תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היתקנתי DX10 ל windows XP ועכשיו אני לא מצליח למחוק אותו ולהתקיין DX9 וגם ה DX10 הוריד לי ב 3DMARK06 2000נק' ! שזה מלא !
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאני יכול לאכסן בו את כל העבודות הגראפיקה שלי? (בעיקר חתימות)
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שמאפשרת גיבוי מלא ל-HDD כגון NORTON GHOST הבעייה שלי אם NORTON GHOST זה שאני צריך להתקין אותה על המחשב שאותו אני רוצה לגבות לפני הגיבוי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? כמו כן אם אני טועה בקשר לאופן השימוש ב-NORTON GHOST נא להגיד לי תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, לפני כמה דקות סגרתי את המסנג'ר לראשונה מזה כמה ימים.. ועכשיו שפתחתי אותו מחדש הוא מכריח אותי לעדכן גירסה אני לא אוהב את מסנג'ר לייב וברצוני להשאר עם מסנג'ר 7.5... האם יש דרך להתחמק מהעדכון ולהשאר עם מסנג'ר 7.5? תודה.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
צרבתי בnero דיסק מוזיקה ואני רוצה להמשיך להוסיף עוד שירים איך אני עושה את זה בנרו ולא סגרתי את הדיסק עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שלפעמים כשאני עושה PAUSE ב-(BITTORRENT (SHADOW ואז מנסה לעשות RESUME זה נתקע בנוסף, שמתי לב שהמחשב תקוע על 100 % מעבד בגלל הBITTORRENT (יותר מהורדה אחת בו זמנית) וכאשר אני סוגר את ההורדה התקועה השימוש במעבד צונח בדקתי SPYWARES ואין נ.ב. - יש לי רעש מוזר וצורם כשאני מדליק את המחשב לאיזה חצי דקה עד שנטען הWINDOWS אה וגם לפעמים קובץ בשם MGHTL או משהו כזה תוקע את הEXPLORER
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה יש לו חוטם גדול, אבל זה לא רלוונטי כרגע... כל פעם שחבר שלי מוריד איזה טורנט זה מוריד לו הרבה יותר מידע ממה שהוא צריך.. למשל אם הקובץ שוקל ג'יגה זה מוריד לו 3 ג'יגה שמתוכם 2 ג'יגה זה מה שנקרא rubbish data .. שהוא משתמש בתכנת ABC זה רושם לו piece xx failed to hash check , re-dowloading it " וככה זה נתקע על 5 % בזמן שכבר ירדו איזה 600 MB ... הדבר הזה גם פוגע ברטיו וגם במשך זמן ההורדה ככה שאם הוא מוריד קובץ שאמור להסתיים תוך שעה ורבע זה מסתיים אחרי 4-5 שעות .. נ"ב יש לציין שכשאני מוריד את אותם קבצים שהוא מוריד זה עובד לי מצויין.. אם מישהו יודע איך לסדר את זה אז תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם וקודם כל קהילה מדהימה כל הכבוד על ההשקעה והעזרה של אנשים עכשיו ככה אני מתעסק יותר ב2D ועדיין לא נגעתי בתחום ה3D אבל יש לי תפיסה מהירה יחסית אני זקוק לתוכנה בסיסית להכנת מודלינג שלא דורשת יותר מידי עבודה..אני יפרט נגיד בנאדם מביא לי תמונה של נמל עכשיו אני צריך להתחיל מהבסיס לעשות את האדמה והקרקע..ואז אם אפשר להוריד נגיד מוכניות מוכנות ולהציב אותם ואחרי זה להכין כמה בינינים לא משהו מטורף שצריך לעצב ולערוך כל עצם מהפרט הראשון ואז לכין לו גם טקסטורה חשבתי יותר לכיוון אם נגיד יש תוכנה ידידות (כמו בסימס אפילו) שנותנת להרכיב סביבה \הדמיה תלת מימדית לכאלה שפשוט רוצים לעצב משהו מהיר ונוח למשתמש מקווה שהבנתם אותי בערך תודה למי שעוזר אם צריך הסבר שונה אני כאן קבו…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי רשימת כתובות שהדואר מהם הולך ישר לפח הזבל בOUTLOOK EXPRESS והיא נמצאת תחת כלים>כללי הודעה>רשימת שולחים חסומים.השאלה שלי זה איך אני מגבה את הרשימה הזו? שאלה נוספת..איך אני שם את רשימת המועדפים שיש לי במחשב לנוקיה N73 לדפדפן הרשת!!ולא לדפדפן שירותים (לא יודע כמה זה קשור לפה..אבל שיהיה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי הורדתי מישחק של God.Of.War.2.For.PC למחשב, לאחר התקנה זה ביקש הפעלת המחשב , האם זה עידכן משהו בביוס? מין אימלטור כזה. יש סיכוי שהביוס שלי עודכן עבור שהמישחק יעבוד על PC ? רוני
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום\ בשעה טובה יש מחשב חדש, אבל המלצה על מסיר רוגולות - TROJENS טוב וכן FIREWALL טוב אבל חינמי , לחלוטין וחוקי , וכמו כן שמח לקבל קישור עבור תוכנות אלו , כמו כן אבקש המלצה לתוכנות המדוברות בתשלום האיכותיות , בתודה מראש HIGHLANDWER
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הדברים.. היה לי ספק 550W של אפסילון ,הוא הלך וכרגע החלפתי לספק כח של חברת BEL גם 550W ופתאום אני מרגיש שהוינדוס עצמו אם זה בגישה לתיקיות במחשב או איטיות בדפדן (כתוכנה לא באתרים) ולא היה שום שינוי במחשב שלי חוץ מהחלפת הספק. אשמח לשמוע דעתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי לתוכנות מומלצות יש שם את התוכנה הזו : RegVac Registry Cleaner הת'רד עם התוכנה די ישן זו עדיין תוכנה מומלצת ? יש המלצות אחרות מניסיון? תודה,
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי רק צייר במחשב,וגם בזה אני נוראי,אם מישהו יוכל להחליק לי את הציור הבא עם פוטושופ או משהו,אני אעריך מאוד מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בבקשה אימרו לי מהיכן אני אוכל להוריד את הגרסא האחרונה (לא בטא) לתוכנה PCPROB לווינדוס איכס פי ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלוויזיה וכשאני מנסה להציג סרטון/סרט בווינאמפ/מדיה פלייר, במחשב רואים אותו טוב - אבל על הטלוויזיה הוא לא מופיע. פשוט מופיע ריבוע שחור ריק ושומעים קול שיוצא, ולא רואים כלום על הטלוויזיה. כיצד פותרים בעיה זו? בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות forward מהאימייל של walla לאימייל אחר במילים פשוטות שכל הדואר שמגיע לחשבון אימייל אחד יעביר עותק לחשבון אימייל השני האם זה אפשרי??? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-