תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה לאתר אנשים לפי כתובת ה i.p שלהם ? הסיבה לכך היא שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב ,אני מקבל את ה אי.פי שלו אבל הפיירוול לא מאתר אותו. אני יודה לכם אם תעזרו לי זה מתחיל לעצבן אותי
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! הנה תמונה מצורפת שמסבירה הכל: http://www.siz.co.il/up/w41ywetoiydm.png אני נכנס לאתר הזה וקופץ האנטי וירוס. איך אני יכול לדעת מה זה הקובץ הזה? וירוס? אני רק רוצה לציין אחריי שהחלון קפץ, נכנסתי לאתרים שאני רשום בהם והייתי צריך להקליד מחדש שם משתמש וסיסמא.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם חלונות 10, שאני מנסה לפתוח בהם קובץ ZIP שכווץ במחשב מסויים עם חלונות 11 (אם זה משנה), שמות הספריות והקבצים שהיו בעברית יוצאים בג'יבריש. בתצוגה המקדימה של הקובץ בממשק של ג'ימייל, הכל מופיע תקין. יש איזה קידוד שאני צריך להתקין? או תוכנה אחרת (זה קורה גם בחילוץ המובנה של וינדוז וגם דרך 7ZIP)
-
- 2 תגובות
- 9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום: כאשר אני פותח את פיירפוקס 9.0.1 זמן קצר לאחר סגירתו אני מקבל את המסך הבא: ראו תמונה מצורפת. לאחר שאני סוגר את המסך הזה, התהליך של פיירפוקס נשאר תקוע בזיכרון, ואני צריך לסגור אותו ידנית. אני יכול להמשיך להשתמש בפיירפוקס גם ללא סגירת התהליך, אולם הוא יישאר עד שאני אסגור אותו ידנית או אפעיל מחדש את המחשב. מה הסיבה לבעייה? עריכה: התופעה הזאת התחילה אצלי מהגרסה הראשונה של פיירפוקס שיצאה בעת שמוזילה החלה לשחרר במהירות גרסאות חדשות, ואינני זוכר את מספרה (גרסה 4(?)). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
שלום לכל הגוללשים. חיפשתי ומאחר ולא מצאתי דיון בנושא החלטתי לפתוח כזה בעצמי. מה ההבדלים העיקריים בין התוכנות? איזה יתרונות יש לתוכנה כזאת על האחרת? האם גרפיקאי שסיים קורס גרפיקה במכללה יוכל לעבוד באופן שוטף גם עם GIMP ללא מחסור בפיצ'ר כזה או אחר? אם יהיו לי שאלות נוספות אני אוסיף אותן לת'רד בתודה מראש. ניר
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי תוכנות כאלה במחשב ואני מאוד זקוק לתוכנה כזאת!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך יוצרים סדרה של תמונות שיתחלפו אחת אחרי השניה\ברנדומליות עם כל ריענון של העמוד שהם נמצאות בו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בNvMixer כשאני מרים את הוליום מעל 40% (המסטר) כל המערכת משתתקת .. מישהו חווה את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי כזו, אני הורדתי כמה דיסקים שלי למחשב באמצעות התוכנה Windows media player ועכשיו אני מעוניין לצרוב את השירים הללו לדיסק אודיו ואני לא יכול כי אין לי תוכנה מתאימה, אני משתמש ב NERO לצריבת דיסקים, ואין שם את האפשרות לצרוב קובץ של WMP מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש Some THing... נ.ב - אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ידעתי איפה בדיוק לשאול את השאלה הזאת. :-\
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, איך יכולים להפסיק את ה LOW ID שאני מקבל על האימיול הנ"ל? אני לא מוצא ממש שיטה... תודה.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזשהי תוכנה שאני אוכל להציג בעזרתה נתונים מתוך האמיול על LCD בחיבור פרללי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שז ההפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה את ההודעה. אני רוצה לצרוב דיסק עם תמונות רגילו JPG בצורה כזאת שהDVD יתמוך בו ואני יוכל לצפות בהם דרכו. איך אני עושה את זה??? כמה שיותר פירוט בבקשה. ועוד דבר, אפשר לעשות אפשרטים כלשהם שצוריבם דיסק כזה? למשל מעברים מיוחדים מתמונה לתמונה, מוזיקה ברקע ושאר אפקטים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאפשר להוציא איתה ? http://www.hbo.com/sopranos/video/
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! מישהו מוכן, בבקשה, לעצב לי לוגו JJ בגודל של 128X128? אני רוצה ששני הJ יתחברו איכשהו (באותו גובה, או האחד גבוה מהשני בחצי - לשיקולכם). צבעים ופונט, גם כן לשיקולכם. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
למחשבים ישנים , פנטיום 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 50 סרטים של 350-400M ואני רוצה לצרוב אותם ל4 דיסקים (14G כולם ביחד) אני רוצה לדעת באיזה תוכנה הכי טוב לעשות קידוד לMPEG4 (הDVD שלי לא קורא DIVX ) ואיך אני עושה לדיסק MENU בשביל הסרטים שיש בדיסק וגם באיזה תוכנה יותר כדי לצרוב את זה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-