העדכונים הכי עדכניים לתוכנה והדרייבר הכי עדכני ואין בקושי תמיכה באתר שלהם וקשה למצוא את העדכונים והדרייברים אבל בכל זאת מצאתי אותם והתקנתי את כל העדכונים והדרייברים הכי חדשים ועדיין יש בעיות עם התוכנה ואני כבר לא יודע מה לעשות. בעיות כמו: התוכנה קורסת לעיתים כשפותחים אותה, מנסים להוסיף קול והתוכנה קורסת או שמגיבה בצורה בלתי צפוייה (ז"א עושה שגיאות ולא עושה מה שמבקשים ממנה!) לעיתים לוקח מלא זמ…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה מחשב G74SX 3D ASUS. גיליתי שיש לי במחשב מובנה תוכנה CINEPLAYER של ROXIO לניגון סרטי תלת מימד . חבר נתן לי כמה סרטים וניסיתי להפעיל אותם, כל סרט שהוא תלת מימד עובד בצורה מדהימה רק שאין קול. ניסיתי להפעיל סרטים רגילים וחלק עבדו עם קול וחלק בלי, אז התחלתי לחפש קצת מה הולך שם גיליתי שכל הסרטי MKV ואודיו DTS בעצם לא עובדים עם קול בתוכנה אבל עובדים בVLC ,WMP מצויין הבעיה שאף אחת מהתוכנות האלה למיטב ידיעתי לא מנגנת סרטי תלת מימד(פעם ראשונה שVLC מאכזב אותי)זה פשוט מנגן אותם בשני תמונות זאת לצד זאת אז התחלתי לחפש קצת באינטרנט ישבתי בארך איזה 4 שעות וכל מה שמצאתי זה עוד אנשים עם אותה בעיה כמו שלי אפילו כמה עם אותו מחשב ולאף אחד לא ניתן פתרון גם לא בא…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כל מי שעושה שימוש ב'אימיול', יודע שהמכסה המירבית המומלצת של רוחב פס להעלאה, הוא בערך 3/4 ממה שמאפשרת חבילת הגלישה של המנוי. לדוגמא - אם חבילת הגלישה מאפשרת עד 16KB/S 'חזור', מגדירים את 'אימיול' למכסימום 12KB/S. עכשיו צפו בתמונה המצורפת ותאמרו לי באיזה מקום בעולם משווקים חבילות גלישה שמאפשרות העלאה לאדם אחד (אני במקרה הזה) במהירות מטורפת שכזו! תארו לעצמכם איזה קצבי הורדה מטורפים יש לו... מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי דפדפן הרגיל של מיקרוסופט אל אחרי כמה זמן כולו מפוצץ באתרים וזה מציק אני כותב אות אחד וזה מראה לי המון דברים השאלה שלי זה יש מצב למחוק את זה איכשהו ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. בימים האחורנים כל דף שאני פותח ב FF אני רואה שהוא רושם לי בתחתית הדפדפים OPENNING GOOGLE-S משהו ואז TRASNFRING DATE משהו כזה זה די מהיר אבל זה מאט אותי לוקח לי לעבר בין דף לדף כמעט 6 שניות שלפני היה לוקח לי בסביבות ה 3-4 זה ממש מעיק ומעצבן איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהוא ירשום לי את כל הדברים האילו ושאני אוכל לגלוש בין אתר לאתר באופן יותר מהיר? תודה מראש לעזורים.
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למישהו יש כתובות של שרתים מהירים שמהם אפשר להוריד את העידכונים? אני צריך משום שההורדה של העידכונים מהשרתים של קספרסקי איטיים.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
האם ניתן לצפות בשידור חיי בכדור הארץ בעזרת google earth, ואם אפשר איך עושים זאת? אם לא, האם יש תוכנה אחרת שמאפשרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הפיירוול לא תמיד עובד (outpost) , לעיתים מופיע מסך כחול . סרקתי וירוסים (nod32) - אין . ספי (ad-aware) - אין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 12 תגובות
- 780 צפיות
-
-
גליצ'ים כמו בעיות קול פריים פריז וכאלה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי אנימצית גיף של עצם זז מימין לשמאל, אני רוצה להוסיף פריימים בסוף, כך שהאחרי שהעצם מגיע לצד שמאל נכתבת מילה מימינו. הבעיה שכל פעם שאני מוסיפה מילה בפריים חדש המילה נכנסת לכל שאר הפריימים הקיימים. מישהו יכול להזכיר לי איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש ברשותי דפדפן כרום. עד לא מזמן, כשהייתי מקליד מילה בעברית בשורת הכתובת ואחריה לוחץ אנטר- זה היה מחפש פשוט את הבטוי בגוגל.. משום מה זה הפסיק.. רעיונות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
משום מה בכל הפורומים כשאני מסתובב ונכנס מחדש להודעות, האקספלורר לא בודק לי לבד אם הדף התחדש ויש הודעות נוספות אלה רק אחרי שאני דורש ממנו לעשות ריפרש, יש הצעות (חוץ מפורמט) ?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
ליפני שלוש ימים רציתי להיתחבר ל FTP של אתרי,שם הוא מאוכסן,פתאום הופיע לי ההודעה הבאה: WinSock 2.0 Connecting to ftp.members.lycos.co.uk Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready USER simon110583 331 Password required for simon110583. PASS (hidden) 230 Welcome to Tripod UK. SYST 215 UNIX Type: L8 REST 100 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer REST 0 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer PWD 257 "/" is current directory. TYPE A 200 Type set to A PORT 192,168,0,64,4,196 200 PORT command successful LIST 425 Unable to build data connection: Connection refused 421 No Transfer …
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש חיה כזאת בחינם שעובדת עםקבצים בגדלים סטנדריים (נגיד 10 קבצים של 4 מגה)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה שאני צריך זוהי תוכנת חישוב שמסוגלת להתמודד עם מספרים בעלי המון ספרות (עשרות אלפים,מאות אלפים וכן כן גם מיליונים) ולתת לי את התשובה כמספר עשרוני פשוט בלי השמטות (כמובן שזה לא מיועד לאתרים כלל אלא לחישובים פרטיים) אם מישהו מכיר כזאת אשמח לשמוע!!!!!!!!! בעיקרון אני משתמש בPHP (וכרגע מתרגל קצת את MySQL) אבל כשזה מגיע לכפל של מספרים ממש גדולים התוצאה נראית משהו כמו: 5.487634+E16 ניסיתי את Derive 6 הוא די יעיל אך גם הוא נעצר אחרי כמה מאות ספרות וחוזר לייצג את המספר ע"י E נ.ב. אם אינכם מכירים תוכנה קיימת האם יש לכם מושג באיזו שפת תכנות אני יכול לבצע תרגילים כאלו? (זה דיי פשוט ללמוד שפה עד לרמה של כפל ושימוש במערכים גם אם אין לך ממש מושג לפני אלא אם כן מדובר באסמבלי)
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-