תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מהם לדעתכם? אני רוצה לדעת מה יוריד הכי מהר במחשב שלי. יש לי אחד וחצי אצל ברק,והמפרט למטה. אשמח להצעות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב truecrypt להצפין תיקייה בכך שבשביל לראות את תכולת התיקייה נדרש סיסמא מה שאני מחפש פתרון זה שהתיקייה גלויה לעין ואפשר למחוק אותה בקליק פשוט בעכבר התיקייה מכילה בעיקר קבצי וורד איך אני מסתיר את התיקייה או מגן עליה ממחיקה? אל תציעו את האפשרות ההסתרה של ווינדוס כי היא פשוט לא יעילה לטעמי תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב רק את כונן c ואני לא מצליח להתקין אנטי וירוס ניסיתי להתקין קספרסקי וזה לא נותן גם נוד32 לא ניתן להתקין וכל אחד מהאנטי וירוסים הבעיה היא אחרת אותו דבר עם ה zone alarm ראיתי שיש וירוס תולעת במחשב כשבדקתי באתר של קספרסקי אבל אין שם אפשרות תיקון או מחיקה מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: ניסיתי גם AVG לא פועל יש שגיאה באמצע וגם לא נותן להתקין את bitdefender בקספרסקי ו ב bitdefander זה כותב את השגיאה הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/1869/2891mz3.jpg
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב חשבתי לנסות את הפיירפוקס ואני באמת שמח שהוא טוב כמו שחשבתי אבל הורדתי מהאימיול את ההתקנה התקנתי וכמובן פתחתי אותו כדי להיכנס לאתרים והוא פשוט לא נכנס......GOOGLE NANA WALLA הוא לא נכנס אליהם והוא רושם לי שתם הזמן להתחברות לאתר או משהו כזה........ אם מישהו יוכל לעזור בבקשה כי זו פעם ראשונה שאני משתמש בו....... ועוד משהו גדול שאני צריך זה התוספות שיש אליו שמעתי שיש דבר כזה שנקרא AD BLOCK אם אפשר קישור אליו ולכל התוספות עם הסבר על מה כל תוסף עושה אני אשמח מאוד!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא שיחת קול VOIP מהסלולרי בלאקברי CURVE 9300 למחשב. איזו תוכנה יכולה לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות בדיקות מקיפות במחשבים בבית שלי נגד SPYWARES כי לאחרונה האינטרנט התחיל להיות איטי ואני רוצה לבדוק את העניין אם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכנות נגד Spywares טובות אני אודה לו מאוד תודה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב ככה, הגדרתי הכל טוב ויפה וזה פשוט לא עובד אחרי 21 שניות (תמיד!) זה אומר לי: DCC Get of XXX from YYY incomplete (unable to connect) זה מוגדר טוב מאוד,אני יודע איך להגדיר (אני יודע שאמרתי כבר,אני חוזר שוב) וגם 5 דקות קודם,עם מירק 6.12 זה עבד בסדר גמור יש לי Zone Alarm אבל לא היו לו בעיות עם 6.12,אז למה עם 6.16??? אני יודע שזה נשמע קטנוני,אבל אני מעוניין ב6.16 כי יש שם גירסא טובה של איזה סקריפט אחד (אגב השגיאה לא קשורה לסקריפט,בדוק!) אז אני לא רוצה 6.12 או כל דבר אחר חוץ מ6.16 בקיצור... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שאתה פותח חלון הודעה של משתמש שנמצא על away ..הוא קורא את ההודעה אוטמט האם אפשר לבטל את זה ? שיהיה כמו איסקיו פרו .. אני אוהב את הגירסא 5 רק את הדבר הזה לא .
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כידוע לא לכול המשחקים בימינו יש אפשרות פנימית להראות את הFPS שמוצג באותה שנייה, שאלתי היא, היא יש תוכנה חיצונית שעושה את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום, מהי חבילת האבטחה המומלצת ביותר כיום? או לחילופין, איזה Firewall או אנטי-וירוס מומלצים לחוד? אני מעוניין גם לשמוע על תוכנות בתשלום. המערכת כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB RAM Windows 7 64bit תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היייי!! שלום לכולם!! יש לי בעייה.... אני בא לפצוח איזהשהו שיר משהו מהמדיה פלייר וזה כותב של שאני צריך קודק וזה סתם שיר לא קליפ יכול ליהיות שחקתי איזשהו דרריבר בטעות או משהו מה עליי לעשות? יש לי ווינדוס אקס פי .. בתודה שגיא... :-[
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-